Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Tror det ikke umiddelbart. Der er jo intet i regelsættet, der forhindrer dem i at gøre sådan. Eller sagt på en anden måde, Movistar- og Bahrain-bilerne havde nok ikke lige haft mobildækning i den periode..

Men der kommer i det mindste mange sjove historier ud af det.

RAI melder nu i forlængelse af rygtet, at Movistar havde placeret Rojas hos Dumoulin, så førstnævnte kunne melde hvornår det var ideelt at angribe. Det er alligevel konspiration på den helt store klinge.

Luke Roberts (også DS på Sunweb) siger, Dumoulin var på vej op gennem feltet - efter endt tissepause - da hammeren faldt.

Den helt rigtige historie kommer nok til at afhænge af øjnene der ser, tror jeg.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af NUFC Dinho
Ja jeg så godt Historien med Rojas på twitter, men den kan vel forstås på 2 måder. Kan se folk forstår det som om han ventede på hvornår Tom skulle tisse og så meldte ud, at nu skulle de køre. Men det kan vel også forstås på den måde, at han hele tiden skulle dække Tom og så melde ud, hvis han ikke var vågen og så ville det da være helt fair og meget smart.
Uanset hvad, så har det at Mollema, Kruijswijk og Yates sov i timen reddet hans Giro. I hvert fald i 1. Omgang.

En anden ting der undrer mig er Konrad. Hele Bora holdet har været super aktive, men Konrad har ikke forsøgt at kører i udbrud en eneste gang. 17 etape var perfekt og idag kunne han nemt have kørt med over 2 gange, men bliver som resten af løbet hos favoritterne, hvilket han får absolut intet ud af. Det giver simpelthen ingen mening for mig.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Halil
Brian Holm som kommentator. Det er godt. Han er god.

Spændende, hvad Nibali og Quintana gør. De første 6 km af etapen er de hårdeste inden den flader noget ud.

Mon Movistar sætter højt tempo og skyder Quintana af med 2 km tilbage af de hårde? Eller fuld gas også håbe, at Quintana kan sætte Dumoulin på det mere flade?

Det er idag de store tidsforskelle skal hentes eller gokker Dumoulin dem uden nogen problemer på søndag.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Halil
Dumoulin, ligner det, er presset tidligt og roder rundt bagerst i feltet - han hænger dog på.

Nibali eller Quintana har ikke angrebet endnu, men blot kørt tempo. Ingen har angrebet fra feltet.

Spændende om Dumoulin brænder sammen.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Forlan21
Tom er færdig... Quintana snupper to min i dag... Så må vi håbe at Tom kan holde Quintanas hjul i morgen (tvivler dog)..

Så har vi sq en spændende etape på søndag...
Skrevet af Forlan21
Hvor er det dog bare et vanvittigt cykelløb...

Tænkt hvis vi kan ha 4 mand som kæmper om sejren på enkeltstarten...

Kør Pinot kør...
Skrevet af Opus
Helt færdig er vist en hård dom. Han kører stadigvæk stærkt, Tom D.

Derudover bliver den ret let på toppen, og her kan Tom D potentielt hente nogle sekunder. Et trøjeskift sker dog.

Og Quintana knækker?
Skrevet af Talentet121
Har alle bare gummiben idag? Super ærgeligt for løbet.
Skrevet af Mr_bum
Fire ryttere inden for et minut i klassementet og seks inden for halvandet. Det bliver interessant i morgen.
Skrevet af AHUJ
Jeg synes, det er fedt, at alle er på grænsen. Fire ryttere helt tæt i toppen.
YNWA
Skrevet af Halil
Dumoulin taber lidt over et minut og har ca. 40 sek. Ned til Quintana.

Kan han holde sig til imorgen, så er mine penge på Dumoulin.

Alle så ret ristede ud idag, så jeg tror ikke på det helt vilde imorgen angrebsmæssigt. Så er det mere, hvis folk brænder sammen.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af AHUJ
Men man kan måske godt frygte, at Dumoulin vil smide for meget tid i morgen på Foza stigningen og smide sejren til allersidst, som de også skete i Vueltaen. Forhåbentlig har en lidt bedre ben i morgen, mens de andre favoritter har samme manglende overskud som i dag.

Zakarin skal vel egentlig også medregnes om den samlede sejr. 1.21 efter på 5. pladsen. Umiddelbart har han mulighed for at slå dem over ham - undtagen Dumoulin på en enkeltstart, hvis han rammer dagen.
YNWA
Skrevet af medc
Tja, Quintana mente, at han skulle have 40 sekunder på Dumoulin før enkeltstarten for at vinde. Han har 38 sekunder nu. I mine øjne skal han nok have minimum 1½ minut.

Pinot har set stærk ud de seneste par etaper.

