Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
Froome melder sig nu også i det efterhånden voksende kor af stemmer, der anser Valverde for en realistisk Tour-vinder.

Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at Froome er storfavorit, men ruten er bare ikke specielt hård i år - hverken i bjerg- eller enkeltstartsmæssig forstand. Det betyder, at forskellene bør blive mindre end vanligt, og det giver bonussekunder en større rolle, hvilket jo virkelig er vand på Valverdes mølle.

Derudover har Froome selv sagt, at han ikke kommer til at fokusere specielt meget på sin enkeltstart frem mod løbet, da der ikke er særlig mange enkeltstartskilometer at lege med. Det gjorde han heller ikke i 2015, og der imponerede han ingenlunde på den ene enkeltstart der var, hvor han på 14 kilometer kun var seks sekunder hurtigere end Valverde. Læg dertil, at Valverde kun synes at være blevet bedre til enkeltstart.

Froome kan selvfølgelig have ombestemt sig og alligevel valgt at fokusere på enkeltstarten (der er trods alt mere af det end i 2015), og på Planche des Belles Filles og Izoard bør han have overtaget på Valverde, men man kan jo snart ikke udelukke noget.

Med Giroen in mente bør det dog være helt åbenbart, at Valverde som udgangspunkt ikke skal have en hjælperolle for Quintana, selvom den officielle historie nok bliver en anden.
Skrevet af NUFC Dinho
Fantastisk sejr til Felline idag. Fuldt fortjent at han endeligt vinder noget. Håber han har fået hul på bylden og sejrene bliver flere fremover. Han er sgu en cool rytter. En meget fin video, der er med ham på Twitter, hvor han står lidt efter målstregen og følger Dowsett komme i mål.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Løbecykel
Hvil i fred, Scarponi! Jeg vidste ikke, indtil nu. :(
http://www.lobecykel.dk/
Skrevet af tobi
Jeg tror ikke vi har haft det oppe at vende herinde, men Andriy Grivko har fået en forsinket karantæne på halvanden måned for sit slag mod Marcel Kittel tilbage i februars Dubai Tour.

Det sjove er bare, at man har valgt en tilsyneladende fuldstændig tilfældig tidsperiode fra den første maj til midt i juni, hvorfor han fint kan få lov at køre Romandiet Rundt i øjeblikket. Det er da temmelig mystisk.
Skrevet af Mr_bum
Hvor mange dopingkarantæner har ikke været gennemgået om vinteren?
Skrevet af tobi
Men er de så ikke først blevet udstedt lige op til vinteren? Det virker da mærkeligt at få lov at køre inden en i forvejen kendt karantæneperiode...
Skrevet af Arsenal_love
Tænkte lige over noget da jeg var ude på en lille cykel tur i dag.

Er der endelig mange her inde, der selv kører landevej eller mountainbike i deres fritid?
fck & arsenal
Skrevet af repos , moderator
Se tråden på samme side... .´jeg er begyndt at cykle´.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Arsenal_love
kender den godt! ;)

beskeden var nu mest jer i "Cykeltråden" som elsker cykling. Tænke bare hvor mange af jer der selv cyklede eller om i alle var sofafans.
fck & arsenal
Skrevet af repos , moderator
Cykler ikke længere. For tidskrævende i forhold til, hvor stærkt jeg gerne ville køre.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos , moderator
Mads Pedersen skal køre Giro, og Søren Kragh Vueltaen. Det er godt for de unge ryttere at prøve kræfter med de helt store løb.
Forhåbentlig ser vi nogle af dem bryde igennem for alvor om nogle år.

Vi har efterhånden en del ryttere, vi med rette kan have forventninger til, og som allerede har præsteret på den store scene;

Valgren, Cort, Søren Kragh og Würtz har kørt fine resultater hjem i denne sæson. Både Cort og Søren Kragh har potentialet med deres skarpe afslutning til at vinde store løb.

Netop afslutningsstyrke er det, de mere etablerede danske ryttere har manglet. Hvad Fuglsang ikke kunne have kørt hjem af store resultater, hvis han dog bare havde haft en snert af eksplosivitet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Grivko-problematikken er på vej til at blive langt mere aktuel, end jeg havde forestillet mig...
Skrevet af Talentet121
Hvorfor har han fået de 45 dages karantæne?

Edit: Nevermind.
Skrevet af Sir , moderator
Faldt lige over Thor Hushovds Instagram profil via nogle bilaccounts og kom til at undre mig over hvor meget sådan en rytter egentligt tjener. Han har nogle af de dyreste nye biler man kan købe. McLaren P1 GTR og Koeniggsegg blandt andet.
Kan man se lønniveauet et sted?
Dette er en signatur.
Skrevet af maarkap
I 2007 tjente han i hvert fald 7,4 mil om året og der havde han nok ikke peaket lønmæssigt endnu. Efter hans verdensmester titel og skift til BMC var det nok noget højere.

Froome er den bedst betalte med omkring 40 mil om året.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Il_Preferito
Jeg har fundet et par links, som jeg generelt forholder mig til, når talen falder på lønninger. De varierer godt nok ret markant i alder, men tegner et fint billede af forholdene:

https://www.bikechaser.com.au/blog/much-professional-cyclists-earn/

http://www.skysports.com/cycling/news/21683/9914043/just-how-much-do-chris-froome-and-the-rest-of-the-peloton-earn

http://inrng.com/2011/07/how-much-does-a-rider-earn/

I forhold til de links, er det vigtigt at forholde sig til, at både Abu Dhabi og Emiraterne har gjort deres indtog og blandt andet betalt ret dyrt for ranglistepoint.

Jeg vil dog lige anføre, at Froome med sikkerhed ikke er den bedst betalte (også selvom nationalitet ofte betyder rigtig meget i lønforhandlinger). Det er Sagan, men det afhænger formentlig af hvor meget af konstruktionen, der er med (da rygter vil vide, at Specialized også betaler en pæn del af hans løningspose hos Bora). Han tjente omkring 30 hos Tinkoff og er med største sandsynlighed steget rigtig pænt efter endnu en VM-titel, Flandern Rundt og en grøn trøje - blandt meget andet, selvfølgelig.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Sagan kan sagtens tjene mere i år. Det jeg hurtigt googlede mig frem til var fra 2016. Det var lige så meget for at give et billede af at de bedste ryttere bestemt ikke er på sulte løn, selvom det tidligere har været fordomme om at der ikke er (mange) penge i cykling.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Il_Preferito
Bestemt ikke, men på tværs af feltet er det nu ikke alverden af penge, der er i sporten.

Jeg vil tro, at alle der er på niveauet under typer som eksempelvis Fuglsang og Roman Kreuziger, kunne tjene (mindst) ligeså meget, hvis de begav sig ud i erhvervslivet.

Væk fra lønningssnakken, røg Magnus Cort i asfalten, da han kørte lead out for Caleb Ewan undervejs på dagens etape i Tour de Yorkshire og alt tyder på, han desværre har brækket kravebenet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Men for satan hvor var den hjelm vigtig. Han tager direkte fra med hovedet.

Det ser ud til at Moscon har ytret sig racistisk over for Kevin Reza på TDR etapen igår. Jeg kan ikke finde noget mere konkret end det jeg kan se på Twitter, men hvis det er rigtigt skal den mand bare ud af løbet.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Il_Preferito
Team Sky bekræfter, at Moscon har udtryk sig racistisk overfor Kevin Reza og melder, at man tager hånd om situationen.

Ærgerligt at en så lovende rytter tilsyneladende er så hjernedød.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0