Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
Ja, man kan nemt forestille sig, at der bliver kørt stærkt i lang tid, før udbruddet kommer afsted. Det kunne være godt at se både Valgren, Cort, Kragh og Würtz i offensiven. Sagan, Matthews, Trentin og GVA forsøger sig med garanti også.
Skrevet af repos , moderator
Vil blive overrasket over Kragh, hvis han er med. Han kæmper med siddesår og ondt i halsen, og har i det hele taget haft et skidt TdF.

Würtz og Valgren skal nok forsøge, og etapen passer Cort ret godt. Problemet er vel bare, at det gælder for stort set alle Astanas ryttere pånær Hugo Houle. Den er i hvert fald skræddersyet til Lutsenko.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Det er heller ikke, fordi jeg forventer at se Kragh fremme, men man har da lov at håbe, at han har en god dag. Det handler dog selvfølgelig mest om Matthews for Sunweb.

Afslutningen i dag er jo lidt nemmere, end hvis de skulle over og nedad Col de Manse, hvor Beloki styrtede. Col de la Sentinelle var bl.a. med i 1996, hvor Rolf Sørensen blev hentet med mindre end 500m til mål, og Zabel efterfølgende vandt med en lang spurt.
Skrevet af Slettet(072210192010)
Mht Fuglsangs styrt - jeg vælger at tro på at såkaldte uheld bunder i noget andet, ligesom held ofte kommer i selskab med erfaring, intuition, timing og selvtillid. Fuglsangs tour var uden held.
Skrevet af Mr_bum
Der var så åbenbart en grund til, at Valgren blev sidst i går. Med trykkede ribben er han nok chanceløs i dag.
Skrevet af Slettet(011013190210)
@ hjst

Nu er det jo ikke sådan at jeg/andre nødvendigvis ved mere om elitecykling end jer andreher i tråden, blot fordi vi har ernæret os af det som levevej en række år - eller nærmere måske fik fremmøde godtgørelse :-)

Som du måske har kunnet læse. Ja så er mine indlæg/analyser ifg. en bruger lige til skraldespanden. Og sådan kan man jo se den slags med forskellige briller. Subjektivt eller objektivt om du vil.

Tid er jo som alt andet relativt. Så om Merckx, Anquetil, Coppi, LeMond, Riis eller Armstrong er old news. Det skal jeg ikke kloge mig på. Ved alt om dem alle dog. Kan dog forstå du har været med i en del år. Har jeg også min ven.

Og nu tid til en interessant etape: Jeg håber Sagan, Trentin, Naesen eller Fraile leverer varen. For jo dem jeg har satset på - god etape.

Skrevet af repos , moderator
Cort er fandme også uheldig. Godt med Asgreen fremme. Håber, han får frie tøjler.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Det var godt nok ærgerligt på alle måder, når Direct Energie så også ødelagde hans mulighed for at komme tilbage. De har ikke mange venner, når etapen er slut.
Skrevet af Il_Preferito
Det er jo set før, når man misser brækket og får lidt kollektiv straf. Dog fint, de stoppede efter at være blevet myrdet af udbruddet i et godt stykke tid.

Derudover et lidt "spændende" interview, Valgren har givet tidligere i dag, hvor han peger fingre af udstyret på Dimension Data. Det klinger lidt hult, når han tidligere var ude og rose sit eget skifte til holdet, fordi han kom til at køre med bedre udstyr og selvfølgelig også fordi, det er BMC, ENVE, Assos og Giro, han kører rundt med. Der er der få hold, der samlet set kan gøre bedre.

Retfærdigvis skal det dog nævnes, at han selv er inde på, det også kan være, den er galt med det mentale.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Valgene er fuld af undskyldninger, men glemmer dem primære årsag; skifter til et hold, hvor intet fungerer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
På en ellers helt rolig dag - hvor Asgreen igen imponerede og blev nr. 2 - er Tony Martin og Luke Rowe blevet smidt ud af Touren.

De havde en lille batalje 10-15km før mål, hvor Tony Martin tydeligt svajer Rowe i vejkanten, mens sidstnævnte kvitterer med et hold om tyskerens nakke.

De skal selvfølgelig lade være med at te sig, men at smide dem ud virker som lidt af en overreaktion fra UCIs jury.

Edit. Når jeg ser den igen, kan det egentligt godt være, den er ok. Tony Martin risikerer jo at sende Rowe ud til tilskuerne og det er en pænt farlig situaiton, ligesom reglerne foreskriver, rytterne ikke må røre hinanden som Rowe gør ved Martin.
Det er dog en spøjs linje, juryen holder sig, når Superman kunne undgå at blive disket i Giroen.

