Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Der er jo netop intet at forstå.

Der er så kæmpestor forskel på de to ryttere og deres karrierer. Og når du binder det op på, at Alaphilippe kører en god enkeltstart, bliver det ekstra dumt.

Du er med på, han var en af favoritterne i går, ikke?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Slettet(011013190210)
Nu er det som ikke fordi jeg nødvendigvis skal blande mig i jeres disputs. Nuvel, kunne det tænkes at der underliggende ligger et dopingtema uudtalt, og I måske derfor taler forbi hinanden?

Et er jo at Armstrong kom tilbage fra sin alvorlige sygdom som en ganske anden fysisk ryttertype, og jo åbenbart havde været i `honningkrukken`. Noget andet er vel at Alaphilippe kører stærkt og er i sit livs form. Det indikerer jo ikke doping - måske blot lidt motorcykelpace her og der i går :-?

Mere seriøst. Det bliver interessant at se om den franske darling kan sidde med på Soulor og/eller Tourmalet. Selv siger jeg nej. Men har da før taget fejl. Tænker blot at Landa/Bardet sørger for at der bliver kørt `rigtigt`væddeløb på den komprimerede etape.

Alle ønskes en god etape....
Skrevet af Randersc Freja FC
Alle under sig over franskmanden, men stiller ikke spørgsmål ved de engelske baneryttere, der pludselig slår alle på de højeste bjerge. Svarer vel til at få en 100 meter løber til at vinde 10.000 meter
Pokalmeister 2021
Skrevet af Il_Preferito
Dopinganklage eller ej, så er det jo en fuldstændig idiotisk sammenligning at lave.

Vi taler om en mand, der få år forinden var døden nær (!) og returnerede sent i 1998, for så i 1999 at køre fra rutinerede etapeløbsryttere, som om de var juniorer. Det blev - med rette - kaldt et mirakel og det er vi slet, slet ikke i nærheden af her.

Alaphilippe er helt tydeligt i monsterform og kører ganske fornuftige enkeltstarter, når distancen ikke er længere end i går og det samtidig er en hård rute. Læg dertil, at han har den med afstand bedste cykel og tilhørende udstyr i feltet. Jeg så nærmest ikke en ekspert eller cykel-better, der ikke havde ham i deres top 5 inden etapen og så går han formentligt også en lille smule dybere end de resterende folk i toppen af klassementet.

Jeg frikender på ingen måde Alaphilippe for at være dopet, men det er ikke det sammenligningen går på.
Er det overraskende, han er i gult nu og med den margin? Ja, men de hårde etaper er indtil videre blevet afviklet på præcis hans og Quick Steps præmisser, vi har ikke haft en "rigtig" bjergafslutning endnu og han har i flere omgange (eftersigende) været pænt begunstiget af pace fra motorcyklerne.

Indtil videre har Alaphilippe "bare" været dygtig, smart og heldig i de vigtige situationer, men fører han efter på søndag, kan vi selvfølgelig begynde at tale om hvad der er op og ned. Selv der vil en sammenligning med Armstrong og hans forløb dog være helt på månen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg har satset imod Barguil i dag. Jeg tror han smider lidt tid, efter et af sine angreb i finalen. I morgen går han all-in på etape + bjergtrøje! :-)

Wellens går helt sikkert afsted i dag for bjergtrøjen, men han er for dårligt kørende til at jeg vil have ham. Ciccone er oplagt, men for dyr... Aru og Zakarin vil nok gerne afsted tror jeg.
Silkeborg IF
Skrevet af MrDemus
Jeg ville meget gerne have havt Zakarin, da jeg tror på ham i dag, men han er alt for dyr. Hvis han ikke går afsted, så taber han også en masse penge.
Jeg gik med Landa i stedet. Selv hvis han ikke prøver på noget, så sidder han med hjem.

