Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Jo, Pinotti fik svært meget pace på den afsluttende TT i 2012, hvis man skal tro på rygterne. Kan også huske nogle af tv-billederne, hvor det af og til lignede en motopacing-session.

Meget apropos Pinotti, er han en af dem, der er ude og - i hvert fald indirekte - kritisere de resterende favoritter, der ikke ventede på Kruijswijk.

Og endnu en apropos: Lotto er ikke sikker på, at Kruijswijk starter i morgen, siger de. Han har vist slået ryggen og ribbenene.

Det ville virkelig være en ærgerlig afslutning på en ellers suveræn Giro fra ham.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Og når vi nu tidligere har vendt de nationale bånd (og især columbianerne) på tværs af holdene, så skulle Uran have fortalt Rai, at han i morgen vil gøre hvad der står i hans magt for, at Chaves vinder Giroen.

Først Valverde-fan og nu også Cannondale-mand. Det er omvendtland for mig i denne sæson.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg tvivler på, at han gøre noget, hvis Astana skruer bissen på fra start af. Han skal dog have pluspoint for forsøget.

Til gengæld burde han se at komme væk fra Cannondale så hurtigt som muligt.
Skrevet af NUFC Dinho
Selvfølgelig er der ikke noget nyt i, at der blive hjulpet på tværs af hold, men har altid synes det var noget pjat. Især når det ikke skyldes uheld eller lignende. Når det så er den største stjerne med det bedste hold, der får hjælp i kampen mod overraskelsen uden hold, der var styrtet, så bliver jeg sgu rigtigt irriteret.

Tilgengæld synes jeg ikke man kan kritisere Astana eller Orica, for at kører på nedkørslen, da man selvfølgelig ikke kan stoppe midt i finalen.

Nå, men det kan jo være at Uran, Henao og Atapuma skal i udbrud imorgen, så Chavez har 3 hjælpere til senere på etapen. Selvom førstnævnte siger han vil hjælpe, hvis situationen er til det, så tvivler jeg på det kommer til at gøre en forskel.

Det bedste eksempel på hjælp, fra en uventet kant, jeg kan huske er, sjovt nok, da Columbianske Ardila Cano reddede Savodelli´s 2. Giro sejr. Så vidt jeg husker knækkede Savodelli på næstsidste stigning til Finestre og Simoni, Di Luca og ? var ved at smide ham helt af podiet, men med kæmpe hjælp fra Cano(og sikkert en masse Dollars), så reddede han den nogenlunde op og fik forsvaret sig så godt på den sidste korte stigning, at han vandt løbet. Di Luca knækkede vidst også på den sidste stigning efter at have fløjet op til toppen på Finestre, endda et pænt stykke uden hænder.

Edit: Det var 19 etape til Sestriere i 2005 og det var selvfølgelig Rujano, der var med Di Luca og Simoni. Kan i øvrigt se det var krampe på målstigningen, der fik stoppet Di Luca. Savodelli vandt løbet med 28 sek. til Simoni og 45 sek. til Rujano. Det forspring havde han ikke haft uden den kæmpe hjælp fra den lille Columbianer.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af ToonSaga82
Jeg synes bare generelt, at det er fesent at Giroen bliver afgjort pga. et styrt.
Skrevet af Jirya
Håber heller ikke Chaves vinder. Han har været alt for anonym og ligegyldig i det her løb.
Skrevet af UdAfBusken
Anonym? Han har da været den klart mest aktive af favoritterne efter Nibali og Kruijswijk. Det var da også ham og Orica, der åbnede ballet i går.
Skrevet af Il_Preferito
Hehe, anonym. Selvom man kontinuerligt har været blandt de tre bedste opad, har vundet en af de største etaper i løbet og i flere omgange har angrebet.

I går satsede Orica og Chaves alt. Hvis det er at være anonym, så er det svært.

Kruijswijk starter i øvrigt i dag, så vidt jeg kan forstå fra Holland. Han har en fraktur på et ribben og har meget ondt i en fod og på en side af ryggen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Valverde er allerede angrebet. Det bliver en vild dag.
Skrevet af maarkap
Det bliver en vild etape idag, ja - men jeg tror desværre Valverde får det svært med alle de højdemetre, så det var formentlig et desperat forsøg på bare at gøre et eller andet.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Lentini
Jeg kunne godt unde Chavito samlet sejr. Altid et stort smil med smittende humør.

Nu er jeg røget af vognen cykel-wise, men opfattede ikke Orica, som er hold der kører GT klassement trods man har Yates drengene.

Spændende hvordan Kruisjwijk kører idag. Ikke bare hvordan fysikken har det efter at have stået på hovedet igår, men også mentalt efter at have smidt sejren så tæt på finish. Den må sgu være hård at komme tilbage fra.
Skrevet af repos , moderator
Kruiswijk bliver sat i dag, tror jeg. Fysisk og mentalt er i den grad ramt, og mest af alt er han vel godt og grundigt sur på sig selv. Det var en håbløs fejl, han lavede i går, for nedkørslen var ikke egentlig ikke speciel vanskelig.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
@Lentini

Det er også første gang i holdets historie, at man decideret har haft som primært mål at gå efter en Grand Tour-sejr. Sidste år blev Chaves nummer fem i Vueltaen, men der gik man "bare" efter en top ti-placering. Men med Chaves og Yates-brødrene er det noget, de kommer til at gøre ofte fremover.
Skrevet af Caroe
Kruijswijk sad vist fint med lige efter Nibali, da feltet var ved at blive splittet.

Men der er ro på nu. Lige nu kan alle de store hold vist være tilfredse med situationen. Orica/Chaves slipper for at køre ræs fra første stigning, mens både Movistar og Astana har folk i udbruddet.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Il_Preferito
Orica har forberedt sig på Giroen i over seks (nok nærmere otte eller 10) måneder, så vidt jeg ved. Plaza og Txurruka er blandt andet købt ind til formålet, ligesom Howson vist har fået lov at teste sig lidt mere af i kuperet terræn. Derudover har man også droppet rigtig mange af de "stage hunters", man har og kun taget Ewan med.

Alt sammen for at hjælpe Chaves. Men han sidder lidt bekymrende lige nu, synes jeg. Det forstærker rygterne om, at han måske har ondt i halsen.

--

Væk fra Italien, er dagens etape i Belgien Rundt blevet aflyst, fordi to motorcykler blæste ind i feltet. Det lyder til, at 19 er kommet til skade og 11 af dem er på vej til hospitalet.

Det er satme skidt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Han lød også forkølet i går efter etapen.

Det lyder helt vanvittigt, det fra Belgien Rundt.
Skrevet af Il_Preferito
Det er det vist også.

Dirk Demol skulle have fortalt, at to motorcykler forsøgte at overhale feltet på en cykelsti, men at den ene væltede og de i stedet røg ind i feltet.

Edit. Det forlyder, at det var Enrico Gasparotto, der gik til løbslederbilen og fortalte, at rytterne ikke ville køre videre, fordi de allesammen ".. er fædre og mennesker".
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af medc
Det er ikke meget Astana gør for at vinde Giroen indtil videre.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af UdAfBusken
Kom så Chaves! Hold nu fast.

Og hvor er det imponerende, at Kruijswijk sidder der. Sikke en kriger.
Skrevet af UdAfBusken
For helvede. Det er alt for tidligt.

Kom nu for pokker!!!
annonce
0