Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Jeg er enig i, at Betancur har fået sig et noget anderledes karriereforløb end man forventede efter hans 2013-2014 sæsoner (Nok primært 2013), men var historien med ham ikke at han var hamrende useriøs omkring sin træning? Lidt Jan Ullrich-agtig dog med knap så stor motor og talent.

Historien omkring hvor ringe han har været siden er dog lidt søgt, synes jeg. For han har dog leveret momentvise hæderlige resultater. Top 20 i Tour de France og Giro d´Italia, etapesejre i minde spanske etapeløb samt hans ret nylige sejr i Klasika Primavera.

Jeg er afgjort enig i, at han lignede en rytter der bare ventede på at vinde enten en Grand Tour eller ardennerløb, men helt håbløs synes jeg dog ikke han er - omend han er MEGET varierende i sin kørsel. Han får dog heller ikke fripas til noget længere, som han jo i dén grad gjorde i de tidligere sæsoner.

Men en 15. plads i Giro d´Italia sidste sæson, som hjælper for Carapaz er ganske rigtigt ikke noget der får mange til at kippe med fanen. Jeg kan dog godt se ham få en mere fremtrædende rolle som etapejæger i de kommende sæsoner. Han virker mere fit end han har været i de sidste par/3-4 sæsoner.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Betancur er tit taget hjem til Colombia uden viden herom fra hans hold. Og når han er i Colombia spiser han alt, alt for meget (han har sagt, at han ikke kan sige nej til mad). Derfor har han tit været alt, alt for tung i forhold til sin ryttertype.

I Vueltaen i 2017 så han endelig helt skarp ud igen, men da styrtede han desværre ud af løbet, og han har ikke nærmet sig det niveau siden.

Og der var 62 deltagere i Amorebieta-løbet, hvor Movistar var eneste WT-hold, så lad os nu heller ikke lade os rive fuldstændig med af den sejr.
Skrevet af SotD
Det synes jeg nu heller ikke jeg gør. Jeg fremhæver blot at "kunne ikke træde en bule i en blød hat", måske nok er overdrevet. For så ringe er han jo heller ikke.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Det har han altså været i perioder.
Skrevet af UdAfBusken
Betancur har fra 2016 og frem 3 sejre og yderligere 4 top 10 placeringer (holdløb ekskluderet). Alt sammen i små spanske løb. I samme periode er han udgået 26 gange.

Ja, han havde en enkelt giro hvor han faktisk så fornuftig ud (en samlet 15. plads er ikke helt elendigt). Det var dog ikke fordi han kørte sig selv i smadder for Carapaz, som ellers lå rigtig pænt til, og han var heller aldrig tæt på at vinde en etape. Han var der bare.

Til gengæld har han så, som tobi siger, i nogle perioder været totalt ude af form og ikke været i stand til at bidrage for Movistar med noget som helst brugbart.

Edit: Men som skrevet oven for har det for hans vedkommende (sandsynligvis) ikke noget med doping at gøre, han har, efter eget udsagn i hvert fald, simpelthen bare ikke haft mentaliteten og motivationen til at træne og leve som en professionel atlet.
Skrevet af Mr_bum
Victor Campenaerts er godt i gang med at slå timerekorden:

https://www.youtube.com/watch?v=ICk3aID5xLs


Skrevet af Mr_bum
VICTOR CAMPENAERTS IS COMING TO THE HISTORY!

(som kommentatoren sagde)


55.089 km, hvis den holder.
Skrevet af SotD
Det er imponerende... Det må man sige. At relativt "små" navne kan være så tæt på (eller sågar slå) rekorden undrer mig dog en smule. Jeg kan godt forstå at Merckx slog den i sin tid. Jeg kan også godt forstå at Wiggins gjorde - eller hvis Dumoulin, Dennis eller Tony Martin gjorde/havde gjort.

Men at vi har to danskere relativt tæt på og nu Campenaerts øverst, det undrer mig altså lidt. Selvom Campenaerts selvfølgelig efterhånden hører til blandt de 5 bedste i verden i disciplinen.

Men det kræver selvfølgelig også en meget seriøs optakt, de perfekte forhold og indstillinger af inventar osv. for at kunne presse tiden yderligere, men jeg kan dog ikke helt forstå at det ikke er en af de helt store der sidder på titlen. Den må jo, alt andet lige være til at slå siden Martin Toft og 19-årige Mikkel Bjerg kan komme så tæt på. Er der ikke temmelig meget prestige i det, for at en rytter som f.eks. Rohan Dennis kunne gå efter den? At hive et halvt år ud af hans resultatliste ville vel ikke for alvor betyde det helt store - hvis man, som Campenaerts vælger det at sætte træningen igang efter VM og så gå efter rekorden inden maj?
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Spørgsmålet er vel om Dennis bare kan køre 53 kilometer med dette års form.

Og så er Campenaerts vel heller ikke et mindre navn. Bronze ved VM, hvor der var en hård stigning, som næppe tilgodeså ham og sejr i Tirreno-enkeltstarten, der af mange betragtes som et uofficielt verdensmesterskab i korte enkeltstarter (han specialiserer sig jo i de lange).

