Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Det nærmer sig det sædvanlige fjolleri.

Der er intet, der peger på, Sagan skulle have været hurtigere i spurten med undtagelse af de sidste 20-30m, som sagt. Alaphilippe snitter næsten 1.000 watt i spurten og er på et tidspunkt på 60+ i timen.

Og så kan du give nok så mange tossede eksempler med ryttere, der vælter i en enkeltstart og hvad du ellers kan finde på.

P.S. Det rigtig sjove er, at du jo netop kigger på et resultat og i høj grad rationaliserer dig frem til hvad der er gået forud.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Og i modsætning til Sagan så spurter Alaphilippe jo ikke helt til stregen.
Skrevet af Algero
Il-Pref. Jeg kigger jo netop ikke på resultatet. Jeg kigger på videoen af spurten. Prøv det ;-)
Skrevet af Il_Preferito
Jeg kigger jo netop på spurten.

Du kigger på hvordan forholdet mellem rytterne normalt burde være og rationaliserer dig frem til en påstand, der ikke kan bakkes op - ikke engang af video af spurten.

Alaphilippe var den hurtigste. Også med fin margin.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg synes det er en fed diskussion...
Silkeborg IF
Skrevet af Algero
Du glemmer, hvorfor Sagan ikke kommer først over stregen. Det gør han ikke, fordi han kigger til højre, da spurten bliver åbnet i venstre side. Han træder ikke an, mens resten af gruppen gør det. Det resulterer i, at han bliver lukket inde i gruppen og ikke kan træde an i sin spurt. Det får han lejlighed til til sidst. Come on altså, du er jo ikke blind. Se på videoen.
Skrevet af Il_Preferito
Alle andre end Sagan træder altså an, men han er forhindret? Det kan du nok godt selv høre.

Og om han bliver bokset inde i en sekvens eller ej, ændrer jo ikke på, han ikke er hurtigst. Det er et totalt sort postulat, at han er klart hurtigst i den spurt, når al fakta viser det modsatte.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af thepostman
Til alle jer cykelentusiaster vil jeg lige slå et slag for dette fantastiske rollespil, hvor DU er rytteren.

Kig forbi.

www.cyclingcareer.dk
Skrevet af Zola
Apropos cykelspil

Hvad tænker I om Cyanides Pro Cycling Manager?

Bliver det bedre og crasher mindre?
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af AHUJ
Jeg køber det hvert år, og spiller det en del periodevis. Har faktisk ikke oplevet, at 2018-versionen har crashet endnu under et løb.

Det er fin underholdning og tidsfordriv. Hvis man lige kan overskue at starte en karriere op og få lagt formplanlægning og løbsplanlægning for alle ryttere - plejer at bruge en times tid cirka på det, så kan jeg sagtens bruge det meste af dagen på at komme igennem en sæson, hvor størstedelen af de mindre løb bliver simuleret, mens jeg så selv kører de store endagsløb og etapeløb.
YNWA
Skrevet af jomic...
Jeg spillede 12 til 14 versionerne med de fejl der nu engang var, fra 15 til 17 har jeg returneret spillet hvert år på steam efter lige at have kigget det igennem. Blandt andet karieredelen har været ødelagt af håbløse fejl, crashes, planlægningsværktøjer og kontrakt/budgetforhandling.

Jeg har netop købt 18´eren for et par dage siden, men har ikke haft så meget tid til at kigge på det, har dog ikke oplevet et crash og det er muligt at styre rytternes form nu. Så tror versionen er ok til karrieredelen, selvom jeg stadig ikke bryder mig om den åndsvage 3-deling af sæsonen. Er ikke nået langt nok til at kunne evaluere kontrakt og sponsor delen.

Jeg kommer aldrig til at købe PCM til fuld pris, det bliver når der som forleden var 70% rabat på de 30-35€.
Skrevet af Zola
Takker

Jeg havde et par af de helt gamle udgaver og købte så sidste sommer 2014, som jeg blev ret glad for og senere 2016, hvor jeg er meget tilfreds med den individuelle del.

Desværre crasher de begge to meget, så har ikke villet købet 2017 eller 18 til den vanvittige pris, hvis de havde samme problemer.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Mkarner
Hvis i endelig skal spille PCM så skal i have fat i nogle af de store mods som er tilgængelige, ellers bliver spillet noget fladt. Jeg har købt spillet siden det første udkom, og det er kun under de store etapeløb som jeg bliver bidt af det. Karriere delen udvikler sig slet ikke fra år til år, hvilket er voldsomt ærgerligt.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af SotD
Lidt overset (måske) snuppede Alexander Kamp en flot 3. plads i Settimana Coppi e Bartali, på en ret hård etape, som Mikel Landa vandt solo.

På papiret ser etape 3 og 5 gode ud for en rytter som Kamp - og da han satte en del tid til sammen med resten af holdet på holdtidskørslen kunne man måske håbe, at han fik "lov" til at stikke af før mål og kunne nappe en sejr.
Silkeborg IF
Skrevet af jomic...
ProCyclingsStats er godt nok ved at blive en lækker hjemmeside. Nu er der kommet en live sektion også.

https://www.procyclingstats.com/race/e3-harelbeke/2019/result/today/situation
Skrevet af repos , moderator
Gent-Wevelgem i dag, og man kan da håbe på en smule mere synlighed fra dansk side end i E3 Harelbeke.

Valgrens forår ligner efterhånden et forsømt et af slagsen. Sygdom og skiftet til Wts ringeste hold må være enormt frustrerende.
Med en uge til Flandern Rundt, så ligner det umiddelbart, han er for sent ude. Måske kan han nå i form til Ardennerne, men ellers kan det se ud, som om han skal prioritere sæsonen anderledes og ud at jagte etapesejre i TdF i stedet.
Det skulle han sikkert alligevel, og så er VM selvfølgelig et stort mål med en rute som passer ham.

Og helt enig, Jomic. Procyclingstats er blevet vildt fed.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Jeg ved ikke lige med vejret idag i Belgien, men Wevelgem plejer i min optik at være den kedelige af den og Harelbeke. Med undtagelse af de år med sidevind på stykket mod mål eller dårligt vejr.

Valgren er vel undskyldt af netop sygdommen, han så fin ud i opstarten men har tydeligvis været mærket siden. Det er rigtigt ærgeligt, men jeg er sikker på vi får ham at se senere på året. De andre to Kragh og Pedersen er tilpas unge til at der ikke kan forventes stabilitet på det niveau endnu. Cort og Fuglen har dog stået for nogle fine resultater, så selvom foråret kan være forsømt for enkelte er jeg som dansk cykelfan ret tilfreds.
Skrevet af Forlan21
Ærgerligt for Mads P. Hentet med 700 meter til mål...

Kristoff er for vild...
Skrevet af Mr_bum
Så var det alligevel muligt for Quick Step ikke at vinde et endagsløb.
Skrevet af repos , moderator
Valgren eksplodere desværre og udgik. Ham kan vi godt afskrive på søndag i Flandern. Til gengæld så både Søren Kragh og Mads P godt ud i går, så de danske chancer skal nok findes her.

Mirakuløst nok er Dimension Data ikke nederst på ranglisten, hvilket skyldes Nizzolos sejre i Oman. Ellers er det stadig historien om et hold, hvor ikke ret meget fungerer rent sportsligt.
Valgren har sikkert fået en stor pose penge, men når man ser på Astanas resultater i år, så er det godt nok et skidt holdskifte.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0