Det var alligevel ikke muligt for Landa at tabe spurten i dag. Da også på tide han fik en etapesejr. Hvad kunne det ikke have været blevet til, hvis ikke han blev sat ud af spillet på Blockhaus etapen?
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Mr_bum
Dumoulin siger selv, han lavede en fejl ved at sidde for langt tilbage og havde dårlige ben fra start. Det var også en hård dag i går, og måske kan han restituere bedre til i morgen.
Skrevet af Halil
Fint interview med Dumoulin - han havde dårlige ben og det hjalp ikke han lavede en rookie fejl ved at sidde tilbage i feltet på det første bjerg, hvor de angreb.

Med tanke på det, så er tidstabel ganske fornuftigt.

SKY og Landa kunne være ret så spændende, hvis ikke det hele var røget ved massestyrtet på 9. Etape. Landa kører godt op af.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af SotD
Sindssygt ærgerligt at der ikke lige var en fra top 6 der sad med diamanter i benene. Det kunne have åbnet løbet endnu mere. Men Dumoulin er selvfølgelig rystet nu. Nu må man bare krydse fingre for at Quintana ikke tror at han kan hente det nødvendige på sidste stigning og holde det på nedkørslen. Hvis han tror det, så tror jeg man forærer Dumoulin sejren.

Men med så mange ryttere tæt på hinanden, så må der næsten være nogen der åbner tidligt. Pozzovivo, Pinot og Zakarin om ikke andre. De er enormt tætte på podiet, og bør give det et skud.
Silkeborg IF
Skrevet af AHUJ
De sidste 15 kilometer er vel mindre kuperet og relativt fladt uden nogen reel nedkørsel. Hvis de - som forventet - kan få sat Dumoulin opad Foza stigningen, er det alt andet end lige en fordel, hvis man er flere ryttere, der kan arbejde sammen, når de rammer toppen. Jeg tror egentlig, at både Nibali og Pinot vil være interesseret i at hjælpe Quintana, hvis de kommer over toppen sammen uden Dumoulin - muligvis også Zakarin.
YNWA
Skrevet af tobi
Shit, det bliver spændende i morgen. Jeg håber virkelig ikke, at Dumoulin går mere ned end i dag. Og hvis han gør, håber jeg Pinot beviser, at han er den stærkeste her til sidst. Jeg magter simpelthen ikke, at Quintana vinder. Nibali kan gå an.

Væk fra Giroen kan det nævnes, at profilerne til årets Tour de France er blevet offentliggjort. Og jeg ved ikke, hvem der har stået for rutedesignet, men nej, hvor ser det dog gudsjammerligt ringe ud. Der er ikke mindre end ni oplagte sprinteretaper og yderligere to puncheur-finishes. Stakkels kommentatorer, nu hvor alle etaper vises fra start til slut.

Derudover er ruten ekstremt let på bjerge, der først for alvor bliver hårde på 17. og 18. etape, der inkluderer henholdsvis Galibier og Izoard (med etapemål for første gang - så vidt jeg ved).

Og ja, nu siger jeg det igen, med endnu større overbevisning, end jeg har haft før: Alejandro Valverde er sgu min favorit til at vinde det hele. Han får i hvert fald ikke en større chance. Og ruten ligger markant bedre til ham end til Quintana, så jeg håber og tror, at ledelsen ser lyset og lader dem stille til start som sideordnede kaptajner. Quintana kan dog ikke engang køre fra Reichenbach, når det går opad, så mon ikke det løser sig selv?
Skrevet af tobi
Og nå ja, så kørte van Aert lige op med Tony Martin på dagens 14 kilometer lange enkeltstart i Tour of Belgium (de blev nummer tre og to, 14 sekunder efter Matthias Brändle), og nu er han i førertrøjen og skal stå den store test på morgendagens mini-udgave af Liège-Bastogne-Liège, hvor Gilbert nok kommer til at give ham sit at se til. Jeg er spændt på at se, om det bliver for hårdt for cross-verdensmesteren, eller om han også kan være med i det helt hårde Ardenner-terræn. Kemmelberg den anden dag var i hvert fald ikke noget problem.

Van der Poel er i øvrigt udgået af løbet, da han skal køre MTB-World cup i denne weekend.
Skrevet af NUFC Dinho
@Tobi

Quintana kunne heller ikke køre fra nogen som helst i turen sidste år, for så at være flyvende i Vueltaen kort efter. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis han er flyvende i Touren, selvom det selvfølgelig ikke er "hjemme" i Spanien. Uanset hvor kedelig ruten er, så tror jeg i hvert fald ikke på Valverde har en chance mod Froome.

Med hensyn til splittelsen tidligt på etapen i dag, har Rai i øvrigt en video, hvor man kan se at det er Sunweb selv, der starter med at splitte feltet med 3 mand i front, hvorefter Moviestar kommer flyvende og tager over, da de nok, i modsætning til Sunweb, har luret at Tom sidder for langt nede. FDJ er de sidste, der lige akkurat kommer med. Så i dette tilfælde var Moviestar ikke de onde, men blot de smarte og opmærksomme, mens Sunweb og Tom i særdeleshed fejlede helt vanvittigt. Håber dog stadig på et Mirakel fra Tom i morgen eller som Tobi, at Pinot sætter de 2 tosser på plads.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
annonce
0