Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
Enig repos, det ser skidt ud. Men jeg klynger mig lidt længere til det halmstrå, at det fortsat er sygdommen der tynger for Valgren. Til at bakke dit indlæg op, blev bedste DD rytter vidst Boasson Hagen som nr. 56-59 stykker

9 danskere i dwaars door på onsdag, forhåbentlig bliver det en af dem der forhindre Yves Lampaerts hattrick.
Skrevet af repos
Sygdommen spiller selvfølgelig en stor rolle, men han må have været hårdt ramt. Taget i betragtning af, at han trods alt har haft mange løbsdage siden, så er det bekymrende så ringe, han har kørt.

Og ja, Dimension Data er en joke, men det vidste man jo på forhånd. Om det er dårlig ledelse eller bare all over et ringe setup, så giver skiftet, udover økonomien, virkelig ringe mening for Valgren.
Bevares kan han få et program, der passer til ham, men det kunne han på ethvert andet hold også.

Dimension Data er en elefantkirkegård. Mere end halvdelen af holdet er fyldt 30 år, og ryttere som Cavendish, Renshaw, Bak, Eisel og Cummings er over sidste salgsdato. EBH har set bedre dage, og Kreuziger og Gasparatto forsøger man at hive det sidste ud af.

Af unge ryttere er det vel kun Gino Mäder, der på sigt er noget fremtid i for alvor.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Hvis det er sygdommen må det have været sådan en omgang der både koster 3-4 kg og en måneds træthed. Kan ikke se hvordan hans niveau skulle falde så meget og han så ok ud i Algarve.

DD kører trods alt på BMC, jeg har ingen indsigt i om de spænder lidt blylodder på cyklerne eller fysioterapeuterne kun trykker på rytternes knogler. Men Valgren er heller ikke typen der piver og derfor forventer jeg heller ikke mange forklaringer før bøtten er vendt.
Skrevet af NickRomano
God underholdning; særligt i øjeblikket, hvor de finder ud af, at Oliveira er EFTER feltet, og den 8. udbryder ikke kan få et lift af den første motorcykel.

https://www.bt.dk/cykling/absurde-billeder-fra-cykelloeb-hele-feltet-stoppet
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af hjst
TV2 og Jørgen Leth har åbenbart ikke kunnet komme overens om rammerne for hans medvirken under Tour de France denne sommer. Jeg synes det er en skam, men alt godt får jo en ende. Tak for næsten 30 års bidrag.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af AudereFacere
Meget ærgerligt med Leth. Han kommer til at mangle. Jeg kan dog godt lide de nuværende kommentatorer, og det fungerede ikke med de der mærkelige omstillinger. Så ok, at der ikke er noget, hvis vi alligevel ikke kan få ham i boksen med resten. Gad dog godt vide, hvorfor TV2 ikke har sagt ja?
Skrevet af Hjorten
Tja - jeg synes det var på grænsen af en pinlig omgang sidste år. Man følte virkelig med Leth de gange de stillede om til ham.

Leth er en mand i forfald, med dårligt helbred og svigtende hukommelse både i de historier han fortæller og resultaterne han gengiver.

Er TV2 ikke bare deres ansvar voksent og tager en beslutning (måske et år for sent) men i den grad i tide inden det går helt galt?

Skrevet af tobi
Jeg er enig med dig, Hjorten. Jeg har dog aldrig set ham som en berigelse til kommenteringen, men det er nok fordi, jeg har hængt mig en hel del i hans meget begrænsede viden om cykelsporten i dag og overordentligt ringe taktiske forståelse.

Jeg har også syntes, at hans formfuldendte formuleringer ofte har været meget søgte og uden den store mening.

Men en karakteristisk stemme har han da bestemt. I sidste års Tour var han dog ikke meget bevendt, og det arrangement, de havde gang i der, gav virkelig ingen mening.
Skrevet af Suaráz
Jeg kan slet ikke vente til årets fedeste løb på søndag. Det er så åbent og uden en klar favorit.

Jeg tror heldigvis kun det er Stybar fra Deceuninck, der er blandt de tre bedste. Gilbert er syg og Lampaert ikke helt god nok. Måske Jungels kan bruges. Jeg glæder mig også til at se EF bruge Vanmarcke, som vi må håbe er kommet sig nogenlunde, og de storkørende Langeveld og Bettiol. Og så bliver det vanvittigt spændende at se crossfænomenerne van Aert og van der Poel. van Aert har været et decideret bæst, og van der Poel vandt jo Dwaars door rimelig overlegent.

Det bliver for fedt!
Skrevet af SuckMe
Af rent nostalgiske årsager kommer jeg til at savne Jørgen lidt. Hans taletid skal fyldes ud, hvilket jo må betyde at kloge-Åge a.k.a. Brian Nygaard vil få mere tid til at blamere sig for åben skærm. Han er for vild, og hverken Chris Anker eller Rasmus S har cojones der er store nok til bede ham om at klappe kajen. Under den nyligt afsluttede Volta a Catalunya ævlede han løs om den politiske situation der, som han tydeligvis ikke har forstået. Det selvudnævnte orakel er tæerkrummende når han på sit jyde-spansk siger KORDOBA og GRANAADA.
Skrevet af TheGunnerGuy
Tåkrummende :-) ærgerligt med Mr. Leth.
Skrevet af maarkap
Jeg kan slet ikke vente til årets fedeste løb på søndag. Det er så åbent og uden en klar favorit


Det kan jeg heller ikke. Turen går mod Gent imorgen, lige et par bryggeri besøg og så klar til søndag.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af tobi
Af rent nostalgiske årsager kommer jeg til at savne Jørgen lidt. Hans taletid skal fyldes ud, hvilket jo må betyde at kloge-Åge a.k.a. Brian Nygaard vil få mere tid til at blamere sig for åben skærm. Han er for vild, og hverken Chris Anker eller Rasmus S har cojones der er store nok til bede ham om at klappe kajen. Under den nyligt afsluttede Volta a Catalunya ævlede han løs om den politiske situation der, som han tydeligvis ikke har forstået. Det selvudnævnte orakel er tæerkrummende når han på sit jyde-spansk siger KORDOBA og GRANAADA.


