Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Travel100
Det forlyder at Fuglsang bl.a. har slået knæet..øv, forhåbentlig ikke ala Dumoulin..
Skrevet af SotD
Hvor har du hørt det? Jeg har kun hørt "tre sting i øjenbrynet, og intet brækket".
Silkeborg IF
Skrevet af Travel100
Står rundt omkring...
Skrevet af Travel100
Han får brug for nogle krydsede fingre, henover natten..!
Skrevet af Il_Preferito
Han sagde det selv i interviewet efterfølgende, ligesom Lars Michaelsen også lige har sagt det på TV2.

De får nok desværre en på kassen i morgen, hvis hans knæ hæver op.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Ja, det kan man sige. Det er heller ikke sikkert at han slipper fra etape 3 uden tidstab hvis knæet er hævet.

Men så kan Cort vel køre efter en etapesejr på etape 5.

Hvem napper den i morgen? INEOS? Jeg håber lidt at Teunissen kan få lov til at beholde trøjen, og Jumbo er vel i princippet også et af de hold der kan køre helt med om top 3 i morgen, men lige Teunissen er jo ikke den bedste rytter til holdløbet (tænker jeg) og hvis både Groenewegen og Bennett var i asfalten, så har de jo tyndet gevaldigt ud i deres fyld...

Hos Bahrain lignede det at Dennis var nede med Mohoric, hvilket jo også er et kæmpe slag.

Af dem der slap nådigst (af hvad jeg lige har kunnet skimme mig til): Mitchelton, Sunweb, Deceuninck og Education First.
Silkeborg IF
Skrevet af hts
Klassisk Real fan at tænke i andres ulykke..:-)
Skrevet af Schelden
https://twitter.com/RenaudB31/status/1147606446525296640

Fuglsang kunne ikke gøre så meget ved det styrt. Vild reaktion af Nibali dog.

Jeg har lidt svært ved at vurdere, hvor langt nede i feltet, Fuglsang sidder?

- Nu har jeg set den et par gange. Vildt, det ikke ender med brud på kraveben eller skulder.
København.
Skrevet af tobi
Jeg tror ikke, det er Nibali, der hopper op på kantstenen. Jeg synes, det er Nibali, man ser i venstre side af skærmen efter styrtet, hvor han kigger tilbage på den faldne Caruso.

Og Fuglsang kunne vel ret beset også have taget kantstensvejen, ligesom Tratnik, som jeg har bestemt mig for, at Bahrain-rytteren er (jeg siger ikke, det er Fuglsangs egen skyld, at han styrtede, men at der nok var en udvej, som superteknikere kunne have brugt).

Edit: Okay, ved nærmere eftersyn vil jeg godt trække det tilbage. Det er sgu svært for Fuglsang at vide, at den liggende cykel vil igangsætte en cirkelbevægelse direkte mod ham.
Skrevet af SotD
Klassisk Real fan at tænke i andres ulykke..:-)


Hvis den er henvendt til mig (Omkring Corts chancer), så er jeg Barcelona-fan ;)
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Fuglsang kan intet - som i intet - gøre ved styrtet, hvilket Velon-videoen jo også viser.

Bahrain-manden vælter og cyklen spinner rundt under ham og fælder Fulgsang. Nibali er jo kun i stand til at undvige, fordi han sidder tættere på situationen og tydeligt reagerer på at undvige manden, ikke cyklen.

I den situaiton var selv Sagan væltet.

Edit. I øvrigt enig i, det vist er Tratnik og ikke Nibali.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Daniel Nielsen
Fuldstændig enig, og så har Fuglsang også mere end én gang i sin karriere vist, at han har nogle helt unikke tekniske færdigheder på jernhesten.

Havde der været tid til at undvige i, havde han undveget - der var ikke ikke reaktionstid nok.

Det er da også et vildt, vildt spin, der er på Bahrain-mandens cykel. Det ser crazy ud, i hvert fald på videoen ovenfor.

