Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412118201009)
Sagans måde at køre løbet på i dag, minder en anelse om Johan Museeuw´s magtdemonstrationer i PR.
FREM for alt
Skrevet af Opus
Sagans præstation i dette års udgave var en legende værdig. Stærkt at han kører løbet fra front - især efter nogle udtalelser, han normalt ikke kommer med.

Desværre er det ikke kun den præstation, som årets udgave vil blive husket for.
Goolaerts, der fik hjertestop efter et styrt, er afgået ved døden. Tragisk.
Skrevet af Suaráz
Vanvittig sejr af Sagan. Tragisk med Goolaerts.
Skrevet af repos
Forfærdeligt med Goolaerts. Det kaster en sort skygge over dette års løb.

Sagans sejr var suveræn. Den måde han trådte væk på, og konsekvent holdt afstanden til forfølgerne var en vild præstation. Alle fire QS-favoritter blev sat skakmat i et eneste hug. Han slap for uheld undervejs, hvilket er en nødvendighed i dette løb, men dejligt at se, han foregreb begivenhederne denne gang.

Og igen igen viste det sig, at PR er et løb, der skal kæres forfra. Dillier fik en andenplads ud af sit forehavende. Det undrer dog, at kommentatorerne så ham som en nobody, der kom ud af den blå luft. Dillier er en solid og holdbar rytter, hvilket han har vist flere gange. Selvfølgelig var han en overraskelse.

Det var ærgerligt, at ingen af danskerne ramte udbruddet, og generelt blev det med danske briller en trist dag. Würtz og Cort styrtede ud, inden vi alvor kom igang. Mads P. viste flaget enkelte gange, men manglede tydeligvis overskud, og var relativt hurtigt ud af løbet. Søren Kragh fik jeg aldrig øje på, medens Breschel hang på et stykke tid. Bedste danske præstation var Lars Bak, men han skulle have været ude foran i stedet for Wallays, hvis han skulle have ramt finalen.

PR er for de absolut mest slidstærke ryttere, og til den kategori skal Wout van Aert regnes. En ret vild debut må man sige.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Puha en grim en... Det så virkelig underligt ud som han lå ude i kanten. Han må næsten have fået hjertestop på cyklen og ikke efter et styrt. Men jeg skal selvfølgelig passe på med at gisne, eftersom jeg ikke har undersøgt det.

Sagan var latterligt god, dejligt at se. Som flere andre er jeg også noget på halen over den vanvittige præstation fra Dillier, og igen van Aert. Føj hvor er han talentfuld. Der skal uheld til for at han ikke lander en top 5.
Silkeborg IF
Skrevet af Egos
Det var da forfærdeligt med Goolaerts. Rip.

Det er sgu nogle hårde drenge.
Skrevet af Forlan21
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Valgren for helvede.....

Skrevet af AHUJ
Fremragende af Valgren!
YNWA
Skrevet af repos
Sådan Valgren. Kæft en lækker finale af Astanas danskere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af haraltidret
Valgren din dejlige dreng. Fantastisk kørsel i finalen af Valgren og Fuglsang, og vanvittigt flot at Valgren snupper sejren i Amstel Gold Race.
Skrevet af therealslimshady
Hold nu kæft. Fantastisk af Valgren og Fuglsang.
http://gfycat.com/WelllitMadeupGreyhounddog
Skrevet af haraltidret
En vanvittig talentmasse vi har i dansk cykelsport lige pt, både på herresiden og på damesiden. Valgren med to klassikersejre og en fjerdeplads i Flandern Rundt. Sindsygt imponerende forår den mand har gang i.
Skrevet af medc
Ligger nr. 4 på verdensranglisten, kun efter Sagan, Valverde og Terpstra. Det siger alt om hans forår!
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af jomic...
Voldsomt af Valgren, der er gyldne tider på vej med de danske drenge.
Skrevet af repos
Der burde jo sættes timer af til nedtakt. Imponerende kørt af Valgren, og han var stærkeste rytter. Det er sgu ret vildt, han bare sidder med, da Valverde, Sagan og Wellens trykkede på. Det var altså her Gilbert og GvA m.fl. blev smidt.

Så blev det allerede i år, at vi fik en dansk vinder af et af de helt store løb. Der er voldsomt kog i gryden, og det eneste vi vel for alvor mangler er en dansk etapeløbsrytter, der kan tage over efter Fuglsang.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Nerazzurri
Dejlig dansk cykeldag. Suverænt kørt af de to danske astanaryttere.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af SotD
Jeg har ikke set løbet endnu, men hvor er det sindssygt! Jeg troede ærligt ikke på, at han havde det fornødne til at blive en vinder, talentet og motoren har ingen tvivlet på, men det bringer bare sjældent mere end flotte, men dog sekundære, placeringer med sig.

Det her er det største siden Bjarne Riis vandt Tour de France (medmindre jeg har glemt et Rolf resultat).

Vedr. GC ryttere så har jeg svært ved at blive klog på om Jesper Hansen er en ny Fuglsang eller CAS. Han vinder nok aldrig et løb som Dauphine, men jeg vil bestemt ikke afvise, at han ville kunne levere en GT top 10. Han kører allerede ganske fint med...
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
@SotD
Du har da i hvert fald glemt Flandern Rundt 1997 :)


Super sejr til Valgren efter fantastisk kørsel fra Fuglsang og ham. Det kan blive en stor dansk sæson.
Skrevet af jomic...
Hansen har lidt mangler på de øvrige discipliner, eksempelvis har han ikke en særlig god enkeltstart. Han er i mine øjne mere en hjælperytter til bjerge/kuperede og en type der måske en dag får chancen selv på etapebasis. En top 10 i en vuelta virker også som noget der kunne ske på et tidspunkt.

Det må vel være i retning af Eg eller måske Vingegaard vi skal kigge. Uden jeg for alvor har styr på deres spidskompetencer.


Edit: Det er vel allerede en stor dansk sæson? Husker ikke noget lignende de sidste 10 år
Skrevet af maarkap
Og bare lige for at fluekneppe den mere, selvom SotDs pointe stadig er valid, så vandt Bjarne Amstel i ‘97 :)
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
annonce
0