Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Det gør han næppe med en Giro i benene.

Men det skal nok komme før eller siden.
Skrevet af SotD
Det er i hvert fald voldsomt, hvis han skulle vinde en Grand Tour allerede i år. Hans bedste resultat i etapeløbssammenhæng er trods alt stadig hans sejr i Californien Rundt - dog stærkt forfulgt af 2. pladsen i Romandiet kort forinden.

Det bliver spændende at se ham i Giroen, og et podie vil jeg ikke afvise, men at han skulle vinde løbet - endsige Tour´en har jeg dog alligevel svært ved at tro. Det ville være ret vildt hvis det var tilfældet.

I nyere tid er det kun Damiano Cunego (Giro ´04), der har vundet en Grand Tour i så tidlig en alder. Jan Ullrich, som måske kunne have gjort det formåede "først" at vinde som 23-årig (så godt og vel). Det sagt, så ville det jo ikke være en rekord hvis han skulle ende med at gøre det alligevel.
Silkeborg IF
Skrevet af Slettet(011013190210)
Blev vist blot lidt eksalteret og impulsiv :-) Bernal skal nu nok også lægge lidt til sin ITT før han kan stå øverst på et Grand Tour podie.

Havde glemt Bernal stiller til start i Giroen. Ud over at det vel er planen at Froome skal vinde TdF. Ligger vel i kortene.

Antager at din tese er at Ullrich kunne have vundet 1996 TdF, men lod Riis gøre det?
Skrevet af Barbuti
KongCort!

Flot sejr på en alt andet end nem etape i Paris-Nice. Og ganske enkelt fremragende økonomiseret med krudtet.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af tobi
Han så færdig ud med 35 kilometer tilbage. Imponerende "comeback". Og det var da også på HØJE tid, at der ENDELIG kom en dansk WorldTour-sejr! ;)
Skrevet af repos
Lækker afslutning af Magnus Cort. Fantastisk flot kørt etape, og han satte gode navne til vægs i afslutningen. Han er sgu ret kold, når han sidder i de situationer, og så kører han efterhånden ret godt opad. Det samme var tilfældet, da han vandt sin etape i TdF.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Han er iskold, ja.

Ret vildt at se De Marchi og De Gendts watt-tal fra situationen. De Marchi er på 870+ watt, da han forsøger at lukke og De Gendt kører de sidste 30 sekunder af etapen med 700 watt i snit (med et peak på 1.133) og alligevel bliver de blæst helt omkuld.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Jeg er stor fidus til Kasper Asgreen i denne sæson. Han er selvfølgelig primært hjælperytter, men han nåede sgu meget i sin debutsæson.
Hans VM var i særklasse, hvor han blev verdensmester i TTT, og samtidig kørte et blændende linjeløb.

Indtil videre har hans Tirreno været godt. Han smed tid i går, hvor han hjælp Viviani, men på den svære 2. etape sad han med første gruppe hjem.

Jeg kender ikke hans program, men forhåbentlig får han lov at vise sig frem undervejs i sæsonen. Allerede nu kan jeg sagtens se ham få en rolle i nogle af klassikerne i foråret. Eksempelvis som forpost for Stybar etc.

Og så er DQS bare startet vildt. Viviani er ved at køre sig i stilling som favorit i Milano-San Remo.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Egos
Flot sejr af Fuglsang i Tirreno-Adriatico!
Skrevet af Skjold99
Hatten af for Fuglsang. Så flot!
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Il_Preferito
Fuglsang, mand. Shit, en sæsonåbning.

Han kører godt nok med et voldsomt overskud og mod. Ærgerligt år, de har ændret afslutningen i Liege.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af haraltidret
Fantastisk etapesejr til Fuglsang i Tirreno Adriatico idag. Dejligt at se at Fuglsang virkelig har fået en fornem sæsonstart, han virker supermotiveret og determineret, så jeg tror der venter flere store resultater fra ham i denne sæson.
Skrevet af tobi
Sikke et fedt løb, Tirreno har været i år. De to weekendetaper har været fantastiske, og det var godt at se Fuglsang rejse sig oven på den noget mystiske ikke-spurt, han fik sig tegnet for i går.

Vild, vild sæsonstart af ham.
Skrevet af UdAfBusken
Fantastisk sejr af Fuglsang. Selvfølgelig drog han nytte af ikke at være en trussel mod Yates og Roglic i den samlede stilling og af at have Lutsenko til at bakke af i gruppen bagved, men det skal ikke tage noget fra hans præstation. Desuden kørte han altså også hurtigere op ad den afsluttende stigning end alle andre end Yates, selvom han nærmest havde kørt alene de foregående 20 kilometer. Kan han endelig drive det til noget helt stort i klassikerne? Man tør næsten ikke håbe, men med den form er det ikke umuligt.

Jeg synes også, at man må lette på hatten for Mads Pedersen. Efter en ikke prangende start på sæsonen, fik han endelig vist, hvilken fænomenal motor han besidder. Han led tydeligvis allerede på første passage af de to stigninger på den afsluttende omgang, men hvor hans følgesvende faldt fra en efter en, blev han bare ved. Så mangler vi bare at få Kragh og Valgren tilbage i topform, selvom jeg frygter, specielt for sidstnævnte, at det ikke kommer til at ske dette forår.
Skrevet af tobi
Mads Pedersens kørsel mindede meget om hans Flandern-præstation sidste år. Han bliver bare ved og ved og ved. Virkelig imponerende, at han kun ender med at blive overhalet af seks klassementsryttere. Også lidt bittert for hans følgesvend akkurat at misse top 10.

