Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Cort skal i hvert fald håbe på, at Moreno Moser finder lidt form og kan hjælpe til. De Vreese og Korsæth har mere eller mindre kørt non-stop hele foråret, så spørgsmålet er, hvor meget der er tilbage i tanken.

Pauwels er den store favorit i det terræn, men og nøglepunktet for Cort bliver den næstsidste stigning, hvor de rammer 8,2% i snit over 3,3 km. Den bliver måske lige en hakket for langt for Cort. Kommer han med over der, så kan han måske redde den.
Fra toppen af den sidste stigning er der 25 km. hjem, så forhåbentligt har han en holdkammerat hos sig her.

Men Cort skal have diamanter i benene i dag.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Bliver etapen vist, så den er til at komme til?

Jeg tænker at Giroen fylder...
Silkeborg IF
Skrevet af jomic...
Jep. Efter giroen, i Israel slutter de 17.00-17.30 dansk tid og Yorkshire 18.30... Så det følger bare giroen på Eurosport...
Skrevet af Opus
Dér så det ud til, at BMC fik sat deres dødsstød ind. 4*BMC der skal indhentes.
Skrevet af SotD
Hvad skete der med Niklas Eg i dag?
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Han afleverede et hjul til Brambilla, der punkterede i et moment hvor feltet virkelig skruede op.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Andfred
Det er nok meget fint for Eg at miste tid så der ikke er noget bøvl hvis han kommer i udbrud. Jeg forstår så slet ikke hvorfor Trek spilder energi på at Brambilla skal køre klassement. Han kommer jo aldrig i nærheden af et podium, og en 10 plads intet værd for holdet. Han skulle hellere gå efter en etape - her ville han være en god mand at have.
Skrevet af Il_Preferito
Med al respekt for Niklas Eg, så er der nok ingen fare for, at nogen som helst havde set "noget bøvl" ved om han var gået med i et bræk, selvom han lå til samlet, når vi er så tidligt i løbet.

Mon ikke Trek prioriterer at holde Brambilla tæt på (så tæt på, som man nu er, når man er 1.46 efter), så han netop har mulighed for etapesejr og at få førertrøjen, når terrænet bliver værre.

Jeg tvivler på det lykkes, for han kommer nok i problemer på Etna, men han er - sammen med Pantano - deres bedste kort, trods alt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Brambilla er selvfølgelig en utopisk vinderkandidat og med enkeltstarten er han vel endda kun perifært til stede i mængden af top10 kandidater.

Selvfølgelig kan han køre sig i form, men det har jo ikke ligefrem været imponerende siden gennembruddet i 2016. Han har kørt 3 top 10 placeringer hjem siden etapesejren i Vueltaen, i hvad der svarer til HC-kategorien eller derover (2 etaper/endagsløb og en samlet i 7´ende plads i Kroatien).

For mig at se er der ingen idé i at køre klassement. Men mon ikke aftalen med Trek har været baseret på en lovning om en slags kaptajnrolle i Giroen i år og at han lige selv skal have muligheden for at køre sig ud af det samlede før man sender ham på etape- eller bjergtrøjejagt. Uanset hvad giver en beskyttet rolle dog mening.

Så længe Eg klarer tidsgrænsen på etaperne og kommer igennem Giroen vil det da også være at betragte som en succes - hvis han er i stand til at hjælpe holdet samtidigt. Det ville selvfølgelig være fedt at se ham gå wonderkid og lave noget vildt - men man skal lige huske han er med på et afbud og for at lære.
Skrevet af AHUJ
Irriterende at de stadig overtolker fuldstændig på Froomes elevatorkørsel. Han skal nok være der, når de sværere bjerge kommer.
YNWA
Skrevet af Il_Preferito
Opvisning fra Michelton-Scott i dag.

Yates ser farlig ud til det samlede. Han sad selvfølgelig på hjul det meste af tiden, men lukkede ned for Pozzovivo og Bennett og spadserede så væk uden problemer efterfølgende.

Det bliver en god Giro.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Vild præstation af Mitchelton. Et sjældent set syn med sådan en dobbeltsejr.
Skrevet af jomic...
Yates lukker 20-25 sekunder til Chaves på lige omkring 1 km, det er sgu en voldsom opkørsel. Han lignede også en der bare sad og ventede på at de andre havde brændt krudtet.

