Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Travel100
Enig Repos, var det bare dårlige ben!

Men syntes bestemt at han stadig skal gå efter klassementet. Så langt er han heller ikke efter, meget kan stadig ske, men podiet bliver rigtig, rigtig svært..
Skrevet af repos , moderator
Enig, han skal jo gå efter klassementet. De har endnu ikke ramt de høje bjerge. Plus 2 min på GT med en TT forude henter han ikke.
Men han skal selvfølgelig se, om han kan overtale holdet til at sætte en offensiv ind i bjergene.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Lidt besynderligt, at kim Andersen havde meldt klart ud til sine ryttere, at kilometer 181-185 rummede visse risici, mens Lars Michaelsen var uvidende, og holdet anvendte tilmed strækningen (rundkørslen) til uddeling af flasker.

Andersens læsning af ruten hjælp dog, som bekendt, lige lidt.
FREM for alt
Skrevet af repos , moderator
Det er vanvittigt af Astana.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Porte virkede til simpelthen ikke at have haft benene til at følge med i dag. Det lød som om, det var foran ham, hullet opstod.
Skrevet af Strategy
Der er en grund til at Fuglsang aldrig vinder TdF (og næppe får en podieplads heller) og den grund så vi demonstreret idag.

Mestrene - de store ryttere - overlader intet til tilfældighederne og har hold omkring sig der minimerer tilfældigheder. Derfor bliver de sjældent fanget i styrt, og undgår at komme på mellemhånd i uheldige situationer.

Den evne har Fuglsang bare ikke - og åbenbart har han heller ikke holdet bag sig der kan kompensere for han svaghed der. Den svaghed kan man leve med i et 1-uges løb, men over 3 uger går den bare ikke.

Trist.
Skrevet af Eskapisten
Jeg hørte et sted, at Astanas måde at køre cykelløb på nok er dikteret af den måde, Vinokourov kan lide at køre cykelløb på (og selv kørte på). Altså at Astana kører kaosagtigt og uden samling, fordi det er sådan chefen ønsker at køre cykelløb på.

Hvis den analyse er korrekt, er det nok heller ikke nemt for Fuglsang at diktere samling. Uanset hvad, styrker Astanas manglende profesionalisme nok næppe Fuglsangs ønske om at blive på holdet.

Skrevet af SotD
Tidligere på sæsonen har det dog ikke været noget problem.

Som nævnt (og som også var det jeg oprindeligt hintede imod), så virker det en smule demonstrativt dumt det de laver, når man lægger det hele i en pulje. Det her med, at de ikke er helt hvor de skal være giver jeg ikke en skid for. Både LLS og Fraile tager en etapesejr i 3. uge...
Silkeborg IF
Skrevet af Eskapisten
Men - hvis jeg skal være sådan lidt konspiratorisk - så har Vinokourov vel ikke været tilstede i stort omfang tidligere på sæsonen?

Jeg er dog helt enig i, at LLS og Fraile kører mistænkeligt langt under niveau.
Skrevet af tobi
De tager simpelthen begge en etapesejr? Det vil jeg da anbefale dig at spille på så.
Skrevet af Il_Preferito
Den med Astanas måde at køre cykelløb på, har du hørt i Veloropas podcast og det er vist en af de større hatte af sølvpapir, man skal have på, hvis det skal give mening.

Modsat hvad mange tror, fordi vi i Danmark ofte spejler os i den måde, Bjarne Riis driver hold på (da han var dygtig til det), er det jo ikke sådan, at Vinokourov eller en anden holdejer bare blindt dikterer taktik og måde, der skal køres på, selvom Riis gjorde det. Og selv hvis han gjorde, burde holdets formål i løbet og Fuglsangs status alene være nok til, det blev fejet af og holdet samlede sig om ham.
I går var en kæmpe dumhed og det forstærker selvfølgelig kun indtrykket af, at Astana er uorganiserede, men det er jo ikke noget Vinokourov beder dem om at være.

Jeg køber heller ikke 100% den med manglende lederevner hos Fuglsang. Det er selvfølgelig nemt ar pege fingre af hans og Astanas kørsel i denne og tidligere Tour de France-udgaver, men han har jo netop udvist store lederevner i løbet af de senere sæsoner og især denne. Det bliver fremhævet af flere holdkammerater og man skal jo ikke kigge længere tilbage end Dauphine for at se hvordan Fuglsang fuldstændig roligt ledte holdet til den samlede sejr, hvor især sidste etape for mig står som et bevis for, at han både kan tegne taktik og være en leder på vejen.

Om det er presset i Tour de France, tør jeg ikke sige, men der er i hvert fald sket noget negativt med både ham og Astana i løbet af denne Tour. Man kan håbe, han smider alt overbord og går i offensiven fra start. Der er trods alt ´kun´ godt halvandet minut, der er til folkene i laget bag G og Egon, så en topplacering er stadig ikke helt lagt i graven. Men det kræver selvfølgelig noget voldsomt, når vi rammer de høje bjerge.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Eskapisten
Modsat hvad mange tror, fordi vi i Danmark ofte spejler os i den måde, Bjarne Riis driver hold på (da han var dygtig til det), er det jo ikke sådan, at Vinokourov eller en anden holdejer bare blindt dikterer taktik og måde, der skal køres på, selvom Riis gjorde det.

