Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Hvis Carapaz skal bruge mere end 1.15-1.30 over 17km, hvor 4+km er en bakke med næsten 5% i snit, skal han virkelig til at træne på sin TT-cykel.

Men forhåbentligt får de skovlen endnu mere under Roglic, så han også skal ud og foretage sig noget i næste uge.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Det ser unægteligt lovende ud for Movistar. Jeg håber, at de fortsætter med at lægge pres på og spiller Landa ud på Civiglio i dag.
Skrevet af Zenin
Jeg synes det ser svært ud for Roglic, Moviestar sidder med virkelig gode muligheder da de også kan spille Landa ud, som virkelig også ser stærk ud.
Roglic lider meget under ikke at have en hjælperytter som kan køre opad. Havde han haft 2 stærke hjælperytterer, så tror jeg relativt nemt han kunne have vundet.
Det blive spændende at se hvad Nibali gør, han bliver vel nød til at køre aggressivt hvis han skal have en chance. Han skal hente tid på både Carapaz og Roglic. Men det bliver svært. Muligvis er han tilfreds med en podieplacering.
Skrevet af tobi
Vel er han da ej tilfreds med en podieplads. Hvorfor skulle han dog være det, når han har vundet løbet to gange?
Skrevet af Slettet(011013190210)
Movistar står absolut fint i skrivende stund. To stærkt kørende kaptajner og generelt en solid lineup.

Naturligvis blev Roglic handicappet af at først Gesink og så De Plus måtte melde forfald. Det ville ellers have set ganske anderledes ud.Alternativt med eks.. Bennett, Kruijswijk og Vingegaard til rådighed. Men nu er der jo også TdF at tage hensyn til. At Roglic dog relativt nemt ville have vundet hmmmm....tvivler jeg nu på - omkostningsfrit at skrive dog selvfølgelig :-)

Håber virkelig ikke Nibali stiller sig tilfreds med en podieplads. Selv om det kan virke svært, ja så bør han vel `lugte blod`efter hviledagen. Med mindre hans fokus i år er på TdF - næppe?

Tirsdag må Lopez/Bilbao, Yates/Nieve, Zakarin og den altid `lidende´ Mollema ud over isen................
Skrevet af Mr_bum
Movistar står trods alt ikke bedre, end at de kan blive nødt til at ofre Landa, hvis Carapaz kommer i problemer. Og derved kan de så ende i en situation, hvor ingen af dem kan vinde. Men så længe ecuadorianeren er flyvende, sidder de selvfølgelig med de bedste kort.
Skrevet af Il_Preferito
Ærgerligt, at Roglic måtte i rabatten på nedkørslen og også at han var på en anden cykel, da han blev læsset, for det gør det lidt sværere at spå 100% om styrkeforholdet mellem ham, Nibali og Carapaz.

Ekstra ærgerligt - i hvert fald for Roglic - hvis det virkelig passer, at Jumbos forreste servicevogn ikke var noget sted at se ved defekten, fordi en eller flere var trådt af på naturens vegne.

Og fortsat spændende med Movistar, der havde is i maven igen i dag. Holder Carapaz fast i formen og sidder i samme (eller bedre) position efter onsdag, er vi vel der, hvor man ligeså stille skal bede Landa om at ofre sig. Han gider nok ikke, men man kan jo håbe.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Zenin
Ja, det var ærgerligt med styrtet, han var ikke langt fra de andre og havde muligvis ikke tabt tid hvis det ikke var for styrtet.
Carapaz virker igen som den stærkeste. Han lukker hullet til Nibali på egen hånd på flad vej. Men han bruger også mange kræfter.

Umiddelbart er det svært at vurderer Roglic styrke. Han har kørt meget defensivt og det er tydligt at han prøver at spare på kræfter og kører kontrollet. Det bliver spændende hvis han bliver tvunget til at angribe.
Skrevet af SotD
Det er en ret interessant 3. uge - profilmæssigt. Det kan virkelig gå alle veje med den afgørende enkeltstart, så nogle vil helt sikkert ikke føle sig trygge med den, og dermed smide nogle ekstra kræfter i udbrud.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Fed kamp mellem udbrydere og felt. Det er alligevel sjældent, det bliver så tæt.

Managerspilsmæssigt ærgrer jeg mig lidt over Démares elendighed. Jeg ramte simpelthen nummer 2-9 på etapen (altså de otte bedste i spurten), hvilket er ret vildt, men desværre havde jeg Démare som kaptajn i stedet for Ackermann. Men mon ikke de fleste havde det?
Skrevet af SotD
Der er i øvrigt sket noget helt vildt og uhørt i dag!

Dimension Data har vundet en etape! Ganske vist i Tour of Norway, men alligevel! Den blot 3. sejr i hele sæsonen!
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Det står nu stadig skidt til med dem. De har ikke vundet på WorldTouren endnu i år. Faktisk har de kun taget 6 WorldTour-sejre siden Tour de France 2016, hvor de vandt 5 etaper. Det er jo helt sygt.

Og de har ikke vundet et endagsløb på WorldTouren siden Gerald Ciolek vandt Milano-Sanremo for over seks år siden. Heller ingen etapeløb.
Skrevet af Zenin
Det er utroligt med det hold. De har ellers fået købt ind igen i år og blandet andet købt hele podiet fra Amstel 2018.
De har vel endda et af de 10 største budgetter.
Deres sponsor kan ikke været helt tilfredse.
Skrevet af Il_Preferito
Dimension Data er ganske rigtigt et snothold, ja. Om de er i top-10 på budgetfronten, er jeg ikke sikker på, men det er reelt også fuldstændig ligegyldigt - de underpræsterer i en grad, der gør, de skulle være glade for at kunne være et af de bedste Pro-Conti-hold.

De er selvfølgelig heller ikke ligefrem heldige med sygdom, styrt og skader, men jeg må indrømme, jeg synes deres transfers de sidste sæsoner er rigtig spøjse. Også selvom man har fokus på at få afrikanske ryttere igennem.

De er - som ventet - også faldet fuldstændig igennem i Giroen. Hvor Astana i øvrigt går amok i morgen, tror jeg.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Slettet(011013190210)
Det ligger da oplagt i kortene at Astana vil gå i tidlig offensiv (på Manghen).Bahrain behøver jo også tid, da Nibali må formodes at gå efter `guldet`. Roglic skal også bruge tid før i morgen.

Måske slutscenariet dog bliver at Carapaz lader Landa vinde etapen, når de to kommer alene op til Avena?
Skrevet af Zola
Mon ikke vi får Campenaerts at se i dag. Han smed 40 min i går og kom hjem med bussen i en gruppetto på 30 mand.

Han er i h vert fald kæmpe bookmakerfavorit.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Travel100
Ham der studieværten fra eurosport.....kommer konsekvent til at tænke på Rytteriet..
Skrevet af repos
https://cykelmagasinet.dk/kamp-sviner-norsk-loebsrute-til

Berettiget kritik, som Kamp fremfører. Det er helt håbløst, at man med Norges geografi ikke skabet et mere afvekslende løb. I stedet har man lavet seks ens etaper, der alle har budt op til sprinterdans. Det er godt nok tyndt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Så kom WT-sejren til Dimension Data, den første siden Vueltaen. Ærgeligt for Cort, der kunne ellers godt have ligget en mulig sejr i en spurt mod Naesen og Lambrecht, selvom førstnævnte af belgierne ikke er langsom.
Skrevet af Halil
Froome-dog er ude af årets La Tour da France.

Han er åbenbart styrtet under rekognoscering til en enkelstart.

Sad
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce
0