Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Eg udtaget til Giro´en! spændende må man sige!
Skrevet af SotD
Ja, det må man sige. Hvem har de som kaptajn? Brambilla? Mollema?

Konkurrencen i Kroatien var selvfølgelig ikke voldsom og hvis han har peaket i løbet, bliver Giro´en måske hård. Har han mere i posen bliver han dog vildt interessant.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Brambilla, hvis de har en decideret kaptajn. Med Nizzolos afbud ligner det ret meget et hold, der er skruet sammen til at jagte etaper fra udbrud. Alternativt er der et par outsidere til enkeltstarterne.

Mollema skal køre Touren.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af NUFC Dinho
Puha, Colbrelli må godt nok være frustreret i Romandiet. Det der lignede en oplagt sejr glippede, da Izaguirre brødrende valgte at holde sig fra fronten, så han endte med at skulle køre finalen helt alene. Gorka valgte i stedet at forsøge at køre spurten selv, så de endte 2 og 5. Fandme ikke imponerende teamwork.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Il_Preferito
Så skal jeg ellers love for, Bernal er trådt ind på World Touren sådan for alvor.

Etapesejr og ganske få sekunder fra at føre Romandiet Rundt. Et frisk gæt er, at han fører løbet efter i morgen, selvom Roglic også ser rigtig skarp ud.

Elsker bjergenkeltstarter.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Stærkt fuglsang
Skrevet af Il_Preferito
Fuglsang er en chef.

Perfekt timing i samtlige aktioner i dag og også voldsomt stærk.

Verdensklasserytter.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Barbuti
Sådan, super skarpt taget hjem.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af UdAfBusken
Flot af Fuglsang, den sejr har han fortjent.

Fed duel mellem Bernal og Roglic, som man vel meget snart skal til at regne med i ligningen når det kommer til GT´s også. Bernal har selvfølgelig sin debut til gode og Sky vi sikkert påstå, at han er med for at lære, når han debuterer i Vueltaen senere på året, men jeg bliver ikke overrasket, hvis han kommer til at gøre sig gældende i klassementet.

Roglic er også stadig ret ny i cykelsporten, på trods af sine 28 år, men har alligevel to GT´s under bæltet, hvor han har samlet erfaring, så jeg håber, at han vil satse 100% på at køre efter klassementet i årets Tour de France. Han har tydeligvis taget endnu et skridt i sin udvikling i år, og han lod jo ikke engang til at være på grænsen i dag, selvom alle andre stod stille, hver gang Bernal accelerede. Hans topniveau er, både hvad angår at køre opad og at køre enkeltstarter, til at køre på podiet. Spørgsmålet er bare, om han har holdbarheden over tre uger (hvilket jeg tror, han har), og om han kan undgå uheld osv.
Skrevet af Il_Preferito
Roglic satser fortsat udelukkende på etapeløb af en uges varighed, så vidt jeg ved. I de store løb, er det etaper, han går efter.

Deres kaptajn i Touren bliver Kruiswijk.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Smukt af Fuglsang. Perfekt timet angreb og sikkert kørt hjem.
Roglic er fantastisk. Kan han strikke noget fornuftigt sammen i en GT næste sæson, så må han regnes for en af favoritterne. Han kan jo alt, men mangler selvfølgelig erfaring endnu.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Hvor er det sejt, Jakob! Og så samtidig voldsomt ærgerligt at hans to enkeltstarter ikke var bedre. En 4. plads i Romandiet er selvfølgelig flot, særligt når man også tager en etapesejr, men det havde nu været sjovt at se ham kæmpe med om sejren.

Jesper Hansen kørte også endnu en god etape, og ligger nr. 19 samlet. Det er også primært enkeltstarterne der afholder ham fra at ligge i top 10. Jeg kunne virkelig godt snart tænke mig at se ham i et stærkt udbrud.
Silkeborg IF
Skrevet af Slettet(412118201009)
Fuglsangs nedkørsel i verdensklasse -Vildt dansk forår.
FREM for alt
Skrevet af NUFC Dinho
@Sotd

Hvis Fuglen havde kørt meget bedre enkeltstarter, så havde han næppe vundet i dag. Så jeg synes nærmere de skuffende enkeltstarter viste sig at være held i uheld. Tydeligt hans form, så småt er på retur, hvilket er meget logisk, så sejren var han aldrig kommet til at kører om. Men Touren bliver sgu spændende efter et forår, hvor han har bygget på efter sidste år "gennembrud" og der må han gerne hive et par overraskende enkeltstarter op af hatten.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af SotD
Enig. Det var nok ikke blevet til samme frihed hvis han havde brændt en god enkeltstart af. Så ja, held i uheld. Jeg forstår dog ikke helt hvordan han er blevet så (relativt set) dårlig til enkeltstart, som han jo var ganske god til tidligt i karrieren.

