Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Giroen næste år kommer aldrig til at ske og det er fuldstændig uafhængigt af om han vinder Vueltaen eller ej.

Så længe Team Sky har en fornemmelse af, at de kan vride en Tour-sejr ud af Froome, satser de på det løb og derfor bliver Giroen altid sorteper der.

Man kan se på Quintana, hvad fire Grand Tours i træk gør ved kroppen og det er ikke kønt. Den chance tager Froome ikke i en alder af 32 (33, når Giroen næste år er i gang), hvis han og Sky tror det mindste på sejr igen næste år.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Nej, teorien er som jeg skrev lidt langt ude, så vi er helt enige.
Skrevet af Mr_bum
Hvis du som Froome har Kwiatek som hjælperytter og selv er habil nedkører, så tror jeg, flere tekniske nedkørsler er ret ligegyldige. Medmindre man håber på flere styrt. Og spørgsmålet er også, om konkurrenterne er på samme niveau som Froome til næste år. Dog bliver SKY´s dominans selvfølgelig lidt udfordret af, at de kun får otte ryttere til start. Men det gør det også sværere for AG2R og andre at sætte dem tidligt under pres.
I går så vi jo, at deres angreb faldt sammen, da Vuillermoz ikke havde noget at skyde med.
Skrevet af jomic...
bum,

Froome er uden tvivl blevet en bedre nedkører, men turen ned fra Peyrasourde som han angreb på sidste år er jo ikke teknisk svær. Men kræver derimod power og et højt gear.

Bardet scorede 20-25 sekunder på alle de andre på turen ned fra Mont du Chat, fordi den er teknisk svær og han er bedre end de andre til det. Tilmed satte han ikke sit angreb ind før sidst på nedkørslen. Der kunne Froome trods sine forbedrede evner ikke være med (eller ville ikke være med på at tage den risiko). Formentlig af samme årsag så vi Sky bakke af hver gang AG2R kørte til når det blev smalt og snørklet.

Så jeg synes egentligt der er fin grobund for at det er et værktøj, hvis arrangørerne vil det. Du har selvfølgelig ret i at det også vil øge chancen for styrt og dermed tilfældigheder. Jeg elsker at se den type nedkørsler, altså med undtagelse af når det går galt og rytternes sikkerhed skal selvfølgelig i første række.

Om det er 8 mod 8 eller 9 mod 9, ændrer ikke noget for Sky. Det begrænser antallet af ryttere i feltet og forhåbentlig kan det mindske nogle af alle pladsproblemerne i den første uge og give færre styrt. Sky har i øvrigt klaret det fint 8 mod 9.
Skrevet af Il_Preferito
Bardets helt store problem i forhold til at vinde Tour de France er, at han kører hos AG2R. Ikke fordi holdet er ringe - for det er det slet, slet ikke - men fordi budgettet ikke er til alle de ting udenom løbet, som Sky eksempelvis har råd til.

Vindtunneller, lange træningslejre i højderne, mere staff, etc.

Det får Bardet aldrig på AG2R (medmindre de opjusterer budgettet voldsomt) og derfor bliver det vanskeligt at vinde Touren. Som rytter har han alle værktøjer med undtagelse af en nogenlunde enkeltstart. Han er efter min mening feltets bedste nedkører, i denne Tour er det vel kun Barguil, der har været ligeså godt/stabilt klatrende og han virker fint skruet sammen rent taktisk.

Når det så er sagt, så har det virkelig sin charme, at han kører hos AG2R. Fedt hold (med undtagelse af de brune bibs) og fed rytter.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af NUFC Dinho
@Pref

Meget enig. Jeg tvivler dog på Bardet er feltets bedste nedkører. Han er selvfølgelig blandt klassement rytterne. Men en mand som Kwiatkowski ser jeg bestemt som værende bedre. Hans nedkørsel på sidste etape af Dauhpini var helt vanvittig. Den blev så heldigvis også altafgørende for Fuglens samlede sejr.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af NUFC Dinho
Hold kæft hvor er det i øvrigt amatør agtigt at BMC misser udbruddet. Fair nok Küng gemmer kræfter til i morgen, men resten skulle være all in. Især skuffet over GVA.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Il_Preferito
Det er sikkert også mit romantiske syn på Bardet, der skinner igennem i vurderingen, men han kører bare nedad med gigantisk autoritet og sikkerhed.

Og ja, BMC er skidt i dag. Det samme med Bora, i øvrigt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Sagan, Kwiat, Cancellera, Savoldelli og Arroyo - er mine favoritter på nedkørsler. Så er der en stor gruppe der måske/måske ikke også skulle nævnes, i den vil jeg placere Bardet. Han er dog stadig den med afstand bedste af favoritterne i tour feltet, når det bliver teknisk.

EDit:

Det samme med Bora, i øvrigt.

De kunne næsten lige så godt have smidt hele holdet ud sammen med Sagan.
Skrevet af Il_Preferito
Dumoulin kører ikke Vueltaen, siger hollandsk presse.

Det ligner virkelig en gave af de større til Froome, der umiddelbart "kun" skal slås med Nibali om den helt store favoritværdighed. Der er selvfølgelig også folk som Chaves (der helt tydeligt bliver holdt tilbage i Touren), Yates, Zakarin og måske en eller flere af Uran, Bardet, Aru og Majka, men det er svært ikke at synes, at i år er året, hvis det skal ske for The Dawg.

