Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
Diskussionen handlede jo også om SKYs niveau i forhold til de andre hold, som stort set alle må formodes at være stærkere i Touren, end de var i går. Derfor bliver forskellene næppe større i SKYs favør, uanset om Poels og/eller Froome er med eller ej.
Skrevet af repos , moderator
http://www.feltet.dk/nyheder/geraint_thomas_et_af_de_bedste_holdloeb_jeg_har_koert/

Geraint Thomas mener også, de ramte den ret godt i går. Og bytter man ud på rytterne, så er der jo ingen garanti for, at holdpræstationen står mål med den i går. Der gik alt op i en højere enhed, og det man kan ikke gå ud fra, at præstationen ville have været bedre med Fromme og Poels eksempelvis.
De ryttere, der kørte igår, komplimenterede tilsyneladende hinanden perfekt, og man har tidligere set eksempler på, at en eller to alt for stærke ryttere har spillet et holdløb ad.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Det er helt vildt. Der er ingen der snakker om noget som helst andet end gårsdagens TTT og Team Skys præstation i selvsamme.

Jeg trækker paralleller til tidligere TTT´er, for at sætte deres vanvittige præstation i relief. Hvis du vitterligt tror, at Froome og Poels er så gode, at de forbedrer en præstation som den i går med +10 sekunder, hvis de byttes med de to (som du formoder er svagest) nævnte ryttere, er det helt skidt med dig.

Se dog på hvor stærkt de allerede kørte og hvad de selv fortæller om indsatsen. Det er den bedste TTT, jeg kan huske de sidste 4-5 år og det siger en del.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Algero
Hele udgangspunktet var, om de kunne blive stærkere til Touren. Og det kan de - du bytter bare de to ud med de to andre. Og det er selvfølgelig indiskutabelt, at Sky bliver bedre. Selvom mit Serie 6-hold vinder 10-1 over Lystrup, så bliver holdet selvfølgelig også bedre af at sætte Lionel Messi på banen.

Og ja - det er nok også den bedste TTT, jeg nogensinde har set, men det er ikke lig med, at det så ikke kan blive bedre.
Skrevet af Il_Preferito
Det er netop ikke indiskutabelt.

Du kan ikke garantere, at de forbedrer præstationen og da slet ikke med 10 sekunder, som jo er din nedre grænse.

De kører altså 57,5 i snit og det som en enhed. Ikke med en eller to kæmpe ankermænd, men alle syv.

Og dit fodboldeksempel er i bedste fald morsomt, men nok mest af alt bare total malplaceret.

Lad mig spørge sådan her: Er det givet, at Team Virtu kører x sekunder hurtigere til DM i holdløb, hvis Martin Toft Madsen tilføjes deres hold? Hvad hvis tilføjelsen er så stærk, at dynamikken ødelægges?

Hvis du kigger på holdløb helt generelt, vil du opdage at det oftere end ikke er enheden og ikke de seks, syv eller otte individuelt stærkeste, der vinder.
BMC og Quick-Step er skoleeksemplerne.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Algero
Ih guder, I er da godt nok dårlige til at forstå eksempler på det her forum. 10 sekunder ikke min nedre grænse - jeg har aldrig kommet med et bud på, hvor meget de konkret skal forbedre sig. Jeg skrev 10, 30, 100 sekunder som et eksempel - jeg kunne lige så godt have skrevet 7, 17 eller 777 sekunder; det har ingen betydning for meningen.

Selvfølgelig er tilføjelsen ikke så stærk, at dynamikken ødelægges. Vi snakker trods alt ikke om, at Froome/Poels er 10 niveauer over alle andre.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg elsker at du fejer andres eksempler (og fakta, i øvrigt også) af bordet med så stor arrogance, mens du i samme åndedrag leverer dine egne som absolutte sandheder.

Det kræver sin mand. Især når man har skrevet så meget fjollet og forkert, som du har på de seneste sider.

Det er fortsat ikke indiskutabelt, du kan fortsat ikke redegøre for dynamikken og du padler så enormt på dine tidsestimater, at det er til at dø af grin over efterhånden.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Algero
Så må den jo nødvendigvis også gå den anden vej - så kan du heller ikke redegøre for dynamikken, og så er vi lige langt. Men vi er ude i overdrevede ekstremer, hvis du vitterligt mener, at Poels og Froome er så stærke, at de smadrer dynamikken. Det vil enhver, der har bare en smule forstand på cykelsporten, kunne konkludere, at det er de ikke. Men de er en opgradering niveaumæssigt fra Baarle og Hart.

Og det siger sgu lidt om din intelligens, at du bliver ved med at hive fat i konkrete sekunder, når jeg gang på gang skriver, at det lige netop ikke skal være konkrete sekunder, men det faktum, at de bliver stærkere. Hvor mange gange skal jeg skrive det, før den siver ind i den hjerne?
Skrevet af tobi
Hvilken relevans har det, at de bliver stærkere, hvis ikke det udmønter sig i en forbedret tid? Og hvad vil styrke så overhovedet sige?

Du er godt nok latterlig at høre på, det var da helt utroligt.