I forhold til klassikerne, så tror jeg nu nok, at Valgren når at finde formen. Man har da før set, at en kort sygdomsperiode ikke betyder det helt store i det lange løb. Sagan har også været syg i næsten en uge, og han har ikke kørt godt i Tirreno. Men man er jo ikke rigtigt i tvivl om, at han nok skal være der, når brostensløbene tager deres begyndelse. Der ser de dog alle ud til at kunne få deres hyr med Oliver Naesen, der kørte vanvittigt i går i Paris-Nice og endte med at blive nummer to på etapen.
Skrevet af SotD
Sad han i udbrud, Mads P?

Jeg undrede mig lidt over at han var helt deroppe i resultatlisten, men fik desværre ikke set andet end et halvanden minut klip fra etapen, som ikke rigtigt gav svar.

Dejligt i øvrigt med en tidlig etapesejr til Jacob. Han nåede kun én eneste etapesejr sidste sæson - Den i Romandiet. Man kunne jo håbe, at han hev 3-4 stykker i løbet af i år, og gerne nogle lidt større end hvad han har haft for vane.

Kunne han nu gå ind til sæsonen med realistiske Grand Tour mål, så tænker jeg faktisk godt at han kunne snuppe en (måske to) etapesejre i Tour de France, samt en bjergtrøje. Det ville selvfølgelig koste i klassementet, men om han bliver nr. 15 eller 8 bør være ligegyldigt.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Selvfølgelig sad han i udbrud. Hvordan skulle han ellers have kunnet ende i top 10 på en af de hårdeste Tirreno-etaper i nyere tid?
Skrevet af Il_Preferito
Hvis Alaphilippe fortsætter - og det gør han sandsynligvis - bliver han et rimeligt ubehageligt bekendtskab for folk, der tager ham med hjem i finaler og ud på bjergtogter i de større etapeløb.

Føj, han er led.

Han er vel efterhånden storfavorit til San Remo på lørdag og i Ardennerne, er det svært at se hvem der lige umiddelbart skal æde ham, når han også har det hold i ryggen. Lige med undtagelse af Fuglsang, selvfølgelig.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Jeg ville passe på med at bruge ordet storfavorit om nogen i Milano-Sanremo. Jeg har brændt nallerne på Sagan mange gange ved at udnævne ham som storfavorit til det løb, hvor han gerne finder en ny måde at undgå at vinde på hvert år.

Men hvis Alaphilippe rykker på Poggio, og Sagan kan gå med, er det svært at se dem blive hentet. Det kræver selvfølgelig, at Sagan får fundet topniveauet. Han ser ud til at have haltet en del i Tirreno som følge af sin sygdom. Jeg tror nu nok, han skal være der.

I en situation, hvor de slipper af sted sammen må Alaphilippe dog forventes at føre, i modsætning til for to år siden, da han jo netop har haft en sæsonstart, der får ham til at synes uovervindelig. Men så vil han nok blive "kvast" af Sagan i spurten, trods alt.

Bora har også et rimelig vildt kort i Bennett, der vel nærmest har været den bedste sprinter i år (den er dog meget tæt), og det bliver interessant at se, hvad de gør med ham.

Deceuninck er selvfølgelig heller ikke all-in på Alaphilippe, når de også har Viviani (der dog aldrig har formået at gøre væsen af sig i det løb) samt Mister StriveForFive i Gilbert (jeg kan dog ikke se et scenarie, der ender med, at han vinder) og Stybar, der også har været giftigt kørende i foråret (han må dog indordne sig).

Gaviria ser ringe ud, og det ville være en hån mod Kristoff, hvis de kræver, at han skal køre leadout for en mand, der ikke har set stærk ud, og som ikke har slået ham i Sanremo (Gaviria har dog kun et resultat derfra, og der var hans sadel vist nok knækket inden spurten).

I en spurt kan Ewan til gengæld gå hen at snuppe den; han var fuldstændig suveræn i spurten om andenpladsen sidste år, og selvom han ikke har været heldig i denne sæson, er det ikke fordi, han har været skidt kørende.

Groenewegen har i dag også meldt sin ankomst, men det synes ikke som om, han selv tror på at kunne gøre sig gældende. Det tror de tidligere vindere Degenkolb og Démare sikkert begge de kan, men ingen af dem har imponeret i denne sæson, og jeg forventer, de begge kommer til kort i spurten.

Matthews er nok for langsom i en spurt, og han vil skulle forsøge at gå med i et eventuelt udbrud på Poggio, men jeg tror ikke, han er skarp nok efter styrtet i Paris-Nice, der efterlod ham bevidstløs i flere minutter.

Det bliver spændende.
Skrevet af repos
Novo Nordisk har smidt fire mand med i morgenudbruddet. De får da noget for sponsoratet i hvert fald.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0