Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forlan21
Ja til bankrente i sidste runde...
Skrevet af Il_Preferito
Voldsom, voldsom spurt fra Groenewegen.

Meget imponerende lige at køre den hjem fra spids på den måde, ligesom det var fedt hvordan han (helt lovligt) boksede Kristoff væk fra sin lead out-mand.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Ja, det var ret imponerende kørt, og han bliver spændende at følge i fremtiden.
Skrevet af hts
Tak for kampen i bold ligaen Zola og i andre. Det var tæt til sidst..
Skrevet af Zola
Selv tak

Vi har været flere med helt fremme. Havde på et tidspunkt en 60. plads - desværre lavede jeg nogle fodfejl derefter.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af tobi
Jeg lavede også en masse fjollede fejl, men synes jeg kom godt efter det efter at blive bombarderet tilbage til stenalderen efter fjerde etape og Sagans diskvalifikation. Det var noget af en kamp derfra, men en overgang troede jeg, jeg havde jer i min hule hånd ;)

Men det blev ikke til et forsvar af sejren fra sidste år. Vi kæmpes ved til Vueltaen!
Skrevet af Moro
Tak for kampen! Optur at nappe den sidste podieplads i puljen her til sidst :-)
Ledley Cup Champ Euro 08
Skrevet af DetGamlebif
Angående managerhold, er der så en her der ved hvordan man modtager sin præmie? De har jo været så flinke at give et minicruise til alle i top 3000 i præmiepuljen.
Bonjour, Monsieur Leth
Skrevet af Il_Preferito
Du modtager en mail fra dem.

-----

Norsk presse sender Alexander Kristoff til UAE-holdet, hvilket alt andet lige må betyde, at Mørkøv er på vej til samme destination.

Det må også pege i retningen af, at Aru ikke er på vej. Eller i hvert fald at han ikke er på vej for at køre Tour de France, der lyder til at være et krav fra Kristoffs side. Det er selvfølgelig lidt halvdårlige nyheder for Fuglsang, men mit bud er nu stadig, at Aru satser helhjertet på Giroen næste år, så det kan egentligt ende med både UAE og Astana.

Rent økonomisk er der selvfølgelig intet, der står i vejen for, at Aru ryger til UAE, skal jeg skynde mig at indføre. Rygter vil vide, at de hæver budgettet til omkring 30 mio €, hvilket placerer dem omkring tredjepladsen i det regnskab.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Hvem ligger over? Sky og Quickstep?
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Sky og BMC.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Opus
Skulle Katusha ikke også være i top budgetmæssigt? Og er der et sted, hvor man kan se estimater på de enkelte holds budget?
Skrevet af maarkap
Så har de i hvert fald ikke fået meget for pengene i denne sæson. Men okay, Kristoff, Tony Martin og Zakarin koster vel lidt.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Il_Preferito
L´Equipe gætter/estimerer hvert år.

Fra sidste år er det relativt nemt at finde artikler om estimaterne, men der er sket en del på flere af holdene i år og kommer til at ske endnu mere frem mod 2018-sæsonen.

Katusha er (så vidt jeg ved) blevet overhalet af BMC og UAE kommer som sagt til at hæve budgettet ret voldsomt.

Hold som Sunweb og AG2R har hævet budgettet i år, Lotto-NL kommer til at gøre det samme næste år og så tvivler jeg på, at estimatet med 15 mio € og Movistar kan være rigtigt.

Edit. Cannondale kommer med nyt stort sponsorat selvfølgelig også til at hæve.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Opus
Anført af SKY kunne det tyde på, at budgetterne skal være betydeligt større i dag end for bare få år siden, hvis man vil drive et dygtigt hold i World Tour´en.

De ?15m for Movistar lyder som du siger lavt, men stadigvæk i nogenlunde den størrelse, som det blev sagt det kostede at drive Tinkoff-Saxo; gode 100 millioner DKK.

Budgetter i plus/minus ?35m-klassen må på sigt potentielt kunne skævvride konkurrencen holdene i mellem. Budgetmæssige forskelle procentuelt er måske uændrede, men de nominelle beløbs størrelse er pludselig noget voldsommere.
Dog virker det til, at flere hold kan levere voldsomt flot til omkring det halve af SKY´s budget, og man må håbe, det kan fortsætte.

