Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af maarkap
Nu ser jeg aldrig studiet efter, men Rolf har vel ment at Nibali kunne have kørt meget stærkere hvis det ikke var fordi at motorcyklen bremsede ham?

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af tobi
Det er ikke nemt at avancere i managerspillet, når folk foran sætter sådanne hold:

https://tv2.holdet.dk/da/giro-d-italia-2016/userteams/finurligheder

Det er jo helt sindssygt at ramme nummer 1-4 på en etape, der afgøres i et udbrud.
Skrevet af Zidanes Y Pavones
Rolf blev spurgt om Kruiswijks havde vundet uden styrt, han vælger ikke at besvare spørgsmålet, men derimod benytte lejligheden til at rose Nibalis genistreg at få Kruiswijk presset ud i at vælte.

Det er for lavt et niveau at eksperten i studiet ikke kan besvare det største spørgsmål i Giroen i år. Brian Vandborg så sig nødsaget til at tage over og besvare det fordi Rolf ikke ville svare ja.
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Skrevet af tobi
Ja, det var virkelig fjollet.
Skrevet af UdAfBusken
https://www.facebook.com/giroditalia/videos/10153742895618247/

Ca. et minut inde i videoen kommer et ægtepar hen og lykønsker Nibali med sejren. Det er Chaves´ forældre, der er taget hele vejen fra Colombia for at se deres søn forsøge at vinde giroen, og som netop har fået glæden spoleret af Nibali. Det kan man da kalde format.

Chaves havde heller ikke selv så meget andet at sige, end at han ikke havde benene, og at han ønskede Nibali tillykke. Heller ikke selvom han åbenbart har været syg de sidste par dage og var på antibiotika i dag. Man kan da ikke andet end at have sympati for ham, jeg håber i hvert fald at han kommer til at vinde en GT i fremtiden.
Skrevet af AHUJ
Nu hvor Nibali har vundet sin fjerde GT, så kunne man passende lave en liste over de fem-seks største etapeløbsryttere, som stadig er aktive. I må meget gerne komme med jeres bud, hvis i gider.

1. Alberto Contador - Det giver lidt sig selv. Han har vundet ni GT´s (ja, jeg tæller de to med, som er blevet fjernet på papiret), og dermed er han den, som har vundet tredje flest GT´s i historien. Med længder den mest succesfulde aktive etapeløbsrytter med ni GT sejre på ni år, og den suverænt største.

2. Nibali - Næsten ligeså klar toer. Han er en af kun seks ryttere i historien, som har vundet både giroen, vueltaen og touren. Han er stadig langt fra Contador, men der er også langt ned til Froome på tredjepladsen.

3. Froome - Jeg var lidt i tvivl, om jeg skulle vælge Froome eller Valverde. Valverde har lige sikret sig sin ottende podieplacering i en Grandtour, men har kun en sejr, og det er i vueltaen, som alt andet end lige er en mindre bedrift en touren - omend det var i et stærkt felt med Evans, Basso og Sanchez. Froome har 5 podieplaceringer, men to sejre i touren. Derfor rangerer jeg ham højere end Valverde.

4. Valverde - Som beskrevet ovenover, så har han otte podieplaceringer, hvis man medregner giroen i år og en enkelt sejr. Froome, Nibali og Contador er de tre eneste aktive ryttere, som har mere end en enkelt GT sejr. De er ligeledes de eneste tre, som har vundet Tour de France (og Wiggins). Derfor er Valverde 4´er.

5. Quintana - Det lidt kedelige og forudsigelige valg. Hans giro sejr tæller en del op, ligesom de to andenpladser i touren gør det.

6. Rodriguez - Han har aldrig fået sin GT sejr, desværre. Alligevel har han være ganske succesfuld med podier i alle tre Grandtours. 11 top-7 placeringer og 5 podieplaceringer er det blevet til i Grandtours.

Øvrige - Fabio Aru, Wiggins, Scarponi, Sanchez.
YNWA
Skrevet af repos , moderator
Contador som nr. 1 er der ikke tvivl om, men jeg vil til enhver tid rangerer Froome over Nibali. TdF er med afstand den sværeste GT at vinde, og Froome er ganske enkelt den bedste etapeløbsrytter, når han er på toppen.
Hans TT er også klart bedre end Nibalis, og den disciplin er ret afgørende i GT-sammenhæng.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af AHUJ
Jeg er helt enig i, at Froome har et andet topniveau, end Nibali nogensinde har haft. Jeg mener bare, at Nibali har været mere succesfuld, og derfor er han stadig en større rytter, synes jeg. Ikke en bedre rytter.
YNWA
Skrevet af belden
Alt andet lige, så er Nibali nok lidt mere "likeable" end Froomes mere robot-agtige facon at køre cykel på. Enda med det i mente, at Nibali er hos Astana.
Skrevet af repos , moderator
Puha, den svær at kalde. Der er sgu mange ting ved Nibali, der er svære at holde af. Han klynker gevaldigt, han kører for et lortehold, og så, som overskriften antyder, så bliver han i den grad favoriseret.

