Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
Nu kan man jo ikke bare bestille en etapesejr, cabra.

Det bliver en fed sidste uge. Kan ikke huske et mere åbent TdF med så mange potentielle vindere inden sidste uge.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af cabra.
Klart nok. Han forsøgte sig da også i dag.

Hvis/når top 5 ser endnu mere umulig ud end det gør i forvejen, så er det spørgsmålet om, at han vil satse hele butikken eller snaerere forsvare hans top ti placering.
Skrevet af Travel100
Wauuw det bliver spændende i alperne!!
Skrevet af Travel100
Nå Fuglsang. Selv som optimist, er podiet nu meget meget langt væk. Selv top 5 er pt usandsynligt. En 7. plads ligner det maksimale, som det ser ud nu.

Favorit må være Pinot. Man tænker lidt at han jo skal have noget til enkeltstarten..men den er jo allerede væk!

Bernal som 2´er

Thomas, buch kruis og Landa i nævnte rækkefølge derefter.

Alap!! Tror han går ned..men tror også det kan afhænge lidt af hvordan han tager en dag som i dag! Som ok..eller som "shit, nu tager de mig"

Spændende om alle i toppen, holder niveau til alperne kommer!?
Skrevet af tobi
Hvor er det her dog et fedt løb! Ineos er svagere end forventet, selv deres kaptajner er kun på niveau med rivalerne. Det giver masser af underholdning og spænding, som ikke har været os forundt siden 2011.

Thomas og Bernal skiftes til at være bedste mand hos topholdet, men heldigvis er de ikke konkurrenterne overlegne, og det giver en højst underlig oplevelse af Tour de France, hvor vi jo efterhånden er vant til, at afgørelsen er faldet meget tidligt i løbet.

Jeg tror efterhånden, at Pinot vinder, men han kommer ikke til at være begejstret over det meget varme vejr, der skulle ramme feltet i næste uge. Jeg har hørt snak om, at der imidlertid er risiko for kulde og regnvejr på Alpe-etaperne, og det vil i så fald være vand på hans mølle.

Buchmann ser også farligere og farligere ud. Han har haft et perfekt løb, men hans enkeltstart var måske en anelse ringere end det, han præsterede i Dauphiné. Det er svært for alvor at forestille sig, at han vinder Touren, men det kan altså godt ske.

Kruijswijk plejer at være bedst i den sidste uge, og han ser fortsat nogenlunde ud, selvom han dog viste svaghedstegn i dag.

Så er der Movistar-duoen, som noget overraskende består af Landa og Valverde. Landa ligner en, der kommer til at være som en sæk lopper i næste uge, men han har jo altså Giroen i benene. Valverde har derimod haft et særdeles let løbsprogram, og han ser ud til at blive bedre og bedre. Hvor meget jeg end ville ønske det, tvivler jeg dog på, at han pludselig kommer til at kunne følge med de allerbedste, så podiet må være uden for rækkevidde, med mindre en hel del ryttere kollapser.

Hvilket Alaphilippe kommer til at gøre, men han skal virkelig have tak for underholdningen.
Skrevet af Il_Preferito
Allan lignede en mand, der havde fået en alvorlig skramme i rustningen, da han kom i mål. Han laver et par fejl ved først at gå med i Pinots ryk, for dernæst at føre i gruppen med G og Kruiswijk. Man kan sagtens argumentere for, at han skal gøre begge dele og det er ufatteligt nemt at være bagklog, men den bliver dyr, da Pinot får skovlen under ham og Poels dernæst ser, han er stegt i deres gruppe.

Han har fordel af, at der nu venter en hviledag, at tirsdag er nem og at onsdag i teorien passer rigtig godt til ham, men Izoard og Galibier ser unægteligt lidt triste ud - også selvom der er en nedkørsel til slut. Især når Mas lignede en, der gik på sommerferie i dag. At slutte 1 minut efter gruppetoen er simpelthen for ringe, hvis han ikke er blevet syg.

Pinot ligner stærkeste mand netop nu. Kan han undgå den berømte dårlige dag og klare varmen (hvilket er noget, jeg som nævnt synes er blevet en smule kørt op på baggrund af sidste års Giro), ser det positivt ud. 15 sekunder til G efter at have smidt 1.40 i sidevinden og alle enkeltstartskilometer overstået, havde både han og FDJ nok gerne byttet den for inden start.

Kruiswijk tror jeg også stadig har noget tilbage. Alperne passer godt til hans måde at køre stigningerne på og hvis både De Plus og Bennet ka holde på, ser de meget stærke ud.

Det er min fornemmelse lige nu, at Ineos ikke kan få mere end en mand på podiet og det skal de nok også være glade for. Sympatien for og spændingen omkring Egon er stor og finder han for alvor benene i Alperne, ligner han en, der kan gøre stor skade. Spørgsmålet er så om han kan knække Pinot og om det ikke begraver G endeligt, i så fald.

Og så letter jeg lige på hatten for Amador og Soler. Det var satme i orden igen i dag. Ærgerligt, deres kaptajner får så lidt ud af deres arbejde og den - tilsyndeladende - gode taktik.

