Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Æv, nu dør top 5 nok desværre.

Jumbo er godt nok blevet lede.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Travel100
Øv. Han så ellers så godt ud....altså Fuglsang
Skrevet af cabra.
Selvfølgelig bliver Fulgsang sat når det for alvor skal afgøres.
Skrevet af Il_Preferito
G ser helt slukket ud.

Allan vinder sgu Touren.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af NickRomano
Fuldstændig åbent....vildt!
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Mr_bum
Godt nok ærgerligt, at Pinot tabte tid i vinden. Spørgsmålet er nu, om der er nogen, der betaler en pris i morgen.
Skrevet af Il_Preferito
Vild etape, som vi kan takke Movistar. Ærgerligt, at det endnu engang kom til at ligne et cirkus, da vi nåede den spidse ende.

Quintana og Yates er ude, mens Fuglsang og Porte også ser ud til at være færdige. Ineos ligner pludseligt et hold, der maksimalt er på niveau med de andre, men måske de forsøger at slippe Bernal løs nu.

Skal vi stemme om det? Hvem siger, Allan går på podiet?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Travel100
Ærgerligt at Fuglsang ikke lige kunne holde tabet nede på 20-25 sek. Men ok, imo er han ikke helt ude endnu..

Men enormt interessant for spændingen at GT viser svaghed.
Skrevet af Travel100
Syntes det er for tidligt at spå om Alaps podie muligheder, men jeg stemmer gerne efter i morgen.

Pinot ser stærk ud!!
Skrevet af SotD
Det virkede som om der gik tørvetriller i den, da Movistar bare satte et SKY-tempo, men det hjalp jo så gevaldigt at de kørte de to kaptajner endegyldigt ud af løbet på det (Landa vinder ikke. Det gjorde Valverde dog retteligt heller ikke).

Jeg er overrasket over Kruijswijk, og i negativ forstand over Mas, som jeg troede meget på.

Ærgerligt at de ikke fik trykket speederen i bund lidt før, for Thomas kunne godt have smidt et minut her!

Jeg tror fortsat ikke på Alaphilippe samlet, men hvor er han dog ubeskriveligt god!

Thomas er stadigvæk min favorit, men skellet mellem han, Pinot, Bernal og Kruijswijk er blevet noget mindre. Og kæmpe thumbs up til Buchmann for det niveau han har vist i år...

Fuglsang ender 7-8 i år.
Silkeborg IF
Skrevet af NickRomano
Der kan da ske vildere ting, end at Alaphilippe går på podiet.

Spændende er han dog, også selvom jeg synes, at han generelt bliver undervurderet. Det taler dog ikke til hans fordel, at han skal forsvare sin gule trøje så længe; det må koste på alle parametre i forh. til konkurrenter, der kan køre under radaren.

Kruijswijk lignede én, der havde rigtig meget at køre med - både individuelt og holdmæssigt.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Chul
Med alt det doping de har skudt Alaphillippe med, så vinder han selvfølgelig Touren :) Ham kan de vist lige så godt pille til side nu.

Jeg ved ikke helt, hvordan jeg har det med det, for det er squ også fedt at de ikke bare er Ineos/Sky der dominerer det hele og gør løbet kedeligt. Tror faktisk bare jeg synes de skal skyde Alaphillippe med lidt mere af det gode, så han kan holde helt til slut :D
Skrevet af Slettet(011013190210)
Allan Filip går ikke på podiet.

Ud over dem du nævner som færdige. Så kunne Mas og Uran vel ryge i samme kategori.

Vældig interessant dag. Landa, Bernal, Pinot - G (varmen et prob. i dag igen?) - ligner vel lige NU podiet. Eller Kruijswijk som aldrig rigtig går ned.

Skrevet af Kaparo. - Kaka, El Pato,
Frankrig må også være på den anden ende pt.
Fransk etapesejr på Tourmalet og Alaphillipe tager tid på mange af de andre. Jeg er ikke sikker på, at de kan tåle det.

Det kunne meget vel blive en fransk Tour vinder. Spørgsmålet er så om Alaphillippe knækker, når han pludselig er favorit til at vinde Tour de France.

En skam at Fuglsang ikke kunne sidde med de forreste hele vejen, men forventeligt.
Skrevet af NickRomano
Landa er i mine øjne ikke til podiet, hvilket i dag kun bekræftede et nøk mere.

Kruijswijk, Pinot og Bernal er mit øjeblikkelige podie.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Mr_bum
Jeg tænker også at være klogere efter i morgen på Allans muligheder. Men de er forbedrede efter i dag, må man sige. Han har dog næppe to minutters forspring efter på torsdag.

Landa har nok vundet kaptajnrollen på Movistar, men prisen var dyr. Og underligt kørt af dem, når man tænker på deres normale fokus på holdkonkurrencen. Landa sidder så også som den eneste med en hård Giro i benene, så man kan heller ikke forvente det helt store.

