Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Straffen for at tage sin hjelm af, er aldrig-aldrig-aldrig blevet brugt og gør det næppe i dette tilfælde heller.

Det ændrer selvfølgelig ikke på, at Van Garderen er rigtig træls. Blame it on, at han ikke kører nok løb sammen med Greg.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Nej, og det er jo det problematiske. At man har regler, som man aldrig sanktionerer for overtrædelser af. Det er samme historie med hele fortovsproblematikken.

Og det er også et svært dilemma for kommissærerne her, for hvis de smider ham ud, vil det virke uprofessionelt, fordi at det jo så bare er noget, de gør, fordi Movistar blev straffet den anden dag (lidt som hvis en dommer i fodbold, der har givet et tvivlsomt straffespark til et hold, begynder at være mere tilbøjelig til at føje det andet hold).

Og hvis de lader ham blive, så kommer kritikken med, at de åbenbart bare straffer for nogle overtrædelser og ser igennem fingre med andre (som man heller ikke ofte har set sanktioner for - muligvis kun en gang før i forbindelse med Tour of Qatar i 2010).

Så de kan ikke rigtig vinde på den her.

Måske skulle hjelm-reglen ændres til, at man godt må gøre det, Tejay gjorde, hvis man kører ned til sin bil eller i det mindste sørger for ikke at være midt i feltet. Men det vil måske igen lede til fortolkningsmuligheder.
Skrevet af tobi
Det skal i øvrigt med, at for min skyld kunne Tejay godt nøjes med den halve straf, nu vi er ved sådan en tvivlsom sag. Så at han bliver smidt ud, men slipper for at betale de 100 schweizerfranc.

Det ville jeg godt kunne leve med.
Skrevet af jomic...
Men du fik det jo som du ville have det tobi, du havde jo forudsagt at TJ skulle holde sig på dydens smalle sti, hvor er det fantastisk underholdende og tragisk at få hykleriet serveret på den måde.

Alt peger tilbage på løbsarrangører og UCI, ingen af de to instanser har formået at gøre noget rimeligt simpelt, rigtigt. De må jo være blottet for strategisk og kommunikativ forståelse.

Det positive i det her virak er vel at sportens problemer bliver udstillet, det negative at det er sket før i andre sammenhænge uden at medføre nogle løsninger.
Skrevet af Opus
Defekter til højre og venstre i E3.
Skrevet af Arsenal_love
Jeg kan og vil aldrig forstå hvorfor Sagan ikke valgte et hold med stærkere ryttere til de belgiske løb/brostensklassikere. (eller i det mindste krævede at de hentede nogen bedre til denne sæson)
Verdens bedste cykelrytter, på det dårligeste hold. - det er vel kun UAE Team Emirates, Movistar Team og FDJ er har et dårligere hold på papiret end Bora.
det skuffer mig altså!!!
fck & arsenal
Skrevet af tobi
Det er sgu en meget god trøst at se Valverde sænke Contador og Froome på et decideret bjerg i Catalonien Rundt og tage førertrøjen, når nu Sagan for en gangs skyld kikser i et endagsløb.
Skrevet af jomic...
Nu så jeg E3 , men går ud fra at TJ gik kold?
Skrevet af tobi
Ja, ja, han tabte et par minutter og faldt ned på sjettepladsen.

Valverde og Contador stak lidt til hinanden opad, mens Froome fulgte med, og med en kilometer til mål satte Valverde dem til vægs og vandt med 13 sekunder. Det er sgu pænt sindssygt.

I øvrigt kan Giroen netop have åbnet sig op. Der er forlydender om, at Quintana er styrtet under træning og kan have reddet sig et brud på skinnebenet, men det er ikke bekræftet.
Skrevet af medc
Valgren nummer 6 i E3. Det er sku meget godt gået.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af tobi
Fed afslutning i Harelbeke. Gilberts gear så umiddelbart lidt stort ud, hvilket kunne have kostet i accelerationen. Men flot sejr til GvA.

Og flot sjetteplads til Valgren. Så er han i gang med brostenene.

Også vildt at Pöstlberger lige hev en femteplads for Bora. Det havde dog været mere fornuftigt at bruge ham som trækdyr for Sagan, vil jeg sige. Men nu ved vi dag, at han har en kompetent hjælper i det mindste. Det kan blive enormt vigtigt.
Skrevet af SotD
Marc Soler er da også i gang med noget af et gennembrud. Flot 4. plads i dag og en 4. plads samlet. Han havde (tror jeg) ligget nr. 2 hvis det ikke var for tidsstraffen. Han kørte også rigtig pænt i den sidste del af Paris - Nice.

Jer er også lidt en små sucker for Michael Woods, og Hugh Carthy har jeg længe glædet mig til at se. Jeg tror han bliver rigtig god.
Silkeborg IF
Skrevet af Suaráz
Nogen der kan give et overblik over hvem der stiller op i Giroen? Altså af klassementsfavoritter.

Skrevet af jomic...
Tror der var en der lavede en oversigt, men du skal nok grave langt tilbage i tråden.

Ellers plejer procyclingstats at have nogenlunde holdbare startlister.
Skrevet af Forlan21
Nogen der kan give et overblik over hvem der stiller op i Giroen? Altså af klassementsfavoritter.Quintana, Nibali, Kruijswijk, Dumoulin, Landa, Mollema, Pinot, A. Yates, Thomas, Aru, Zakarin, Van Garderen, König, S. Yates, Dennis, Pozzovivo, Jungels, Roglic, Amador, Rui Costa og Scarponi...

Det er i hvert fald de største favoritter ifølge Bet365.
Skrevet af Suaráz
Tak. Det er da et fuldstændig vanvittigt felt.
Skrevet af Opus
Hvad har Sky lavet i dag? Hvordan kan de sidde 16 minutter efter?
Skrevet af medc
Sky skulle tilsyneladende snorksove på en våd nedkørsel i starten af etapen, hvor Quick-Step kørte til og senere fik hjælp af Movistar.

Det virker ligeledes til, at det kun var Sky med klassementsryttere, der blev fanget, således at de ikke havde nogle allierede. Trek fik kun Contador, Gogl og måske Zubeldia med.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Il_Preferito
Team Sky er (eftersigende) ramt af maveonde.

Blandt andet derfor Landa er stået af.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Opus
Lasagne?
annonce
0