Det er selvfølgelig begrænset hvad de bidrager med på de helt høje tinder, men Jumbo kører efterhånden lidt på pumperne, når Van Aert også er væk og man har et par relativt tunge folk tilbage.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af hjst
@H.Fryd, synes det er - om ikke en "fryd" (undskyld)- så dog interessant at læse indlæg fra dig der selv har haft cykelskoene på.

Der bliver vel skiftet godt og grundigt ud på diverse Tour-spil-hold før dagens voldsomme etape. Selv siger jeg med næsten sorg i sinde farvel til Asgreen og ind kommer Aru. Der er bare ingen garanti for at det medfører succes (for mig).

Alaphilippe kan se frem mod sandhedens timer - det må briste eller bære for ham i dag. Klarer han den eller går det som mange (de fleste ?) tror, at han kommer til at strække våben. Jeg synes at hans kamp mod de 5-6-7 andre er lige den spænding jeg har savnet gennem en del år med 4 etaper resterende hvor Indurain, Armstrong, SKY ellers har siddet tungt på "det hele".

God og fair etape håbes og ønskes.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af SotD
Jeg glæder mig til etapen i dag, som endegyldigt må fortælle hvem der kommer til at kæmpe om både klassement og bjergtrøje. Personligt har jeg et lille håb om at Nibali og Simon Yates kører efter bjergtrøjen, mens Bardet venter til i morgen med sit store togt - måske sammen med den anden Yates.

I forhold til klassementet kan det blive voldsomt svært at kontrollere. INEOS virker ikke super stærke, Jumbo, er som du er inde på, decimeret (men stærke). FDJ virker klart stærkest, men skal vel bruge holdet offensivt for at få løftet Pinot det sidste. Spørgsmålet er dog hvorvidt i dag er den rigtige dag at gøre det, med afslutning nedad.

Sidst har vi med Deceuninck et lidt åbent spørgsmål. Asgreen, Devenyns og Mas kan forsvare Alaphilippe i et eller andet omfang, men kan hurtigt nok komme til kort når de store åbner for sluserne.

Bag de "store" kan det også blive svært at kontrollere fordi ryttere som Dan Martin, Roman Kreuziger, Fabio Aru og endda dem lidt længere fremme alle har så stor kvalitet (og lidt at tabe), at der kan ende med store tidsforskelle der vender op og ned på top 10. Eksempelvis har Movistar jo 3 mand inden for hhv. 5 og 9min. Ikke, at de ender med at vinde løbet, men de kan i hvert fald sætte et voldsomt pres på de andre pladser i top 10.

Mon ikke etapen bliver vundet af en af følgende: Vincenzo Nibali, Fabio Aru, Simon (el. Adam) Yates eller Romain Bardet?
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Mon ikke etapen bliver vundet af en af følgende: Vincenzo Nibali, Fabio Aru, Simon (el. Adam) Yates eller Romain Bardet?


Det er jeg nu ikke så sikker på. Jeg anser mulighederne for en afgørelse blandt klassementsrytterne som ret stor. De andre er nødt til at forsøge at knække Alaphillippe, så jeg tror der vil blive kørt stærkt allerede på Izoard.

Simon Yates virker dog som et godt sted. Han har trods alt klatret så godt, at kommer han af sted med bare et par minutter, bliver han svær at hente. De andre nævnte skal bruge et større forspring, og det er jeg slet ikke sikker på de får.
Skrevet af Il_Preferito
Simon Yates har selv sagt, bjergtrøjen ikke er en prioritet. Det kan selvfølgelig sagtens være røgslør, men tvillingerne plejer egentligt at være rimelig åbne omkring deres målsætninger.

Jeg kunne godt se dem vinde alle tre etaper, men enig i, at især Aru også bliver farlig.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg er sådan set også enig i, at der kommer til at blive kørt stærkt i feltet, men jeg forestiller mig nu bare at der kommer et ret stort udbrud afsted tidligt på grund af de små knolde og kat 3 stigningen i starten. Derefter kommer der immervæk 60-70km inden de rammer Col de Vars og der er 120km samlet ser før Col d´Izoard begynder. Der kan en stærk udbrydergruppe godt have 8-10min, hvis det er de nævnte ryttere, og der ikke prøver at snøvse sig ryttere som Quintana og Dan Martin med.

