Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Lidt transferrygter, mens vi venter på dagens etape:

Som jeg vist nok tidligere har skrevet, skal Viviani til Cofidis. Det ligner umiddelbart en beslutning, der handler om økonomi. Selvom han tager Sabatini med - og Cofidis tidligere har kunnet sætte acceptable spurter sammen for Bouhanni og Laporte - er det noget af en nedgradering. Og det samme med løbsprogram, i øvrigt.

Quick Step erstatter ham med Sam Bennett, hvilket virker som et rigtig fint bytte for begge parter. Bennett med et tog som Quick Steps kan godt blive rigtig ubehagelig og han er med 99% sikkerhed billigere end Vivianis krav.

Tiesj Benoot skal til Sunweb. Først troede man det var som erstatning for Michael Matthews, men han har forlænget, så det ligner "bare" en opgradering af holdet helt generelt.

Elissonde springer fra Dødsstjernen til Trek, hvor han skal hjælpe Nibali.

CCC forstærker sig potentielt med Zakarin og Jan Hirt.

Og til slut et rygte, der først lød usandsynligt pga. den eksisterende kontrakt, men det nægter at dø og har tværtimod taget til i styrke: Tom Dumoulin bytter Sunweb ud med Jumbo-Visma. Det er lidt af et powerplay fra Jumbo, der jo i forvejen har Roglic og Kruijswijk til den slags, mens Sunwebs trupsammensætning og flere års opbygning af selvsamme, for at Dumoulin skulle vinde Grand Tours, smuldrer ret meget ret hurtigt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Spændende rygter Il_Pref!

Jeg er helt enig i at Bennett hos Decuininck bliver rigtig rigtig godt!

Benoot til Sunweb er vel ikke just en tillidserklæring til en mand som Søren Kragh, der jo i princippet kan de samme ting, bare knap så godt. Lidt ærgerligt, omend han selvfølgelig er så god at han nok skal få sig nogle chancer.

Dumoulin til Jumbo lyder også ret interessant - men tænker du ikke at bytte med netop Kruijswijk kunne ligge i kortene? Han kan næppe være interesseret i at blive 3. hjul som GT rytter. Han risikerer jo slet ikke at komme til at være kaptajn i én.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Sam Bennett til DQS er et ret godt bytte, men mon ikke også Fabio Jakobsen efterhånden skal have en større rolle også i GT-sammenhæng også. Han virker til at have overhalet Alvaro Hodeg i hvert fald.

CCC bliver et rigtig øst-hold med Zakarin og Hirt, og spørgsmålet er vel om, de også kan lokke Kwiatkowski og Majka.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Forlan21
Hvis Jumbo Visma får kløerne i Dumoulin bliver de ikke sjove at lege med på en eventuelt holdtidskørslen til næste år. De er ved at få stablet et solid hold sammen i alle terræner..

Husker jeg forkert hvis jeg siger at det også er dem som er i føresædet til at snuppe Van der Poel efter OL til næste år, eller hvor er det han skifter hen?
Skrevet af Il_Preferito
Van der Poel har ikke været meldt sådan rigtig tæt på Jumbo efter de samlede Van Aert op. Deres rivalisering er nok overdrevet, men jeg har i hvert fald ikke set eller hørt nogle rygter, der peger den vej.

Tværtimod har Caynon annonceret, at de bliver sponsor for Corredon-holdet, hvor Van der Poel kører lige nu, ligesom Alpecin også hopper med.

Det har så omvendt fået Katusha til at holde lidt igen med kontraktforlængelser, men Corredon kommer til at opjustere ret kraftigt, er jeg sikker på.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Det ville næsten også være for vanvittigt at placere van Aert og van der Poel på samme hold. Det ville jo næsten være sidestillet med sagan og van Avermaet for et par år siden (hvis de var blevet placeret på samme hold).
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Spændende at se hvor mange der har valgt at bytte så meget rundt på deres hold i dag, at de har hentet Viviani. Han skal godt nok levere for at godtgøre for hvad eksempelvis Richeze havde hentet i stedet for, når man tænker på transfergebyr både i dag og i morgen...
Silkeborg IF
Skrevet af Travel100
Man ved bare at der kommer styrt..
Skrevet af Il_Preferito
Suveræn spurt af Quick Step.

Alaphilippe er virkelig et monster.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Vildt spændende dag i dag. Den gule trøje bliver afsindigt svær at forsvare som et hold, så mon ikke vi ser Alaphilippe lave en "van Avermaet" i dag? I øvrigt tror jeg at netop van Avermaet meget vel kunne vinde etapen.

