Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AHUJ
Tinkoff har udtaget deres hold til Tour de France.

Sagan og Contador vil dele kaptajnrollen. Til at støtte Contador i bjergene, har de kun udtaget tre ryttere - Majka, Kreuziger og Kiserlovski. Gatto er udtaget som lead-out for Sagan, mens Bodnar, Valgren og Tosatto skal holde Sagan og Contador fremme i feltet.

Sagan, Contador, Majka, Kiserlovski, Kreuziger, Valgren, Bodnar, Gatto og Tosatto.
YNWA
Skrevet af medc
Synes der er for mange ryttere til det flade terræn i forhold til Contadors ambitioner om at vinde løbet. Havde nok selv skiftet Bodnar ud med enten Jesper Hansen eller Trofimov, hvis jeg skulle vælge.

Dog forståeligt at man giver Sagan lidt mere støtte end det var tilfældet sidste år.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Barbuti
Gatto vil jeg nu også mene kan bruges som trækdyr på fladt, omend det selvfølgelig er begrænset hvad han kan bidrage med i mere kuperet terræn, hvor en type som Valgren nok kommer mere til sin ret.

Jeg kender ikke Bodnars talenter specifikt når det går opad, men Valgren burde kunne trække igennem på en stigning over en længere distance, og strengt taget ville Peter Sagan nok også kunne. Så har man Kiserlovski som tredjesidste mand og herefter Majka/Kreuziger når afgørelsen nærmer sig.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af tobi
Bodnar dur ikke til bjerge. Han er enkeltstartsspecialist i traditionel forstand, men kan også hjælpe til før spurterne. Han og Gatto er Sagans mænd, og det er fedt, at han får dedikeret lidt hjælp. Det var lidt pinligt sidste år, som de nægtede at hjælpe Sagan, især på den etape hvor Stybar vandt. Der kunne en enkelt hjælperytter have sikret en sikker etapesejr.

Men omvendt må det også være lidt ambivalent for Contador ikke at være enerådende kaptajn, men man har jo en anelse om, hvor det bærer henad (at han næppe vinder løbet), så det virker fornuftigt også at satse lidt på Sagan. Og det er også fortjent oven på det år, han har haft.

Men Majka, Kreuziger og Kiserlovski er jo også fine ryttere til bjergene, især hvis de to førstnævnte kan finde deres topniveau, og reelt set behøver man jo ikke at have seks ryttere, der kan køre i top 15, som Sky har.

Oleg sagde, at han håbede, Valgren kunne komme til at vinde en etape. Han har helt sikkert evnerne til det, men jeg har ærligt talt svært ved at se, hvordan han pludselig skulle få frihed til det. Og så vil jeg jo altså påstå (nu får jeg sikkert et eller andet at høre fra Pref), at hvis Valgren kan vinde en given etape, så kan Sagan også, og så bliver det altså ham, der køres for, også med pointkonkurrencen in mente.
Skrevet af Davidse
kan det passer at Ilnur Zakarin skal køre touren ??
Skrevet af tobi
Ja, det skal han. Brækkede skulderblade er åbenbart ikke at regne for noget i disse tider.
Skrevet af Davidse
Okay tak for svar Tobi
Skrevet af SotD
Ja, Sagan kan jo principielt vinde alle etaper som ikke slutter på et højt bjerg (og det kan han egentlig også hvis han kører tidligt)...

Men mon ikke man tænker, at Sagan først og fremmest skal holde sig til, mens Valgren skal afsted? Valgren er også en fin forpost at have på semihårde bjerge, hvor Contador potentielt ikke har den store gavn af Majka.
Silkeborg IF
Skrevet af maarkap
Bouhanni når ikke at blive klar til Touren.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af tobi
Sikke en klovn. Han har godt nok aldrig været for heldig med Tour de France, men det her er da i den grad selvforskyldt.