Så det blev:
Holdt fra i går:
Thomas
Buchmann
Pinot
Kruijswijk


Udskiftninger:
Landa for Bernal
Gaudu for Van Aert
G Martin for Oliveira
Bennett for Haga
Southampton AGF
Skrevet af repos , moderator
Alle under sig over franskmanden, men stiller ikke spørgsmål ved de engelske baneryttere, der pludselig slår alle på de højeste bjerge. Svarer vel til at få en 100 meter løber til at vinde 10.000 meter

Øh, har du ikke set TdF de seneste syv år?
SKY har da i den grad været igennem vridemaskinen.

Fedt af Alaphilippe i går, og det er godt for løbet, at INEOS nu skal spille offensivt ud. Mas kørte en god enkeltstart igår, så DQS har også flere kort at spille ud.

Håber, vi ser favoritterne afgøre etapen i dag, men der kommer selvfølgelig et udbrud afsted med gode folk, der er kørt agterud. Zakarin, Nibali etc.

Af klassementetfolkene er mine favoritter, Thomas og Pinot, og så er det ekstremt spændende med Alaphilippes holdbarhed.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Alle under sig over franskmanden, men stiller ikke spørgsmål ved de engelske baneryttere, der pludselig slår alle på de højeste bjerge. Svarer vel til at få en 100 meter løber til at vinde 10.000 meter


Det her er noget af det dummeste, jeg længe har læst.
Skrevet af SotD
Jeg har beholdt Alaphilippe i dag. Jeg tænker at han meget vel kan smide trøjen, men jeg tror omvendt også at han fortsat er i top 10 efter etapen (så rigeligt) og ender i top 15 på etapen.

Selve etapen synes jeg er svær at kalde. Det kan gå til et bræk, men det kan også blive en monster etape med pres fra FDJ, Astana, Movistar og Ag2R. Eller den sædvanlige tonsermaskine sluttende med cementering fra Thomas, Bernal og Poels (som jeg tror på herfra og til slut).

Jeg er gået med de forholdsvist sikre, og så taget Martin og Pauwels for at undgå store minus point.

Min “satsning” er lige pt. endt på Mollema, da jeg tænker han får fripas og måske godt kunne stikke af med 15km til mål og mose sig til et hæderligt resultat.
Silkeborg IF
Skrevet af Travel100
Pinot har det nok ok med at al fokus er på Alap.!

Derudover, ser virkelig frem til denne weekend, så mange spørgsmål man ønsker svar på!!

Hvis ikke Bardet, quintana og Yates, viser nyfunden gejst og topniveau, er de i hvertfald ude.

Porte: hvor stærk er han?

Pinot: fortsætter han sit høje niveau, eller falder han sammen igen!

Uran, Mas, Kruisjwick...hvor langt kan de nå..?

Ineos: Hvad gør de ved Alap!!

Tror det bliver godt:)
Skrevet af SotD
Jeg tror ikke INEOS er voldsomt bekymrede for Alaphilippe hvis jeg skal være ærlig. Det ville være en utopisk tanke at han skulle kunne forsvare sig så godt over så mange bjerge, når de bedste skruer bissen på, selvom han hidtil har vist sig som den stærkeste. Men top 5 er afgjort ikke urealistisk, sådan som de andre kører sig ud af løbet på kryds og tværs.

Mange snakker om at det er kedeligt med de store afstande, men personligt synes jeg det er fedt, da det tvinger rigtig mange ryttere i offensiven, og ikke bare de fortabte typer. Det er vel kun Alaphilippe, Thomas, Mas og tildels Kruijswijk der kan køre defensivt og af de er det kun Thomas der har holdet til det. Alle de største navne (efter Thomas) er nødt til at gå linen ud. Ikke bare for at vinde, men for overhovedet at nå podiet!
Silkeborg IF
Skrevet af Slettet(011013190210)
Pref:

Rolig nu. Jeg bød som blot ind med et evt. tema du og Målmaskinen (på landsholdet med ham vamos) ikke nødvendigvis havde fået afstemt!

