Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NickRomano
Det er vel lidt teoretisk at påstå, når det er 2 år siden Froome sidst vandt Touren.

Jeg synes ikke, at der er noget i optakten til Touren, som beviser, at Froome er favorit nr. 1.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Mr_bum
Nu troede jeg jo, at du snakkede om et startforbud, men så er det jo i virkeligheden en karantæne, du ønsker.

Froome har ikke været på toppen i år, men at det skulle gøre ham til en mindre favorit, kan jeg heller ikke se. Manden er sluttet på podiet i 11 ud af de sidste 12 GT´er, han har gennemført, og vundet de 6/7. Hans program har også i endnu højere grad end tidligere være målrettet mod at spare kræfter inden Touren.
Skrevet af Il_Preferito
Nick, vil du ikke lige lynhurtigt fortælle hvem der så har været favorit nr. 1? Jeg spørger af oprigtig interesse, fordi bookmakere, eksperter, optaktsskrivere og spåkoner alle har peget på Froome som den største favorit.

Og så fordi jeg så gerne vil lade tvivlen komme dig til gode og ikke blive ved med at tænke, du er en kæmpe tosse for kommentaren om forsinket startforbud i forbindelse med et livstruende styrt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Travel100
Jomic@

Højere magt..:)

Jeg antyder ikke andet end at Froome, imo, har været heldig på forskellig vis, over de senere år.

Touren16: Styrter og får lov at løbe opad ventoux..mm

Touren17: Flere store konkurrenter styrter, valverde, porte mfl + heldige omstændigheder omkring punkteringer mm som han på heldig vis reddede sig ud af. Ting der gjorde det hele lettere fir ham.

Vuelta17: Den vel nok stærkeste rytter i den vuelta, contador, har sygdom i starten og mister over 3 min + at Froome kringler sig ud af salbutamol sagen

Til at starte med, svarede jeg egentlig på en bruger der mente, at det var synd at han ikke fik muligheden for at gå efter tour nr 5. Dertil ville jeg blot understrege, at han tidligere var sluppet heldigt fra div ting.

Eksempelvis Contador, ja ham var jeg større fan af, røg ud i 14 i kanonform og igen i 16.
Porte, der de sidste 2 år er røget på nærmest.lignende vis (ved godt manden er en elendig tekniker, men stadig uheldigt).

I må gerne kalde mig gammel og bitter, men heldig har Froome altså tidligere været!
Skrevet af NickRomano
@ il Preferito

Geraint Thomas og Tom Dumuolin.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Il_Preferito
Og det baserer du på ´optakten til Touren´, eller hvad er det, du siger?

Tom Dumoulin, der styrtede ud af Giroen og lige nu kæmper så meget med knæ og form, at han bliver parkeret i Dauphine og selv udtaler, han er i tvivl om det giver mening at køre Touren?

Og Geraint Thomas, der ´kun´ har en tredjeplads fra Romandiet - som han ikke var rigtig tæt på at vinde - og ellers har brugt fint med tid på at vælte og ikke være i form denne sæson?

Rimelig tyndt grundlag at sortere den bedste GT-rytter i en årrække fra på.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Egos
Contador var da bare pynt de sidste mange år.
Skrevet af Il_Preferito
Det viser sig, Froome åbenbart også pådrog sig et brud i nakken, da han styrtede forleden.

6 måneders pause lyder som den umiddelbare dom, men selvfølgelig svært at spå om hvordan genoptræningen kommer til at gå for ham.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Jeg er virkelig spændt på at se dagens etape i Belgien. Det er ikke et løb, jeg nogensinde før har set noget af (jeg tror måske heller ikke, der normalt produceres tv derfra, selvom det lyder usandsynligt, når det jo er i Belgien), men i dag kører de en rigtig Liège-Bastogne-Liège-agtig etape, og det bliver interessant at se, om Remco Evenepoel kan rive løbet fra hinanden, ligesom han har gjort det et par gange i de sidste uger, eller om denne profil er en tand for hård i forhold til, at Tim Wellens vil være stærkere end ham.

Men uanset hvad, så er Evenepoel virkelig braget igennem lydmuren nu.

Dauphiné-etapen med et 19 kilometer langt afslutningsbjerg bliver også rigtig spændende. Hvis Fuglsang ender i gult efter etapen, så tror jeg, han kører på podiet i Touren. Så er det sagt.
Skrevet af Barbuti
Cort viser virkeligt Tour-form. Imponerende indsats idag.
Jesper Hansen har også ramt noget der ligner god form efter at totalt anonymt forår.
Gode danske resultater i Schweiz ligeså.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af SotD
Andreas Kron med en 2. plads og dermed samlet 6. plads i Belgien efter i dag... Og så er det lige jeg tænker - Hvem? Jeg synes måske jeg har hørt navnet en gang før, men hvad er han for en fisk? Var det bare et lucky punch fra et udbrud, eller har han noget mere at byde på? Det var jo i hvert fald en ret hæderlig lille gruppe han kom ind med.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Evenepoel fik vist ikke problemer med at håndtere Tim Wellens. Det er simpelthen for langt ude, at en knægt på 19 år, som har kørt på i cykel i 2-3 år af sit liv, kan sætte professionelle topatleter til vægs på den måde. Jeg har svært ved at forstå det.

Virkelig stærkt af Andreas Kron, der altså blev nr 2 på etapen. Sammen med Campenaerts var han den eneste fra det oprindelige udbrud, der kunne hænge på.

Jeg er virkelig spændt på at se Fuglsang nu her. Sådan som etapen har udviklet sig og med regn og blæst, kan han næsten ikke ønske sig det bedre.
Skrevet af Mr_bum
Quintana er nok heller ikke helt utilfreds med vejret.

Krons kørsel var meget flot, og ærgerligt, at hans klassement blev ødelagt af punkteringer på enkeltstarten.
Skrevet af Barbuti
Wow Cort!
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af haraltidret
Fulgsang måske på vej i gult.
Skrevet af haraltidret
Fulgsang nr to på kongeetapen, men kører sig i den gule trøje i Dauphine. Flot etape af Jakob.
Skrevet af haraltidret
Fuglsang fører med 8 sekunder ned til Adam Yates inden sidste etape søndag.
Skrevet af Slettet(130956200212)
Jeg er for første gang hoppet ombord Fuglsangs hype train - i mine øjne er kun Geraint Thomas større favorit til Tour-sejren end ham, men Jakob har også brug for en masse held og at SKY-toget (Ineos lyder ikke godt, når jeg smager på ordet) ikke er på toppen. Men jeg kan ærligt ikke se, hvem der skulle være bedre end Fuglsang udover Thomas lige nu. Bernal forventer jeg nemlig vil være sidstnævntes slave, SKY/Ineos strengt hierarkiske tilgang taget i betragtning.
Skrevet af tobi
Jeg har det stort set på samme måde, udover at jeg forventer, at Bernal sætter sig igennem og vinder Touren. Jeg tror ikke Thomas når at ramme topniveauet.
Skrevet af SotD
I modsætning til sidst han vandt Dauphine er det i hvert fald svært at argumentere for, at han har ramt gudeform for tidligt. Det virker ret afstemt, hvorimod sidst han vandt løbet, peakede han måske nok 14-20 dage for tidligt i forhold til at køre podie i Tour´en.

Jeg vil stadig se det, før jeg tror det, men man må lette på hatten for ham i år!
Silkeborg IF
annonce
0