Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af maarkap
Det gælder desværre stort set alle slags løb, han deltager i. Brostensklassikerne vil han kunne køre, men her skal han jo også konkurrere med hurtige folk som Sagan, Kristoff og Degenkolb.


Det er rigtigt. Jeg ser det bare som mere sandsynligt at de længere brostensløb, kan gøres så hårde at man kan komme alene til mål.

I øvrigt forventer jeg, Valgren smadrer igennem på Astana næste år.


Jeg glæder mig sindssyg meget til at se Valgrens sæson. Forhåbentlig får du ret!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Il_Preferito
Så er holdstørrelsen i World Tour-løb officielt reduceret.

I Grand Tours går man fra 9 til 8, mens man i ´other major races´ reducerer fra 8 til 7.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
EM i landevejscykling til Herning næste år. Fesent valg af by (terrænmæssigt), men fedt med et stort mesterskab til landet - det har de da formået at holde tæt inde til kroppen. Jeg havde i hvert fald ikke hørt det mindste rygte om det før nu, og det forventes offentliggjort på et pressemøde i morgen.
Skrevet af Gillespie Road
Et lidt kedeligt valg, ja. Terrænet er ikke for spændende.

Aarhus, Skanderborg, Horsens, Randers og selvfølgelig Vejle ville alle kunne lave noget mere interessante ruter. Mols Bjerge - ligesom DM 2015 - ville være fedt, men en større by er nok et must.

Men fedt med et større løb i Danmark. Det var et ok felt i 2016.
Skrevet af jomic...
Fed rute til PDR næste år, specielt da det køres omvendt og slutter i Aarhus (og jeg er endda bosat i København). Fynske alper, Kiddesvej, 20km enkeltstart og 200km afsluttende etape med Mols Bjerge og alt hvad der har kunne findes af bakker derfra og til Aarhus.

Det lugter af Valgren igen.
Skrevet af SotD
Cort og danmarksmesteren kan nok også finde fornøjelse med ruten.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Med 20km TT bør Kamp være chanceløs, i hvert fald når vi taler om den samlede sejr.

Men enig, rigtig fin rute.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Kamp og Cort har selvfølgelig begge gode chancer for etaper, der er vidst ikke en decideret sprinteretape. Beskrivelsen siger at 1. er ret teknisk til slut, men det er jo nogle gange et vidt begreb. Men samlet er 20km TT nok for meget for begge, alt afhængig af hvad Cort udvikler til næste sæson.

Man må da håbe at Astana overhovedet har tænkt sig at køre løbet.
Skrevet af tobi
Mon ikke, det er temmelig sikkert, at de kommer til at køre løbet? Det plejer de jo, og med fire danskere og en dansk sportsdirektør må de vel være det sikreste af alle WorldTeams.

Derudover er det nok sandsynligt at feltet bliver markant bedre end de senere års felter, da det ligger på et andet tidspunkt i kalenderen og ligner en ganske fornuftig VM-forberedelse.

Hvorfor de synes enkeltstarten skal være så lang, kan jeg ikke helt forstå. Det er lidt ærgerligt, at den skal være så afgørende, synes jeg, men med Corts kørsel på enkeltstarten i år, bør han ikke være chanceløs. Især ikke, hvis han kan tage endnu et trin op og være på niveau med Valgren på Kiddesvej. Men sidstnævnte er nu også min favorit, selvom det kan være lidt omsonst at spå om i forhold til et løb ni måneder fremme i tiden.
Skrevet af Il_Preferito
Især fordi der er nye faktorer i spil i forhold til Valgren næste sæson:

Nyt hold, ny bopæl og et helt nyt program, hvor Tour de France er droppet.

Jeg er dog enig i, at han må påtage sig den helt store favoritrolle og hans form fejler nok ikke noget på det tidspunkt, når han snakker lidt om VM-medalje i krogene.

Spændende bliver det i hvert fald.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Der kan også vise sig et helt andet billede hvis en række større profiler ser løbet som den bedste VM forberedelse. Det er eneste tilbud i nærheden af de breddegrader VM køres på i år og tilpas kuperet uden at nå samme højder som VM.

20 km TT sikrer at løbet samtidigt er attraktivt for dem der også skal dyste i den disciplin i Bergen.