Den her fra Sagan i 2016 var ellers vild, om end jeg ikke vil sidde og påstå, at de to situationer er sammenlignelige: https://www.youtube.com/watch?v=1zftjhsTHjw
Real Madrid | Cleveland Cavaliers
Skrevet af qanatoli
Cort lader til at have den rette holdning til styrt: til helvede med solbriller og velbefindende, op til feltet!


https://ekstrabladet.dk/sport/cykling/midt-i-fuglsang-mareridt-jeg-taenkte-foerst-fuck/7703824

A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af pukledyret
DR har en version af den video der er lidt bedre, og hvor situationen vises langsomt:

https://www.dr.dk/sporten/cykling/tourdefrance/styrtende-italiener-goer-fuglsang-chanceloes-ny-vinkel-viser-danskerens#!/

Det ligner næsten at Bahrain-rytteren fører cyklen rundt med sit ben, for at fælde Fuglsang. Der er i hvert fald ikke noget at gøre for Fuglsang, udover at forsøge et rullefald...

Abe
Skrevet af Schelden
Ja, det er lidt nemmere at se der. Han er lovlig undskyldt i det her tilfælde.

Med mindre man begynder at snakke om, hvor han sidder i feltet.

Nå, ja, videre. Krydser fingre for, at det knæ ikke bliver noget problem.
København.
Skrevet af Daniel Nielsen
Og det er der jo nogen, der gør, og med rette. Var der ikke også flere herinde, der nævnte Fuglsangs position i feltet ved styrtet?

Sakset fra tour.tv2.dk:

Hincapie: "...men det har ikke noget med held eller uheld at gøre. Det viser vores løb med Lance. Han styrtede halvanden gang på syv år. Det handler ikke om held, men om hårdt arbejde. Han holdt sig i front og ude af problemer, og han dedikerede sit hold til udelukkende at holde sig i en sikker position.

- At se Jakob Fuglsang midt i feltet med 15 kilometer tilbage af første etape er uacceptabelt. Det må man ikke som en af Tourens favoritter."

Og nej, det skal ikke handle om Armstrong, men han har så evigt ret. Astana OG Fuglsang skal være forrest i feltet. Hvis ikke hele dagen, så i hvert fald på den sidste del af etapen.
Real Madrid | Cleveland Cavaliers
Skrevet af Daniel Nielsen
Armstrong stemmer i øvrigt i: "Han er alt for erfaren til at sidde så langt tilbage. Han har et af de stærkeste hold i Touren, og hvad bruger han det til? Det skal bruges til at holde én i front. Der kan også være styrt forrest i feltet, men det sker altså oftest fra midten til den bagerste del af feltet.

- Han var min favorit, men jeg tror, det er slut nu. Selvom man kan komme tilbage på cyklen og fuldføre etapen med feltet, bliver alt ændret. Man sover anderledes, man sidder anderledes på cyklen, massagen er anderledes. Alt bliver ændret."

Jeg håber imidlertid på, at han kommer sig oven på styrtet og han ikke er så medtaget, som vi alle vel egentlig frygter.
Real Madrid | Cleveland Cavaliers
Skrevet af Caroe
Positioneringen har jo ikke noget med styrtet at gøre. Styrtet kunne lige så godt være sket i 20. position og så var han stadig blevet hevet med ned. Han var jo som sagt fuldstændig prisgivet i situationen.

Risikoen for at styrte er ikke mærkbart højere nede i feltet. Til gengæld er risikoen for at blive fanget bag ved et styrt og miste tid meget større.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Opus
Ærgerligt med Fuglsang, der i situationen intet kan gøre. Om positionen var forkert kan diskuteres. Astana har i hvert fald holdet til at sidde fremme, hvis de ønsker det. Forhåbentlig bliver TTT´en ikke for dyr, og 3-5 etape rolig. Knæet skulle gerne være intakt til Planche des Belle Filles, hvor han med nuværende form vel er favorit, selvom de stejleste bjerge historisk ikke altid har været Fuglsangs favorit. Han har dog vist, bla. på Mont Chat for 2 år siden, at han er blandt de bedste, når formen peaker.

Mohoric, der også styrtede, får lov til at stille til start med hjernerystelse i dag. Det er decideret vanvittigt, og der burde være regler, der strengt forbød det. Uagtet at det er en ´lille´ hjernerystelse.
Skrevet af Opus
Caroe, hvordan er risikoen ikke større længere tilbage? Flere faktorer gør da netop, at risikoen er større: Forringet udsyn både ift. vejens forløb, men også beskaffenhed. Ryttere sidder tættere med ringe eller ingen mulighed for at lave en manøvre, der skal forhindre styrt. Man skal i et omfang være mere vaks ift. hastigheden, når man suges med midt i feltet, for ikke at ride et baghjul.

I front kan nævnte ting også være aktuelle, men stort set altid i meget mindre skala.
annonce
0