Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Var der ikke også modvind i år?

Nu hvor han er så godt kørende, er det godt nok drønærgerligt, at Dumoulin mistede over et minut pga defekt på etapen til Mur de Bretagne. Havde han undgået det, havde der jo stadig været en smule spænding i løbet.
Skrevet af SotD
Kan enkeltstarten betegnes som flad?


Ikke just.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Faustocoppi60 på twitter:

“Geraint Thomas was the fastest today on Alpe d´Huez: 41 min 15 sec. That´s 4 min 35 sec slower than Marco Pantani´s record and not even fast enough to enter the Top 100 fastest Alpe d´Huez ascents. #TDF2018⁠ ⁠”


De kørte jo heller ikke de sidste 4km.
Silkeborg IF
Skrevet af maarkap
@udafbusken

Det ved jeg faktisk ikke. Men hvis man ser generelt på det (fra samme twitter bruger):

“Only 3 of today´s riders are in the top 100 fastest on Alpe d´Huez:

23. 2015: 39:22 N. Quintana
38. 2013: 39:48 N. Quintana
76. 2015: 40:42 A. Valverde
77. 2015: 40:42 C. Froome
90. 2013: 40:54 C. Froome
96. 2013: 40:58 A. Valverde

climbing-records.com/2015/07/three-…

#TDF2018⁠ ⁠”
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Opus
Dagens etape nok også til den lede side, hvis man er ude i rekorder på Alpen. Dertil blev den samtidig kørt ret hurtigt.

Det sagt, så tyder det generelt på, at de havde en anelse mere travlt i slut 90´erne og start 00´erne.
Skrevet af NickRomano
@ Il Preferito

Jeg må dog indrømme, at Thomas´ sejrschancer ikke skal afskrives, selvom jeg afviser, at det skulle kunne blive virkelighed, at Thomas vælger at køre sin egen chance i en direkte duel mod Froome.

Thomas har en ganske god vinderchance i, at såfremt Dumoulin trumfer Froome, eller i det mindste presser Froome massivt, kan SKY vælge at satse på Thomas, såfremt denne stadig holder sit forspring eller i virkeligheden er et bedre kort mod Dumoulin end Froome.

Så på en paradoksal måde kan man hævde, at Thomas´ bedste vinderkort er Dumoulin.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Black Spider
Kan enkeltstarten betegnes som flad?


I retrospekt, ikke just. Den så flad ud første gang jeg så en profil af den, men det virker til, at den generelt er "ujævn" og så er der 900 meter bakke på 10% med et par kilometer til mål.

Så det bliver nok lidt mere et spørgsmål om hvem der stadigvæk har nok i benene til at kunne rulle igennem indtil bakken og så bare blæse op ad den, og lidt mindre et spørgsmål om, hvem der i teorien er den bedste temporytter.

Skrevet af Forlan21
Hvis præmissen er at Froome og Dumoulin går ned fordi de har kørt Giro og Thomas og Roglic går ned fordi de ikke kan præstere i 3 uger i træk og Nibali har brud på ryghvivlen, så begynder det da at se rimelig godt ud for Bardet og måske Fuglsang..

Jeg tror dog ikke de nævnte ryttere går ned (i hvert fald ikke mere end konkurrenterne) og podiet kommer til at bestå af Thomas, Froome og Dumoulin. Men vi bliver nok meget klogere efter etaperne på tirsdag og onsdag..
Skrevet af B4Ev.2
Nibali med en brækket ryghvirvel og stiller ikke til start i morgen. Ærgerligt for løbet.
Skrevet af Il_Preferito
Voldsomt ærgerligt for løbet, at Nibali er ude. Han flyver altid efter anden hviledag og var en af dem, man med rette kunne forvente, der havde en lyst til at prøve det hele af.

At det sker fordi nogle idiotiske tilskuere synes at romerlys er fede og en motorcykelbetjent ikke kunne se tilskuerne og måtte undvige og derved klaskede ham ned, er ekstra skammeligt. Og selvfølgelig ikke en exit han eller nogen anden fortjener.

Nu skal vi håbe, at Dumoulin virkelig skruer charmen på og at Bardet beholder sin form.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af AHUJ
Porte og Nibali er virkelig store tab for løbet. Begge kunne lave ravage i Sky-toget. Specielt nu hvor Movistar igen, igen, igen ligner et hold, der skuffer stort.
YNWA
Skrevet af Halil
SKY sidder på flæsket og kan køre 1-2 med Froome-dog og Thomas, samt der er en fordel overfor de fleste grundet enkeltstarten.

Det bliver spændende om Thomas holder hele vejen hjem. Han ligger godt til må det siges.

SKy skal nok holde snoren stram overfor de andre.

