Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Der var vist problemer med tiderne. Forspringet blev forøget til over 1 minut, på trods af at man kunne se feltet lige bag ved. Men feltet hentet dog meget ind på udbyrderne på kort tid. Troede faktisk i ville holde kort før mål.


Som de også fangede (lidt sent dog) på TV 2, så var tiden ned til den gule trøje, altså Mark Cavendish. Og han slap jo på den stigning der lå omkring 5-6km fra mål. Derfor blev tiden ved med at være konstant, selvom man kunne se at feltet kørte ind på Stuyven.
Silkeborg IF
Skrevet af NUFC Dinho
@Zenin
Det var tiden til Cavendish, der var blevet sat, som pludseligt var på 1 min.. Tiderne fra feltet til Stuyven virkede egentlig ret præcise.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Zenin
Ok. Jeg havde ikke lyd på, så den fangede jeg ikke.
Skrevet af Maario
Nogle gode ideer til etapen i morgen med hensyn på managerspillet?
FC København Real Madrid
Skrevet af Nerazzurri
Sprintere, Sam Bennett not so much.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af SotD
Matthews kunne være et bud på en af dem der får lidt ekstra point på kontoen... Hvis han sprinter med klatrer han i klassementet og kunne vel ligge nr. 5 efter etapen... Så hvis man tør satse lidt, kunne han være en potentiel gevinst. Men selvfølgelig en dyr satsning hvis han ikke gider sprinte med. Opløbet er 2% stigende som jeg lige kan læse det, hvilket ikke sætter nogle af de tunge drenge.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Road Booken lyver i hvert fald i forhold til sidste sving, kan jeg se på Google. Det er slet ikke så skarpt, som der ellers antydes på geografien.

Staghøj har derudover tweetet at opløbet minder om det på Geels Bakke i 2011.

Det burde selvfølgelig umiddelbart passe til Bling og han har ambitioner om gul trøje, men har flere gange udtalt, at han ikke for alvor vil blande sig i massespurterne. Det betyder også, at Orica ikke kommer til at investere noget specielt i at køre ham frem, så vidt jeg kan forstå.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Duck
Er Matthews = Bling? Undskyld, jeg snakker ikke helt flydende cykelkælenavnsk.
Skrevet af maarkap
Lige præcis, Duck.

Så vidt jeg har læst skulle den idag være lidt stejlere end Geels bakke. Men det kan godt være jeg tager fejl.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af tobi
Magnus Cort er bekræftet til Vueltaen, hvor han bliver co-kaptajn med Chaves. Det er alligevel stærkt.
Skrevet af Halil
Cavendish!!

Fremragende spurt igen af ham.

Det var sgu tæt.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Il_Preferito
Det er det jeg siger (eller gengiver,i hvert fald): Geels bakke ;-)
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
For første gang i mit liv lykkedes det mig at ramme ni mand i top 15. Desværre havde jeg Greipel i stedet for Cavendish.
Skrevet af maarkap
Jeg fik sgu desværre kun 8. Men de var så inde for top 10. Den sidste var Henderson - så havde satset på Greipel sejr.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af SotD
Satans. Jeg troede mit hold var rimelig godt, men da ikke i forhold til jeres kan jeg se. Jeg satsede (dumt) på at Van Avermaet gad køre med, da han så kunne ligge nr. 4 i klassementet, men det er han selvfølgelig kold overfor. Derudover så havde jeg Henderson for Greipel, så det er ærgerligt at han ikke vinder. Det er ren lort at Cavendish vinder igen. Jeg satsede bevidst udenom ham, selvom hjem havde ham da jeg gik i seng i aftes.
Silkeborg IF
Skrevet af medc
Hehe kan se at 3 ud af de sidste 6 på dagens etape er danskere (Bak, Juul og Mørkøv). Alligevel imponerende. Det skal ikke ses som en kritik :)

Men hvad sker der for, at man giver Voeckler det røde nummer som den mest angrebsivrige?!? Sku lidt synd for Fonseca, der har siddet i udbrud ene mand indtil Voeckler kom op til ham.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Il_Preferito
28. Tour de France-etape til Cavendish, der nu er á point med Hinault og "kun" er seks etapesejre efter Eddy Merckx.

Intet mindre end imponerende og for mig er han den bedste og mest dominerende sprinter nogensinde. Verdensmester, Sanremo, tre etaper i Vueltaen, 15 i Giroen og altså 28 i Touren - og selvfølgelig med pointtrøjer i alle tre også.

Fraregner man enkeltstarter hedder etapestatistikken i øvrigt:

Cavendish - 28
Merckx - 17
Hinault - 7
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Ja, det er vildt med ham. Jeg er virkelig, virkelig overrasket over hans niveau her til Touren. Jeg var egentlig begyndt at tænke, om ikke en del af baggrunden for de mange Tour-etapesejre skulle findes i et fattigt sprinterfelt omkring årtiskiftet.

Og det skal det givetvis til en vis grad, men det pynter gevaldigt, at han her på tiende år slår Greipel og Kittel.

Nu er jeg begyndt at tro, at han kan nå de 35 etapesejre. Og det vil altså være en helt, helt vild præstation, hvis det lykkes ham.
Skrevet af SotD
35 etaper tror jeg simpelthen ikke på. Det var i allerhøjeste grad på et hængende hår i dag, og han kan ikke forventes at vinde etaper om 2 år. I morgen er potentielt fin til ham, men etape 5 er selvsagt for hård. Etape 6 virker til at være en rigtig tonser etape, så den ligger nok bedre til Kittel og Greipel. Etape 10 ved jeg ikke rigtigt med, det kunne måske være en udbrudsetape, mens etape 11, 14 og 21 (selvfølgelig) ser fine ud for ham - men igen må det forventes at han skal dele sejrene - trods alt. Så lad os være flinke ved ham og sige at han havner på 31 i løbet af denne Tour. Så skal han stadigvæk finde 4 næste år. Det tror jeg ikke rigtigt på. Han er selvfølgelig ikke så gammel, men han bliver jo langsommere, og der kommer nogle meget spændende typer frem, som Gaviria og Ewan, ligesom flere andre udvikler sig positivt som Nizzolo, Groenewegen, Arndt, Holst Enger og sikkert flere andre jeg lige har svedt ud. Og Kittel er jo kun 28. Derudover er der Coquard, Demare og Bouhanni som alle nærmer sig stille og roligt.

Det er allerede voldsomt overraskende at han har vundet de to første efter min mening.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Jeg kan ikke lige se, hvorfor vi skal forvente, at han kan vinde etaper i år og næste år, men at han så aldrig får chancen igen... Greipel er da tre år ældre end Cavendish, og ham går det jo stadig ganske fint for.

Men jeg havde ikke lige overvejet Gavirias fremkomst. Den kan selvfølgelig gøre det svært for ham. Det afhænger dog også meget af leadouts og positionering, så hvis han kan forblive på et hold, der sætter det helt store tog op for ham, er han ikke færdig efter næste år.

Og ja, det er allerede overraskende, at han har vundet to gange, men nu har han jo altså gjort det, så måske man skulle give ham the benefit of the doubt og sige, at han egentlig er meget godt kørende.

Syv yderligere etapesejre er selvfølgelig mange, men han er kun lige fyldt 31, og der burde stadig være nogle år at løbe på.
annonce
0