Men du har da ret i, at han ikke er en dominerende skikkelse a la Cancellara eller Tony Martin var det i deres storhedstid.

Jeg tror dog ikke, at der er nogen lige nu, der ville kunne gøre det specielt meget bedre, heller ikke hvis de tog et halvt år som forberedelse.
Skrevet af SotD
Enig. Lige nu er Dennis der jo ikke, men det sagde man ikke just for 6 mdr. siden.

Jeg ved ikke helt hvad Dennis har af mål i denne sæson og hvad der ligger til grund for de dårlige præstationer (relativt set).

Jeg er også enig i at Campenaerts pt. er blandt de bedste, men kører han mod Dennis og Dumoulin i absolut topform, så ser jeg ham ikke vinde.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Nej, men Dumoulin har jo trods alt vigtigere ting at se til.

Jeg ved heller ikke, hvad der sker med Dennis. Jeg tror ikke, Bahrain-Meridas enkeltstartscykler er særligt gode, men hans niveaufald er alligevel ret voldsomt. Ikke engang de australske mesterskaber kunne han vinde.
Skrevet af Egos
Det er ihvertflad ingen garanti for at han får en strålende karriere på landevejen.
Skrevet af Il_Preferito
Meridas enkeltstartscykler er lavet af smør. Og når man går fra en BMC til sådan en skraldcykel, vil forskellen selvfølgelig være mærkbar.

Selvom de åbenbart ikke rigtigt virker for Dimension Data.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Nå, Van der Poel slog Alaphillipe, Matthews og Wellens i spurten i Brabantse Pijl i dag. Alexander Kamp kørte ind på en fin 8. plads.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af AHUJ
Ikke for at tage noget væk fra Poels sejr - men Matthews kørte dog en uheldig spurt, hvor han i tredje position blev lukket indenom, da han startede sit antrit. Men smart træk af Poel, at han i forreste position trak de tre andre helt over i siden - det var derfor, at Matthews ikke havde plads til at komme forbi ved banden. Heller ikke sikkert, han var kommet forbi uanset. Poel slog Alaphilippe ret komfortabelt med et par cykellængder i spurten.
YNWA
Skrevet af repos , moderator
Matthews så også en anelse stegt ud mod slutningen. Men han fik også placeret sig ret skidt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg tror ikke, at Matthews havde benene til andet en maksimalt ent andenplads, selv hvis han havde kunnet køre spurten ordentligt. Han var tydeligt den mest medtagede af de forreste.

Endnu en gang uhyggeligt imponerende af Van der Poel. Han sad i en lidt skidt position, da Alaphilippe åbnede ballet, men kørte bare direkte uden om Matthews, som ellers kørte alt, hvad han kunne, og lukkede hullet henover toppen. Han må efterhånden være topfavorit til Amstel sammen med Alaphillippe og Sagan (afhængig af form). Jeg tror dog ikke, at han skal køre ret mange flere af den slags spurter, før hans konkurrenter begynder at overveje, om det kan betale sig at samarbejde med ham. Han kan godt havne i situationer, som vi har set Sagan sidde i utallige gange, og det kan blive den store udfordring for ham.

Desuden imponerende kørsel af Alexander Kamp. I et år med et lidt mindre stærkt felt, havde han vel været i spil til podiet og eventuelt sejren.
Skrevet af SotD
Meget pænt selskab Alexander Kamp får møvet sig ind iblandt der.

Det er selvfølgelig ikke et star-packed-field han er oppe imod, men de ryttere der kører i top 10 er i hvert fald ret store navne, måske med undtagelse af de to lige bag ham, Serry og Lammertink - Begge har dog flotte resultater på CV´et.

Mon ikke han lander en top 3 i Tour du Finistere her om et par dage. Så vidt jeg kan se er det kun Calmejane, Hivert, Martin, Simon og måske Carpenter der for alvor kan matche/overgå ham.

Får Riwal wildcards/deltagelse i flere af de lidt større løb som De Brabantse Pijl?
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Van der Poels placeringer i top 10 i denne sæson.
Han er vild, og han kommer til at vinde alle de store endagsløb de kommende år. Strade Bianchi, Flanden, PR, Amstel og Liege er alle lige til højrebenet.
Så er spørgsmålet vel bare, hvilket hold, der får glæde af ham. Der må være mange, der sprænger banken, men jeg kunne godt se det nye Team SKY lande ham. De har pengene, og de mangler en rytter til forårsklassikerne.

1st Dwars door Vlaanderen
1st Brabantse Pijl
1st Grand Prix de Denain
1st Stage 1 Tour of Antalya
4th Tour of Flanders
4th Gent–Wevelgem
10th Overall Circuit de la Sarthe
1st Stage 1
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Spørgsmålet er vel, om han vil dedikere sig 100% til landevejen allerede. Jeg tror det umiddelbart ikke. OL i Tokyo nærmer sig, hvor han sikkert vil gå efter en medalje i mountainbike, og han virker også stadigvæk meget begejstret for at køre cykelcross.
annonce
0