Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(011013190210)
Ganske bemærkelsesværdigt at vi skal til sjette etape, før første rytter udgår btw.

Spændende dag, hvor der er flere interessante temaer.

Klarer Alaphilippe cuttet - på sin egen måde?

GC etape altså, eller udbrud?

Brugt 587.xxx i transfers - damn - så skal blive de store kanoner + kaptajner der byder ind i top 15.

God etape.........

Skrevet af Slettet(011013190210)
Edit siger som i løjtnanter.
Skrevet af hjst
Tror jeg tager den på Eurosport hvis de har Brian Holm som medkommentator. Ved godt der er mange reklameafbrydelser undervejs, men så er der så meget andet pjat og pjank man slipper for.


Har købt Barguil til dagens etape, nok mest et "hjertekøb"


//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Slettet(011013190210)
Bay er den klart bedst fagligt funderede kommentator vi disponerer over i DK. Så ganske enig. At Holm så er pænt selvfed, so be it.

På tv2 har de reelt kun imø. CAS der holder.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg er alligevel ret spændt og (måske en smule nervøs) på Fuglsangs vegne, må jeg tilstå. Jeg håber inderligt, at 2019 bliver året, hvor det endelig lykkes for ham.

Umiddelbart bør de mange stigninger før finalestigningen passe ham glimrende, i hvert fald hvis han er kommet sig helt. Jeg kunne godt se ham få problemer, hvis det bare var et fladt indløb hen til la Planche des Belles Filles og så fuld smæk opad i 7 km. Men sådan som etapen er designet bliver det nok et forholdsvis mærket felt, der rammer finalen, så forhåbentligt er de sidste 5-10% blevet suget ud af Bernal, Yates osv. til den tid.
Skrevet af Travel100
Glimrende af Fuglsang. Bardet færdig. Skræmmende af GT!
Skrevet af Slettet(371401222003)
syntes mere det skræmmende at man kan cykle op af den bakke :D
Skrevet af AHUJ
Fed afslutning. Nu må Alaphilippe gå efter klassementet.
YNWA
Skrevet af Slettet(011013190210)
Skarpt svaret af G.

Men rolig nu vedr. Alaphilippe.
Skrevet af UdAfBusken
Alaphillippe skal da helt sikkert give klassementet et skud, men han knækker selvfølgelig før eller siden. I dag blev der kørt lidt afventende fra favoritterne, og afslutningen passede ham som fod i hose.
Skrevet af AHUJ
Men rolig nu vedr. Alaphilippe.

Jeg siger ikke, at han kan gøre det - men så længe han med i toppen af klassementet, skal han da gå efter det. Han bliver først testet igen på 14. etape opad Tourmalet, selvom han kommer til at smide tid på enkeltstarten dagen inden.
YNWA
Skrevet af Caroe
Hvis man ser bort fra top-3 (som alt andet lige er på lånt tid), så ligger der 18 mand inden for 1 min og 10 sekunder. Voldsomt efter første bjergetape. Sidste år var G allerede 1.25 foran.

Det kan blive tæt i år, selvom det nok ender med at Thomas vinder trøjen på enkeltstarten og holder den til Paris. Han var skarp i dag, omend måske et niveau under sidste år.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af SotD
Det blev langt fra en etape, som jeg havde forventet...

Udbruddet fik uforholdsmæssig lang snor med tanke på at både Decuininck og Jumbo-Visma burde have en rigtig stor interesse i at forsøge at sikre gult (som ville kunne holdes i mange dage!) Udbruddet i sig selv var måske ikke så overraskende, omend jeg havde forventet at se Barguil og Skujins med i det.

At Thomas var så stærk havde jeg bestemt ikke forventet! Omvendt havde jeg forventet noget der minder om en magtdemonstration af Bernal. Derudover havde jeg måske forventet at se Quintana svagere end tilfældet var, ligesom Porte overraskede mig positivt.

Tilgengæld er jeg skuffet over Adam Yates og ikke mindst Romain Bardet. Til dels også over Enric Mas, Steven Kruijswijk, Vincenzo Nibali.

Jakob Fuglsang virkede fint kørende og sluttede som nr. 4-5 af de reelle favoritter. Her tæller jeg ikke Alaphilippe med og Buchmann er lidt hmmm for mig. Jeg kan godt se ham køre i top 10, men ikke i top 5.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Jeg deltager derinde, og synes det er god underholdning så jeg kan godt anbefale det, omend reklamen måske er lidt kluntet :)
Silkeborg IF
Skrevet af Zacha
Jeg er også med - er ret underholdende!!
Skrevet af JuveFella
Forfærdeligt og slå over og se De Marchi ligge på den måde. Skrækkeligt.
Skrevet af qanatoli
Er der nogen der kan give en fornuftig forklaring på hvad der er galt med Dimension Data? Altså, hvad er det der før at et helt hold tilsyneladene er i elendig form - træner de forkert, eller hur?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Il_Preferito
Det har ry for at være lidt af en rodebutik internt, hvilket senest er blevet understreget ved det farceagtige forløb, der har udspillet sig mellem Aldag og Douglas Ryder efter Cavendish blev vraget.

Derudover er der selvfølgelig en satsning på (syd)afrikanske talenter, der er slået mere eller mindre fejl, hvilket påvirker i forhold til det generelle niveau på holdet, men selvfølgelig også resultaterne. Jeg har set flere nævne, at det hurtigt bliver lidt hårde(re) sæsoner på Dimension Data, fordi en række af de afrikanske ryttere ofte har visumproblemer og derfor er man færre ryttere til at køre løbene.

Jeg kender ikke deres fysiske sektor ret godt, men noget kunne jo tyde på, at den heller ikke er noget at skrive hjem om, når resultaterne kollektivt udebliver i sådan en grad, som tilfældet er.

De er selvfølgelig heller ikke specielt heldige i forhold sygdom og skader, men det er showbusiness.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af qanatoli
Tak for svar - jeg troede at ryttere som Boasson Hagen, Valgren, Kreuziger og et par af de andre var så selvstændige og erfarne, at de ville kunne selvtræne sig i form og levere bedre resultater selv uden et hold i ryggen. Men hvis de er slidt af et for hårdt løbsprogram giver det jo mening.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af SotD
Kan ryttere som Viviani og Groenewegen komme med til stregen i dag? Bookmakerne siger ja, men jeg synes jo at profilen skriger på Sagan/Matthews/Colbrelli.

Jeg tænker at smide lidt penge på etapen, da jeg for en sjælden gangs skyld har tid til at se en “transport-etape”.
Silkeborg IF
annonce
0