Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
Det er nok også begrænset, hvor mange andre hold der kunne have fået lov til det. Men altid godt at se den falske Andrea Peron være med fremme. Og mere nostalgi med holdkammeraten Poli.
Skrevet af Il_Preferito
Storfavorit.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Zidanes Y Pavones
Er jeg den eneste som synes at Alaphillipe lukker spurten? Han starter helt ude til højre, og slutter i midten.
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Skrevet af Il_Preferito
Du er nok nødt til lige at se spurten igen, tror jeg.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Sindssyg finale. Der skete ikke noget før Alaphilippes angreb, men derfra var det noget af det mest intense, jeg nogensinde har set.
Skrevet af jomic...
Produktionsholdet hjalp også godt til med dramaet, kaotisk endnu engang. Sagan dummer sig lidt da den går i stå, han ender forrest og må langt ned i fart. Alaphillippe er i noget nær samme situation men får solgt fronten til Sagan, det virker til at han lige opfatter den går i stå og får en position så han kan komme lidt bagfra. Sagan kigger på Valverde og 3 mand går indenom.

I fik ret i begge jeres forudsigelser tobi og pref, Sagan fandt en ny måde ikke at vinde på og storfavoritten vandt.

Fremragende underholdning de sidste 25km og flot sejr til Alaphilippe.
Skrevet af repos , moderator
Surprise!! Cort fik ikke placeret sig godt nok, og missede derfor den afgørende udskilning. Lige så kold, han er når han sidder i det afgørende hug, lige så ringe er han til at positionere sig i den her slags afslutninger.

Brian Holm var i en podcast inde på, at det simpelthen er derfor, Cort vælger at gå i udbrud, som tilfældet var i Kuurne-Bruxelles. Her er Cort en alt for god rytter til at sidde i morgenudbruddet, men han vælger denne løsning i stedet for positionskampen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Andfred
Det er selvfølgelig ikke godt nok at sidde for langt tilbage når man har ambitioner om at køre med om sejre, men altså, Cort havde jo ikke kunne følge de her drenge op ad Poggio alligevel.
Skrevet af tobi
"Det er selvfølgelig ikke godt nok at sidde for langt tilbage når man har ambitioner om at køre med om sejre, men altså, Cort havde jo ikke kunne følge de her drenge op ad Poggio alligevel."

Det ville jeg nu ikke være så sikker på. Han har altså klasse.

Men han sad jo bagest de sidste 40 kilometer. Jeg fatter ikke, hvad der foregår i hans hoved. Det virker ikke engang til, han prøver at køre sig frem. Han kørte op igennem feltet på Poggio, så det var ikke fordi, han ikke havde benene, men der var godt nok slet ingen bid i hans positionskampsevner. Han har sikkert satset på, at det ville komme tilbage til en spurt, hvilket det var spektakulært langt fra at gøre. Forhåbentlig var det en lærestreg til fremtidige sæsoner.

I brostensklassikerne giver det mening for ham at gå i udbrud - især hvis udbruddet er stort. Der er relativt mange eksempler på ryttere, der opnår gode resultater på trods af tidlige udbrud (Hayman, Mads P., Erviti for lige at nævne et par ryttere fra de seneste år).
Skrevet af repos , moderator
Jeg er nu også ret sikker på, at Cort kunne have siddet med i første gruppe, men det er tosset, at en af sæsonens store glipper pga. dårlig positionering.

I brostensklassikerne kan det give fin mening at spille ud tidligt, men omvendt så skal en rytter som Cort heller ikke bruge alt for mange unødige kræfter tidligt i løbene.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Algero
I forhold til Sagan var det i øvrigt tydeligt at se, at han var den klart hurtigste i gruppen, men han starter for sent. Han har åbenbart problemer med lige at kigge over begge skuldre, for han bliver lukket inde og starter spurten alt for sent, da han ikke kigger til venstre også. Ærgerligt, for jeg vil egentlig gerne have ham til at vinde Milano-Sanremo.
Skrevet af Il_Preferito
´Den klart hurtigste´ er nok alligevel en tilsnigelse af de større for en, der bliver slået af ikke en, ikke to, men tre andre.