Jeg er helt med på præmissen om, at han er lidt lettere i dag end dengang, men han hører jo også stadigvæk til blandt de tungere etapeløbsryttere, så det burde ikke være et argument i sig selv. Hans erfaring burde også gøre ham bedre efter min vurdering, men det virker ikke rigtigt til at være tilfældet.

I denne sæson har han endda været væsentligt bedre end normalt, men alligevel ligger han (i et ordentligt felt) og lander placeringer mellem 15-30, og jævnligt dårligere end ryttere som Poels, Wellens, Yates, Henao og sågar Chaves. Og det nytter jo ikke noget, hvis man gerne vil på podiet i en Grand Tour.
Silkeborg IF
Skrevet af Bugsy
Fuglsang bliver desværre aldrig nogen virkelig udfordrer til en Grand Tour. Dertil er han simpelthen for svingende over 3 uger. Dertil kommer den middelmådige enkeltstart. Fuglsang burde gå 100% efter klassikerne som Lbl eller Lombardiet. Så kan han jo altid se, hvad der lander i turbanen af etapeløb på 1 uge (Slovenien Rundt og Dauphine) Jeg frygter at Tour de France desværre er så højt placeret i Fuglsangs hoved, at det påvirker der, hvor han virkelig kunne vise sit værd. Er en 7. Plads i Tour de France egentligt det værd målt mod det andet?
Skrevet af Eskapisten
Jeg er med på, at Fuglen tidligere har været svingende over tre uger. Men kan han ikke have udviklet sig på dette område? Sidste år i touren synes jeg ikke, der var tegn på de store udsving, før han styrtede.

Jeg tænker, at Fuglsang har vist lovende tegn, på trods af, at han vel aldrig rigtig har været ægte kaptajn. Det er han nu, og det må alt andet lige give ham en mere beskyttet rolle. Og så skår han mig mere og mere som en rytter, der bliver bedre af, at løbene bliver hårdere - og måske også, når man kommer længere hen i en tour. Men det kan sagtens være mig, der tager fejl.

Jeg vil ikke udelukke, at han godt kan køre en top fem hjem i touren i år, men meget skal selvfølgelig flaske sig, hvis han skal på podiet. Det er dog ikke fuldstændigt utænkeligt i et år, hvor Froome antageligvis ikke er til start, og der derfor nok kommer til at hærske en del anarki.

Uanset hvad, kan jeg godt forstå Fuglsangs dispositioner. Hans afslutning er ikke vanvittigt god, så i klassikkerne vil han skulle væk for at vinde hver gang. Og det er nok trods alt begrænset, hvor ofte det kan lade sig gøre.

Og så må man jo også formode, at Fuglsang har arbejdet ,ed nogle ting, når han bliver ved at tro på, at han kan lave noget i to,uren.
Skrevet af NickRomano
Der ligger vel også det i dét, at en kaptajn-rolle nærmest pr. automatik giver større stabilitet, ligesom omstændigheden at ligge til i klassementet også afstiver stabilitet.

Jeg havde efter Dauphine sidste år Fuglsang som det bedste bud på en TDF-vinder. Han måtte udgå - og selvom der endnu er længe til TDF 2018, ser jeg ikke, at han ikke er et lige så godt bud i år.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Algero
Noget helt andet. Hvad synes I om Feltet.dks livestream fra Skive i dag med kommentatorer og reporter i marken?
Skrevet af tobi
Det bedste bud på en TdF-vinder ligefrem?

Jeg tror, han mistimede formen en lille smule sidste år og var på toppen i Dauphiné. Hvilket var fint fordi det gav ham en enormt stor sejr, men det var ikke realistisk at vinde Touren, og det er det næppe heller i år.

Hvis nu han havde kunnet sidde med, da Bernal og Roglic sparkede til den, var det en anden sag, men der er stort set altid et par ryttere, der er stærkere opad end ham, og det vil der naturligvis også være i Touren.

Der er selvfølgelig brostensetapen i år, som kan få stor betydning og uforudsigeliggøre det hele en smule, men jeg vil stadig sige, at det stort set bliver umuligt for ham at komme på podiet.
annonce
0