Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Jeg forstår heller ikke helt hvorfor det kun skulle have sekundær betydning, at stigningerne er belagt med brosten (og derfor kaldes ´hellingen´, i øvrigt). Jeg er så bare så heldig, at tobi har forklaret hvorfor.

Jeg tror det bliver showdown mellem Sagan og Greg. De er på et andet niveau end resten, men det er rigtigt, at tidlige angreb kan kaste grus i maskineriet (Boonen er den oplagte at mistænke her). Jeg tror dog at hold som Quick Step, BMC, Trek, Sky og - jeg fatter ikke, jeg skriver det her - Cannondale er så gode, at der sidder folk, som kan hive det tilbage.

Jeg tror personligt godt, Greg kan følge med Sagan, når han trykker til, men jeg tror Sagan vinder igen. Og sådan som han har kørt i år (med undtagelse af tudetogtet i søndags), er det bestemt også til at leve med.

Jeg har også ret stor fidus til Dylan van Baarle. Han kørte rigtig fint sidste år og kommer i god form igen i år. Kombineret med at hans kaptajn kommer i dalende form. Kunne godt se endnu en top 10 til ham, ligesom jeg håber, at Lotto for en gangs skyld smider alle æg i Benoots kurv.

Et af de hold, der måske prøver noget udefra, kunne være Orica (igen-igen-igen). Keukeleire er blevet syg i nat og stiller ikke til start, hvilket efterlader dem med Durbridge som bedste bud og han vinder ikke ved at vente på angreb fra Sagan og Greg.

Og hvad med Valgreen? Lutsenko styrtede sidste weekend og er eftersigende ikke helt på toppen, så måske Valle kan få lov at skyde benene af langt ude.

Jeg glæder mig helt vanvittigt. Cykeløbene har været så tilpas gode, dramatiske og især offensive i år, til at det her kun kan blive godt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Jeg er også spændt på at se, hvad sidste års helt, Imanol Erviti, kan drive det til i år. Jeg ved, han går benhårdt efter disse to klassikere igen, men han har ikke kørt et eneste brostensløb endnu.
Skrevet af SotD
Jeg mente egentlig også at brostenene blot var 2. prioritet i forhold til vurderingen af stigningen ifht. et bjerg. Bestemt ikke, at det var af ringe betydning...

Jeg har ikke lige adgang til min TV app. Kan I gøre mig kloge på transmission?

Jeg har i øvrigt også fidus til Van Baarle og Durbridge. Jeg har sat lift penge på Terpstra som vinder (urealistisk, men gav fint) og Durbridge og Van Baarle i top 3. Hvis en af tingene går hjem giver det et fint afkast. Men der er ingen tvivl om, at top 2 nærmest står skrevet i beton.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
TV 2 om tre minutter.
Skrevet af Hunden2221
Er Rolf Stoppet på tv2 ? siden han ikke er der i Dag
Skrevet af tobi
Næppe. Jeg havde dog også forventet at se Rolf og Ritter (indtil for et par dage siden, hvor jeg så Staghøjs opslag om kommentatorkonstellationen).

Men af og til har Rolf andre planer, og Ritters News-forpligtelser afholder ham desværre fra flere cykelløb, end jeg havde håbet. Men de er der nok på næste søndag.
Skrevet af repos , moderator
Durbridge har set virkelig stærk ud i foråret, så tror, han kører et virkelig godt løb i dag.
Og så får vi garanteret Tom Boonen at se ret tidligt. Han kunne sagtens finde på at lave samme nummer som sidste år i PR. Og så har Gilbert jo fundet noget af tidligere tiders styrke.

Jeg er spændt på Kristoff i dag. Han mangler i følge sig selv lidt for at være der, og spørgsmålet er, om han kan følge Sagan og GvA på stigningerne.

Med danske briller ser det interessant ud med Breschel og Valgren på Astana, og så er Søren Kragh jo i fin form. Corts rolle på Orica bliver nok sekundær, hvor Durbridge er manden, der skal køres for, og især hvis Keukeliere ikke er på toppen.

Også interessant, hvem der rammer morgenudbruddet, og om Erviti er klar på endnu et togt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Hunden2221
Jeg Kommer med et Frisk bud her til morgen vi får 2 Dansker i top 10 i dag
Skrevet af repos , moderator
Det er sgu frisk. Jeg tvivler på, vi får en dansker i top 10. Valgren savner trods alt noget brostenserfaring, og Breschel er ikke så god som tidligere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
I forhold til Valgren og Mattis chancer skal man heller ikke undervurdere De Vreese, som lader til at forbedre sig en lille smule hvert år.
AG2R bliver også en joker i spillet med en indtil videre velkørende Naesen og maskinen Vandenbergh. Hvad kan Demare, Van Keirsbulck og Lotto NL? Og så er der Florian Senechal, som jeg især glæder mig til at se i Roubaix.

