Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
Hele Movistar-holdet har fået en straf på et minut. Efter 17 timer.

Hold kæft en latterlig sag. Mage til regelrytteri og pedanteri har jeg sgu snart aldrig været vidne til! Men det var jo nødt til at ende således, da man fandt Rojas´ (ikke)-forseelse strafbar.

Og nu skal BMC godt nok holde sig på dydens smalle sti det næste stykke tid. GvA må hellere holde sig fra cykelstierne i de kommende klassikere, hvis de ikke skal anskues som nogle gigantiske hyklere.
Skrevet af tobi
Og det endte også med at koste dem etapesejren, så jeg havde ikke ret i gårsdagens hypotetiseren.
Skrevet af Opus
Vises dagens DDV ikke i dansk tv?
Skrevet af tobi
Jo på Eurosport 2. Går jeg da ud fra - de skriver godt nok på ganske inkompetent vis Flandern Rundt (og på Tvtid hedder det optakt til Flandern Rundt), men da det er en live-udsendelse må det jo være det løb.

Men det bliver nok et Wenzel-show.
Skrevet af Opus
Okay tak. Jeg synes, der stod Katalonien, der hvor jeg kiggede.

Det gør det desværre nok. Under MSR var han det klare minus. Igen.
Skrevet af tobi
Ja, men Catalonien kommer på 1´eren.
Skrevet af tobi
Det sejler for de cataloniere. Det var Bookwalter og ikke Hermans, der skulle have været i førertrøjen. Måske man burde læse lidt op på reglerne næste gang...
Skrevet af Opus
Fedt løb i Flandern i dag, og hvor er Quick-Step bare et stærkt hold i løb som dette.

Sep Vanmarcke virkede dog overraskende svag efter sit angreb på Oude Kwaremont. Måske han bare sparede sig efterfølgende, for det virker underligt, hvis formen ikke skulle være perfekt, når han allerede viste gode takter i Omloop Het Nieuwsblad.


Og så Valverde med en Valverde i det spanske.
Skrevet af Nerazzurri
Quick-Step kørte løbet perfekt, dog overraskende det ikke blev Gilbert der vandt.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Nerazzurri
Jeg var væk et kort øjeblik, så jeg så ikke da Matti blev sat. Var det pga. en forcering op ad en stigning?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Opus
Jep. Matti røg på Paterberg kort efter Oude Kwaremont, hvor han allerede led. Efter Paterberg sad Gilbert, Lampaert, Lutsenko og Durbridge sammen.
Skrevet af Nerazzurri
OK, kom tilbage da de 4, Gilbert & Co.) havde slået et stort hul.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af tobi
Hvad fanden er det René Wenzel har gang i? Jeg sidder lige og ser genudsendelsen nu, og lige siden Lampaert slog hullet, lavede han ikke andet end at kæfte op om, at Gilbert ville køre kontra og lukke hullet til sin holdkammerat... Den stakkels hovedkommentator fattede tydeligvis heller ikke hans rambling og prøvede at få indført, at det selvfølgelig ikke ville komme til at ske.

Jeg tror, det er bedst for mit blodtryk, hvis jeg bare holder mig fra hans kommenteringer.
Skrevet af Opus
Jeg forstod heller intet, da han begyndte at tale om det. Det er helt sort. Og at det så endda er Gilbert, gør det kun mere sort.
Skrevet af Hunden2221
jeg tør ikke at se cykelløb når han kommentarer .I fare få at jeg få en raserianfald og kaster ting efter Tv i håbløshed over ham
Skrevet af jomic...
Fuglsang sat med 41 sek. i dag, på en etape Bouhanni vinder. Jeg håber det er en del af taktikken at han først skal ramme noget der ligner form om 3 måneder og at Astana er indforståede med en blød start for at være helt klar senere på året.

Ellers må de da efter, trods en masse uheld, begynde at tvivle lidt på deres valg af Tour kaptajn. Jovist han viste gode takter på bjergetapen i Paris-Nice, men i forhold til at "holde sig til" har det ikke været imponerende.

Min skuffelse bunder nok mest i at jeg ønsker han skal klare det godt.
Skrevet af tobi
Okay, seriøst: Hvor dum er Tejay??

Efter at have fået et minut foræret efter den holdtidskørsel, ville man forvente, at ham og resten af BMC nok skulle holde sig langt fra kontroverser i resten af Catalonien Rundt.

Men så vælger geniet selvfølgelig at tage sin hjelm af for at smide sin kasket, som han havde på indenunder - midt i feltet med ryttere rundt om sig. Normalt ville jeg være fuldstændig ligeglad med sådan en petitesse, men reglerne foreskriver sådan set diskvalifikation, og det er saftsusemig ikke en særlig intelligent beslutning at gøre det så kort efter, at han med al sit Twitter-hyleri selv var så pedantisk, hvad reglementet angår.

Jeg håber, han bliver smidt ud, fordi det er så dumt, men jeg tvivler.
Skrevet af Opus
Der ses ofte i gennem fingre med hjelm-skift og lign. hvor hjelmen kortvarigt er taget af.
At gøre det midt i feltet er dog ualmindeligt dumt, når man har råbt og skreget efter regelrytteri.

Lader han sig falde tilbage i feltet, eller ned til en bil, så straffes det ikke. Efterhånden er det ikke helt ualmindeligt at skifte hjelm undervejs.
Skrevet af Barbuti
Hehe.

Tejay har altid irriteret mig. Nu håber jeg endnu mere at han bliver smidt ud og desuden slet ikke rammer formen resten af året.

Eller resten af sin karriere for den sags skyld.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af medc
Man snakkede netop om, at BMC skulle træde meget varsomt efter episoden med Movistar, da man ville kunne forvente, at Movistar ville være der med det samme så snart nogle regler blev brudt. Der går så kun 2 dage, før man ret beset træder ved siden af, og det er ikke godt nok af BMC/TJ. Grænsende til det provokerende.

Nu hvor man valgte at straffe Movistar, selvom det er ganske normalt at man lige markerer sig i et holdløb, så er der vel ikke andet for også at følge reglerne her og dermed smide TJ ud? Alt andet ville sende et dårligt og tvetydigt signal.

Synes selv det er hul i hovedet, at man straffede Movistar kollektivt med 1 minut, ligesom det vil være latterligt, hvis man ender med at smide TJ ud, men gør man det ene skal man også gøre det andet.
Liverpool FC og New Orleans Saints
annonce
0