Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forlan21
Kom så Jakob..!!!!!
Skrevet af SotD
Wow, bare wow!
Silkeborg IF
Skrevet af Forlan21
Hvor er det klasse..!!!!! Jakob for president...
Skrevet af fafner
FUCK YEAH
Masquerading as a man with a reason. My charade is the event of the season. And if I claim to be a wise man, well it surely means that I don’t know.
Skrevet af auri12
wow årets løb.

Super fight Fuglsang
Skrevet af B4Ev.2
Fandme flot med sølv! Ærgerligt, at det lige var Van Avermaet der kom med hjem, men altså, det er fandme flot!
Skrevet af Daniel Nielsen
Det er fandeme smukt. Han åbner finalen på anden sidste omgang. Slider med det på sidste omgang på bjerget, men hænger på og vinder fortjent (trods flere styrt) medalje.

SÅDAN FUGLSANG!
Real Madrid | Cleveland Cavaliers
Skrevet af TR1986
Rolf Sørensen ærgede sig nok mere over sin sølvmedalje i sin tid end Jakob Fuglsang gør idag. Det var meget mere end forventet. Fornem præstation. Selvfølgelig ville det have været lækkert med en guldmedalje, men dog stadigvæk en fantastisk præstation af Fuglsang.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Sir , moderator
"Det er frisk nok at Fuglsang mener han skal køre med på alt, men han ender med at slå sig selv ihjel på det, og så får han nok den 8. plads i stedet for at køre lidt klogt."

Classic SotD. Ved du egentlig noget om noget som helst?
Dette er en signatur.
Skrevet af Il_Preferito
Kæmpe, kæmpestor respekt for Fuglsang.

Han ofrer sig for at få medalje og var klart blandt de stærkeste i dag.

Når det nu ikke kunne blive Fuglsang, så var det trods alt godt, at The Greg fik den.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Smör40
Hold kæft hvor er det bare flot kørt af Jakob men for helvede hvorfor kørte han ik bare istedet for at vente på Avermaet eller Majka´s udspil.

Legendarisk etape.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af AHUJ
Jeg vil så lige være lidt kritisk, omend det er svært. Fuglsang kunne vel slå væk ved kilometermærket, lade Van Avermaet gå frem og bagefter komme med et angreb. Han vidste vel, at han ikke kunne slå Van Avarmaet i spurten.

Sølv. Flot. Stærkt af Fuglsang.
YNWA
Skrevet af B4Ev.2
Ret ligegyldig kommentar at komme med nu vi fik et så flot resultat. At føre så meget, viser sig ofte at bide en rytter lidt i røven, men Fuglsang kørte godt i dag, og havde kræfterne til det!
Skrevet af Andfred
Åh, synes ellers han virkede stærkere end Van Avermaet. Kunne han ikke i det mindste have forsøgt at køre da de hentede Majka.
Skrevet af Slettet(112218201709)
OL-medalje er bare FLOT.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af SotD
@Sir_C

Du bemærkede måske ikke lige at der styrtede tre mand på nedkørslen. De havde næppe fanget de tre ude foran... Men det er heldigvis vigtigt for dig at fortælle mig hvor dum jeg er, værsgo.

De fleste cylelkyndige vil dog give mig ret i, at det virkede enddog meget usandsynligt at han skulle ende i top 5 da jeg skrev det.
Silkeborg IF
Skrevet af Smör40
Det var 2 der styrtede Majka suste udenom husker du vel nok?
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af B4Ev.2
Geraint Thomas styrtede også i den forfølgergruppe hvori Fuglsang sad.
Skrevet af Sir , moderator
"De fleste cylelkyndige vil dog give mig ret i,"

Jeg tvivler umiddelbart. Det er som om du sætter en ære i at tage fejl i nærmest alt. Jeg læser ikke meget om cykling men sidst jeg læste i tråden fik du tørt på af Il_pref.
Dette er en signatur.
Skrevet af fuggi
Mandfolkepræstation, om nogen så tog Fuglsang ansvar, og da de så rykkede forbi Majka, så må vi nok indse at Fuglsang kørte med den fart han nu engang havde tilbage i benene, der var vitterlig ingen muligheder for megen taktik på de sidste 1000meter syntes jeg, men at han så havde fortjent guld med den indsats det kan man godt mene, men ikke mange troede vel på at se Fuglsang på podiet med 10km før stregen.
annonce
0