Men det må trods alt give en lille smule mere plads i massespurterne, da der så er et tog mindre. Og med Cofidis ude af ligningen er risikoen for massestyrt i forbindelse med spurterne nok faldet en lille smule. Der er dog stadig mange, der har hele og halve hold til at køre sig frem, så vi kommer stadig til at få nogle vilde opgør.
Skrevet af maarkap
Der kommer stadig til at være rigeligt opgør, ja. Jeg havde dog set frem til at se en duel mellem Etixx, Lotto, Cofidis, Katusha, Dimension Data og Direct Energi. Der er stadig mange om budet, men mere vil have mere!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af SotD
Ændrer det på Cofidis´ setup eller er det bare Soupe der "køres for"? Forstået, at han stadig er med i truppen og nu formentlig vil forsøge at blande sig lidt hist og her...
Silkeborg IF
Skrevet af maarkap
Han er stadig med i truppen. Edet har bare overtaget Bouhannis plads.

Jeg er med på at Soupe nok vil blande sig. Men det ville godt nok være spild af kræfter at kører det store sprinttog ud for ham imod Kittel, Greipel, Sagan osv.

Mon ikke de kommer til at kører med i stort set alle udbrud..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af SotD
De kommer selvfølgelig ikke til at sætte et tog op for at han kan blive nr. 7. Men det var mere, om man sadlede fuldstændig om - Det kan jeg så forstå at man trods alt ikke gør :)
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
To sidstnævnte er nu ikke bedre end Jesper Hansen, men i Trofimovs tilfælde handler det om nationalitet.


Lidt sent jeg hiver denne frem, I know, men kunne ikke lade være.

Jeg forstår ikke helt hypen omkring Jesper Hansen, og hvis man lige tager de rød-hvide briller af et øjeblik, så ville det da være fuldstændig galimatias at udtage ham. Han har intet bevist, som skulle retfærdiggøre en plads i Tour de France, som hjælper for en af de helt store favoritter. I hvert fald på bekostning af de andre nævnte.

Jesper Hansen har kørt én Grand Tour. Vuelta a España sidste år. Ganske vist en hæderlig en af slagsen, men man skal godt nok kigge langt efter hans gode World Tour resultater. Man kan altså ikke bare lige køre en god Tour de France på baggrund af nogle HC etapeløb som Langkawi, Norge Rundt og Criterium International. Han kører hæderligt, men ikke engang super godt i HC løbene, tilgengæld er han en rigtig god 2.1 rytter. Det kan der ikke herske tvivl om.

Men i World Tour regi, er han vel mere kendt for at udgå end for at gøre væsen af sig. På 3 sæsoner har han formået at udgå af følgende WT løb:
Vuelta al Pais Vasco ´16 og ´14
Volta Ciclista a Catalunya ´16 og ´14
Giro di Lombardia ´15
Criterium du Dauphine ´15
Amstel Gold Race ´15 og ´14
Paris-Roubaix ´14

Det er 9 udgåede løb, til sammenligning er han kommet igennem i 10 World Tour løb. Så en hitrate - for bare at genneføre - på 50% er bestemt ikke prangende. Hans bedste resultat på Tour´en er i øvrigt nr. 33 i Polen Rundt sidste år.

Til sammenligning har Kiserlovski to gange kørt top 10 i Giro d´Italia (3x top 15) og ligger gerne og kører 15-30 pladser hjem i de større etape og endagsløb. Han er bl.a. også blevet nr. 17 i Vuelta a España og nr. 5 i Fleche Wallone. Sidst han kørte Tour de France lå han nr. 22 da han udgik efter styrt.

Yuriy Trofimov har nogenlunde lignende meritter, med top 15 i både Giro (to gange) og Tour de France. I Giroen sidste år kollapsede han lidt til sidst, ellers lå han faktisk nr. 5 efter 16. etape. Han har, ligesom Kiserlovski, flere 15-30 pladser i etapeløb.

Så i stedet for at hive en dansker med, som måske kommer igennem med en 60. plads, så får man to ryttere der med stor sandsynlighed holder hele vejen, og som potentielt kan køre top 15-20 oveni hatten.