Men det er nok vores små intellekter, der slet ikke kan følge med, det har du nok ret i. Sikke en skam, du ikke har beriget dette forum med din oplysthed før nu, så vi menige knoldesparkere kunne have lært et og andet.
Skrevet af Il_Preferito
Med dit generelle niveau i denne tråd, er det at være pænt stor i slaget at tale om andres intelligens.

Jeg husker fortsat din entre, hvor "at du havde kigget ryttere i øjnene" lå til grund for argumentationen.

Det er i øvrigt samme niveau lige nu. Og at alle (som i absolut alle), der deltager regelmæssigt i denne tråd, er uenige med dig, burde give stof til eftertanke, for der er større cykelorakler end dig herinde. Og du kan være fuldstændig sikker på, at jeg er et af dem.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Nu er det jo også dig der fremfører ekstremer som "indiskutabelt" og håner andre brugere med deres åbenlyse mangel på viden. En viden, som du tilsyneladende er ene om at besidde.

Vi andre behøver slet og ret ikke at argumentere eftersom det er dig, der præsenterer en skråsikker påstand. En ganske idiotisk en af slagsens, pakket ind i en fæl arrogance og nedladenhed. Du farer lige pt. helt i toppen af hvad bold.dk har præsteret af tåber.
Silkeborg IF
Skrevet af Algero
Il Preferito. Du kan være helt sikker på, at du ikke er et af dem, endsige at der overhovedet skulle være nogen på et sådan forum her. Men det skal nu engang heller ikke komme an på dette, vi er vel inde i denne tråd, fordi vi alle kan lide at snakke cykelsport. Og lad os bare erklære debatten for færdig og komme videre i teksten :-)

Vi kunne jo starte med et bud på, hvem der kommer til at løbe med Tour-titlen. Umiddelbart vil jeg skyde på Chris Froome, men det kommer lidt an på, hvor godt han restituerer efter Giroen - og det er der vel ingen, der ved, før vi rent faktisk ser det. Jeg har i flere år holdt på - da alle andre sagde Contador og Quintana - at hvis nogen kunne lave det nummer, så er det Froome. Men han kommer til at møde skarp modstand fra Richie Porte og Mikel Landa. Jeg tror på, at Portes uheld simpelthen snart må stoppe, og så skal han nok køre et podie hjem - og hvis Landas rolle udarter sig, så han kan køre et podiet, så taler meget for, at han har niveauet til at gøre det. Romain Bardet kommer helt sikkert også til at blande sig, men i rene dueller mod de tre første, må han simpelthen komme til kort - selvom jeg er stor fan af ham. I øvrigt er det vildt, at oddset er så lavt på Egan Bernal; har nogen læst, om han er sikker på en Tour-udtagelse?

Hvem tror I på? Og hvem ser I som overraskelsen i klassementet i år?
Skrevet af SotD
Hehe din mangel på indsigt er underholdende, din adfærd er dog patetisk og belastende.

Dit job som hobby journalist og skribent gør dig afgjort interessant, men du er ikke i nærheden af den insiderviden som eksempelvis Il_Pref besidder. Ej heller i nærheden af hans analytiske evner i forhold til sporten.

Og ja, jeg kan godt tillade mig at sjofle lidt med roserne, for han og jeg har haft rigeligt med uenigheder.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Jeg tror, SKY lukker løbet på holdtidskørslen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Naturligvis repos. Det er indiskutabelt.
Silkeborg IF
Skrevet af Algero
Haha, det er god humor, Repos! Ingen sarkasme.
Skrevet af tobi
Nu er jeg helt nysgerrig: hvad skal der til for at være et cykelorakel, siden det pure kan afvises at er sådant skulle kunne befinde sig her på forummet?

Jeg venter lige med at snakke Tour til det er Tour-tid. Dog vil jeg godt byde ind med, at niende etape kan bluve den mest afgørende, og at jeg VIRKELIG håber, den etape kommer til at blive afviklet tidligere på dagen, end normalt. Ellers er der en lille fodboldkamp i Moskva, der kommer til at clashe med den (altimens herrernes Wimbledon-finale også afvikles på samme tid).
Skrevet af Algero
Man skal i hvert fald se meget cykelløb - og der er da helt sikkert folk herinde, som har enorm viden. Det var bare en stikpille tilbage til Il Pref, som han også sendte til mig. Man må give og tage lidt ;)
Skrevet af mirakelmix
Var argumentet ikke todelt?

1): Når Froome/poels kommer med i turen, så bliver SKY ikke markant stærkere, da de i forvejen har et hold, som er så godt på en holdtidskørsel.

2): De andre tophold kan forstærke sig betydeligt mere til Touren, og derfor vil de sandsynligvis være tættere på Sky til Touren.
Skrevet af tobi
@mirakelmix

Jeg forholdt mig kun til Sky vol. Dauphiné versus Sky vol. Tour.

Tidligere var der dog nogen, der retteligt snakkede om, at de andre hold selvfølgelig ville forstærkes betragteligt, så Sky ikke ville kunne knuse de andre med samme voldsomhed.
annonce
0