Jeg insinuerer skam ikke at Alaphilippe skulle være på doping. Gør Målmaskinen? Måske mellem linjerne. Kommer nok an på hvordan man læser og ikke mindst tolker folks indlæg.

Personligt bliver jeg dog ærgerlig og en smule ked af det, når ordvalg som idiotisk og hjernedødt - om andre brugere - benyttes. Netop en som du har jo oplagt indsigt i cyklingens univers. Så bør ikke komme i dine følelsers vold. At bevare roen, overblikket og ordentligheden. Det klæder alle.

Iøvrigt har du ganske ret i at Bora og DQS er lykkedes med at intimidere andre hold til nu. Ud over at Jumbo bare har kørt deres eget trip. Men en anden snak.

Årets TdF rute er lagt an på Bardet og Pinot succes. At Alaphilippe så også har profiteret af det. Enten skarpt af Prudomme og andre i organisationen, og/eller lidt held.

Er med på at du i denne tråd har en stor status. Og muligvis er ganske tæt omkring beslutninger eller von høren sagen?

Men, tro mig. Du er ikke den eneste. Jeg har selv kørt stærkt. Som i rigtig stærkt.

God etape og sommer.......

Skrevet af Il_Preferito
Det er jo oplagt en dopinganklage (og det er i øvrigt helt fint). Han skriver, man bliver mistænkelig og bakker det så op med, at Armstrong også pludselig kunne køre prologer og enkeltstarter - ud over at sammenligningen mellem Armstrongs mirakel og Alaphilippes evner og form er fuldstændig tumpet, understreger det jo også, han slet ikke har fulgt med. Alaphilippe har kørt flere gode enkeltstarter de senere år og ruten var jo helt perfekt til ham.

Jeg siger som sagt ikke, at Alaphilippe ikke er dopet eller at det ikke er en overraskelse, men at sammenligne det med en mand, der gik fra sit dødsleje og til at være verdens bedste Grand Tour-rytter på rekordtid, er jo helt i hegnet.

Skynd dig ud at køre stærkt igen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Pointerne er fint nok Il_Pref, retorikken er dog ved at være trættende. Man kan sagtens lukke debatten uden brug af tumpet, hjernedødt osv.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Sorry, men når man sammenligner noget, der er mere eller mindre forventeligt med alle tiders største dopingtyran, så bliver en spade altså til en spade.

Glashus og alt det der, i øvrigt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Chris Ankers afsluttende bemærkning i den netop overståede diskussion på TV2 er i hvert fald ganske rammende.
Skrevet af Travel100
Pref@

Du ved åbenlyst meget om cykelsporten, hele vejen rundt, men du sidder også på spring med en arrogant eller nedladende ørefigen, hvis en bruger liige formaster sig til en lidt skæv formulering.

Put chef kasketten lidt væk.
Skrevet af Mr_bum
I dette tilfælde var der tale om et dumt indlæg, som Pref i mine øjne fortjent gav svar på tiltale.

Det var selvfølgelig ikke helt på niveau med det om de britiske baneryttere. Eller hvis man er uforstående over for, at Gaviria er en god sprinter, når der ikke findes én flad vej i Colombia.
Skrevet af Il_Preferito
Spændende nok, at FDJ samler handsken op i dag. Pinot virker voldsomt velkørende og Madiot har lovet, de kommer med alt hvad de har.

Spørgsmålet er hvordan Pinot tackler den varme, TV2 lige har varslet i næste uge. Det er normalt ikke det bedste han ved, selvom det vist blev overdrevet lidt i sidste års Giro, hvor han ´bare´ var tom.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Travel100
"Svar på tiltale" Altså, der ER altså ingen grund til at bruge den retorik som Pref gør. Fortæl dog på en nogenlunde saglig og ordentlig måde, at det er man meget uenig i. Det der med at kalde andre brugere alt muligt nedladende, fremmer bestemt ikke en debat.
annonce
0