Jeg tror (fornemmer/håber) at feltet bliver uset stærkt i år. Med en solid jet-lag kan man endda nå tilbage fra Montreal og så er der kun GP Wallonie og nogle italienske kriteriummer at slås med på kalenderen.
Skrevet af medc
Er det bare mig eller tager alle klassementsrytterne til Giroen i år? Indtil videre mener jeg listen drejer sig om: Nibali, Quintana, Aru, Chaves, Pinot, Doumolin, Mollema og TJ van Garderen.

Der er vel efterhånden kun Froome, Contador, Porte og Bardet, der udelukkende fokuserer på Touren.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Il_Preferito
Nej, den er god nok og det bliver vel (som sædvanlig) årets bedste etapeløb.

Der er dog stadig tvivl omkring Quintana, så vidt jeg kan forstå. Han vil gerne køre begge, men erkendelsen af at han så er mere eller mindre chanceløs i Touren, lurer nok også.

Men ok, der er heller ikke meget ved at stille op til klø fra Bardet i Touren.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Landa, Zakarin og Kruijswijk kan også føjes til listen over ryttere, der tager til Giroen. Det er helt vildt.
Skrevet af repos , moderator
BOOOM!

http://www.feltet.dk/nyheder/vild_vuelta-rute_offentliggjort/

Det skal nok blive en festlig Vuelta.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Det begynder efterhånden at blive lidt fjollet. Det gør ikke nødvendigvis en Grand Tour bedre, at der er 15 bjergetaper, og det kunne sagtens ende som sidste år med, at tilfældige udbrud sejler hjem på op mod 2/3 af etaperne, hvilket jeg synes er en lidt ærgerlig tendens.
Skrevet af repos , moderator
Er faktisk enig. Det virker som om, de skal forsøge at overgår sig selv hvert år. Samtidig satser Vueltaen (og til dels Giroen) på at brande sig som det modsatte af TdF, hvilket jo egentlig er meget forståeligt.

Balancen er dog nok ved at tippe over.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Lidt meget fjollet, faktisk.

Vueltaen er velsignet af at være sidste Grand Tour og kan derfor hvert år kalkulere med at en række store ryttere stiller op for at "redde" sæsonen. Derfor kan de gøre stort set som det passer dem i forhold til ruterne (især fordi man er fløjtende ligeglade med sprintere i Spanien) og i år er mottoet eftersigende, at det er "en rute for tilskuerne og seerne, ikke rytterne".

Tosset.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Opus
Spørgsmålet er dog, om Vueltaen ikke har leveret det bedste Grand Tour-cykelløb i de seneste år. Det synes jeg umiddelbart, den har.

Jeg giver jer dog ret i, at det virker en anelse unødvendigt at selv relativt flade etaper skal afsluttes med en mur. Det ødelægger alt for sprinterne, og det er lidt en skam, at de decideret forbigår den ryttertypes muligheder for triumf.

Det er også en anelse ærgerligt, at en af de hårdeste etaper ikke slutter efter en nedkørsel. De 4 etaper, der ser hårdest ud i profil slutter alle på toppen af et bjerg. Hyppigheden af det spektakulære synes at ofte at hænge sammen med, hvornår tidligt der skal angribes. Afslutninger nedad fremtvinger ofte mere aggressiv kørsel.

Froome bør desuden øjne en double i 2017. 42 kilometer enkeltstart kan give ham en solid buffer ift. de nærmeste konkurrenter.
Skrevet af SotD
Jeg er så nok mere på Giro holdet. Jeg synes de ruter man har leveret, og det cykelløb det har givet, i Giro d´Italia har været vældig festligt. Jeg har ikke haft helt det samme behov for at se Vueltaen de senere år. Og med et hav af bjergetaper, frygter jeg lidt det samme, som andre også gør. At det bliver lidt kedeligt.

Jeg synes egentlig at TdF i et par år havde fat i den lange ende (og vel stadigvæk). Etaper kan godt gøre spændende selvom der ikke er bjerge på dem. Etaper hvor man er i tvivl om hvorvidt et par af sprinterne kan sidde med hjem, og som giver noget festfyrværkeri for de klassementryttere der skal ud og finde sekunder som de ikke kan klar i bjergene, er meget seværdigt i min optik.
Silkeborg IF
annonce
0