Nej, det er jeg med på. Min tanke var måske nærmere, at Vino tværtimod ikke i særligt vidt omfang dikterer retningslinjer, og at der under hans ledelse ikke rigtigt er styr på ganske basale ting som vindretninger på og scouting af ruten, optimal placering af soigneurs og så videre. Udefra set virker det i hvert fald som om, at der er ret mange ting, som er overladt til tilfældighederne i Astanas Tour de France. Om det så skyldes, at Vino er en Kasakhisk Cowboy er selvfølgelig ren spekulation, men det virker i hvert fald ikke som om, at holdet for alvor er sat op til at køre klassement. Og allligevel har de tilsyneladen stort set udelukkende kørt med klassementet for øje.
Skrevet af Il_Preferito
Men der er jo netop styr på de ting. De har jo vundet et hav af etapeløb og kørt Superman Lopez på podiet i to Grand Tours, så det er jo ikke en organisation, der ikke har styr på etapeløb.

I går tager ham, der scouter ruten alt for let på vinden, hvilket bliver (ekstra) alvorligt, fordi Fuglsang og kompagni sover på det vigtigste tidspunkt i løbet af hele etapen. Jeg anfægter som sagt slet ikke, det ikke forstærker indtrykket af, at Astana sejler i den her Tour, men jeg synes det er for nemt at pege på Vinokourov som en eller anden kaospilot, der gerne bytter action med organisation, fordi han var en løs kanon som rytter.

Dermed ikke sagt, deres organisation eller kørsel er toptunet. Situationer som den i går må selvfølgelig aldrig ske, men det gik altså også galt for FDJ, Trek og EF, hvor sidstnævnte jo ser endnu dummere ud end Astana.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Eskapisten
Jeg kan sagtens følge din pointe, og jeg er helt med på, at Astana også har vundet masser af cykelløb. Det virker dog, som om ret meget sejler på holdet pt., og så kan jeg altså godt se pilen pege på holdets øverste ansvarlige. Og igen, det handler ikke nødvendigvis om, at Vino gerne bytter action med organisation, men måske nærmere, at han ikke går specielt meget op i organisationen, og tingene derfor kommer til at sejle. Det er alt sammen spekulation. Men Vino må dog nødvendigvis bære en stor del af ansvaret for tingenes tilstand (ligesom Fuglsang selv iøvrigt), uanset hvad grundlaget så er.

Edit: Men iøvrigt er det jo ligegyldigt, det var blot et perspektiv på en miserabel situation. Det kan jo også vise sig at være positivt for løbet, at Fuglsang, Bardet, Landa, Pinot og Porte alle et tvunget i offensiven, samtidig med, at Ineos måske ikke er ligeså stærke som i tidligere udgaver.
Skrevet af dillen
@SotD

Så lige din tilkendegivelse af deltagelse i cyclingcareer.dk og kan se, at det kræver, at man har Pro Cycling Manager.
Kan det virkelig passe, at Pro Cycling Manager kun er tilgængeligt på en Windows-computer og ikke en Mac?
Skrevet af SotD
Cycling Career kræver ingenting. Du skaber en virtuel rytter, som en slags rollespil. Der er løbskørere der står for løbene.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Skal der smides lidt mønt på Nibali til i morgen, eller er det for tidligt?
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Absurd mystisk exit af Rohan Dennis.

I morgen er bedste mulighed for dansk etapesejr i år, men Van Aert bliver en svær nød at knække.
Skrevet af jomic...
Tja... hvis hele planen fra holdskiftet var at pisse på sponsoren har han min fulde opbakning. Selvom det er ved at være tyndt med etik og moral i sportens verden.

Det skal lige nævnes, at der er en del personlig holdning lidt ude af trit med fakta i ovenstående.

Men ja, det virker fuldstændig absurd. Mon ikke forklaringen er noget i stil med at Dennis vil i udbrud, har fået forbud fordi der er enkeltstart, han gør det alligevel og får besked i radionen eller direkte fra bilen. Han overreagerer, når ikke at køle af og hopper i bilen i forplejningen.
Skrevet af tobi
Det lyder ikke til at være det. Nærmere noget om utilfredshed med enkeltstartsudstyret, der ifølge Thor Hushovd af alle, der havde en snak med ham i går, skulle give Dennis´ konkurrenter en fordel på op til 40 watt.

Hvorfor den så lige skulle eksplodere dagen før Tourens enkeltstart kan forekomme en anelse mystisk. Måske det hele tiden har været hans plan, men han ville se, om han kunne vinde etapen i dag fra et udbrud og ad den vej forhindre blamagen? Jeg ved det ikke.
annonce
0