Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Jeg sad lige og så afslutningen på den nævnte etape, og han skal som minimum have 39 sekunder, forudsat at de vurderer han fanger den lille gruppe inden stregen. Hans egen tid sagde 46 sekunder.

Jeg kan vitterligt ikke forstå, at man ikke bare fra øverste instans går ind og giver de rigtige tider. Det andet er jo bare noget pjat.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Er der nogen, der kan fortælle mig, hvad Trek laver i front af feltet? Tror de Brambilla eller Mollema kan vinde etapen, eller handler det om, at Formolo er en konkurrent til Mollema? Jeg har svært ved at forstå det.
Skrevet af Mr_bum
Nu har Trek jo ikke haft så meget held med klassementet i deres seneste forsøg, så er der vel ikke noget at sige til, hvis de gerne vil have et resultat denne gang.
Skrevet af UdAfBusken
Kasper Asgreen er for vild. Det er svært at forstå, hvad det er han laver lige nu.

Higuita ligner godt nok den næste i rækken af colombianske stjernefrø, sikke et antrit. Har han haft én dårlig dag i 2019?

Edit: Så fik Higuita desværre ødelagt det for sig selv i allersidste sving. Sikke en etape. Asgreen bliver nr 6 efter Pogacar, Higuita, Bennett og Porte blot 20 sekunder efter vinderen. Det er jo absurd.

Desuden forundres jeg endnu engang over Magnus Corts kørsel. I klassikerne var han skuffende, han har sjældent været der i spurterne i år og på etapen i går, hvor der var en kort, eksplosiv stigning kort inden mål, som burde passe ham perfekt, var han også helt væk. I dag på løbets suverænt sværeste etape klatrer han pludselig som en drøm og kommer vel i mål som nr 15 eller deromkring.
Skrevet af Arnenugacream
Ja, det var da helt vanvittigt at han kun smider 20 sek på sådan en etape. Noget af et gennembrud han for alvor er igang med. Hvad kan det ikke blive til? Smider han lige nogle kilo, tænker man jo han kan begå sig i klassement i større etapeløb og måske endda i de 3 grand tours.
Skrevet af UdAfBusken
Asgreen må desuden ærgre sig over, at der for første gang i løbets historie, så vidt jeg kan se, ikke er en enkeltstart. Godt nok har Pogacar vist sig at være en habil temporytter, men med en enkeltstart havde Asgreen haft gode muligheder for at vinde samlet.
Skrevet af SotD
Det var godt de fik gjort hvad de kunne for at beskytte Tejay, når han er så stærkt kørende...

Sindssygt flot kørt af Asgreen! Jesper Hansen får også leveret et flot, men anonymt resultat.

Og ja, Higuita har kørt utrolig flot i år.
Silkeborg IF
Skrevet af repos
Stærkt af Asgreen, og med mindre uheldet er ude, så kommer han samlet på podiet i løbet. Det er vildt det, han er i gang med. Ser man bort fra 1. etape, hvor han bliver nr. 97, så er hans etapeplaceringer 1,4,10,5,6 her inden sidste etape. Det er ret vildt for en rytter, der hverken er sprinter eller bjergrytter.

Der åbner sig virkelig mulighed for ham i middelhårde etapeløb som BincBank, Tour Down Under, Polen Rundt, Luxembourg Rundt og selvølgelig vores eget PDR.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Er Asgreen ved at kuppe hele løbet?

Det er sgu en spændende etape!
Skrevet af UdAfBusken
17 km tilbage i Californien. Det har været en hektisk dag, og efter stigningen var der etableret en 25 mand stor gruppe bestående af favoritterne samt en rest af udbruddet. Schachmann, Hofstede, Cavagna og Ballerini kørte derefter væk, og minsandten om ikke Asgreen netop er dukket op i forreste gruppe efter et angreb på nedkørslen. 20 sekunder har de forreste, hvilket betyder at Asgreen er virtuelt i førertrøjen.

