Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AHUJ
Det havde været ligegyldigt. Han var ikke kommet fri uanset. Van Avermaet kunne have kørt 100 kilometer inden løbet og stadig vundet i den trio.
YNWA
Skrevet af Il_Preferito
Din bitterhed gør det hele endnu bedre, AHUJ.

Det synes jeg bare lige, du skulle vide.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af AHUJ
Jeg er ikke bitter. Van Avermaet er bare bedre end de andre. Om Sagan havde været med, så var han også blevet slået i spurten. Det var vel kun Degenkolb, som kunne slå Van Avermaet i dag, hvis Trek ikke have kørt, som de gjorde.
YNWA
Skrevet af Il_Preferito
Hehe, Würtz er sgu en dejlig dreng:

"Min Garmin siger, jeg skal restituere i tre dage, så ja, jeg er rimelig færdig".
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Hvad sker der for overvurderingen af Degenkolb? Selvfølgelig havde han ikke kunne røre GVA. Folk tror at han er på niveauet fra forrige år - og det er han altså ikke.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af AHUJ
Det får vi ikke svar på. Kunne dog godt se ham sidde med, hvis Trek havde kørt klogere. Langeveld er vel ikke niveauer over Degenkolb, hvis Degenkolb altså ikke ville kunne røre Van Avermaet. I en spurt ville Degenkolb være favorit. Det er selvfølgelig muligt, at han bare ikke havde flere kræfter.
YNWA
Skrevet af maarkap
Cavendish havde klart slået GVA hvis han havde kørt idag. Det er et lige så godt postulat.

GVA havde inden idag, vundet flere cykelløb den seneste måned end Degenkolb har de sidste i 2016 og 2017 til sammen.. Der er endda 4 ryttere, fra samme gruppe, der slutter foran Degenkolb i deres spurt idag.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af tobi
Boonen sagde, at Degenkolb kørte sit livs mest kujonagtige løb i dag. Svært at være uenig. Hold da op for en igleagtig kørsel, han lagde for dagen.

Jeg blev særligt gal på ham, da der var opstået et hul midt i gruppen med omkring 50 kilometer til mål, hvor han i fuld spurt for at lukke det kiggede sig tilbage og fik øje på Sagan, hvorefter han pænt overlod fronten til ham. Hvorfor kan du ikke tåle at have fronten indimellem?

Og der var flere tilfælde, hvor han bare sørgede for at holde sig til Boonens hjul, og i det hele taget var det som om, han bare kørte for at forhindre Boonen i at vinde.

Lidt sjovt for en rytter, der så sent som for et halvt år siden sprøjtede vand i hovedet på andre ryttere i forargelse over en lignende taktik.

Men hvad var det da i det hele taget også for en fjolletaktik, Trek kørte med? Stuyven havde jo ikke en jordisk chance for at vinde i den frontgruppe, men om Trek ville røre en finger på trods af et stort overtal i feltet og et lille forspring med 25 kilometer til mål? Ikke tale om. Selvom de kunne have åbnet løbet helt op igen.
Skrevet af tobi
Hmm... Van Avermaet fik en ny cykel af en mekaniker, der var posteret i vejkanten, da han styrtede på Haveluy-pavéet.

Men dem må man altså kun modtage hjul fra, og det medfører diskvalifikation per reglementet at modtage cykler i sådan en situation.

Der er dog ikke direkte billeder af det, men Sporzas på en motorcykel udsendte reporter skulle have forklaret hændelsesforløbet under transmissionen.

Det virker i det hele taget som en fjollet regel, men regler er jo regler...
Skrevet af NUFC Dinho
@Tobi

Hvor har du det fra? Er ikke stødt på det på Twitter.

Det ville sgu være sørgeligt, hvis det skulle blive afgørende. Godt nok er jeg lidt træt af GVA og alle hans sejre, især fordi folk med glæde tager ham med til stregen, mens alle kører mod Sagan, men det er trods alt ikke hans skyld. Så ville sgu være synd, hvis han blev frataget sit monument.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Barbuti
Er jeg den eneste, der ikke kan finde Asbjørn Kragh på dagens resultatliste?