Nu er jeg gået med Nibali, men det er lidt af et long shot, for jeg tror egentlig mere på Fabio Aru. Det er alene på grund af bjergtrøjen at jeg går med Nibali, men den kan ligeså vel gå til en hvilken som helst anden - helst ser jeg dog Bardet i den.
Silkeborg IF
Skrevet af Slettet(011013190210)
@ hjst

Nu har gud og hver mand/kvinde jo efterhånden cykelsko og lycra på i nationen - og fint med motion - selv Lars Lykke eksponeres som væddeløber :-) Og man ser jo dagligt DM tricoter, bjergtrøjer, førertrøjer og sågar regnbuestriber i landskabet.

Tænker nu ikke at man nødvendigvis ved mere om elitecykling fordi man en gang har haft en hæmatokritværdi lidt over den normale mellem 39 - 46 (for mænd). Og igen. Jo oplagt at eks. brugere her ikke tilægger mine indlæg synderlig fagligt kompetente. Mere lidt `ja ja karl smart` og `fjols agtigt`. hvilket da heller ikke kan afvises. Ofte finder man sig selv lidt federe end tilfældet reelt er.....

Der bliver naturligvis handlet i div. managerspil. Hvordan det er bedst, ja kommer jo an på hvordan `triologien` køres så at sige. Men handle sig ud af en evt. god placering. Det er ikke en kunst :-) Reelt handler det jo om at slå sine kammerater, og have håneretten et lille års tid. Eller frem til næste dyst. Her bliver man nok lidt konservativ, kedelig og stringent i sine ryttervalg.

Dagens etape kan blive ganske interessant. Om end profilen kan gøre den til en defensiv affære (blandt favoritterne). Men lad os nu se hvad Movistar, Barquil og Porte har i posen. Personligt er jeg ikke til det der med to cykelløb for en pris. Vil se de bedste dyste på de prestifyldte etaper tak! Med mindre De Gendt rider afsted. Han er altså en cool type.

Og så er der Alaphilippe. 14 dage i gult vel efterhånden. For min skyld må han som gerne hægte sig på. For hvis ikke Galibier er nok - tænker jeg det er. Så dropper de ham på Val Thorens. Træerne gror trods alt ikke ind i himlen.

Men hvis Pinot, Landa, Bernal, Thomas, Kruijswijk, Barquil eller Buchmann ikke skal vinde i dag. Hvem skal mon så?

Brdr. Yates kan man vel ikke komme uden om. Synes måske bare ikke stigningerne ligger lige for til dem.

Har et godt øje til Kangert. Quintana, Mollema, Aru eller Nibali. Måske de fire er med hjertet dog. Og hvor har vi Porte, Martin og Uran i ligningen? Eller et helt sjette scenarie oppe i højderne....

Pu ha det blev langt og indforstået med mig selv vist....

Rigtig god etape.Skrevet af repos , moderator
Jeg er spændt på afslutningen i Valloire. Den by har ikke et eneste fladt stykke, så de kommer til mål med enorm høj fart, og nedkørslen fra Galibier bliver vild.
Til gengæld tager stigningen først for alvor fart, når de rammer Lautaret, men de sidste 8-9 km mod toppen er til gengæld ret hårde.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Halil
Noget af et program der venter de næste tre dage. Det går nærmest kun op og ned.

Det kan kun blive meget godt.

Dagens etape på 208 km er noget længere end de to næste på 126 og 130 km. Det tror jeg kan udslagsgivende for især Alanphilips holdbarhed.

Jeg er noget spændt på Skys kørsel og hvordan de griber det an. Forsøger de at slide resten af favoritterne op med et hårdt og stabilt tempo? Alanphilip tror jeg ikke vil synes den behandling er sjov og ham skal alle jo finde noget tid på.

Af top6, hvem er så den bedste nedkører?

Og iøvrigt: kraftedeme kedeligt med Fuglsang at han skal være grønbog blå pga andre ryttere styrter ind i ham. Havde ellers set frem til lidt dansk islæt i disse tre etaper.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Mr_bum
Spørgsmålet er, hvor mange hold der er interesseret i at forsøge at holde det samlet for deres kaptajner. Det kan være risikabelt at slide for meget på sine hjælpere i dag. Samtidig er der så også en lille chance for, at Alaphilippe kommer med over Galibier og kan tage bonussekunder på stregen, omend jeg tvivler på, det sker.

Og så forventer jeg, at minimum én af etaperne bliver lidt en klassementsfuser, men der er chancen nok størst i morgen.
annonce
0