Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af XorpiZ
Jeg kan godt forstå, at man vil undgå en Nibali-i-Vueltaen-situation, men det virker sgu mystisk, at man får 20 sekunders straf for at modtage en flaske på toppen af et bjerg, inden det går nedad.
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Skrevet af Eskapisten
De træffer i hvert fald beslutninger i øst og vest. Det har mildest talt ikke været den bedste reklame for UCI´s beslutningstagerevner, so far.

Nu har Tour de France ledelsen jo tidligere haft held med at presse uafhænige instanser (eller i hvert fald hold) til at agere på bestemte måder. Det er vel ikke helt utænkeligt, at juryen er mere tilbøjelig til at holde hånden over franskmænd, fordi touren trænger til nlidt fransk succes?

Det bedste ved at Froome har mistet trøjen er vel, at resten af favoritterne nu ikke længere skal vente på ham, næste gang han ikke kan holde sig på cyklen.

Skrevet af Il_Preferito
Hvilke uafhængige instanser er det, du taler om her?

Og nej, det er ikke utænkeligt. Ligesom det heller ikke er utænkeligt, at de ikke er tilbøjelige til at holde hånden over franskmænd.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Det er i øvrigt fascinerende igen at høre hvor grundigt, Bardet og AG2R har forberedt sig.

Det var selvfølgelig ingen overraskelse, at de gik i offensiven på etapen til Chambéry, men derudover har Bardet forberedt sig mere eller mindre minutiøst på en lang række af stigningerne. Det hedder sig blandt andet, at han har besøgt Peyragudes-afslutningen og gået op flere gange, for at se den helt og aldeles an.

Og det så ud til at virke, for han vidste præcis, hvor han skulle slå til i den spurt.

Jeg håber og tror, at både han og AG2R flyver igen i dag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af hjst
I småtingsafdelingen vedr TV-transmission:

Når 2 eller flere ryttere er i front fås med (lange)mellemrum et skilt på skærmen der oplyser om navn, hold (i forkortelse) og nationalitet (flag). Fint. Kun når der zoomes ind på een enkelt rytter følger nummeret med.Jeg savner at rytternes numre vises samtidigt, for det kan være svært at huske/se når der er gået 20 min siden skiltet. Og det med numre har da været "fast" i al den tid der er transmitteret fra løbet.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Eskapisten
Hvilke uafhængige instanser er det, du taler om her?

Uafhængige instanser måske en stramning, men de havde f.eks. held med at presse Raabobank til en bestemt ageren i 2007. Og jeg mener da også at have forstået, at ASO har haft en finger med i spillet omkring UCIs ageren omkring Armstrongs positive dopingprøve i 99. Men det er muligvis en stramning. Mon ASO ikke også var med til at presse Saunier Duval til at trække sig i 2008?

Nå, hvorom alting er, så er den dybere pointe (selvom det ikke var, hvad jeg skrev), at ASO/UCI har en lang forhistorie med at træffe beslutninger, der beskytter løbets kommercielle interesser på trods af sportslige hensyn. Det er den ovennævnte Amrstrong episode og Rasmussen episoden gode eksempler på, og Sagan/Demare/Bouhanni udviklingen samt gårsdagens udvikling med Bardet er vel også eksempler herpå.
Skrevet af Il_Preferito
Du har helt ret i, at det er en stramning. Af de større.

Sagan-sagen forstår jeg ikke, du kobler på, hvis perspektivet er kommercielle interesser. Klodens mest prominente og markedsførte cykelrytter, der har nogle af sportens største sponsorer i ryggen, som bliver smidt ud. Det er ikke ligefrem marketing 1-on-1, hvis du spørger mig.

ASO havde intet med Armstrongs sager at gøre. Jeg vil tro, at han var blevet smidt ud flere gange, hvis de havde fået deres vilje. Det er 100% på UCI, men det er korrekt at ASO pressede Rabobank i 07 og selvfølgelig potentielt fortsat kunne forsøge det, hvis det passede dem.

Jeg synes dog, man skal have en sølvpapirhat af de større, hvis man tror det foregår på det niveau, at man decideret beskytter løbets franskmænd og påvirker UCI til det samme. Det ville i øvrigt være et selvmål af de større, hvis du fortsat har den kommercielle hat på.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
UCI-juryen har netop omstødt Urans tidsstraf.

Farcen fortsætter med den jury.

Der er ingen lyd i forhold til Bennetts straf endnu.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Lol.

Jeg er glad for, at han ikke får straffen.

Men rasende over, at de nu pludselig kan omstøde domme for forseelser, der rent faktisk blev begået (omend reglen er latterlig), men ikke for forseelser, der ikke blev begået, hvilket man også ville have kunnet finde ud af ved at analysere hen over natten (Sagan).
Skrevet af tobi
På Twitter skriver Vaughters i øvrigt, at Bennett heller ikke får straffen.
Skrevet af Il_Preferito
Yes, kan også se, det er meldt ud nu.

Det er det bedste for alle parter, selvom det er en gigantisk farce.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hunden2221
Sikken en farce. man
Skrevet af medc
Var de nu også blevet annulleret, hvis ikke det var fordi Bardet også blev taget i det? Man ser jo lidt dumme ud efterfølgende. Ej nu stopper jeg. Vil dog helt klart hellere have alle til at gå fri, end at tillægge Bardet straffen på 20 sekunder på lige fod med de andre. Godt for løbet.