Er der nogen, der ved, hvorfor Betancur kører brostensløb i år?
Skrevet af tobi
Nogen skal jo køre brostensløbene for Movistar. Og når man ikke gider tage vare på sig selv, men stadig får betalt sin løn må man jo forvente at blive udsat for lidt af hvert.

I øvrigt: Så god er de Vreese altså heller ikke. Jeg vil klart vurdere Valgren og Matti som de stærkeste på holdet (hvis det er rigtigt, at Lutsenko ikke er på toppen). Også Oscar Gatto har muligheder, så det er nok et temmelig fladt hierarki, men Valgren bør være kaptajn på trods af at være debutant. Søren Kragh bør også være kaptajn på Sunweb, selvom de ikke rigtigt vil sige det.
Skrevet af Mr_bum
Det er selvfølgelig en hæmsko for De Vreese, at han ikke er så spurtstærk som de to danskere. Gatto udgik i både E3 og Gent-Wevelgem, så han er lidt et spørgsmålstegn. Men jeg er enig i, at der nok ikke er en entydig kaptajn. Det afhænger af ben og held. Det gør det selvfølgelig altid i det her løb.
Skrevet af Hunden2221
Er jeg den eneste der savner Rolf og Ritter i Dag

Det bliver en langdag med staghøj og Lund
så Mangler vi bare at Eurosport har sat Rene wenzel
og ham den anden Rasmus et eller andet til kommenterer der
Skrevet af tobi
Det er Wenzel, men trods alt sammen med Bay.
Skrevet af Opus
Jeg har egentlig ikke noget imod Staghøj. Jeg tror, han kan blive en skide god kommentator, for han gør sit forarbejde ordentligt, og han følger med.
Generelt kan jeg godt lide kombinationen af journalist og cykelrytter. Journalisten gør en masse forarbejde, og ved generelt en fandens masse (Ritter), mens modparten kan byde ind med alt det cykeltaktiske, det svære ved brosten osv (Rolf).

Er det Rolf, der ryger på til den "rigtige" live-dækning senere? Det er jo det, de vil gøre i Touren, så det var nærliggende at gøre det samme i dag.
Skrevet af tobi
Nej, jeg tror ikke Rolf kommer med i dag, som jeg har forstået det.

Jeg synes Staghøj er ok, men ikke mere end det. Men du har ret i, at der selvfølgelig er masser af udviklingspotentiale, og hans seriøsitet er i den forbindelse en god ting. Omvendt gør den ham en smule stiv under kommenteringen.
Skrevet af Hunden2221
Ingen tvivl han ved meget om Cykling Staghøj men han er bare meget tør når han kommenter Løb
Skrevet af Hunden2221
spændende samtale Staghøj har med Riis Nu
Skrevet af Il_Preferito
Rolf og Ritter er mig bekendt optaget på Lanzarote til enten sponsorarrangement eller tidlige optagelser af Rolf og Ritter på Tour.

Ærgerligt Rolf ikke er med lige i dag. Det havde været stort.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Ja, jeg synes også det var en fin snak, de havde om Rolfs sejr og hvor undervurderet den nok egentlig er.

Og for et par uger siden, gik det op for mig, hvor vanvittigt et klassikerpalmarès manden egentlig har. Han har været i top 10 i alle monumenterne mindst tre gange og jo altså vundet både Flandern og Liège.

8 top 10 i Milano-Sanremo (nummer 2 en gang)
5 top 10 i Flandern Rundt (alle gange i top 6 - en sejr + en tredjeplads)
3 top 10 i Paris-Roubaix (to sjettepladser og en tiendeplads)
5 top 10 i Liège-Bastogne-Liège (en sejr og en tredjeplads)
3 top 10 i Lombardiet Rundt (en fjerde- og to femtepladser)

I mine øjne er han Danmarks bedste cykelrytter nogensinde, men jeg er selv fra start-90´erne, og selvom jeg allerede sad og så Tour de France som 3-årig, så er det alligevel begrænset, hvor meget jeg husker fra dengang, så der kan andre selvfølgelig have mere kvalificerede meninger end mig. Men Touren er altså ikke alt, og de klassikerresultater er jo helt vilde.
annonce
0