Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Stærkt indlæg, Nick, og meget enig.

Tidligere resultater er selvfølgelig en indikation, men hvis det er det grundlæggende parameter, så kan ingen ryttere i sagens natur flytte sig fra sæson til sæson.

Og nej, der ingen brugere i denne tråd, der ligger med en viden, der kan give et helt eksakt fingerpeg, om hvordan resten af TdF forløber. Dertil er cykelsport heldigvis alt for uforudsigeligt.

Personligt ser jeg på tendenser i løbet som afgørende. Nogle vil måske tilskrive Fuglsangs beskedne tidstab på Tourmalet en ringe betydning. For mig var det en klar indikation på, at han ikke er spil til podiet.
Det er muligt tidstabene er ikke store, men Fuglsang er jo helt klar over, at han ikke på højde favoritterne, og derfor hans frustration.

Måske betaler han prisen for sit forår, men måske er hans fysik heller ikke til et GT-podie. Måske har han ikke holdet til det. Når Kriujswijk har en rytter som De Plus hos sig til allersidst, så undrer det, at hverken Bilbao, Fraile eller Izaguirre er ved Fuglsang.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Dopermann
@NickRomano

Det er meget sjældent jeg kommenterer på indlæg her på bold, men synes lige, jeg ville give dig en "Thumps Up", for dit glimrende indlæg, der faktisk meget præcis rammer min holdning til de fleste tråde herinde.
AFC ABOVE ALL FC Barcelona Juventus Ajax Sympatiserer med: BM, Dortmund, Napoli, Benfica, Leeds og The Crazy Gang
Skrevet af SotD
Tidligere resultater viser en trend, som er ganske væsentlig for at udmåle en rytters chance. Jeg er helt med på, at det skal nuanceres, men vi kan jo alle se at Fuglsang smider tid, så det er jo ret uinteressant, og da vi ikke har de info du søger, så er tidligere resultater, ryttertype, vægt osv. ret væsentlige indikatorer. Når man vurderer Buchmann kan man da godt argumentere for, at han ikke kører top 5, men det ville være unuanceret! Han er en ung rytter der netop qua resultatlisten (og ja, her har flere af os jo også set de løb resultatlisten refererer til!) har en tydelig opadgående kurve. Både i GT og korte GC løb. Det i sig selv indikerer at han i hvert fald sagtens kan køre top 10. Lægger man dertil de aktuelle løbstrends, og kigger på hvor svagt klassementstoppen er (Ingen Froome, Dumoulin, Roglic mv., ryttere som Nibali, Quintana, Aru, Yates, Bardet, Martin etc.), ja så har man jo et ret validt argument for, at han kan (og bør) slutte i top 5. Hvis den form for argumentation og retorik skæres fra, så er cykeldiskussion for mig ganske uinteressant.
Silkeborg IF
Skrevet af MrDemus
Bliver det sprint?

Kan det betale sig, at skifte hele sit tourhold til sprintere, for så at skifte dem ud igen i morgen?
Eller skal man sætte klassementsfolk ind, og køre "sikre" point ind
Southampton AGF
Skrevet af Mikker1990
Jeg er ret sikker på, at det ender i massespurt. Det er sprinternes sidste chance inden Champs-Élysées. Desuden skulle der vist være en del sidevind på etapen i dag, som kan drille både klassementsfolk og sprintere, så den er lidt tricky.
Følger: Randers FC - siden det hed Randers Freja Newcastle - siden 2010
Skrevet af Caroe
Jeg er ikke så sikker. Har Deceuninck og Jumbo lyst til at fyre hjælperne af med tanke på de kommende 3 alpe-etaper? Hvis ikke, efterlader det vel reelt set kun Lotto.

Sidevinden kan dog betyde at positionskampen bliver så voldsom at udbruddet automatisk bliver hentet.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Mikker1990
Omvendt er der også et par hold og sprintere, som kan øjne en chance i dag, og som stadig mangler en etapesejr. De har muligheden, hvis Deceuninck og Jumbo ikke går all-in. Her tænker jeg især Sunweb (Matthews), UAE (Kristoff) og Dimension (Boasson Hagen).
Følger: Randers FC - siden det hed Randers Freja Newcastle - siden 2010
Skrevet af Caroe
Matthews har ikke været tæt på i spurterne. Det vil være spild af kræfter i dag. De bør satse på at få Matthews samt et par hjælpere med i udbruddet i morgen.

Boasson Hagen har været endnu længere væk og har endnu ikke en top-10-placering. Jeg ville ikke ofre holdet på det. Igen bør de gemme kræfterne til morgendagens etape.

UAE burde dog satse på Kristoff som i det mindste har en andenplads.

Når alt er sagt så tror jeg også det bliver en sprinteretape, men jeg er ikke sikker. Det afhænger også af hvor mange der vil afsted.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Forlan21
Hvis vi skal være retfærdige så har Hagen været leadout-mand indtil videre for Nizzolo, men han er jo udgået nu... Så i dag sprinter Hagen dog sandsynligvis med hvis han er med til mål... Men at det bliver en massespurt med +130 mand skal man nu ikke være så sikker på...
Skrevet af Caroe
Fair pointe. Jeg ville dog ikke smide meget hjælp efter det.

