Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
@ Hr Fryd

Jeg er ikke klar over, hvilket niveau du har kørt på, men snakker vi professionel, så indsnævres det selvfølgelig.
Men vil ikke kaste mig ud i gætterier, for selvfølgelig har du ret til anonymitet herinde.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af NickRomano
Under alle omstændigheder bør du nok overveje, hvorvidt det er befordrende for din fortsatte tilstedeværelse i tråden, at du i nærmest hvert indlæg henviser til din egen fortid som eliterytter.

Jeg er pænt sikker på, at det udelukkende irriterer trådens brugere så ofte at blive konfronteret med din fortid på landevejene.

Hvis du tror, at din påstand om din egen fortid imponerer nogen, eller dine ord får ekstra vægt af den grund, tror jeg, at du underkender, hvordan dette site fungerer.

Fortsætter du alligevel stilen, skal du nok forvente, at du bliver offer for en eller anden indforstået vittighed de øvrige brugere imellem.

Det er kun et godt råd.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Slettet(011013190210)
@ repos:

Tak. Det er så glimrende. Og så nok om mig for en stund....
Skrevet af Slettet(011013190210)
@ Nick Rom:

Ja. Du her sikkert ret. Tager jeg til efterretning. Om end jeg lever med at I synes jeg er en pauseklovn.

Sådan kan det jo gå, når man ytrer sig.
Skrevet af NickRomano
Der er vist ingen, som synes, at du er en pauseklovn.

Og de fleste har lagt sig ud med nogen, og så er det glemt igen bagefter.

Il Preferito er i øvrigt Arsenal-fan, så lad ham nu have en succesoplevelse eller to i denne tråd.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af tobi
Hvis nogen undrede sig over UAE´s dårlige Tour, så forlyder det nu, at de åbenbart skulle have forsøgt sig med en energidrik, der får kroppen til at absorbere vand, så man tager 2-3 kg på i løbet af en Tour i form af ren væske.

Smart.
Skrevet af Il_Preferito
Er det ikke Hushovedet, den kommer fra? Ikke at det sikker ikke passer, for der er jo oplagt en del nordmænd på UAE.

Han er blevet lidt af en rygtesmed under dette års Tour.

I forhold til UAE, så jeg en fransk journalist citerer for, at man på en af de længere hoteltransfers måtte stoppe på en fransk tankstation og købe en stak præ-fabrikerede sandwich, fordi holdets kok simpelthen havde glemt at forberede mad til turen.

Der har nok været ok dårlig stemning ved middagsbordet den aften.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Er jeg også ignorant fordi jeg tilfældigvis er født i 1985? Bare lige for at forstå hvad jeg må og ikke må have en holdning til...

Og er min holdning til Jakob Fuglsang mere værd fordi vi kender hinanden, har gået i skole sammen i ti år og har cyklet en del sammen med ham i de tidlige år? Eller skal man være 50-60 år og ex-Pro uden yderligere relation til manden for at have en gyldig holdning?
Silkeborg IF
Skrevet af Slettet(011013190210)
@ NickRomano

Det er da så glimrende at der kan være højt til loftet (her). Nogle gange for man jo skrevet noget rart vås. Hvilket jeg da gerne vil undskylde for btw.

Min far er også fan af Gunners. Så har set dem spille mange gange. Selv er jeg inkarneret Leeds United tilhænger. Så der er vældig langt mellem succesoplevelserne på den front desværre.

Skrevet af Slettet(011013190210)
@ SotD

Hverken du eller andre er ignoranter. Og læser ofte dine indlæg med stor interesse. De er fyldt med indsigt og anderledes vinkler end jeg selv har tænkt.

Alder er jo reelt ligegyldigt når bare man er passioneret. Selv er jeg som hverken 50+ eller noget i den dur. Just for the record.

Lige med dig er det vist lige meget hvornår du måtte være født. Du synes at have en holdning til ganske meget her på sitet. Ser hvert fald din signatur i mange sammenhænge. Apropos passion....

Igen. Vil gerne benytte lejligheden til at undskylde at jeg blev lige lovlig langhåret i aftes!
Skrevet af SotD
Hvis du ikke er i nærheden af 50 må det immervæk også være begrænset hvad du selv kan huske fra 1978, undskyld mig. Medmindre du da har været en afsindig passioneret 4-årig da du startede med at følge med. Det er 41 år siden.

Dit personlige vendetta mod Il_Pref bliver en smule trættende i det, at tråden holdes som gidsel for en allerede død diskussion. Der er jo INTET i debatten omkring Jan Ullrichs håndtering af talent, som kan trækkes tilbage til jeres oprindelige twist, men ikke desto mindre skal den trækkes indover holdningerne som et eller andet kvælende sort stykke plastik.

Det er sgu helt fint at være uenig, og argumentere ud fra hvad man nu end mener bør gøre sig gældende, men at trække de gamle diskussioner ind som præmis får jo bare den konsekvens at du diskvalificerer alle os andre fra at deltage. For vi har ingen aktier i det - og når vi så er enige med Il_Pref kommer vi til at fremstå som om "vi har hans ryg". Jeg var uenig med Il_Pref dengang, og enig med ham nu. Det kaldes objektivitet. Sådan fungerer det heldigvis mellem Il_Pref og jeg. Vi er bestemt ikke altid enige, og vi går også til hinanden til tider - men jeg synes det er vigtigt ikke at lade det skinne igennem HVER gang man indleder en ny debat. Omend jeg på ingen måder skal pudse glorien, for jeg kan også falde i - og det ved jeg at Il_Pref også kan. Men som oftest handler det dog om indholdet - og det bør du altså også blive bedre til.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Og derudover synes jeg da det kunne være sjovt at høre hvem du er. For er du under 50 år, og har været professionel, så har jeg med sikkerhed stødt på dig, både i almen interesse, og i den periode hvor jeg har været ude som freelance journalist.
Silkeborg IF
Skrevet af Slettet(011013190210)
@ SotD

Tænker at (selv) jeg har modtaget budskabet. Ud over at jeg - for sent - har undskyldt min `elefant i en glasbutik` adfærd i aftes.