Hvem har I af sjove bud? Altså udover de åbenlyse? Personligt har jeg fidus til Herrada (igen), og så tror jeg måske en Michael Woods kunne lugte en trøje.

Barguil venter nok til i morgen kunne jeg forestille mig. Wellens skal selvfølgelig afsted i dag for at hente bjergpoint.
Silkeborg IF
Skrevet af Mikker1990
Jeg har en fidus til Schachmann i dag. Mon ikke Calmejane også prøver igen i dag.
Følger: Randers FC - siden det hed Randers Freja, Newcastle - siden 2010
Skrevet af repos , moderator
Valgren sigter efter at ramme udbruddet, men jeg tvivler på, han har benene til det.

Ellers bliver det jo også spændende at se, hvem af danskerne der rammer asfalten i dag. Ser man bort fra TTT, så er vi på ét dansk styrt pr. etape.

Alaphillipe, Van Aert og så skulle det ikke undre mig, om Astana sender Lutsenko i aktion. Der er et eller andet ved Astanas hold, der bare virker småkaotisk og uafstemt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(011013190210)
Nu ved jeg jo reelt ikke hvem du (SotD) mener er åbenlyse, men formoder det kunne være aflønnede `selvbestaltede eksperters` favoritter.

Vel en ganske udforudsigelig og (potentielt) yderst interessant etape. En hvor man både skal være heldig, og have gode ben for at komme med i det rette udbrud.

Nuvel, har Muhlberger, Edet, Soler, Bettiol, Meurisse, Fraile og G.Martin som mulige ryttere i den kategori. Hvis de opfylder kravene altså!

Kunne iøvrigt være flot at se den gule trøje vinde i Colmar. Eller verdensmesteren for den sags skyld.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg har også ret stor fidus til Schachmann i dag. Sådan som han er kørende, er den helt perfekt til ham.

Det samme for Lutsenko i øvrigt og det har jo sine fordele at være chef-kazak på holdet, så man kunne godt forestille sig, han har frie tøjler i dag.

Normalt ville Alaphilippe ramme udbruddet, men jeg tror ikke INEOS lader ham køre for langt væk. Der hviskes om, han prøver sig af i forhold til et resultat i den samlede stilling og Kwiatkowski var i et interview i går inde på, at man nok ikke skulle forære ham mere tid, fordi man også forventer, han overlever etapen i morgen.

Umiddelbart bør opskriften være, at folk, der ikke er inden for 3-4 minutter af Alaphilippe og/eller INEOS, får lov at køre afsted, mens det modsatte nok bliver trukket hjem, men man kan spekulere i om Sunweb kunne have en interesse i at hjælpe til. Matthews har jo eftersigende forberedt sig på bjergene og selvom jeg synes, der ligger bedre muligheder for ham senere, kan han formentligt klare stigningerne i dag. Men trækker Sunweb Alaphilippe med til den sidste, kan de være 99% sikre på, han ryger afsted og selvom det er et noget lettere indløb til stregen i dag, er det en lidt ubehagelig situation.

Hvorfor Valgren ikke sørgede for at tabe tid i går, er en gåde. Würtz kunne jeg godt se komme med dog.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jaa, jeg ved ikke lige hvorfor jeg nævnte det der med åbenlyse favoritter. Dem er der jo principielt ikke nogen af.

Jeg tror jeg har skiftet mit Tour hold 4 gange nu :) - Det ender helt sikkert med, at jeg ikke skulle have skiftet en eneste rytter :)
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Wellens selvfølgelig ude for at samle point. Også Würtz er med. Spændende... Omend det vidst ikke bliver fra dén gruppe etapevinderen skal findes.
Silkeborg IF
Skrevet af Travel100
Hold nu kæft, jeg kan ikke vente på etapen i morgen, de svar vi får!! Og så Metallica bagefter!!!
Skrevet af Il_Preferito
Imponerende skidt taktik af Sunweb, der laver en masse arbejde, for så at have Matthews til at skramle rundt i spurten.

Fin etape igen dog. Og stærkt af Sagan.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af AHUJ
Hjalmer-agtigt, er da kun med for at give studiet noget kendiskulør.

Udover det virker han meget sympatisk.
YNWA
Skrevet af SotD
Patrick Bevin er udgået, hvis nogen skulle have fået den besynderlige lyst at købe ham til dagens etape...
Silkeborg IF
annonce
0