Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af FrækFyr17
Nej. Men tolk bare løs.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Il_Preferito
Hvad med om du forklarede dig så?

Ved godt der er at stille voldsomme krav til dig, men på et eller andet tidspunkt skal du vel lære det.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af FrækFyr17
De indgik i samme citerede sætning, så lavede et såkaldt ordspil for at vise din uret.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Il_Preferito
Der er jo intet ordspil, og du har tilgode at bevise min såkaldte uret.

Man troede efterhånden ikke det kunne blive vildere.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
FF17 har en masse løse ender i denne tråd. Han stikker jo halen mellem benene og forsvinder i tåge af ordgejl, som han ikke selv forstår. Formentlig har han kigget i sidemandens noter og brygget nogle sætninger sammen på den baggrund.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Indies
Angelo Furlan til MR´s hold. Det kalder jeg alligevel en ret vild signing. Manden er stadig en rigtig fin sprinter, og at han så skifter altså til et dansk hold, som ikke er i nærheden af de sjove løb. Ren drømmesigning af MR.Skrevet af FrækFyr17
Den har været rygtet længe (http://www.feltet.dk/nyh…na_watches/), men ganske imponerende signing af Hembo og co. Pengene har helt sikkert også haft sit at sige, men skal da ikke hindre ham i at lave nogle resultater, for vi så at han stadig kan levere på højeste niveau i sæsonafslutteren, Paris-Tours.

Hvis ikke jeg tager fejl, har han allerede markeret sig i Post Danmark Rundt, så det må også være et led i at få det wildcard.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Il_Preferito
Paris - Nice fra i dag kl. 13.30 på tv2.

Da Contador kører stærkt i Murcia, er han selvsagt ikke med. Heller ikke Andy Schleck, men storebror Franck kan dog give første indikation på formen i år.

Der er heller ingen af topsprinterne med, så måske vi kan få set Sagan-show igen i år. Med kørslen i Italien indtil nu, ser han i hvert fald ikke ud til at være blevet ringere kørende end han var sidste år.

Meget bliver afgjort på 6. etapes enkeltstart, og da der ikke er rigtigt alvorlige bjerge må temporytterne være de største favoritter til den samlede sejr.
Tony Martin er måske verdens næstbedste enkeltstartsrytter, og han kørte fornuftigt opad i Algarve, så han ligner en topfavorit til løbet. Samtidig har han det meget spændende stortalent Teejay van Garderen ved sin side.
Løbets vinder fra 09, Luis Leon Sanchez, kan fortsætte Rabobanks gode start på sæsonen, og har Garate med som vigtig hjælperytter. Også favorit.
Derudover stiller Sky med Bradley Wiggins og nyerhvervelsen Michael Rogers, som begge kan blande sig, hvis de er nogenlunde kørende.
Astana har holdets omdrejningspunkt, Vinokourov, med, og samtidig Contadors afløser, Roman Kreuziger. Begge kører også fornuftige enkeltstarter, og når bjergene ikke er tårnhøje, kan Vino nemt komme i spil til den samlede sejr.

Af bejlerne til Tour de France-sejren til sommer har Lotto sendt Jürgen van den Broeck, og Euskatel kommer med den olympiske mester, Samuel Sanchez.

Vinderen af sidste års Dauphine Libere, Janez Brajkovic, er med for Radioshack, som også sender Levi Leipheimer til løbet.
Alt i alt tyder det på et meget spændende og åbent løb.

Sunguard har i øvrigt valgt at spille Richie Porte som håbet i den samlede stilling. Spændende at se om han kan følge op på sidste sæsons enorme takter.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af MrDemus
Der er ingen topsprintere med nej, men bestemt hurtige folk alligevel. Spørgsmålet er så, om deres hold kører for dem.

Mht. favoritter så er Tony Martin det oplagte bud, som du selv siger. Profilen er rigtig god til ham. Jeg er enig i dem du selv nævner, men synes at profilen ligger godt til Wiggins og Roche, som man heller ikke må glemme.

