Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cadiola
@Egos

Det tror jeg ikke, Alex Zülle er enig i.
kvantitet kvalitet>kvalitet.
Skrevet af repos , moderator
@ Tobi

Der er vel en anelse kuperet i den del af Fyn, men slet ikke nok til at forstyrre et Tour-felt.

Med mål i Nyborg er det vel begrænset, hvor meget de kører på Fyn.

Spændende, hvis Storebæltsbroen er en del af finalen. Det kan give masser af sidevind og generelt vil vinden være den største udfordring for feltet i Danmark.


Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Duck
Er der nogen bud på (eller rygter om), hvor målstregen skal være i Nyborg? Jeg har ikke umiddelbart indtrykket af, at det er en by med store, brede veje af den slags, der kan håndtere en sprinteretape. Måske ude på en omkringliggende landevej?
Skrevet af repos , moderator
Målestregen vil være umiddelbart efter Storebæltsbroen, men præcis hvor ved jeg ikke.
Det var et krav fra ASO, at Storebæltsbroen skulle være en del af etapeafslutningen, og derfor blev Odense fravalgt.
Det bliver også ret fedt, når sprintertogene skal positionere sig, og så håber jeg på god sidevind over Storebælt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Trotski
"(kronprinsen) mener således, at Danmarks Tour-start i 2021 næsten kan sammenlignes med den danske EM-triumf i fodbold 1992."
Skrevet af hjst
Bliver interessant at se den endelige rute Roskilde > Nyborg , 190 km. Der kunne næsten blive plads til også at krydse den nye bro over Roskilde fjord og turen ud af Vejle må da næsten omfatte Vejlefjord broen


//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Halil
"(kronprinsen) mener således, at Danmarks Tour-start i 2021 næsten kan sammenlignes med den danske EM-triumf i fodbold 1992."


Udansk tankegang
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af tobi
Ja, det ser ud til, de kører direkte fra broen til mål i Nyborg. Det er også fint nok. Det bliver i hvert fald spektakulært med passagen over broen. 18 kilometer over vand har jeg i hvert fald aldrig set i et stort cykelløb.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg tillader mig lige at fjerne fokus fra Tour de France til Danmark for en stund, for der bliver jo også kørt cykelløb rundt omkring lige nu. I Algarve sparkede Tadej Pogacar døren ind som professionel ved ikke blot at følge med de bedste, han slog simpelthen dem allesammen. Sky havde ellers som sædvanligt kørt feltet helt i stykker, og da Poels satte sit angreb ind, så festen ud til at være slut, specielt da Mas ikke kunne følge hollænderen. Men Pogacar kørte lige så stille uden om først Mas og derefter Poels og tog sin første sejr som professionel blot 20 år gammel. Desuden viste Valgren og Kragh begge glimrende form ved at slutte hhv. lige inden og uden for top 10.

Jeg sidder lidt med følelsen af, at talentmassen blandt unge, lovende klassementsryttere sjældent (eller aldrig) har været større. Måske tager jeg fejl, men det bliver i hvert fald ikke nemt at vinde en GT i de kommende år.

Skrevet af SotD
Ja, det er dælme imponerende i så ung en alder. Han blev også samlet nr. 13 i Tour Down Under i øvrigt.
Silkeborg IF
Skrevet af hts
Et par gode unge knægte på det hold. Jasper Philipsen imponerede også down under
Skrevet af repos , moderator
Gode danske enkeltstartspræstationer i går. 2. pladser til Fuglsang og Søren Kragh.
Begge slået med sølle to sekunder af henholdsvis Wellens og Küng.

Samtidig har både Mads P. og Valgren været fint kørende, så det tegner til et lovende dansk forår.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Forlan21
Hvis man har elendige holdkammerater så er det da dejligt med hjælp fra konkurrenten..

Sam Oomen var vel Pogacar bedste mand i dag... Idiot-kørsel fra hollænderen på den sidste stigning...
Skrevet af tobi
Arh, jeg tror nu, han primært var forrest for at sætte tempoet en lille smule ned.

Men hold da kæft hvor var det vildt kørt af Søren Kragh. En skam Pogacar havde så meget at skyde med på den enkeltstart, men også et vanvittigt imponerende løb af ham. Han er altså kun 20 år.
Skrevet af Il_Preferito
Oomen kører da finalen så tæt på efter bogen, som man næsten kan komme.

Han tager tempoet ud af gruppen gentagne gange og kører efter de folk, der er tæt på Kragh i den samlede stilling. Han sidder jo ikke og fører Pogacar tilbage på noget tidspunkt, men angriber derimod efter Poels og Mas, hvor han så ikke kunne gøre noget ved sidstnævnte.

Der har Quick-Step virkelig en diamant. Som de jo nok kommer til at aflevere på et tidspunkt - måske endda allerede efter denne sæson.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Da han lukker hullet op til Antunes kan man godt argumentere for, at han skulle have ladet være, da det fik Mas og Pogacar til at gå efter ham. Men det er småting, og han kørte bestemt ikke mod Kragh (der vel er en større diamant).
Skrevet af Il_Preferito
Der var egentligt intet argument for sammenligningen, men jeg er tilbøjelig til at være enig.

Det kommer så selvfølgelig an på hvordan man præcis ser på tingene. Jeg tror, Mas vinder en Grand Tour i løbet af de næste par år, men jeg tror også, at Søren Kragh vinder en eller flere af de store klassikere.

Min mavefornemmelse er dog, at Kragh måske får sværere ved sin del, end Mas gør ved at vinde eksempelvis Vueltaen (selvom Touren åbenbart er alt han har i hovedet lige nu).
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Dejligt resultat af Fuglsang, og generelt fine tendenser fra danskerne, heriblandt Kragh. Han bliver forhåbentlig til alt det, som tendenserne viser. For pokker hvor er han stærk.

Sejr til Pogacar er godt nok også for vildt. Han var virkelig stærk sidste sæson også, når han kørte mod seniorer. Eksempelvis med sin 4. plads i Tour of Slovenia bag Roglic, Uran og Mohoric og nr. 11 i Japan Cup.

En anden rytter, som virkelig viser tænder for tiden er den unge Higuita (dejligt navn i øvrigt). Han leverede ret neutralt i sidste sæson, udover et par subtop resultater i kinesiske løb. Men i denne sæson har han virkelig virket stærk.

Nr. 7 samlet i Andalusien efter at have fulgt med Fuglsang, Yates, Kruisjwijk, Izagirre og Bilbao til Granada. Nr. 13 og sejr i ungdomskonkurrencen i Valenciana og nogle rigtig gode endags resultater i de tidlige spanske løb, som indeholdt ryttere som Wellens, Mollema, Valverde, Aru, Barguil, Majka, Brambilla, Buchmann, Martin, Konrad mfl.

Ham glæder jeg mig personlig rigtig meget til at følge i nogle af de lidt mere eksponerede løb.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
@Pref

Wow, jeg skal vist lige lære at læse og forstå. Af en eller anden bizar grund troede jeg, det var Oomen, du beskrev som en diamant...

Mas kan jeg godt gå med til er et lidt større talent end Kragh.
Skrevet af Il_Preferito
Nej, Oomen er nok ikke helt en diamant. Han er god og han bliver bedre, men der er for meget hybrid i ham til, at man sådan rigtig kan tro på, han bliver en world beater.

Men det gør Mas. Og Søren Kragh.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0