Han har det bedste kick på de sidste 20-30m, men det har han jo altid haft. For mig står det nærmere tilbage, at han kører en helt idiotisk spurt. Tager fronten og afventer dernæst alt for længe, selvom han har mulighederne indtil han ganske rigtigt bliver lukket inde i en klump bag Naesen.

Jeg har dog svært ved at få øje på, han skulle have været klart hurtigere end både Alaphilippe og Naesen og det er som sagt noget af et postulat, når han bliver slået af en tredjedel af de folk, han kommer til stregen med.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Spurten var et totalt kiks. Han skulle bare have beholdt Alaphilippes hjul, da han lukker med 800 meter til mål. Men han er jo altså den klart bedste sprinter fra den gruppe, så det er vel rigtigt nok, at han var hurtigst. Hans acceleration var dog ikke for god.

Noget andet:

I onsdags lignede det, at Mathieu van der Poels længe ventede indtog på de belgiske brosten og WorldTour-scenen i det hele taget sluttede, før det begyndte. Han så nemlig ud til at komme slemt til skade i spurten i Nokere Koerse, hvor han styrtede i høj hastighed og endda blev kørt over af en CCC-rytter.

I dag vandt han så brostensløbet GP Dénain ved at køre solo de sidste ti kilometer.
Skrevet af Il_Preferito
Men der er jo forskel på at være den bedste sprinter og så ´den klart hurtigste´ på dagen. Jeg synes ikke det ser ud til, han er specielt meget hurtigere end de tre, der slår ham, før han rammer det velkendte kick med kort til stregen.

Det er jo ikke sådan, at han er millimeter fra at slå eksempelvis Naesen på 2. pladsen og han kører ellers en næsten ligeså lang spurt som Alaphilippe.

Jeg kan også nemt unde Sagan, at han får San Remo og jeg kan også nemt vedkende mig, at han 9 ud af 10 gange er den hurtigste i den gruppe, men det synes jeg ikke det så ud til, han var i går, tværtimod - og det blev så et ekstra stort problem, fordi han så var en af de dummeste, desværre.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Algero
"Det er jo ikke sådan, at han er millimeter fra at slå eksempelvis Naesen på 2. pladsen og han kører ellers en næsten ligeså lang spurt som Alaphilippe."

Men det er jo, fordi han lige tager en lur med hovedet til højre og derefter bliver lukket ind. Havde han ikke dummet sig, havde han vundet. Det var ikke, fordi han blev slået i SELVE SPURTEN.
Skrevet af Il_Preferito
Men det gør han jo netop.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Algero
Ikke fordi han er langsommere. Fordi han begår ovenstående fejl.
Skrevet af Nerazzurri
Så positionskampen er ikke en del af sprinten/afslutningen?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Algero
Diskussionen går på, om han var den hurtigste i spurten. Det var han. Han taber i det, der leder op til spurten. Det er en væsentlig forskel - ligesom hvis Romain Bardet slår Chris Froome på en enkeltstart, hvor briten er styrtet. Ser du nøgternt på det, ja, så var Bardet jo en bedre enkeltstartsrytter den dag, fordi han var hurtigere til at komme i mål. Men det er jo ikke den egentlige årsag til, at han taber. Det er vigtigt at få detaljerne og de bagvedliggende årsager med, når man skal forsøge at analysere. Ikke bare kigge på et outcome og så rationalisere sig frem til det, der er gået forud og en konklusionen herpå.
Skrevet af tobi
Det er også forholdsvist vigtigt at forstå betydningen af vindmodstand, når man udtaler sig om, hvem der er hurtigst i en given spurt. Det er jo klart, at Sagan kører hurtigere end Alaphilippe, når denne ikke har nogen rytter liggende foran sig.

Og jeg fatter simpelthen ikke din sidste sætning.
annonce
0