Jeg er helt med dig her. Det mystiske er bare, at så mange lader til at være helt vilde med ham.

God tur maarkap! Hils Sagan, når han står øverst på podiet.
Skrevet af SotD
På en og samme tid sørgeligt og ganske befriende, at Jørgen Leth nu lægges på hylden.

Det var på alle måder intetsigende, og vel egentlig kun en kombinationen af tragikomisk og "synd" gjorde at man husker, at han i det hele taget var "med" sidste år.

Jeg forstår udemærket at han ikke kan være med så mange dage i træk, og jeg forstår egentlig også godt, at han ikke gider at sidde sammen med tosserne i studiet. Jeg forstår dog ikke, at man ikke har formået at bruge ham på "nedsat tid". De etaper hvor Rolf Sørensen eksempelvis skal sidde på en motorcykel kunne han måske godt have overlevet at sidde i boksen, og de andre dage kunne han jo så have siddet på et hotel, eller hvad han nu havde lyst til, med et morgen/aften interview eller lign.

Det havde for mig at se været langt mere givende for alle parter. Ohh well. Jeg bliver ikke mindre forhippet omkring Tour´en af den grund. Det er trods alt cykelløb og ikke fransk kultur jeg går op i.

Jeg kan desværre ikke se løbet på søndag. Det er ren katastrofe...
Silkeborg IF
Skrevet af maarkap
Jo tak, tobi. Jeg skal nok hilse ham fra dig!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Nerazzurri
@Maarkap


Jeg og nogle kolleger påtænker at se årets største løb næste år. Vi har før været til GT, men aldrig en forårsklassiker. Derfor vil jeg høre lidt til jeres erfaringer.

Hvor skal I bo, hvor lang tid i forvejen bestilte I, hvor skal I stå på ruten osv?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af maarkap
@Nerazzurri

Det er første gang vi skal afsted på tur til en forårsklassikker, så mine erfaringer inden er lige med nul. Jeg vil hellere give dig en opdatering bagefter, for lige nu ved jeg ikke om alt vi har gjort og planlagt er håbløst..

Vi skal bo i Gent, hvor vi har booket en lejlighed gennem AirBnb. Det gjorde vi sidst i december. Igen, aner jeg ikke om vi kunne have gjort det smartere i forhold til placering. Dog var der allerede en del hotelværelser udsolgt da vi bestilte.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af repos
Mht. Jørgen Leth, så er det af nostalgiske grunde ærgerligt, han ikke er med i Frankrig. Han cykelfaglige input kommer man nok ikke til at savne, og især hans begejstring for dødsyge Quintana kan undværes.

Flandern Rundt bliver fedt, og der er godt nok mange navne i spil. Min favorit er Van der Poel, der virkelig har ramt noget stort, og var ret overlegen i onsdags. Han kan køre opad på murene, og han kan afgøre det i en mindre gruppe. Der er selvfølgelig spørgsmål ved erfaring og holdets styrke. Sidstnævnte har dog vist sig overraskende godt indtil videre.

De danske chancer er bundet op på Mads P. Han var stærk i Gent-Wevelgem, og han tager selvfølgelig en masse selvtillid med sig fra sidste år.
Valgren er desværre ikke et tema på søndag. Sygdommen er tilsyneladende krydret med, at Dimension Data er mistimet deres form helt overordnet. Igen et bevis på, at holdet er elendigt på flere plan.

Jeg håber en af de øvrige danskere rammer morgenudbruddet, og her har jeg fidus til Asgreen eller Cort. Førstnævnte som forpost til kaptajnerne, mens sidstnævnte nok vælger den løsning for at undgå positionskampen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Barbuti
Repos;

Søren Kragh?

Vi så ham endelig fremme i søndags, og han gjorde (klogeligt) alt for at gemme sig. I en så barsk udgave som det vi var vidne til over weekenden, var det meget opløftende i min bog og egentligt et resultat, jeg mener berettiger til lidt mere snak end hvad tilfældet har været.

Han vinder naturligvis ikke RVV og kommer heller ikke i top 5, men jeg vil mene at han er bedste danske bud på en top 10.

Det er fint nok at vi ikke skal høre på Jørgen Leth mere. Hans stemme og formuleringer vil jeg savne, men han giver uendeligt lidt til selve cykelløbet. Det er iøvrigt også almindeligt kendt i miljøet omkring TV2s set up at hverken Ritter eller Rolf kan med ham, og at han i det hele taget trækker enormt store mentale veksler på hele deres set-up.

Hvis DR var smarte, fik de sendt ham 3 uger til Frankrig, hvor han så i AftenTouren kunne sidde med lidt oste og et glas vin og tale i 10 minutter om etapen og nærområdet.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af repos
Jeg tror mere på Mads P. søndag, men Kragh er helt sikkert nædtbedste danske bud. Det er dog kun baseret på min fornemmelse, for begge har siddet fint med i de seneste løb. Mads P. virkede dog vildt stærk i Gent-Wevelgem, hvor han flere gange sat pres på.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0