Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Algero
Jeg siger ikke, at Alaphilippe vinder Touren, men jeg synes da i høj grad, at eksperterne på tv glemmer, at der kun er to etaper tilbage, og at de andre skal tage 1½ til 2 minutter på ham. Det er slet, slet ikke umuligt for Alaphilippe.
Skrevet af UdAfBusken
Nej, det er det ikke. Den afsluttende stigning i morgen er relativt nem, så der bør han kunne side med længe og begrænse et eventuelt tab til få sekunder. Det bliver nok lørdag, han skal knækkes, men lige nu ser det ud til, at kun Ineos har noget at skyde med.
Skrevet af Il_Preferito
Med tanke på behovet for at knække Allan, virker det noget spøjst, at Geraint Thomas lancerer et angreb på det tidspunkt, han gjorde.

De to ser stærke ud, men taktikbogen virker ikke til at have så mange sider hos Ineos og resten af holdet smuldrer hver gang, det går opad i længere tid.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
Fin etape, hvor Alanphilip holder stand.

Det bliver umådeligt spændende om han kan holde de 1.30-2.30 min til de 5 bag ved.

Og de 5 bagved må også begynde at være lidt trætte af situationen. Alanphilip blir bare ved og ved. Det er flot kørsel af ham.

Dog lidt tåbeligt med skubbet af hjælperen. Han skal jo straffes.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Il_Preferito
Ja, det er fjollet lavet. Selvom det er et meget lille skub, er det en helt tosset situation at opsøge, når man ved, der vil være kamera på ham.

Buchmann ser virkelig spændende ud til de næste dage. Det lød som ret stort overskud, da han gav interview efter at være kommet i mål og fortalte at tempoet ikke havde været voldsomt højt på Galibier og at han afventede Jumbos reaktion på Egons angreb.

Han er ikke den mest sexede i kørestil, men han leverer. Det er vel reelt også ham og Pinot, der lukker Thomas ned i dag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Slettet(072210192010)
Han kunne også hedde À la Phillips. Alan er ok.
Skrevet af Jamies
Hvis Buchman ikke synes det gik stærkt, hvorfor i alverden angriber han så ikke.
Nemt at stå og sige man har konge ben uden at gøre en skid.

Alaphilippe er mere dopet end jeg frygtede.
Men det er hele top 15 så gør nok ikke så meget.
Skrevet af tobi
Alaphilippe er mere dopet end jeg frygtede.
Men det er hele top 15 så gør nok ikke så meget.


Okay, tak for indsigten. Fint lige at have folk, der ikke normalt frekventerer tråden, til at fortælle os, hvordan dagen ligger.

Prøv at skrive eller ringe til UCI, for hvis rytterne er dopede, så skal de jo straffes.
Skrevet af UdAfBusken
Hvor går grænsen? Ved top 15? Det bliver David Gaudu glad for at høre i så fald.

Og hvad hvis man ligger i top 15 langt hen ad vejen men så ryger ud af top 15? Er man så stadig dopet eller er det tegn på, at man kører rent?
Skrevet af tobi
Det må være sådan, at hvis du på et tidspunkt ligger i top 15, så har du været dopet indtil da. Så vi kan sige, at ryttere som Giacomo Nizzolo, Andrea Pasqualon og Amund Jansen i hvert fald dopede sig den første dag, Mike Teunissen dopede sig i hvert fald de første to dage, men det er ikke til at vide, om de har gjort det siden (det har de nok ikke, for så ville de sikkert stadig kunne ligge der).
Skrevet af Inuk.
Men i ved jo godt doping kun virker i bjergene.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af hjst
Hvis Alaphilippe er under ti sekunder efter nummer et, så sætter Quick Step ham op til spurten.

Andre har ikke en chance for at lave nummeret


Tak for svar tobi. Jeg kunne jo også have spurgt således: "Hvor stort et forspring skal den førende have inden søndagsstart før det er "forbudt" at jage ham" , siger den uskrevne bog noget om det ?

Kommer Quintana i nærheden af at gentage "kunststykket fredag eller lørdag - får han lov ( hvis da ellers han skal bede om lov, nu da han er bedst-placerede Movistar-rytter)

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af tobi
Det tror jeg ærligt talt ikke, de uskrevne regler siger noget om. Hvis man vil, kan man køre for det på Champs-Élysées. Hvis de begynder at angribe, inden de kommer derind, kan det godt være, nogen vil rynke på næsen af det (men det ville nok også være omsonst).

Det er bare ikke en løbssituation vi nogensinde har haft - om sejren i hvert fald. Vinokourov tog femtepladsen i klassementet ved at vinde etapen i 2005.
Skrevet af Travel100
Tror ikke Quintana bliver nogen trussel i weekenden. Var han blevet ved klassementsrytterne i dag, tror jeg han var blevet smidt til sidst på Galibier. Men flot at tage sådan en etape.

Jeg tror på Alap nu. Er ikke overbevist om at han vinder, men han har imo en realistisk mulighed.