De ryttere Contador har med til at hjælpe ham i bjergene BØR være rigeligt. Om han har 6 eller 3 mand med til sidst er grundlæggende ikke vigtigt medmindre han skal ligge og jagte på flad vej - Bare deres kvalitet er tilstrækkelig til at sidde med, køre angreb ind og sætte ham op.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Men du er med på, at Trofimov ikke er med ikke?

Ellers er jeg nogenlunde enig, selvom jeg dog synes, du er lidt hård ved Hansen. Af og til viste han altså glimrende bjergben i Vueltaen sidste år, men sandt nok, at han ikke har bevist sig at være bedre end Kiserlovski og Trofimov. Han blev dog professionel ret sent, så der burde være plads til forbedringer.

I øvrigt er det ikke givet, at Geoffrey Soupe blive Cofidis´ sprinter. Christophe Laporte er Bouhannis normale leadout-mand, men jeg tror, det er ligegyldigt, hvem af dem de vælger. Ingen af dem har en chance for at blande sig.

Og lige en anden ting: Jeg så, at Laurens Ten Dam sagde, at han ikke ville køre klassement (som han nogle gange har gjort en smule), men at Dumoulin ville være Giant´s Plan B efter Barguil. Så Dumoulin har altså, stik mod alle tidligere indikationer, alligevel tænkt sig at køre lidt klassement. Interessant. Men årets rute bekommer ham nok ikke helt vel.
Skrevet af SotD
Men du er med på, at Trofimov ikke er med ikke?


Jo, men nu var det ham som blev fremhævet som værende "ikke bedre end Jesper Hansen".

Ellers er jeg nogenlunde enig, selvom jeg dog synes, du er lidt hård ved Hansen. Af og til viste han altså glimrende bjergben i Vueltaen sidste år, men sandt nok, at han ikke har bevist sig at være bedre end Kiserlovski og Trofimov. Han blev dog professionel ret sent, så der burde være plads til forbedringer.


Jo jo, men det har flere andre ryttere jo også formået. Og der er immervæk for langt imellem snapsene på World Tour plan til at man kan "møve" ham foran ryttere som Kiserlovski og Trofimov med ordene "han er ikke dårligere end..." For jo. Det er han. Ubetinget. Måske ikke om et år eller to, men lige her og nu er han.

I øvrigt er det ikke givet, at Geoffrey Soupe blive Cofidis´ sprinter. Christophe Laporte er Bouhannis normale leadout-mand, men jeg tror, det er ligegyldigt, hvem af dem de vælger. Ingen af dem har en chance for at blande sig.


Helt enig. Det var også mest for hyggens skyld til Tour Manager, hvor man med lidt held kunne få billige point ud af Soupe nu, som vel er bedste 2,5mio bud på en mand der går i top 15 på en etape hist og her.

Og lige en anden ting: Jeg så, at Laurens Ten Dam sagde, at han ikke ville køre klassement (som han nogle gange har gjort en smule), men at Dumoulin ville være Giant´s Plan B efter Barguil. Så Dumoulin har altså, stik mod alle tidligere indikationer, alligevel tænkt sig at køre lidt klassement. Interessant. Men årets rute bekommer ham nok ikke helt vel.


Lækkert at se. Nej han kommer næppe til at gøre sig i det store klassement, men han har dog en glimrende chance for at køre godt i den første uge. Den første enkeltstart ligger også potentielt rigtig godt til ham, men der er han nok kørt ud af klassementet.
Silkeborg IF
Skrevet af Davidse
Nogle der har bud på hvem der går efter bjergtrøjen??
Joaquim Rodríguez Thomas Voeckler Chris anker Dan matin ??
Skrevet af AndreasC
Nogle der har bud på hvem der går efter bjergtrøjen??
Joaquim Rodríguez Thomas Voeckler Chris anker Dan matin ??


Pierre Rolland kunne være et bud.
Skrevet af medc
Det bliver den gode gamle Teklehaimanot, der vinder bjergtrøjen! :)
Liverpool FC og New Orleans Saints
annonce
0