Desværre er der blevet samlet et relativt stort felt bagved, hvor flere hold jagter.
Skrevet af AHUJ
Altid noget der har været cykelløb i Californien, mens giroens første 11-12 etaper, undtagen to enkeltstarter, er en kedelig ventetid til bjergene.
YNWA
Skrevet af repos
Flot podieplads til Asgreen.

Det er også vigtigt med danske points, hvis vi skal holde os i top 10 på ranglisten, og dermed få maksimum deltagere til mændendes linjeløb ved VM. Vi presses bagfra af Slovenien, der i Roglic og Pogacar har to ryttere, der har samlet mange points, og Roglic kommer til at høste mange i Giroen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af AHUJ
Lopez ramt af defekt - hvis man skal tro, hvad det bliver skrevet på Feltets live opdatering. Det forklarer lidt, at han smider 3:45 til Roglic - men stadig meget skuffende. Også katastrofalt af Yates, som gik helt kold på stigningen, og smider +3 minutter til Roglic.

Godkendt af Nibali og Mollema.
YNWA
Skrevet af UdAfBusken
I dag kommer den første af mange alvorlige tests for Roglic. Det er lidt bekymrende, at han blev isoleret så tidligt, som han gjorde, på gårsdagens etape. Til gengæld kørte han klogt og havde virkelig is i maven. Han kommer dog næppe til at slippe så let fra det i dag, hvor han sandsynligvis selv bliver nødt til at trække i arbejdstøjet.
Skrevet af Forlan21
Det var ikke meget Roglic gad at trække i arbejdstøjet i dag. Det ligner at han har besluttet sig for at Nibali er eneste konkurrent, men det går trods alt ikke at give Zakarin/Carapaz/Landa/Majka 1-2 min på hver bjergetape...

I morgen bliver han nok nødt til at trykke speederen lidt i bund hvis nogle af ovennævnte ryttere får et hul på over 1 min.
Skrevet af jomic...
Zakarin må da også skylde en omgang til Trek. Sikke en gave.
Skrevet af SotD
Manzana holdet trækker sig efter to positive dopingtests. Apropos Sergio Higuita... Nu kører han der ganske vist ikke længere.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Det er ærgerlig timing for det colombianske hold og Higuita også. Jeg håber, at han har rent mel i posen, for han er virkelig en spændende rytter.

I Giroen er der virkelig lagt i kakkelovnen til et festfyrværkeri her i anden halvdel af løbet. Zakarin er tilbage i klassementet, Movistar-duoen Landa og Carapaz ligger nu begge godt til, og da Roglic er mutters alene hver gang, det går en smule opad, kan hver eneste bjergetape blive totalt kaos. Lopez er nu også så langt efter, at han ikke rigtig har noget at tabe ved at angribe langt udefra, hvor end muligheden byder sig.

Jeg sidder lidt med følelsen af, at Carapaz faktisk har en reel mulighed for at vinde løbet. Han har klatret fuldstændig fantastisk indtil videre, og det virker som om, at han kun bliver bedre, jo flere højdemeter der er. Sidste år blev han også bedre og bedre, som løbet skred frem, og med Landa i topform står han og Movistar utroligt stærkt.
Skrevet af Il_Preferito
Carapaz er fed og han kan virkelig køre opad. Perfekt løst af både ham og Movistar i dag.

Hvis vi kunne slippe for at brokkehovedet Nibali vinder Giroen på de sædvanlige mirakler i tredje uge, ville det være skønt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Opus
Så skal Movistar blot fortsætte med en offensiv taktik med fokus på samlet sejr - og ikke ende med holdkonkurrencefokus, som de kan have for vane. Med 2 af de ryttere, der kan gøre den største forskel i bjergene, så har de alle muligheder for at få større margin på Roglic. De må antageligvis over minuttet, og sikkert tæt på 2 med Verona-ITT´en in mente.

Dejligt at hvad der lignede Roglic-dominans ser ud til at blive offensivt cykelløb fra alle kanter i bjergene.
annonce
0