Froomes stil er ikke køn, og SKYs tilgang til sporten er ikke charmerende, men til gengæld er han voldsomt eksplosiv i bjergene, og den del får han ikke altid tilstrækkelig ros for.

Froome var desuden også stærkest det år, Wiggins vandt, men jeg kan sgu godt lide Wiggens transformation fra banerytter til Tourvinder og så tilbage til banerytter, hvor han så snupper VM med Cav.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af AHUJ
Jeg kan faktisk godt lide Froome. Underligt nok kan jeg efterhånden lide dem allesammen. Quintana, Froome og Nibali. Holder selvfølgelig med Contador til enhver tid. :)

Enig. Jeg har aldrig set en så eksplosiv rytter i bjergene som Froome. Selv Contador i 2009 kan ikke måle sig med Froome, når han laver sit ryk i topform. Jeg husker stadig hans spurt mod Contador i Dauphine 2014. Det var vanvittigt.
YNWA
Skrevet af UdAfBusken

Enig. Jeg har aldrig set en så eksplosiv rytter i bjergene som Froome. Selv Contador i 2009 kan ikke måle sig med Froome, når han laver sit ryk i topform. Jeg husker stadig hans spurt mod Contador i Dauphine 2014. Det var vanvittigt.


Det så vanvittigt ud, ja, men alligevel sad Contador klistret fast til hans baghjul, så det er ikke fordi der er ret stor forskel på de tos antrit. Og Froome kommer da aldrig til at kunne måle sig med en rytter som Purito, når det handler om eksplosivitet.

Jeg tilslutter mig også dem, der rangerer Nibali højere end Froome. Godt nok er briten stærkere både opad og på tt´en, men Nibalis Palmares overgår klart Froomes på nuværende tidspunkt.
Skrevet af AHUJ
Det er altid lettere at sidde på hjul.

Rodriguez har en bedre afslutning, men på et længere bjerg har han da overhovedet ikke den samme eksplosivitet som Froome. Måske hvis der er en gruppe samlet op til mål, men han kan ikke gøre som Froome, når der har været pres på fra bunden af en stigning. Froome holder sin acceleration i flere hundrede meter, hvis det er nødvendigt, og går ikke død bagefter, som Rodriguez ofte gør.
YNWA
Skrevet af Il_Preferito
Lars Bak er styrtet og udgået af Giroen.

Lotto melder om stor sandsynlighed for et brækket skulderblad.

Det er noget peeeezzz.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af medc
Lars Bak udgået af Giroen!! Det er satme ærgerligt på sidste ubetydelige etape...
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af tobi
Det kan vel koste Touren? Kunne han ikke have nøjedes med kravebenet? Det er satme bittert for ham - og så på sådan en ligegyldig etape.
Skrevet af SotD
Snakker vi nutidens Rodriguez eller Rodriguez på top niveau? For der var hans antrit af en anden verden, og han kunne køre det både 1, 2 og 3 gange, og holde det i lige så lang tid som det var nødvendigt for at klaske sine modstandere...

Han har dog aldrig været en decideret Grand Tour rytter, hvilket kun gør det endnu mere imponerende hvad han har opnået. Det er Valverde jo i grunden heller ikke, men dog i højere grad end Purito...

Derudover skal Pinot vel også med. Han har kørt et par fornuftige løb, og ser ud til at have lagt yderligere på. Nu kan han ligefrem køre enkeltstart og nedad (sådan da).
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Ja, et skulderblad, må være lig med misset Tour. Det kan jeg næsten ikke forestille mig andet end.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Diskussion handler vel om en vurdering af ryttere på primær baggrund af resultater, og i mindre grad potentiale, så måske skulle man vente lidt med at smide Pinot ind. Og Rodríguez har da aldrig været i stand til at angribe langt ude fra på et bjerg og holde den kørende helt til mål. Og det er diskvalificerende for ham, at han aldrig har vundet en Grand Tour, så han kan ikke rangeres højere.

Jeg er i øvrigt fuldstændig enig i listen.

Det er dog lidt ærgerligt med Valverdes Tour i 2012. Hvis han ikke havde haft uheld der, så ville han igennem hele karrieren på efterhånden 14 år aldrig have sluttet en Grand Tour uden for top 10. Det er jo vanvittigt.

Omvendt er det også vanvittigt, at Contador aldrig har stillet til start i hverken Giro d´Italia eller Vuelta a España uden at vinde.
Skrevet af medc
Synes også det er bemærkelsesværdigt, at Contador har vundet en grand tour hvert eneste år siden 2007 med undtagelse af en pivringe 2013-sæson.
Liverpool FC og New Orleans Saints
annonce
0