Rent forretningsmæssigt er der vel - desværre - heller ikke udsigt til en ændring i cykelsporten. Det er vel fortsat ganske umuligt at drive cykelhold økonomisk fornuftigt, når de enkelte hold ikke får del af TV-kagen.
Skrevet af Il_Preferito
Ingen tvivl om, at budgetterne er på himmelfart i de her år. Som sagt er det min forventning, at flere hold kommer til at opjustere allerede næste år.

Det er selvfølgelig glædeligt, men man skal heller ikke være blind for hvad der kan ske, hvis bare én sponsor trækker sig. Senest set da IAM hoppede af.

Rigtig mange hold kan i givent cykelløb sagtens byde Team Sky op til dans og deres budget vil helt naturligt være ekstra højt, da man selvfølgelig skal betale godt for at ryttere som Henao, Landa, G, Kwiatkowski, Poels, etc., er klar til at give køb på egne ambitioner i lange perioder af en given sæson.

Forskellen er snarere i det, jeg beskrev forleden. Nemlig at en lang række af de hold, der opererer med budgetter i 12-20 mio klassen, simpelthen ikke har råd til de samme "luksusting" udenom løbene: Spandevis af timer i vindtunnel, lange træningslejre med gode hoteller, masser af staff, de bedste cykler og det bedste udstyr, udviklingstimer til selvsamme cykler og udstyr, etc.

Det er den slags ting, der (blandt andet) gør en forskel over flere sæsoner og lader ryttere præstere kontinuerligt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Opus
I forlængelse af spørgsmålet om danske cykeltalenter, så har TV2 lige haft en artikel, hvor det er temaet. Ritter, Rolf og CAS kommer med deres bud. Intet nyt fra Ritter og Rolf navnemæssigt (Simon Andreassen og Julius Johansen), men især CAS´ bud er interessante, da han kører med og imod de unge til daglig.

Han nævner Nicklas Eg, Andreas Kron, Torkil Veyhe og Nicolai Brøchner. Kron er en ung holdkammerat, mens Brøchner er en af dem, som Riwal kører for. Hvis Veyhe kan tage næste skridt, så er det voldsom imponerende; han er 27 år, og kørte til og med 2016 ´bare´ for CK Aarhus´ eliteafdeling. Og han har formået at bygge på i 2017 for Coloquick-Cult. Så man Danmark Rundt sidste år, så kan man måske huske Veyhes flotte kørsel.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Jah. Nu handlede det om et dansk super-hold i 2022. Der vil han alt andet være 32 (Det samme som Fuglsang i dag) men Fuglsang "brød" frem hurtigere Veyhe gjorde, og dermed bedre erfaring. Det betyder alt andet lige en del og Veyhe skal altså til at finde et WT-hold, hvis udviklingen skal fortsætte.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af repos , moderator
Vildt, at CAS ikke har fundet plads til Valgren. Om fem år er han 30 år, og må formodes at have samlet en stor erfaring, kørt en GTs og momumenter.
Det vil undre mig meget, hvis han ikke er blandt Danmarks syv bedste ryttere om fem år.

Torkil Veyhe har en late bloomer, og har masset af råstyrke. Har dog svært ved at se ham som rytter på World Touren.

Skal man lege med på legen, så bliver det vanskeligt at sætte en klassementrytter. Fuglsang er for gammel om fem år, og Andreassen nok for uerfaren.

Jeg ville dog satse på ungdommen i så fald, og har udvidet til otte ryttere.

Klassement: Simon Andreassen

Road Captain: Michael Valgren

Sprinter: Magnus Cort

Enkeltstart: Julius Johansen

Hjælperyttere: Mads Pedersen, Alexander Kamp, Søren Kragh Andersen, Mads Würtz.

Herudover vil der stadig være en række ryttere, der er aktuelle;
C. Juul, Jesper Hansen og mange af de nuværende unge kontinentalryttere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Der blev på et tidspunkt lavet en super god liste med twitterkontoer der var værd at følge i cyklingens verden herinde, har forgæves søgt efter den, er der nogle der kan huske ca. hvilken periode den blev postet?

Derudover hænger feltet mig langt ud af halsen i dag, med EB/BT-agtige artikler om Sagans hår og click-bait så som "BMC lukker og slukker hold". Så gode bud på andre cykelmedier modtages også gerne.
annonce
0