Nuvel, sprinterholdene holder godt nok udbruddet i skak i dag. Bliver spændende om der kommer sidevind og eventuelle angreb til sidst.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Slettet(011013190210)
@ hjst - vil som gerne knytte et par kommentarer til dit indlæg om TdF frem mod Paris.

Træerne gror vel trods alt ikke ind i himlen? Underforstået at Alaphilippe ikke kan magte at sidde med i de (for ham) giftige lange alper. Hvis ikke han går ned på Galibier, ja så senest på Val Thorens. Formoder han taber mindst en halv time - nok mere - i forhold til dem ham ligger foran pt.

Personligt oplever jeg nu hverken Pinot eller Landa som humørryttere. Reelt mere som determinerede offensivt indstillede flotte ryttere. Og nok så væsentligt. Begge med store motorer.

Ineos står i et dilemma. Skal der satses på Thomas eller Bernal, eller for de sat sig mellem to stole? Alternativt ender de måske begge på podiet - det kan vel reelt ikke udelukkes. Om end jeg mener de i høj grad mangler en ren chef som Froome lige her i år. Ja vel noget banalt at skrive. Synes bare ikke Thomas virker som en ledertype.

Kruijswijk skal som nok holde sig med fremme. Men som du selv er inde på, ja så er det vel svært at se ham vinde. Eller gå på podiet? Det samme med Buchmann. Han skal nu nok holde sig til. Om det er helt nok må vi se.

Tager vi JAP ud af ligningen. Så er der 39 sek. mlm. de bedst placerede. Og så skal man nu nok lige have Landa, Barquil og Porte med som podiekandidater stadig. Eller jeg har anyway.

Et endeligt bud er dog: Pinot, Bernal, Landa, Kruisjswijk, Thomas, Buchmann, Barquil og Porte.

Og kig så imod S. Yates og Kangert for etapesejre :-)

2003 TdF var i sandhed en flot GT. Specielt Zubeldia og Mayo animerede løbet gennem bjergene. Og var Beloki ikke udgået, ja så kunne Armstrong og Ullrich fint være kommet under alvorligt tryk.

Men slår nu dog ikke 1989 udgaven synes jeg. Et er at Fignon (rip) endte med at tabe med otte sekunder til den tilbagevendte Le Mond - som var blevet skudt af sin svoger med et vågeskud under en jagt i foråret 1988.

Noget andet er at den forsvarende mester Delgado 3.06 minutter på prologen (ender 3.34 efter). Han mødte simpelthen for sent op til starten!!! Er du gal han havde iøvrigt i Indurain en løjtnant der var stærk.

Og så de to ualmindelig syrede `skrumper fra det ydre rum`. Theunisse og Rooks. Som begge vandt en etape undervejs. Har da aldrig set så tynde ryttere på så meget dope. De var gennemsigtige og selvlysende. Mener først det var Pantani der tog Theunisses bedste tid op af Alpe d `Huez i 1998.

Blev måske lidt langt og indforstået. Men tag det som blast from the past. Fra en der var tæt på begivenhederne.

Fortsat god TdF.Skrevet af repos
Ærgerligt med Fuglsangs exit. Der hviler en forbandelse over TdF og ham.

Iøvrigt var 1998, på trods af Festina, en fed Tour. Ullrichs fuldstændige kollaps i uvejret.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr. Pink
Jamen......

For helvede Fuglsang

Ja, 1998 var fantastisk indtil Doping-toget rullede.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af repos
@ Pink

Dopingtoget rullede allerede på vej, da Festinas bus blev stoppet på vej fra Irland til Frankrig, så vidt jeg erindrer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr. Pink
Ja, det er sandt. Nåede Zulle og co ikke at køre - og dermed angribe?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Mr_bum
Cofidis kørte jo hele løbet på fuld damp i hvert fald :)

Festina udgik forud for enkeltstarten på 7. etape efter en ret flad først uge.
Skrevet af Mr. Pink
Så var det blot min forhåbninger og forventninger om deres kommende angreb, jeg tænker på
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Travel100
Hold nu kæft hvor er det latterligt, at det sker for ham hver evig eneste gang..!!
Skrevet af Mr. Pink
Jeg er nødt til at spørge:

Hvorfor sker dette igen for Fuglsang?

Er han ukoncentreret og ufokuseret?

Er han bare uheldig?

Hvad sker der?
Verdens største mavepumper. Alperne ligger bedre til Fuglsang....for helvede altså
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af repos
Hvorfor ligger Alperne bedre til Fuglsang?
I følge ham selv passer de helt høje bjerge ham ikke vildt godt.

Fuglsang er uheldig. Thomas var også nede i dag, men de nærmere omstændigheder ved Fuglsangs styrt må tilvejebringes.

Nu kommer vi formentlig til at se Astana i offensiven helt uhæmmet. I morgen skal hele holdet vel i udbrud.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0