Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Jeg har også stadig mine forbehold, når det kommer til en grand tour over tre uger. Her er hans historik ikke alt for imponerende, men ofte har han selvfølgelig også fået ødelagt sine muligheder af uheld eller omstændigheder, som han ikke selv har været herre over. Skal Fuglsang én gang i sin karriere have lov til at køre et Tour de France (det har han måske allerede gjort i 2013, men der var hans niveau ikke til mere) forskånet for styrt, sygdom og andre slags uheld, så må det næsten være i år, hvor han stort set ikke har sat en fod forkert. Sker det, tror jeg bestemt podiet er inde for rækkevidde, men har meget svært ved at se ham for alvor kæmpe med om den gule trøje.

Bernal tror jeg også bliver uhyggelig at have med at gøre, og falder Thomas igennem, tror jeg colombianeren står med de bedste muligheder for at vinde løbet. Han kan meget vel vise sig som den bedste klatrer i løbet, han virker som skabt til de store tours ift restitution osv, og så kommer han han selvfølgelig med det stærkeste hold bag sig.
Skrevet af Egos
Cort lader sig falde ned og hjælper med at hente den evige taber quintana, det synes jeg er godt gået.

Vi må se til touren for Fuglsang har stadig at bevise, at han kan holde det niveau i mere end 10 dage.
Skrevet af Mr_bum
Man frygter lidt, at Cort har ramt formen for tidligt, ligesom han muligvis også gjorde det i foråret. Fuglsang ser derimod ud til at time det godt, og han får næppe en større chance for et topresultat i Touren end i år.

Og så anser jeg trods alt Porte for at være en større taber end Quintana.
Skrevet af Egos
Porte er måske en skuffelse, men Quintana er jo ikke bedre end en god hjælperytter og har et super hold i ryggen.

Bliver spændende med Fuglsang.
Skrevet af Mr_bum
Nu kaldte du ham jo en evig taber, og det må jo trods alt ikke kun være bedømt på dette løb. Og der mener jeg så, at Porte har flere nederlag på samvittigheden.
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Nu skal man passe vanvittigt meget på med at dømme rytternes chancer i Touren ud fra Dauphine, langt de fleste der er med her, har jo først formtop om 4 uger.
Skrevet af Egos
Jeg mener at Quintana har været en stor skuffelse igennemen mange år og jeg stoler ikke på at han kan noget.
Skrevet af Mr_bum
Det er der næppe to meninger om, men i modsætning til Porte har han jo rent faktisk vundet på den store scene.
Skrevet af haraltidret
Fulgsang´s nærmeste konkurrent Adam Yates er udgået på dagens etape. Det betyder at Fulgsang nu har 20 sekunder ned til nærmeste konkurrent i klassementet. Og dermed bliver det noget mere overskueligt at forsvare trøjen idag.
Skrevet af haraltidret
Sådan Jakob Fulgsang vinder af Dauphine. Endnu en stor sejr til Fuglsang i en allerede fantastisk sæson.
Skrevet af SotD
Rigtig flot klaret af Jakob. Det er ikke mange sekunders dårlig cykelløb han har leveret i år.

Jeg håber mine ord bliver til skamme i Tour´en!
Silkeborg IF
Skrevet af jomic...
Flot dag for Astana, samlet sejr i Dauphine til Fuglen og et flot bræk af LL Sanchez i Schweiz. De sidder med 4 mand rundt om Jakob hele dagen, kombineret med at etapen ikke var hård nok til for alvor at gøre en forskel og at favoritfeltet blev decimeret af sygdom.

Hvad sker der i øvrigt for Asgreen? Der bliver treer i spurten efter Sagan og Trentin, ifølge PCS er det nok til en dag i gult, dog i samme tid som Sagan.

@Travel,

Jeg tror bare vi er uenige, jeg ser ikke særligt mange af Froomes bedrifter været forsaget af eget held eller andres uheld. Nærmere god forberedelse, at være den bedste flere år i træk og have et hold fuldstændigt tilpasset hans stil. Det er vel nærmere uheld at han ikke vandt i 14 også.
Skrevet af repos
Rolig dag for Fuglsang, der var i kontrol.

Asgreen fortsætter bare med at imponere. Fik hentet et par bonussekunder undervejs på etapen, og klemmer sig lige præcis i førertrøjen i Schweiz.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Zenin
Asgreen er bare for vild. Han virker til at have uendelig energi. Det bliver virkelig spændende at se hans udvikling de kommende år.

Det sjovt at se hvor meget bookmakerne altid tror på Porte. Han var sidste år deres favorit til Vueltaen og i år er han den 5 største favorit til turen. Barde giver det dobbelte og Yates, Landa, m.fl giver bedre odds.


Skrevet af UdAfBusken
Asgreen har gennemgået en helt sindssyg udvikling siden han blev blev professionel hos Quickstep for halvandet år siden. Hans evne til at lide og hurtigt komme sig er virkelig imponerende, og det er efterhånden tydeligt, andenpladsen i Flandern Rundt var alt andet end en engangsforestilling.
Skrevet af haraltidret
Fedt for Asgreen at han via bonus sekunder undervejs på etapen fik erobret førertrøjen i Schweiz rundt. Det bliver uden tvivl en stor oplevelse for ham at køre i førertrøjen imorgen. Og endnu en gang fik Asgreen bevidst at andenpladsen i Flandern rundt bestemt ikke var en tilfældighed. Jeg tror også efterhånden at Algreen må være en sikker mand på Quick step´s TDF hold.
Skrevet af tobi
Ja, Asgreen er jo den bedste Deceuninck-rytter i øjeblikket, og da han både kan assistere i bjergene og på det flade samt på holdtidskørslen, bør han være fuldstændig sikker.

Der svirrede også nogle rygter for en måneds tid siden om at Viviani måske ikke alligevel kom med, men de virker til at være forstummet nu. Hans tog kommer selvfølgelig til at tage nogle pladser (ham selv, Richeze og Mørkøv), men Enric Mas kan næppe få en bedre hjælperytter end Asgreen. Alaphilippe er selvfølgelig selvskrevet, og Gilbert skal vel også med.

Asgreen burde dog være hævet over Lampaert, som man vel ellers ville have anset som den sikre syvende mand.
Skrevet af repos
Den ottende plads på korter står vist mellem Asgreen og Declerq, og det bør være en no brainer for Lefevre.

De sidste 30 km. i Schweiz var fedt cykelløb, og med Asgreen i en markant rolle. Han er virkelig også en dygtig nedkører, hvor han virkelig kan bruge sin store fysik.
Nå ja, og så slår han bl.a. Matthews i sprinten.

Endelig så viste Valgren gode tegn ved at sidde med blandt de forreste og køre ind på en godkendt 13. plads. Kunne være fedt, hvis han begynder at ramme formen op mod TdF.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Sagan virker til at have ramt formen helt perfekt ovenpå højdetræningslejren i USA.

Magtdemonstration i Schweiz i dag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Ja, det var en nydelse se, specielt hvordan han åbnede et hul til Degenkolb på et par meter ved at kaste cyklen perfekt igennem svinget. Det så legende let ud.

Jeg tror ikke, at jeg nogensinde har set en professionel cykelrytter, der er så dygtig teknisk. Det er helt vildt, hvor meget bedre han er på det punkt end størstedelen af feltet. Van der Poel har godt nok ry for at kunne lidt af det samme, hvilket giver mening hans baggrund i den for cross og mountainbike taget i betragtning, men jeg tvivler alligevel på, at han lige på det punkt kommer til at overgå slovakken.
annonce
0