Mon han blev sendt hjem fra løbet efter hans mindre sviner?
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Caroe
Han står som DNF så han må bare være udgået. Ligesom knapt 100 andre ryttere i øvrigt.

Fabelagtigt cykelløb i går. Ærgerligt for Sagan at han kommer væk to gange og bliver sat tilbage af mekaniske uheld. GvA var godt nok stærk da Stybar angreb kort før mål.

Desværre en skuffende dag for danskerne, selvom Wurtz kæmper sig godt igennem efter at have været i udbrud og arbejdet hårdt for at få Kristoff først ind på paveerne. Også fint at Mads P trods alt gennemfører løbet.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Barbuti
Sjovt. Han er nævnt som DNF på feltet.dk, men figurerer slet ikke hos cyclingnews.com, hvor jeg først kiggede.

"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Opus
En specielt stor skuffelse var det vel reelt ikke for danskerne, hvis man må se bort fra Matti Breschel. Han har set skarp ud den sidste måneds tid, så han burde have siddet med og kørt sig ind i top 20. Han faldt desværre fra allerede ved de første seriøse forceringer på brostenene.
Skrevet af repos , moderator
Lars Bak var også temmelig bleg. Han blev godt nok fanget i et styrt på et tidspunkt, men der var rig mulighed for at komme op.

Würtz leverede en god præstation, og på positivsiden er det jo godt, at de unge danskere får erfaring i den slags løb.
Würtz, Mads P, Cort og Søren Kragh kommer forhåbentlig til at køre i mere profilerede roller i fremtiden.

Ellers så kan man jo bare ærgre sig over, at de to bedste danske bud ikke kørte løbet.
Både Fuglsang og Valgren har motoren til PR, og kunne bestemt have gjort sig gældende.

Især Valgren, når man tænker på, hvor hurtigt der blev kørt. Det ville lige have været noget for ham bare at tonse afsted.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Opus
Valgren kunne være rigtig interessant i et løb som i går. Man kan dog ikke rigtig brokke sig over prioriteringen. Det giver fin mening at forberede sig til Ardennerne i Baskerlandet.

Fuglsang tror jeg ikke ville kunne have gjort meget væsen af sig i går. Der er trods alt enorm forskel på at levere flotte præstationer på brosten i etapeløb, hvor taktikken i høj grad er beskyttelse af holdenes respektive kaptajner, og så 100km alle-mod-alle væddeløb. Generelt kan man sagtens ærgre sig over, at Fuglsang ikke i højere grad har fokuseret på klassikerne, selvom han da har nogle ok resultater fra Ardennerne på CV´et og 4. plads i Lombardiet.
Skrevet af repos , moderator
Fuglsang er enormt slidstærk, og det ville netop have kommet til sin ret i går. Til gengæld mangler han eksplosivitet, så derfor vil et udmarvende udskilningsløb passe ham fint.
Men med udsigt til en kaptajnrolle i TdF er der selvfølgelig ikke råd til PR. I stedet kommer han nok til at køre om en 10-15. plads i TdF.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Som der allerede er rørt lidt ved (i forhold til Lars Baks præstation i går), var det endnu et sløjt løb for Lotto, der sætter punktum for en rigtig skidt brostenskampagne.

Greipel er godt nok med forfølgergruppen hjem og får klemt en syvendeplads ud af strabadserne, men ellers er der noget langt mellem snapsene og det på et hold, der har et af de med afstand største talenter til løbene og derudover rutinerede kræfter som Roelandts, Debusschere og selvfølgelig Gallopin, der af uvisse årsager var det store håb på brostenene i år.

Nu venter så Ardennerne, hvor det eftersigende er meningen, at Benoot skal toppe. Det bliver selvfølgelig rimelig spændende, men underligt han ikke har skulle satse fuldt ud på især Flandern.