De 42km TT er heller ikke ligefrem et minus i forhold til den listede konkurrence.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at SKY er foran AG2R og andre hold på en masse områder, og her er det selvfølgelig primært økonomien, der spiller ind. De franske hold og ryttere har jo også længe været beskyldt for bagefter, når det kommer til træning, kost og så videre. Men de senere års resultater tyder på, at afstanden er mindsket. Bardet kommer dog rigtig nok næppe til at slå Froome i en Tour, medmindre der kommer en rute uden enkeltstarter.


I øvrigt er det en fejl af Ritter både at sige, at Hincapie er medindehaver af rekorden for flest Tour-starter, og at rekorden for flest sejre er fem. Amerikaneren har jo officielt ikke kørt på cykel i perioden 2004-2006.
Skrevet af repos
Enig med Pref i, at årets TdF har været til den småkedelige side. Ruten har været trist.
Savner etaper langs kysten med sidevind, og i hvert fald en enkelt brostensetape.

SKY har domineret voldsomt, og havde G ikke styrtet, havde de formentlig haft tre ryttere i top 10.

Og så vil jeg gerne vende tilbage til Astanas håbløse kørsel på etapen med Mont du Chat. Der var alle muligheder for at smide grus i Froomes maskineri, men man turde ikke gamble.
Arus kørsel op ad bjerget var ligeledes helt tosset. Fuglsang får formentlig en voldsom hyre, men Arus kørsel var et vidnesbyrd om, at man ikke tror helt på danskeren som kaptajn.
Jeg græder tørre tårer over, at Aru er gået ned her i sidste uge. Han virker som et fjols.

Bardet er også min personlige favorit, og han mangler ikke meget i bjergene for at køre fra Froome. Hans håbløse enkeltstart vil dog til enhver tid handicappe ham for meget.

Froome har selvfølgelig været begunstiget af konkurrenternes uheld, og jeg tror, Porte ville have været en voldsom trussel i bjergene. Men det er jo ikke Froomes skyld, at Porte kørte så ringe en nedkørsel.
Fuglsangs styrt i forplejningszonen var fandme også håbløst, og der røg muligheden for at lægge pres på med to ryttere fra samme hold. Tvivler dog på, at Astana havde taktisk sans til at køre fornuftigt alligevel.

Og udover klassementrytterne, så er Barguil løbets store åbenbaring. Og så har jeg et svagt punkt for Roglics, der altså ser enormt spændende ud med sin evner opad, og så kan han kører en stor enkeltstart. Lotto-Jumbo bør bygge et hold op omkring ham.

Kwiats kørsel kan ikke hidse mig op. Som hjælperytter har han kunnet køre sig helt ud uden hensyntagen til klassement eller etapesejre. Det er selvfølgelig et hestearbejde, han har leveret, men jeg falder sgu ikke ned af stolen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af medc
Nej nej nej, hvor er det dumt af alle andre i udbruddet. De bliver ganske enkelt snydt af Hagen og Arndt ved at tage den forkerte vej i rundkørslen. Det er bare ikke godt nok!
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af repos
Så fortjent sejr til EBH. Han har haft et fornemt TdF. Med den form er han et giftigt bud på Champs Elysses.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Flot kørsel og flot sejr.

Meget fortjent.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af AltidHvid
Til Jer der kender grundigt til den danske talentmasse.....hvordan ser det ud ift kommende dk-navne der vil kun gøre sig gældende om nogle år i de store klassikere?? Jo, jeg ved godt der er lidt krystalkugle over spørgsmålet...men jeg kender intet til det. Bare " nice to know " om vi er bagud ift andre lande vi sammenligner os med eller om det ser lovende ud....?
Sudare Pro Communi Causa - dét har jeg gjort siden -80
Skrevet af Opus
Flere af de yngre danske ryttere på World Touren kan godt køre flotte resultater i klassikerne. Valgren, Søren Kragh, Magnus Cort, Mads Würtz og selvfølgelig Mads P.

Af yngre navne har mange en forhåbning om, at Simon Andreasen kan blive en dansk Peter Sagan. Han er voldsomt stærk i både MTB og Cross, men kører også landevej. I A-klassen har Rasmus Bøgh Wallin kørt mange point ind, men mon ikke det fortsat er navne som Alexander Kamp, der er tættest på at tage det næste skridt.
Af de helt unge virker Julius Johansen som en stærk knægt. Han blev dobbelt dansk junior-danmarksmester, men han gør sig også på banelandsholdet. Og bød Lasse Normann Hansen og Rodenberg op til dans i DM i Omnium. I en alder af 17 år.
Charmig har tidligere været nævnt - men det er vist mest som potentiel GT-håb. Om det fortsat er gældende ved jeg ikke.
Skrevet af Il_Preferito
Hvem er det præcis, der har forhåbning om, at Simon Andreassen kan blive en dansk Peter Sagan?

Af hvad jeg ved, har man netop andre planer med hans landevejskarriere.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Opus
Jeg erindrer, at han er blevet beskrevet sådan i et dansk cykelmedie. Jeg kan let tage fejl.

Er det GT-tanker, man gør for landevejskarrieren?

EDIT: DR- og Euroman har omtalt ham som en dansk Peter Sagan, kan jeg se ved en hurtig Google-søgning. Om det blot er ligheden med en tidlig MTB-karriere er mulig.
Skrevet af UdAfBusken
Umiddelbart er han mest blevet nævnt som et GT-håb, ja. Af hvad jeg ved er han dog lidt tættere bygget og ret eksplosiv, så det er måske ikke de høje bjerge, der passer ham bedst. Men det må tiden jo vise.

annonce
0