Og set i nationalismens lys, så passer løbet også en Jakob fuglsang godt. Han skal umiddelbart køre for Schleck, men en top placering er ikke udelukket.
Southampton AGF
Skrevet af Death Cube K
Fulgsang er kaptajn for Team Lep.
Kan du komme til for moster?
Skrevet af MrDemus
Fedt med Fuglsang. Det var gået min næse forbi.
Southampton AGF
Skrevet af Indies
Er faktisk meget uenig i vurderingen af løbet. Der er måske ikke mange kongebjerge, men jeg skal lige love for at rytterne ikke får mange hvil fra tredje etape og frem. Mange bjerge. Op og ned - ingen lige stykker.

Der er mulighed for lange togter fx af ryttere som Moncoutie, og der vil nok blive gået til den på alle etaper. Et meget åbent favoritfelt og med etapeprofilerne et meget svært løb at dominere for et hold.

Det kan virkelig være et langskud at skyde på en vinder men jeg er ikke så hooked på Tony Martin med disse etapeprofiler, selvom han nok er favorit på enkeltstarten. Jeg vil i stedet sætte min penge på Luis Leon Sanchez, som har for vane at gøre det rigtig godt i Paris-Nice, og som er lidt bedre suitet til terrænet i min optik. Mit longshot vil være Alexander Vinokourov, som kører sin sidste sæson som PRO, og har interesse i forårsløbene. Jeg har dog ikke lavet den store analyse af holdenes og de enkelte rytteres interesser og form.
Skrevet af Il_Preferito
Der er vel heller ingen der skriver det ikke bliver et hårdt løb, eller at der ikke er bjerge.

Det jeg personligt konstaterede var i hvert fald, at enkeltstarten kommer til at afgøre meget, og at der ikke er rigtig hårde bjerge(er med på der er flere kategori 1-stigninger, men det er ikke de rigtig giftige på distance og procent).

Luis Leon og Tony er mine favoritter samlet.

I dag tror jeg på Haussler eller Sagan.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Kattejammer
Garmin-Cervelo har også i Ryder Hesjedal og Christophe Le Mevel to ryttere, der tidligere er gået i top 10 i Tour de France og som bestemt kan køre med om podieplaceringerne. Især førstnævnte som også kører en særdeles fin enkelstart. Det lyder dog ummidelbart til at Le Mevel bliver kaptajn på hjemmebane.
Man har desuden Haussler der burde være i stand til at spurte med om sejren på et par etaper.
Skrevet af dillen
Derudover må Matthew Goss, sandsynligvis med Alex Rasmussen som lead-out man, Wouter Weylandt og ikke mindst min favorit Jose Joaquin Rojas Gil være blandt de hurtigste på de flade etaper. Og så er der de lidt ældrere og mere rutinerede sprintere som Robert Hunter og Gert Steegmans. Derudover har den unge slovener Grega Bole tidligere vist sig ikke helt ueffen i en sprint.

Derudover tror jeg, at de store overraskelser vil blive den unge franskmand fra Euskaltel Romain Sicard, Tejay van Garderen og Richie Porte.
Skrevet af Indies
Det jeg mente var, at jeg ikke tror enkelstarten kommer til at spille så afgørende en rolle, som du bebuder. Selvfølgelig skal man lave gøre det fornuftigt på enkelstarten, men jeg tror sagtens at løbet kan vindes i bjergene. Vi har dog rigtig mange dygtige enkelstartsryttere blandt i dette løb.
Skrevet af MrDemus
Der er andre hurtige folk, man bør holde øje med. Romain Feillu er vel den åbenlyse af dem, der ikke er nævnt. Ellers er der en Denis Galimzyanov, der også er ret hurtig
Southampton AGF
Skrevet af Indies
Må lige tilføje, at det bliver FANSTASTISK at få gang i cykelsæsonen igen. Savner helt lyden af motorcykler, propelen på helikopterne og beskeder på fransk over løbsradioen. Summertime.
Skrevet af Indies
Så vil jeg nu hellere nævne en Greg Henderson, som på sine gode dage er virkelig giftig.
Skrevet af Bulletproff
Så viser Fränk Schleck endnu engang at han ikke formår at holde sig på cyklen
Jeg kan ærlig talt ikke forstå den her hetz mod lesbiske. Jeg er en kæmpe fan af deres film
annonce
0