Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
Kun? Andenpladsen er det maksimale Asgreen kunne få ud af det, som løbet udviklede sig. Selvom Jungels får lidt skæld ud af ritter og rolf 2km inden, er det ham der slipper Asgreens hjul og lader ham køre. Det var han derudover formentligt den eneste der kunne få lov til.

Han dækker udbrud af med Iljo Keisse og Tim Declerq fra km 0, senere trækker og splitter han feltet og kører op til udbruddet. Hvor han så er 25-30km indtil Bettiol henter ham, der skulle han have været med hvis der skal tales om sejren, men det gav god mening at han ikke kunne. Super flot løb han får kørt Asgren, særligt når alle andre danske håb blev slukket forholdsvis tidligt.
Skrevet af repos , moderator
Vild præstation af Asgreen. Han var med i alt. Var afgørende for den første udskilning, hvor 30-mandsgruppen rev sig fri. Kørte op til Vandenbergh og Vanmarcke, og holdt udbruddet i live i lang tid.

Bettiol og Asgreen var ikke lige den top 2, man havde regnet med.

Jeg er af den overbevisning, at Van der Poel havde vundet løbet uden sit styrt. Han havde kunnet følge Bettiol til sidst, men opkørslen til favoritgruppen sugede de afgørende kræfter.

Dejligt at se Matti med et fremstød, men, bortset fra Asgreens vanvidspræstation, så var det en skuffende dansk dag. Ret meget endda.
Magnus Cort fik ellers endelig placeret sig godt, men gik fuldstændig kold. Søren Kragh var med fremme i 30-mandsgruppen, men ellers så man ikke i front.
Mads P. og Valgren var komplet usynlige, og jeg har svært ved at se Valgren ramme noget i Ardennerne efterhånden. Det er i den grad det forsømte forår for hans vedkommende. Bedste Dimensionrytter blev i øvrigt EBH som nr. 32.

Selv om de ikke er Prefs kop te, så må man lette på kasketten for EF. De kørte et blændende løb, og Langeveld bakkede sublimt af for Bettiol i slutfasen. De var skidt for Asgreen og Van Baarle, at Vanmarcke løb tør for kræfter.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bulletproff
Har læst et par steder at Søren Kragh blev smidt ud, men årsagen er ikke at finde, nogen der ved noget ?
Jeg kan ærlig talt ikke forstå den her hetz mod lesbiske. Jeg er en kæmpe fan af deres film
Skrevet af repos , moderator
Nej, og i det hele taget savner jeg et medie, der samler op på løbet. Feltet.dk og Cykelmagasinet.dk holder desværre ikke særlig højt niveau på nyhedsfronten.
Cyclingnews.com er en anelse bedre, men desværre heller ikke skarpe med efterbehandlingen af løbene.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Algero
Søren Kragh blev ikke smidt ud, han udgik med mavesmerter, hvorfor han ikke er med i Paris-Roubaix.

Men jeg synes nu, Feltet.dk gør det meget fint :-)
Skrevet af SotD
Jep, men nu er du heller ikke videre objektiv i dén henseende...
Silkeborg IF
Skrevet af Algero
Hvem ser I som favoritter til Paris-Roubaix? Kan Asgreen komme i nærheden af at blande sig igen?
Skrevet af SotD
Næppe... Han har vist at motoren er der, så han får nok ikke helt så fri snor som han gjorde i går.

Jeg tænker at van der Poel snupper den på søndag. Det er jeg faktisk ret overbevist om at han gør...
Silkeborg IF
Skrevet af Bis
Så vidt jeg ved har Corendon-Circus ikke fået wildcard til Paris-Roubaix, så VdP vinder næppe.
Skrevet af Egos
Jeg vil gerne lige se Van Der Poel klare den godt i Paris Roubaix også, det er trods alt et lidt andet løb. Sagan sætter vel ind der.
Skrevet af Algero
Så skal Van der Poel i hvert fald nå at skifte hold inden søndag. Til gengæld satser han på Amstel :)
Skrevet af Egos
Ja der kan du se han er ikke engang med. Men hvis han var med vokser træerne heller ikke ind i himlen.
Skrevet af SotD
Ja, så ved jeg sgu ikke hvem jeg ville sætte mine penge på...

Oliver Naesen måske. Jeg tror (desværre) ikke på Sagan.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Ja der kan du se han er ikke engang med. Men hvis han var med vokser træerne heller ikke ind i himlen.


Han har været den absolut stærkeste rytter de seneste uger, så selvfølgelig ville de gøre det.

Hvem skulle slå ham?

I øvrigt klasse lige at undgå at erkende, at du ikke vidste, at han ikke var med, og i stedet starte dit svar med et "der kan du se", som om alt, du havde sagt, lige blev bekræftet...

Jeg betragter Asgreen som en af de største favoritter til Roubaix. Men det er fedt, at mange stadig undervurderer ham. Jeg vil lige minde om, at han sad og tog føringer med 150 kilometer til mål, og han ender på andenpladsen. Det er fuldkommen sindssygt!
Skrevet af repos , moderator
Van der Poel er den stærkeste rytter i brostensløbene lige nu, så selvfølgelig ville han være favorit til søndag. Tvivlen var om, han kunne gøre sig gælden på 270 km. Den tvivl er fejet af bordet nu.

@ Algero
Feltet.dk mangler en del for at være rigtig godt. Der mangler i den grad rytterinterview, der går i dybden. Hvorfor udgik Mads P. f.eks.? Den slags kunne være interessant at vide. I det hele taget er den danske vinkel umådelig interessant i disse år. I stedet gengives der fra Cyclingnews.com.

De alenlange optakter til løbene er egentlig fine og ret detaljerige. Igen virker det dog ret begrænset mht insiderviden. Det er jo netop den slags, et cykelmedie bør skille sig ud på.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
@tobi

Jeg tror han mente "Ja der kan man bare se". Sådan læste jeg det i hvert fald :)
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Jeg læser det nu også, som om at han heller ikke var klar over, at van der Poel ikke skulle køre Roubaix. Jeg skal dog ikke pege fingre, for jeg havde heller ikke erfaret/eller svedt det ud, at han satser på Brabanste Pijl og Amstel Gold Race i stedet (som hans far i øvrigt også begge har vundet).


Jeg regner med, at Quick Step vil have bedre styr på det på søndag. Det var blevet en anden finale i Flandern, hvis Stybar også havde været med til sidst. De sidder i hvert fald som altid med gode kort på hånden.

Det virker naturstridigt, at EF skulle kunne have held og dygtighed og i så høj grad være på forkant to løb i træk. Men for at undgå at jinxe mig selv, må jeg hellere skrive, at Vanmarcke er min favorit.
Skrevet af repos , moderator
Af outsiderne har jeg fidus til Nils Politt. Han var velkørende i søndags, og blev nr. 7 i PR sidste år. Han har fysikken og motoren til at køre stærkt søndag. Han bliver ved med at bygge på, og er Katushas kaptajn på søndag. Ham tror jeg på.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Politt er er rigtig godt kald, ligesom jeg også tror, Lampaert har noget i posen.

Vinderen har dog et fornavn, der starter med G og slutter på reg.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Han skal af med Kristoff undervejs, men nordmanden plejer ikke at være voldsomt gode venner med PR, selv om løbet vel egentlig bør passe ham ganske godt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0