Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af von Schneider
Fed etape ellers, Quintana gør det godt
Skrevet af medc
Movistar har kørt en flot etape i dag. Sidder med 3 mand på stigningen, hvor Quintana var den eneste af favoritterne, der kunne sidde i læ af sidevinden.

Tom Dumoulin er ved at køre en vanvittig flot etape. Troede han var for tung til en stigning med disse procenter. Lover godt for ham med enkeltstarterne i mente.

Lidt skuffet over Kruiswijk. Havde forventet mere af ham. Nibali skal nok komme tilbage i 3. uge.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af von Schneider
Er Nibalis hovedmål touren? Syntes dog han så stærk ud men mangler lige 5%.

Dumoulin har længe kæmpet for at omskole sig til klassementsrytter, men den omstilling blev bremset pga. OL.
Skrevet af Il_Preferito
Nibalis mål er Giroen. Han kører - som det ser ud lige nu - ikke Touren.

Motorcykel til side, så var det en fed etape.

Nairo gjorde præcis som forventet og han bliver grim, når det går opad i uge tre, men dagens store vinder må alligevel være Dumoulin. Sikke en etape af ham.

Han har tabt sig en del siden sidste år og det bliver selvfølgelig spændende at se hvordan det påvirker hans enkeltstart. Normalt massakrerer han en type som Nairo (der ellers kører en rigtig fin TT, hans størrelse taget i betragtning), men han har ikke kørt en betydende enkeltstart siden VM sidste år. Den var spøjst nok også 40km langt og der skuffede han rimelig stort.

Han skal selvfølgelig nok overtage føringen, men spørgsmålet er hvor meget. Tabet af Kelderman bliver også et hårdt slag i det lange løb, men TD ser virkelig spændende ud.

Pinot kører også en flot etape. Han er en fed type og virker mere moden end tidligere, ligesom presset udefra er noget mindre i Italien.

Stort minus hos Zakarin, Kruiswijk og selvfølgelig Tejay van Standarderen, mens Nibali slipper med skindet på næsen. Han flyver nok først rigtig efter sidste hviledag, som jo er det han har lært på Astana.

Ærgerligt med Yates og Sky-duoen G og Landa. Sidstnævnte kunne have hældt benzin på bålet i uge tre.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af von Schneider
Jeg så et interview med en sportsdirektør fra MoviStar på Eurosport, hvor interviewet brat blev afbrudt fordi MoviStars bil var ved at rulle ud over skranten. Parkeringsbremsen er vigtig når man færdes i bjergene...
Skrevet af repos , moderator
Han flyver nok først rigtig efter sidste hviledag, som jo er det han har lært på Astana.

Hehe...Kan Har Fuglsang ikke lært det endnu?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Hehe, han har vel aldrig stået helt ligeså højt på popularitetslisten hos Vino.

Og selvom netop Nibali ikke er nr. 1 hos mig, så fortjener han et eller andet sted ros for at samle handsken op i dag. I bagklogskabens lys virker det måske halvdumt, men det var også en god måde at få testet Quintana af på.

Ærgerligt (for Nibali) at columbianeren bestod.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hektorres
Stærkt at Quintana kører fra alle sine konkurrenter allerede nu
Skrevet af tobi
René Wenzel mener, at Degenkolb kunne være et outsider-bud til Tour of California i år. Som inkluderer Mount Baldy og en 24 kilometer lang enkeltstart.

Hvor har jeg dog savnet ham under Giroen.
Skrevet af repos , moderator
http://www.feltet.dk/nyheder/orica-scott_movistar_skulle_have_ventet/

Hold nu op!
Selvfølgelig skal Movistar ikke vente. Det var jo ikke deres skyld, at ryttere styrtede, og de sad i forvejen fremme.
Man må acceptere styrt som en del cykelløbet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Det ville selvfølgelig have været flot af dem, hvis de havde ventet, men så havde Pinot vel bare sendt sine folk frem. Jeg tvivler på, at Orica havde ageret anderledes.

Pozzovivo er i mine øjne en af en største vindere efter de første ni etaper. Han er hverken styrtet slemt eller har tabt dum tid på de flade etaper. Så bliver det spændende at se i morgen, om hans enkeltstartsniveau igen er habilt.
Skrevet af tobi
Ja, det er helt sort at klandre dem for ikke at vente. Endnu mere sort er det, at nogen mener, at man skulle neutralisere tiderne ligesom på Mont Ventoux sidste år. Så har man godt nok ikke forstand på sporten.
Skrevet af Mr_bum
Dumoulin er ved at smadre konkurrenterne. Quintana kommer til at være mere end to minutter efter.
Skrevet af Halil
Satme træls, at Thomas mistede 5 minutter pga. den idiotiske knallert.

Ellers kunne han være en meget spændende rytter til top3.

Tom D sætter det hele på plads.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Il_Preferito
2.53!

Sikke en lussing, Dumoulin lige har fået delt ud til Quintana. Jeg havde ventet, at Dumoulin ville køre stærkt, men Quintana skuffer fælt i dag.

Også plusser hos Nibali og Mollema, ligesom G og Jungels også kan være tilfredse. Thomas bekræfter at han - indtil videre - nok havde været en alvorlig trussel samlet, hvis det ikke havde været for politimotorcyklen forleden.

Til gengæld store minusser hos Tejay (surprise), Kruiswijk og især Pinot, der kører en enkeltstart langt, langt under det niveau, man ellers har fundet de sidste 24 måneder på FDJ, hvor man har arbejdet specifikt med det.

Spændende hvordan Quintana nu griber løbet an. Der er masser af bjerge endnu, men det var nok ikke en del af den berømte "Giro-Tour double"-plan, at han skal ud og angribe i vildt raseri hver og hver anden dag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Opus
Med 30km flad ITT i vente, så bliver Dumoulins præstationer i bjergene spændende at følge. Etaperne er dog ganske modbydelige, så spørgsmålet er, om ikke Quintana godt kan vinde meget tid. Pinots præstation i dag er ringe, og det undrer, at han ikke leverer bedre, når han ellers har vist fine takter på enkeltstartscyklen.

Dumoulins præstation i dag kan man i øvrigt ikke sige meget til udover, at det er voldsomt flot. G. Thomas fortjener også rosende ord efter uheldet forleden.
Skrevet af Mr_bum
Heller ikke en rute, der passede Quintana særligt godt. Nu skal han være glad for, at han satsede fuldt ud på Blockhaus. Han skal ud at hente omkring fire minutter på Dumoulin, det bliver interessant.
Skrevet af UdAfBusken
Quintana taber 46 sekunder til Nibali på en næsten 40 km lang tt, hvordan kan det nogensinde være et plus til Nibali og en fæl skuffelse for Quintana? Ja, 2.53 til Dumoulin er meget, men det er svært at stille noget op, når Dumoulin kører, som han gør i dag.
Skrevet af Mr_bum
Pozzovivo tabte også kun et min. til Nibali. Men Nibali har vel heller ikke kørt en virkelig god enkeltstart, siden han vandt Touren. Sjettepladsen på etapen er god, men han havde nok håbet på at tage mere tid på Quintana. Han kan dog glæde sig over, at Pinot var skidt kørende.
Skrevet af Il_Preferito
Nibalis enkeltstarter har været ringe i en periode på to år, mens Quintana har leveret mere end almindeligt stabilt for en fyr, der i form vejer 55kg.

I dag leverer Nibali et resultat over forventning, mens Quintana leverer et langt under.

Derfor.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0