Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
Og Evenepoel, der i dag for første gang for alvor skulle i duel med verdenseliten på et bjerg. Han kørte forbilledligt og klogt, og selvom han blev sat relativt tidligt, mistede han under et minut og blev nummer 15. Han er godt nok en fascinerende fyr.

Og Valverde vandt etapen for andet år i træk - igen efter at lade de skarpeste rivaler få et giftigt forspring, før han på Armstrongsk vis lukkede hullet med en giftig acceleration, da det så ud til at være for sent. Han er i øvrigt over dobbelt så gammel som Evenepoel.

Han får dog svært ved at få bugt med Roglic i kampen om den samlede sejr, men en sejr på Hatta Dam i morgen vil kunne gøre en stor forskel for ham. Jeg tror dog, der er et par sprintere, der vil slå ham, og jeg tror, Ewan vinder etapen.
Skrevet af repos
Ikke opløftende set med danske briller forud for Het Nieuwsblad. Søren Kragh er ude, og Valgren har været syg op til løbet.

Men bortset fra det, så starter cykelsæsonen for alvor i dag. Det dufter af forår.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
GVA overspillede da godt nok i finalen. Han kunne jo se, at Stybar var den stærkeste konkurrent og burde have koncentrere sig 100% om ham (men det er selvfølgelig nemt at være bagklog).

Når det nu skulle være en Quickstep-vinder, så er det nu også fint, det blev Stybar. Han er blevet offer for holdets (Terpstras) styrke flere gange før.


Desværre havde danskerne ikke overskuddet i dag. Men det også svært, når man som Valgren er ramt af sygdom.
Skrevet af Nerazzurri
Cort i en 5-mands gruppe med Ballerini, Jungels, Naesen og Langeveld med 2 runder/30 km. tilbage i Kuurne-Brussels-Kuurne. Hvis de kommer samlet til stregen er Cort vel den hurtigste, men det er 3 stærke ryttere med i gruppen. Hvis ikke Cort havde været i gruppen, så jeg gerne Naesen tage den.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af tobi
Cort havde været en del af morgenudbruddet, så han var den mest slidte af de fem.
Skrevet af Nerazzurri
Ok, det vidste jeg ikke på daværende tidspunkt, hvilket fint forklarer han måtte slippe først.

Flot kørt af Jungels.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af tobi
Det var faktisk ganske imponerende, som Cort kunne gå med Jungels, da denne angreb og etablerede fem-mandsgruppen. Der så Cort virkelig ud til at være oven på pedalerne, så det var lovende efter en sæsonstart, der ikke har været god for hans vedkommende.

I øvrigt fesent, at de diskvalificerer Politt og Trentin for at køre på cykelstier. Det er jo umuligt at være konsekvente med den regel.
Skrevet af ca$h
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
Skrevet af tobi
Fuglsang er en chef! Kun Alaphilippe kan hænge på. Han er så til gengæld svær at have med at gøre inde i Siena.
Skrevet af medc
Fuglsang bør vel overveje at sidde rent på dæk? Selvom det er set før at Alaphillipe eksploderer efter ellers at have set stærk ud.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af tobi
Jeg synes, Fuglsang i hvert fald skulle have prøvet fra bunden af den sidste stigning. Jo længere han ventede, jo lettere blev det for Alaphilippe, der selvfølgelig er mere eksplosiv. Så selv hvis Alaphilippe kunne være knækket, endte det med, at Fuglsang aldrig fandt ud af det.

Men stor præstation af Fuglsang. Det er en imponerende sæsonstart, han har haft.
Skrevet af Il_Preferito
Ærgerligt, men han virker til at have lagt på endnu engang.

Voldsomt stærk og hele tiden ham, der dikterede løbet. I et par sekunder, troede jeg, han var kommet af med Alaphilippe på den næstsidste bakke, men franskmanden kom lige præcis med på hjul.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Er der nogen med insiderviden om Valgren?

Han blev ramt af sygdom inden Omloop, men kørte trods alt både løbet samt Kuurne-Bruxelles efterfølgende. I lørdags kørte han ligeledes Strade Bianchi, men i alle tre løb har han været usynlig og endt langt efter de forreste.

Det lover umiddelbart ikke særlig godt for resten af foråret, og indtil videre har Dimension Data ikke vist alverden. To sejre ved Boasson-Hagen og Nizzolo, men ellers har holdet fortsat de ringe takter fra sidste sæson.

Valgren har givetvis fået et lønhop samt en mere fri rolle, men skiftet ser ud til at have kostet sportsligt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Ikke andet end at han har fløjet i træningerne.

Jeg kunne forestille mig de anonyme optrædener er en kombination af sygdommen (som vist plager hele feltet lige nu) og at han forsøger at have lidt mere i lidt længere tid - meget ala Sagans setup i år, i virkeligheden.

Men Dimension Data er bare et skidt hold. De blev kørt midtover igen så sent som i går i Frankrig og det ligner efterhånden en tendens, at de ikke rigtigt rammer, desværre.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Jeg har svært ved at se, hvem der skal hjælpe Valgren i Flandern. Er det alderdomshjemmet med Bak og Eisel?

Boasson-Hagen er måske bedste bud, men vil han gå dybt for Valgren? Det kan jeg have min tvivl om.
Det er på papiret noget andet, når feltet rammer Ardennerne, for her bør der være nok at skyde med. Det virker bare som lortehold rent ud sagt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Valgren kørte jo glimrende i Algarve, så det ville være mærkværdigt, hvis grundformen ikke er fornuftig. Søren Kragh har jo også været helt ude af både Omloop og Strade pga. (sandsynligvis) samme sygdom, så det har nok været en hård omgang.

Jeg er dog også lidt spændt på, om skiftet til Dimension Data kommer til at have indflydelse på Valgrens niveau. Jeg håber det virkelig ikke.
Skrevet af Il_Preferito
Led nok etape i Paris-Nice i dag. 51,2 i snit over 165km.

Groenewegen er lidt af et fænomen. Og så er det imponerende, at Bernal kan blive ved med at overraske en, men han er åbenbart også et monster i sidevinden. Han vil virkelig vinde løbet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det var lidt synd, Quintana tabte positionskampen før det sidste sving, for han havde godt nok også imponeret mig med sine sidevindsegenskaber både i går og i dag.

Men ja, Bernal var endnu bedre. Vanvittig rytter.
Skrevet af SotD
Bernal bliver for vild. Mon ikke han tager en Grand Tour sejr i løbet af de næste to år...
Silkeborg IF
Skrevet af Slettet(011013190210)
# Sods

Bliver? Hmmm... er den overlegne unge colombianer allerede. Han vinder TdF i år.
annonce
0