Jeg håber sgu Pinot vinder. Egon skal nok få sine Grand Tour-sejre de næste år.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Forlan21
Tom Steels melder at Mas var syg i dag...
Skrevet af LukeDanDuke
Enig i at det er et klasse løb at se på. Bedste Tour i mange år.
Skrevet af Mr_bum
Der er forhåbentlig en masse godt i vente. Dog vil jeg heller ikke blive overrasket, hvis INEOS står stærkt igen i alperne.

Simon Yates skal have rose for endnu en gang at køre klogt og godt, og det er ikke nødvendigvis hans sidste etapesejr i det her løb.
Skrevet af Slettet(441819190908)
Hvor god er Fuglsang egentlig i bjergene? Synes han ofte falder fra når konkurrencen spidser til, og ender med at tabe minutter og sekunder til de øvrige favoritter
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af UdAfBusken
I grand tour sammenhæng har han altid været et niveau eller to under de bedste. De seneste 2-3 år, og specielt i 2019, har han dog været blandt de allerbedste i kortere etapeløb, hvadenten det har været på kortere stigninger i Tirreno eller Baskerlandet Rundt eller i "rigtige" bjerge i Dauphine og Schweiz. Det er også grunden til, at man har haft lov til at være mere optimistisk på Fuglsangs vegne inden dette års Tour de France, men desværre ser det ud til, at det velkendte mønster, hvor Fuglsang ikke er i stand til at matche verdens bedste klatrere, når de andre er på deres absolutte topniveau, gentager sig igen i år.
Skrevet af Slettet(441819190908)
Ja, det er også min fornemmelse, at han ganske enkelt bare falder fra sammen med andre gode men ikke super bjergryttere. Det er desværre heller ikke ofte jeg mindes at have set ham i angreb i tidligere tours. Det er selvfølgelig dels fordi han ikke får lov af feltet, men det virker også til at han ganske enkelt bare ikke har det der skal til for at kunne køre fra, men ´kun´ sidde med 80% af tiden. Sådan en præstation som Landa leverede idag, kunne jeg eksempelvis ikke forestille mig at Fuglsang kunne kopiere.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af Inuk.
Fuglsang er ca. 3:40 efter Kruijswijk på tredjepladsen. Hvis Fuglsang vil på podiet skal han koncentrere sig om Kruijswijk, istedet for at forsøge at køre med Landa og Pinot.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(441819190908)
Det er rigtigt. Men jeg mener mere, at selv hvis han var sejlet agterud og ikke udgjorde en trussel for klassementet, så ville jeg have svært ved at se ham lave et af de her imponerende bjergridt, som vi eksempelvis så Landa lave idag.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af #GGMU!
Ser ikke så meget cykling som mange af jer nok gør, men mine tanker om Fuglsang, har altid været, at han ser for "tung" ud, i forhold til de bedste i bjergene, han slår mig mere som en "diesel" type, der kører konstant, men ikke rigtigt mere end det, når bjergene kommer.
Skrevet af NickRomano
Fuglsang kan stadig vinde TdF, hvis han forbedrer sig lige så hurtigt som Jonas386 har tilegnet sig viden om løbet.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Slettet(441819190908)
Jeg er ikke cykelekspert, og jeg synes også jeg gør det ret klart, at mine indlæg er umiddelbare indtryk. Jeg spørger blandt andet fordi jeg selv håber på Fuglsang - Han er jo dansker - og det ville være fremragende at blive modbevist og min tvivl gjort til skamme. Der er jo åbenlyst folk i tråden der ved en masse om cykling og ser en masse løb.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af NickRomano
Det er helt fint.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af hjst
Nå, Alaphilippe (JA), så gik den ikke længere, eller det var i hvert fald sådan jeg opfattede de fleste danske kommentatorer efter søndagsetapen. Tidstab i forhold til stort set alle seriøse kandidater.

Men hvad nu, 2 forholdsvis "nemme" etaper inden de alvorlige dage i Alperne, klarer han den, eller .. ? - Jeg håber det, men tror/tør ikke tro på det.

JA er jo alene, det er der jo også andre der er, men de har trods et par hjælpere der holder længere end JA´s gør - og INEOS er desuden "2 mod 1" og kan de styre kasketterne tror jeg de begge kommer i top-3.

Pinot og Landa er vel begge fortsat humørryttere hvor man ikke helt kan udelukke et sammenbrud og Landa er trods alt lidt over 3 min. efter Pinot (og næsten 5 min. efter JA)

Så er der Kruijswijk og Buchmann - hollænderen har vel bedre back-up, mere erfaring, men er han ikke "den-evige-to´er"?

Om det har været det bedste TdF - lad mig nøjes med at sige at det heldigvis fortsat er meget spændende.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Mikker1990
Pinot og Landa er vel begge fortsat humørryttere hvor man ikke helt kan udelukke et sammenbrud og Landa er trods alt lidt over 3 min. efter Pinot (og næsten 5 min. efter JA)


Man kan vel ikke udelukke et sammenbrud fra nogen ryttere i år. Jeg synes, at Pinot har set ekstrem skarp ud fra dag 1 inkl. TTT - dog med det dumme tidstab på sidevindsetapen. Landa ligner mere en humørrytter.
Følger: Randers FC - siden det hed Randers Freja, Newcastle - siden 2010
annonce
0