Jeg tænker dog, at man virkelig skal være desperat efter vand, hvis man modtager en flaske fra en tilskuer og drikker af den. Man ved jo aldrig.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Halil
Haha, de har sgu ikke styr på noget.

Det er sørgeligt og for dårligt for så stort et løb.


Edit: Hahaha, det gir jo ingen mening, at Straffen nu bliver ophævet.

http://sport.tv2.dk/cykling/2017-07-14-her-er-beviset-juryen-oversaa-nu-slipper-tour-stjerner-alligevel-for-straf
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Madens
Hvor er ærgerligt, at sådanne ting skal tage fokus fra cykelløbet. Der trænger virkelig til at blive set på regler og håndhævelsen af disse. Chancen for at det sker inden for eget regi, er dog nok ikke særlig stor.
Skrevet af Eskapisten
Du har helt ret i, at det er en stramning. Af de større.

Jeg gider ikke gå ind i en større disksussion, men jeg vil nu fastholde, at ASO gerne tilsidesætter sportslige perspektiver for at bevare de kommercielle interesser.

Sagan-sagen forstår jeg ikke, du kobler på, hvis perspektivet er kommercielle interesser.

Det er ikke så meget Sagans udsmidning. Den giver ingen mening kommercielt. Det er de manglende straffe til de to franskmænd, som jeg mener klart er i ASO´s kommercielle interesse. Og det er ikke nødvendigvis, fordi nogen i ASO har dikteret, at rytterne ikke skulle smides ud, men tanken er nærmere, atjuryen har taget et hensyn til ASO/løbet/den franske nationalitet. Men det er ren spekulation.

ASO havde intet med Armstrongs sager at gøre. Jeg vil tro, at han var blevet smidt ud flere gange, hvis de havde fået deres vilje.

edit: men det er iøvrigt langt federe at fokusere på løbet, og mit oprindelige indlæg var mere ment som et indspark i debatten end som en anklage mod ASO. Jeg har intet behov for at diskuttere sagen til døde, så lad os endelig lade den ligge.

Der er vi uenige. Jeg er ret overbevist om, at ASO ikke havde nogen interesse i at få vinderen af deres løb smidt ud - fordi det skader troværdigheden, og fordi, at ASO havde kæmpe kommercielle interesser i Armstrong og det amerikanske marked. Men vi behøver selvfølgelig heller ikke være enige.

Jeg synes dog, man skal have en sølvpapirhat af de større, hvis man tror det foregår på det niveau, at man decideret beskytter løbets franskmænd og påvirker UCI til det samme.

Jeg synes omvendt, at det med den nylige historik samt ASO og UCIs troværdighed for øje, er ganske blåøjet fuldstændigt at feje scenariet af bordet med søvlpapirsargumenter. Og at det ikke klæder debatten, at du overhovedet omtaler indlægget i flæng med begrebet sølvpapirshat. Det er unødigt arrogant.
Skrevet af Hunden2221
har på fornemmelse at Fuglen ikke kommer i mål i dag
Skrevet af Il_Preferito
Men der er jo flere eksempler på, at de ikke tilsædesætter sportslige perspektiver for at fordele de kommercielle, senest Sagans udelukkelse.

ASO´s kommercielle interesse begrænser sig ikke til Frankrig og franskmænd. De sælger et internationalt produkt og er - nøjagtigt som UCI - interesserede i at få det ud til flest mulige.

Jeg forstår udemærket, at man trækker linjer mellem de spøjse kendelser og nationale interesser, men min påstand er, at det er tilfældigt. Det handler ikke om at forfordele franskmænd, det handler slet og ret om inkompetence.
Fra et kommercielt perspektiv, har ASO interesse i at have det mest interessante og dramatiske cykelløb, hvilket ikke harmonerer med at presse UCI til at tildele to ryttere i toppen af klassementet tidsstraffe. Hvis man skal påstå, at en beslutning er taget under pres fra ASO, er det da nærmere, at straffen nu igen er streget.

Vi behøver ikke diskutere Armstrong specielt meget, men han blev altså ikke beskyttet af ASO, tværtimod. Han skadede produktet Tour de France, fordi han først og fremmest var med til at gøre løbet kedeligt eller i hvert fald forudsigeligt, men også fordi både den franske og internationale presse var på jagt efter ham hele tiden - og så selvfølgelig fordi ASO - som alle andre med øjne i hovedet - kunne se, at han var dopet til op over begge ører. Dem der beskyttede ham, var UCI og kun UCI.

Det var samme historie med Michael Rasmussen. ASO kunne ikke acceptere, at en der "burde" have dopingkarantæne (for sit snyd med whereabouts-systemet) kørte rundt som en motorcykel i deres løb. Det var dårlig presse i nogle år, hvor cykelsporten stadig led rent økonomisk, fordi sponsorerne ikke var vilde de efterhånden ret faste dopingtilfælde.

In short: Jeg kan ikke få øje på incitamentet for at forfordele franskmænd i verdens største cykelløb (også selvom det arrangeres på fransk grund af en fransk organisation) og derfor faldt min kommentar om sølvpapirshatten. Hvis du finder den arrogant, beklager jeg, men jeg synes det er en konspirationsteori, der ikke giver mening. Og slet ikke, hvis man bruger kommercielle interesser som fokuspunkt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Uanset hvad bør ingen i den komité have det job når touren er slut.
Skrevet af Forlan21
Fuglen er desværre færdig...

Dårlig beslutning at stille til start i dag..
annonce
0