Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Flot kørt op af Lasse Norman!

Lidt ærgerligt af Kamp ikke formåede at køre rundt om de to, da van Aert smuttede. Ikke at han havde vundet, men han havde da i hvert fald nok undgået at smide sekunder.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Rasmus Quaade sidder altså også med op over. Det er en god astmaspray han har fået sig...
Silkeborg IF
Skrevet af jomic...
Quade, Hansen og Juul må være de danske bud nu. Men Julius Johansen kører vel egentlig også en fin enkeltstart?
Skrevet af tobi
Quaade vandt jo altså også et fransk 1.1-løb i foråret, som dog ikke fik så meget omtale.
Skrevet af SotD
Men var det på at være stærkest, eller vandt han "bare" udefra?
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Hvad er forskellen?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Forskellen er ret åbenlys skulle jeg mene.

De fleste gode ryttere kan være gode/heldige at ramme en solosejr udefra, mens det kræver noget mere rent faktisk at være god nok til at sidde med de bedste på dagen og slå hullet i finalen.

Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om hvem af Julius Johansen og Alexander Kamp jeg mener er den stærkeste på en skarp stigning, selvom etapen i dag kunne indikere at de ligger ret tæt.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Det var vist ved at angribe fra feltet på de sidste kilometer.

Chris Anker fortalte om det under Touren. En af hans tidligere holdkammerater fra Fortuneo havde efterfølgende skrevet til ham og spurgt ham om, hvem i alverden det var for en hulemand, der slog dem alle i dag.
Skrevet af repos , moderator
Julius Johansen er så vild. Det er imponerende, han formår at køre lige op med eliten allerede som 18-årig. Ham venter jeg mig store ting af, og han kører altså ikke længe på hjemlige breddegrader, medmindre banen stadig prioriteres.

Og så stik dog Alexander Kamp en WT-kontrakt. Det er ubegribeligt, det ikke allerede er sket. Der må simpelthen være WT-hold derude, der kan bruge Kamps kvaliteter. Han er en blændende rytter til semihårdt terræn.
I Ardennerklassikerne må han kunne gøre gavn på de fleste hold.

Rygterne sender Valgren til Dimension Data. Astana virker ind i mellem som en rodebutik, men resultaterne har været fine i år, og det vil være ærgerligt at splitte Valgren og Cort.
Jeg kender ikke alverden til Dimension Data, men det virker som et ret stort skridt ned. Deres hold er i hvert fald blandt de ringeste på World Touren.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Muggedreng2
Vildt nok også at han efter etapen påpeger at han selv var for dum da han kom med høj fart ind på sidste passage af Kiddesvej :)

Men jeg var overbevist om han havde valgt og gik benhårdt efter guldet i 2020 sammen med resten af 4 KM holdet

Han er vel tæt på at være et Jahrhundertalent?
Skrevet af UdAfBusken
Det er mystisk, hvis Kamp ikke har fået tilbud fra øverste, eller i det mindste næstøverste, hylde efter denne sæson. Han har de seneste tre sæsoner leveret gode resultater i internationale løb oh og sommetider endda mod WT-ryttere.

Er der nogen, der ved, hvor man kan se etapen fra i går?
Edit: Jeg fandt en video af selve afslutningen. Den fik Van Aert da serveret på et sølvfad. Hvordan endte Julius Johansen med at sidde med de bedste efter Kiddesvej? Tidligt angreb eller var han bare stærk nok til at følge de bedste?
Skrevet af repos , moderator
Han var stukket afsted med Carpenter forinden. Det var tæt på de holdt den hjem. Men Julius er ikke helt umulig opad på den slags stigninger. Han kørte også glimrende på bakkerne i Bergen sidste år.

Det kan være Pref, kan gøre os klogere på Alexander Kamp. Hvis han har arvet lidt fra faderen, så er han måske ikke den letteste at arbejde sammen med. Men han har en enorm tro på sig selv, og kørte jo vildt i Norge tidligere på sæsonen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos , moderator
Og Valgrens skifte er officielt. Han har formentlig scoret en fed kontrakt, samt sikret sig rollen som enekaptajn i forårsklassikerne. Men det havde han jo sådan set også på Astana.
Dimension skal i hvert fald sikre sig et par hjælpere til ham, for Boasson Hagen og Eisel har set bedre dage.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Fedt for Valgren, dog spændende hvad DDD kan til næste år og der kommer lidt ind til at støtte ham. For det har de da brug for.

Astana har vel også Lutsenko som Valgren ofte ville være sidestillet med, ud fra tesen om at det hjælper at være kazak på holdet.
Skrevet af SotD
Hvis de kan få det til at spille kan EBH og Valgren dog blive en fuldstændig vanvittig god duo.
Silkeborg IF
Skrevet af Muggedreng2
Nu sad jeg og så etapen fra i går og det er jo hammergodt kørt af både Johansen og Kamp

Det er vel ret beset fordi Kamp bliver lukket inde i svinget ind på Koldingvej at han ikke sidder med Van Aert i spurten..

Der mangler heller ikke meget før Julius holder hjem...det er sku imponerende, er han ikke stadigt junior rytter?
Skrevet af UdAfBusken
Julius er førsteårs u23-rytter.

Kamp er selvfølgelig lidt uheldig, men han begår også en klar fejl ved at sætte sig ind på hjul af de to forreste frem for at følge Van Aert venstre om.

Skrevet af SotD
Helt enig UAB. Det er absolut en kørefejl og intet andet. Der er, hvad? 300m til mål? Selvfølgelig skal han ikke sætte sig på hjul af to udbrydere som han og van Aert lige har hentet i deres ryk fra feltet. Han skal da udelukkende fokusere på at slå van Aert, så skal de andre nok også slås.
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Det ville i mine øjne være bedre for Kamp at skifte til et Pro-Kontihold. Han er jo slet ikke en dårlig rytter, men der findes mange 24-årige eller yngre med samme kvaliteter. Han kan nemt blive klemt inde på WT-niveau, hvor han næppe får mange muligheder for at køre sin egen chance.

Hvis Waoo rykker op til næste år, så synes jeg, det ville være fint at blive dér. Det er jo ikke, fordi han ligefrem smadrer kontinentalfeltet på daglig basis. Men ok, pengene er selvfølgelig bedre andre steder.
Skrevet af repos , moderator
Kamp sætter sig på hjul, fordi han var færdig. Van Aert var bedre i går.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0