Pinot, tror jeg, angreb ikke, da han ikke troede på, at han kunne sætte Alap tilstrækkelig, til ikke blot at blive hentet af Alap igen på nedkørslen.

Pt tror jeg det bliver Bernal eller GT. Pinot kan det dog også stadig blive.

Kruijswick og Buch, tror jeg bare ikke på. K mangler nogle få procenter, mens B, tror jeg, mangler lidt rutine.

Valverde...jeg bliver lidt trist over at han, ser det ud til, bare sidder og bruger al sit krudt på blot at hænge med, i stedet for at tage nogler chancer, eller gå efter etaper eller bjergtrøjen.
Hvad kan han bruge en 8-9 plads til...!!??
Skrevet af Il_Preferito
For the record, så kørte Quintana - godt hjulpet af medvinden, selvfølgelig - den hurtigste opkørsel på Galibier nogensinde.

Det er selvfølgelig forskellige situationer, men lige præcis i dag, virker det dog nogenlunde sandsynligt, han kunne været gået med favoritterne. Da han angreb Bardet og Lutsenko så det pænt effektivt ud og han puttede altså to minutter i dem.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af NickRomano
Hvis der er 100 teoretiske scenarier for, hvordan Alaphilippe kan tabe sit forspring, tror jeg, at man godt kan strege en del af dem.

For mig at se, kan konkurrenterne kun sætte ham tilstrækkeligt via topfart, idet franskmanden ikke som sådan går ned, når han bliver sat, eller ikke tåler distancerne eller højdemeterne, men "blot" kører langsommere end de accelererende, og kommer tilbage, hvis farten forrest dæmpes.

Således slår man ikke Alaphilippe "ihjel", mens Alaphilippe godt kan sidde med bagkanten af favoritgruppen, som i øvrigt også har en verden at køre for.

Der skal en del til, for at man kan tage væsentlig over 1 minut på ham på den konto.

Jeg synes måske lidt, at man skal lede efter en situation, som vil få Alaphilippe til at tabe sit forspring; kører f.eks. Bernal væk, vil Enios-manden godt kunne eliminere Alaphilippes forspring i en direkte duel, men vil Bernal også kunne gøre dette overfor f.eks. Kruijswijk og Buchmann, som Alaphippe ikke utænkeligt vil kunne følge!

Der er nogle etape-udviklingsmuligheder, der taler til Alaphilippes fordel, og des nærmere vi kommer Champs d´Elysses, des større vægt vil disse få.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg synes faktisk ikke, at Thomas angreb i dag var så dumt, som det mange steder bliver gjort til. Selvom gruppen med Thomas, Pinot osv. selvfølgelig vandt lidt ind på Bernal i front, efterlod angrebet til gengæld også gruppen i en svagere tilstand, da de rundede toppen, og Alaphillippe blev jo faktisk sat og måtte selv trække i arbejdstøjet. Havde Thomas ikke rykket, havde Bernal måske haft et par sekunder mere at give af, men til gengæld havde Alaphillippe kunnet køre i et, for ham selv, mere komfortabelt tempo til toppen og havde alligevel hentet en del tilbage på nedkørslen.

Desuden kørte Thomas jo heller ikke med rundt, og samarbejdet i forfølgergruppen fungerede ikke specielt godt, indtil de blev hentet af Alaphillippe.
Skrevet af UdAfBusken
Ift etapen i morgen, så bliver man nødt til at sætte alvorligt tryk på allerede på Iseran, hvis man har ambitioner om at fravriste Alaphillippe førertrøjen. Godt nok er der en lang nedkørsel efterfølgende, hvor han vil kunne komme tilbage, men han bliver nødt til at blive bragt i rødt felt tidligt på etapen, hvis man vil tag tid på ham. Bliver Alaphillippe fragtet til bunden af Tignes uden for alvor at blive presset, bør han kunne holde trøjen komfortabelt.

Desværre er det nok kun Ineos, som er i stand til det, og fraset deres to kaptajner virker de ikke ret velkørende i år.
Skrevet af NickRomano
Som jeg ser det bliver etapens dagsorden, at Movistar angriber på langt ude fra på Iseran ved enten Landa eller Quintana, hvorefter Ineos sætter deres afgørende offensiv ind fra bunden af sidste stigning.

Skal man slå Alaphilippe, er farten opad bedste våben ser det ud som.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af tobi
Havde Thomas ikke rykket, havde Bernal måske haft et par sekunder mere at give af, men til gengæld havde Alaphillippe kunnet køre i et, for ham selv, mere komfortabelt tempo til toppen og havde alligevel hentet en del tilbage på nedkørslen.


Ja, og hvis Alaphilippe havde været hos dem på toppen, så ville han nok endda have vundet tid til sine konkurrenter på nedkørslen.

Hvis man ser bort fra denne faktor, som Thomas nok ikke havde taget i betragtning, så var angrebet jo nok ikke det smarteste set fra et holdtaktisk perspektiv. Men mon ikke også, Thomas godt kunne tænke sig at forsvare sin Tour-sejr selv?
annonce
0