Kedeligt med alle de store stjerner der udgår. Very sad.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af NUFC Dinho
Det viser sig nu at det ikke var motorcyklen, der var skyld i styrtet, men formentlig en kamera rem, der fik fat i Nibali´s styr. Hold nu kæft den hollandske tilskuer må være flov. Han kunne passende komme med en personlig undskyldning. Så vidt jeg husker mødte tossen, der væltede Guerini på samme stigning for 8 år siden, personligt op ved hotellet den efterfølgende dag, for at sige undskyld. Det var selvfølgelig også lidt nemmere, da Guerini alligevel endte med at vinde etape.

Selvom Nibali selvfølgelig var største taber, så har jeg fandme ondt af kruijswijk. Havde været en smuk oprejsning efter uheldet i Giroen 2016. Ellers en super fed etape, som han og Moviestar fik skapt. Det lægger bare lidt en dæmper på begejstringen for Moviestar, at Quintana igen i år er helt væk.

I øvrigt helt vildt at Tom stadig er så godt kørende. Det havde jeg godt nok ikke forventet af en mand, der aldrig har været i nærheden af at forsøge sig med en GT Double. Spørgsmålet er om ikke G er glad for dette, for så længe Tom kan kører Froome ind, så kan G pænt sidde på hjul og så bliver det sgu svært for Sky at lade Froome vinde medmindre G går helt ned til sidst.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Jirya
Vovet bud på podiet i Paris:

1. Bardet
2. G
3. Froome


Tror Giro-strabadserne kommer til at blive afgørende for Tom og Froome. Bardets enkeltstart er selvfølgelig den ubekendte størrelse - men hvis der kalkuleres med at han taber 1,5-2 minutter, så skal han hente 3-4 minutter på Tom og Froome og yderligere et minut på G. Selvfølgelig ikke utænkeligt, men bliver umådeligt svært. Jeg tror dog på det, hvis de tre viser svaghedstegn.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg synes stadigt Kreuswijks præstation i går tjener ham og løbet stor ære, det er jo præcis den slags angreb vi gerne ser om som Nibali og også Majka tidligere har praktiseret.

TIS det ikke holdt hjem det havde han fortjent men han skulle nok have valgt en mindre "mytisk" etape at gøre det på så, for Alpe D´huez er bare den alle gerne vil vinde.

Lad os håbe han eller Roglic har benene til at udfordre i Pyernæerne, og så er jeg spændt på om Tom kan holde dampen oppe denne gang, han er vel den eneste der potientielt kan udfordre Froome om den sejr (jeg anser det for næsten sikkert at Thomas smider den før eller siden enten får han ordre om det eller også gør han det frivilligt)
Skrevet af Forlan21
Med 4.20 i bunden i går "burde" han have holdt hele vejen til toppen. Kræfterne var dog sluppet op til sidst efter et solridt på ca. 50 km. hvor der var et dalstykke med ca. 20 km. Men det var et fantastisk angreb og jeg håbede til det sidste, at han tog den hele vejen.

Lørdagens etape til Mende kan blive giftig hvis man ikke har benene.. Drømmescenariet er vel at de 4 enkeltstartspecialister er indenfor 1 min inden enkeltstarten, så er det dagsformen der afgør det på den sidste reelle etape.. Men der er lang vej endnu, og forhåbentlig skal Movistar i offensiven igen, selvom alle 3 virker til at køre i et niveau eller to under de andre.
Skrevet af repos , moderator
Quintana er sølle at se på. Angrebet i går var en parodi, og han ligner ikke en rytter, der nogensinde vinder TdF.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
@NUFC

Du må leve i fortiden. Det er intet mindre end 19 år siden, Guerini blev væltet.
Skrevet af Forlan21
Hurtigste mand i går G.Thomas ville få en flot 15. plads hvis han havde kørt i 1995 feltet. Det var året hvor Pantani lavede den bedste tid på alpen...

Dopingen må ha været bedre i gamle dage...
Skrevet af jomic...
Egentligt meget rart med et bjerg på ruten der kan bruges som referencepunkt gennem tiden, selvfølgelig er der forskellige ruter hen til bjerget over årene men for det meste med nogenlunde sammenlignelige profiler.

Det burde dæmme lidt op for de værste mishagsytringer, selvom jeg ikke vil smide hovedet på blokken gjalde "sky er ren", så viser det, at det ikke er overnaturligt det der foregår.

Konklusionen må vel være, at godt halvdelen af favoritterne er mødt op i dårligere form end Froome og G, der oveni har det med afstand bedste hold. For løbets skyld kan man håbe at de har peaket (selvom planen er at Froome skal det i uge 3) og at de øvrige er på vej mod toppen af formen. Det kan gøre Pyrenæerne lange.

Ellers er eneste tilbageværende spænding om Thomas kan holde til 3 uger.
annonce
0