At lade Chavez køre med det udbrud er for mig at se en hjerneblødning af rang, fra samtlige af de andre hold. BMC havde ikke krudtet, så det er kun fordi Astana brænder hele holdet af at han ikke står med mere end et halvt minut på toppen. Jeg kommer nok aldrig til at forstå Astanas taktiske dispositioner, i øvrigt.
Skrevet af Mr_bum
Mitchelton-Scott bliver svære at slå. Yates/Chaves leger jo næsten med de andre.

Ciccone er nu officielt den nye Pirazzi.
Skrevet af AHUJ
Måske ikke værst for løbet, at Froome smider en hel del tid. Hvis han kan finde sig selv senere i løbet, så bliver han nødt til at satse. Forhåbentlig giver han ikke op.
YNWA
Skrevet af Il_Preferito
Froome bliver nok først sådan rigtig fornuftig efter den sidste hviledag, vil jeg tro.

Men han er der jo heller ikke kun for cykelløbet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Froome er ved at køre sig ud af klassementet. Michelton-Scott ser godt nok solide ud. De to bedste bjergryttere lige nu, og de kan meget vel lave enorm ravage, når de modbydelige etaper kommer.
Yates og Chavez er en vil duo, og så har de Nieve, Kreuziger og Haig, der alle tre kan køre solidt opad. Det ser lovende ud.

Dumoulin er selvfølgelig kun en enkeltstart væk fra maglia rosa, men Froome tror jeg ikke på længere, selv om der er langt til Rom. Han har en ordentlig røvfuld penge for at stille op, og sportsligt er han ikke, hvor han skal være endnu.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Enig, det er sgu en spændende Giro. Der ser heller ikke rigtigt ud til at være nogle der for alvor kan true på flad vej - med Bewley, CJJ og Tuft kan de også godt tåle at skulle trække lidt på flad vej eller mellemetaperne.

Hvor meget skal Yates have før enkeltstarten for at beholde trøjen? 1½-2 minutter? Det kræver 10-20 sekunder pr. bjergafslutning der er tilbage.

Jeg sidder med en fornemmelse af at Yates har skulle holde sig tilbage, både i går og på Etna.
Skrevet af Il_Preferito
Dumoulin har ikke kørt alverden i år (blandt andet fordi han er blevet tjekket og behandlet for sine tilbagevendende maveproblemer), så man må formode, at han skruer bissen på i takt med at løbet når sin afgørende fase.

Yates (begge to, faktisk) har forbedret sin enkeltstart, men det ville være et mirakel, hvis han afleverer mindre end halvandet minut til Dumoulin der. Og så skylder han også at være stabil i alle tre uger. Men jeg håber, han vinder - selvom Dumoulin også er fed.

Hvis historien om Tim Wellens og Adam Hansens dobbeltangreb fra forleden passer, er det i øvrigt noget af det sjoveste, jeg længe har hørt. Og giver lige Wellens et ekstra nøk op hos mig.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
I mine øjne ligger Chaves meget lunt i svinget til at tage sejren. Dumoulin tror jeg kan blive parkeret på de hårdeste afslutninger (medmindre han forbedrer sig markant), og der er simpelthen ikke nok enkeltstartskilometer i år til at smide et halv minut hist og her. Pinot har ikke overbevist om, at han har hvad der skal til for at vinde, og Yates er et ubeskrevet blad over tre uger på dette niveau. Han har åbenlyst forbedret sig i år, og han har klart haft mest overskud af alle, når det er gået opad, indtil videre, men har har stadig til gode at holde niveau over alle tre uger i en Grand Tour. Begynder Yates at vise svaghedstegn i tredje uge, tror jeg Chaves står på spring for at tage over for Michelton. Min fornemmelse er, at han har timet formen perfekt, og jeg tror han kommer til at være den stærkeste klatrer i feltet, når Zoncolan osv nærmer sig.

Froome kan man måske ikke helt afskrive allerede, men han er så godt som færdig i min bog. At komme tilbage herfra ville være et mirakel af de helt store.
annonce
0