Fuglsang falder igen ikke igennem, men top-5 kan blive meget svært.
Skrevet af Travel100
Alap, GT, Kruisj, Bernal og Pinot, virker som de stærkeste. Fuglsang er dog ikke mere fra i niveau, end at han kan være med helt i top senere.

Kun GT (og til dels Pinot) har dog tidligere i touren vist et gennemført niveau fra start til slut....Så meget ukendt land!

Men det så virkelig ud som om at Alap lod Pinot køre, sådan så jeg det i hvert fald. Måske for ikke at skabe noget fransk ballade
Skrevet af repos
Alaphillipe kan jeg sagtens se vinde TdF nu. Mas må være reduceret til hjælper fremover, men problemet er, at DQS ellers er støvsuget for bjergryttere.
Kruijswijk ser virkelig virkelig god ud. Solidt med De Plus og Bennett til sidst, og han har tilpas meget GT-erfaring til at være kunne holde kadencen ind i sidste uge.

INEOS er tydeligvis under par. Thomas´ manglende forberedelse må have kostet, og Bernal virker ikke helt til at have overskud. Når Wout Poels samtidig er under par, så får de vanskeligt ved at kontrollere.

Vildest i dag var dog Gaudu, da han satte Pinot perfekt op til finalen. Han gjorde godt nok ondt på favoritfeltet.

Fuglsang var der desværre ikke i dag, og jeg frygter det her begyndelsen på en deroute. Det er som regel ikke gode tegn, når man bliver smidt på første alvorlige bjergetape.
Jeg havde forventet, han kunne køre mindst lige op med en rytter som Buchmann, som forøvrigt bliver rigtig spændende de næste dage.

Quintana fik banket endnu et søm i kisten, og det er efterhånden en trist historie.

Og stakkels Bardet; hvis nogen på forhånd havde sagt, at vi skulle have en fransk sejr og en fransk gul trøje på Tourmalet ved to forskellige franskmænd...og ingen af de to var Bardet. Så havde han nok stukket dig en flad.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Meget enig i stort set det hele.

Jeg kan heller ikke rigtigt se Fuglsang komme tilbage, for man ser sjældent folk, der bliver bedre og bedre ovenpå en dag som i dag. Det må selvfølgelig også bekymre Geraint Thomas. Især fordi, han sagde han var skidt allerede fra start og holdet igen døde.

Hvis Fuglsang vil noget, må man gå ud fra, Astana skal smide en håndgranat i feltet tidligt i morgen og så ellers satse butikken.

Mas må være reduceret til hjælperytter, især med tanke på, han skifter hold. Det var imponerende fra Allan i dag. Han er selvfølgelig velsignet med, at de drejer i modvinden da han ser ud til at være allermest under pres, men i dag synes jeg også, han meldte sig ind i kampen om sejren.

Jumbo ser meget fornuftige ud. Jeg håber, at de fortsætter offensiven sammen med FDJ.

Quintana kommer til at rådne hos Arkea. Især når han tager alle de dårlige (Amador undtaget) hjælperytter med.

Næste år bliver Tour-ruten nok et par høje bjerge og så ellers skarpe etaper med masser af stejle, korte stigninger.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Ja, det lyder som et godt bud på en rute. I år har man nogenlunde forsøgt at ramme Bardet, så og så flopper han fuldstændig. Gad vide, hvad der er gået galt.

Thomas´ styrt i Schweiz, krydret med en måske ikke helt optimal vinterform, betyder en hel del. Den måde han falder på idag lover ikke godt. Desuden er holdet svagere end meget længe.

Mht. Jumbo Visma; gad vide, om de fortryder Roglic satsning på Giroen. Umiddelbart ville han og Kruijswijk have været en vanvittig duo, hvilket man også så sidste år.

Fuglsang skal satse et eller andet i morgen, for han kører aldrig i nærheden af podiet ved blot at følge favoritterne. Så ender det som i dag, bare med større og større tidstab. Han lignede en slagen mand i interviewet bagefter.
Formen er selvfølgelig ikke helt skidt, men han er nok ved at være der, hvor en etapesejr skal prioriteres.

Movistar ville så meget, men kunne så lidt. Respekt for at tage initiativ, men det er ret sølle at overvære deres nedsmeltning. Amador kørte ellers blændende.

Quintana må få en ordentlig bunke penge for sit skifte, og Movistar er nok tilfredse med at slippe af med ham. Arkea er selvfølgelig en sportslig nedjustering af de helt store. Det er vel kun Dimension Data, der havde været værre.

Spændende, om Movistar vil forsøge at hente nyt blod, for Landa vinder aldrig en GT, eller om de tror på Carapaz og Mas som GT-vindere.

Og med hensyn til Dimension Data, så er deres TdF endnu en ynkelig opvisning i elendighed. Ryttere, der er helt ude af form, men til gengæld ævler om Mandela Day. Det er så kvalmende, men de har det sikkert skidehyggeligt, taler engelsk sammen og er én stor familie. Til har Valgren valgt at ødelægge en god karriere på den baggrund.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0