Det er selvfølgelig også et rigtig skidt forår for Sagan, der ender med at gå fra 2017 uden monumenter på kontoen. Og det i et år, hvor flere (undertegnede medregnet) havde forventninger om, han ville tage mere end et.
I går kørte han (og jeg bliver upopulær på den her, herinde) et helt idiotisk løb. Jeg er med på, han punkterer på to kritiske (!) tidspunkter, men at sidde og spille med musklerne som han gjorde, så langt ude, gav slet ikke mening. Det mindede mig om dagene på Cannondale og den tidlige tid på Tinkoff. Og er også meget godt i tråd med Riis´ vurdering af Sagan og hans evner som kaptajn ude på vejene.

Og så selvfølgelig også en kommentar til Van Avermaets sejr, der igen kommer i hus på, at han er feltets smarteste rytter og er en af dem, der er allerbedst til at restituere i et cykelløb. Med afstand forårets bedste rytter, meget godt understreget ved at han er den kun anden rytter til at vinde fire brostensklassikere eller -semiklassikere i én sæson.

Next stop: Verdensmester.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Enig i din vurdering af Sagan og Van Avermat.
Sagan virker ikke til at kunne administrere sin kræfter, hvilket er underligt, når han nu netop har vundet to verdensmesterskaber på netop at være god til at spare op til sidst.

Man kan ikke undgå at blive imponeret af Van Avermat. Han tog jo så lange føringer, og alligevel kører han finalen helt efter bogen, og panikker ikke da Moscon og Stuyven kommer op.
I øvrigt pudsigt, at det er andet år i træk, at der kommer to ryttere op til en trio. Sidste år var det Vanmarcke og Boasson-Hagen.

Danskerne var ikke ene om at skuffe. Nordmændene som i hvert fald havde to podiekandidater havde også et rædsomt løb. Kristoff kan ikke få det til at spille i Roubaix.

Og ja, Degenkolb kørte et afskyeligt løb, og alibiet med Stuyven fremme virkede en anelse tyndt, omend det selvfølgelig er reelt nok.

BMC og Van Avermat var bare de smarteste, da deres kaptajn sad fremme med en løjtnanter fra de øvrige hold. Derfor var sejren temmelig sikker.
Jeg tager sgu alligevel hatten af for Langeveld, der kører på podiet for første gang. Kan godt de lide den type rytter, der bare rammer dagen, og han ville have været en "tilfældig" vinder, som Hayman eller Van Summeren.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
@Dinho

Jeg så det på Cyclingnews´ debatforum, men det er ikke blevet taget op af nogen, så det kommer heldigvis ikke til at få betydning.

@Pref
Ja, det er svært at være uenig i, at Sagan ikke kørte specielt klogt. Men jeg vil alligevel prøve: Da han angreb med 78 kilometer til mål, tror jeg, det var fordi, han så, at han var kommet fri - og endda sammen med Bodnar. Det er ikke ligefrem noget, der tit sker, og jeg er ikke så sikker på, at det havde været et helt håbløst projekt.

Stuyven og Oss havde åbenbart lov til at køre med rundt, og med Bodnar hos sig havde han helt sikkert lidt hjælp. Og hvem skulle jagte bagved? Trek ville åbenbart ikke på grund af, at Stuyven var fremme, og QuickStep havde jo kun Boonen og Stybar. GvA ville vel heller ikke, da Oss var fremme. De fleste andre var isolerede. Degenkolb og Boonen annullerede lidt hinanden.

Bodnar havde selvfølgelig ikke holdt evigt, så det ville under alle omstændigheder ende i et enormt projekt for Sagan, men da han så landede i gruppen efter sin første punktering, blev det den samme gamle sang om igen med, at folk hele tiden lod huller opstå, som han skulle lukke, hvorfor han endte med at bruge oceaner af kræfter på eksplosive ryk hele tiden - og det er sikkert lige så hårdt, hvis ikke værre + de andre kunne nyde gavn af hans mange kræfter.

Det var sikkert også derfor han flere gange forsøgte at komme væk på brostenene - så ville han i det mindste kunne bruge sine kræfter uden at det kom rivalerne til gode.
annonce
0