Nu ved jeg ikke hvorfor netop 1978 skal trækkes frem som et årstal. Med mindre jeg har skrevet om netop det år i interessant cykelsammenhæng. Nuvel, det henviser jo nok til Nurburgring.

Det man ikke selv har oplevet kan man jo heldigvis læse op på undervejs i sin fritid og liv generelt. Lige som internettet giver en gode muligheder for X og Z.

Vi har i så fald ret sikkert mødt hinanden ved en række begivenheder. Trods alt en lille verden så at sige.
Skrevet af SotD
@Algero

Som andre nævner, så skal de nævnte ryttere måske snarere sammenlignes med lidt andre typer, men der er dog nogle ret interessante navne i blandt. En rytter som Ruben Plaza brød jo igennem i en tidlig alder og blev nr. 6 i Vuelta a España allerede i 2005, hvor han især dominerede enkeltstarterne. Han kørte på et lavere niveau og var derfor ikke inviteret med til de store Grand Tours indtil han skiftede til det gamle Ibanesto (Caisse d´Epargne) i 2010.

Da han i 2010 sluttede på 10. pladsen var det efter at have kørt ret konservativt for holdkaptajn Christophe Moreau og senere Luis Leon Sanchez, men da de to begge var faldet udenfor top 10 sadlede holdet om, og Ruben Plaza kom med i et udbrud på 16. etape som sikrede ham små 7 minutter i øvrigt sammen med Fédrigo og Casar der også passer i din kategori. Dermed røg han jo op lige udenfor top 10, og med en lang enkeltstart forsvarede han pladsen. I øvrigt blev han nr. 12, men siden forsvandt jo så Contador og Menchov fra podiet, og så var han nr. 10. Men i årene herefter (han blev nr. 13 i Vueltaen samme år) blev han mere klassisk hjælperytter. Noget man jo i øvrigt tit har set i Movistar/Banesto holdets historie. Amador, Soler, Anacona, Betancur og måske fremadrettet Verona og Valls er jo ryttere der enten har kørt top 10 eller med de rette betingelser kunne gøre det i en Grand Tour.

Tadej Valjavec undrer mig ikke. Han har rigtig mange top 10 placeringer fra ugelange etapeløb under bæltet, bl.a. Paris-Nice, Romandiet Rundt, Schweiz Rundt, Schweiz Rundt mfl. Og han er jo kørt top 10 i både Tour de France og Giro d´Italia og har derudover yderligere 5 top 20 placeringer i Grand Tour sammenhæng. På den vis kunne man jo sammenligne ham med Monfort som i mange år også lå lige deromkring i Grand Tours. Jeg anser så bare Valjavec som væsentligt bedre. Han er jo eksempelvis også en der har kørt top 10 i Fleche Wallonne.

Christophe Le Mevel var jo en klassisk fransk rytter, som gav hvad han havde for at slutte så højt som muligt og samtidig kæmpe om etaperesultater. På den vis er han og Dessel meget lig hinanden. Man kan også smide Moinard, Moncoutie og måske endda Voeckler i den hat. De har selvfølgelig ikke helt samme niveau allesammen, men det er lidt med samme agenda at de har opnået gode resultater føler jeg.

Sandy Casar er for mig lidt anderledes, da han rent faktisk var et stort klassementshåb i de unge år. Han blev nr. 2 i Paris-Nice i en ret ung alder og fulgte det året efter op med en pæn 13. plads i Giro d´Italia. Året efter blev han nr. 16 i Tour de France og nr. 2 i konkurrencen om den hvide trøje efter Karpets (som også blev spået det helt store). I 2006 blev han så nr. 6 i Giro d´Italia.

Forløsningen kom dog aldrig helt, og så begyndte han at satse på de store togter efter at have smidt en smule tid i stedet, hvilket gav ham bl.a. 3 etapesejre og 6 2. pladser på Tour etaper.

Anyway... Flere af de navne du nævner har opnået top 10 placeringer som følge af andre rytteres uheld og senere dopingdomme. Det er jo ikke utænkeligt at vi om 15 år kan kigge tilbage på årets Tour og så sige at nr. 12, Guillaume Martin, også har en top 10 - eller David Gaudu for den sags skyld. Og det er nok på dén hylde at du skal finde mange af de nævnte ryttere.

Vedr. Tom Danielson, så tror jeg at du skal smide ham i puljen af ryttere som George Hincapie, Tyler Hamilton, Christian Vandevelde, Chris Horner og Floyd Landis. Så kan du selv vurdere hvorvidt resultatet er overraskende eller ej :)
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Nu ved jeg ikke hvorfor netop 1978 skal trækkes frem som et årstal. Med mindre jeg har skrevet om netop det år i interessant cykelsammenhæng. Nuvel, det henviser jo nok til Nurburgring.


Det er ellers ikke mange sider siden du sendte denne svada:

Allround som i hvad? Du har aldrig haft et siddesår vel? Og for det ej heller næppe.

Bla. bla. om nyt fra de seneste år i elitecyklingens historie. Om end den dokumentar er fin.

Skriver jeg Markussen VM 1978 bliver du øhhh... Skriver jeg Roche 1987 så what....

Muligt du kan overbevise mange her om din viden. I min verden er du blot endnu en der intet tøj har på.


Det man ikke selv har oplevet kan man jo heldigvis læse op på undervejs i sin fritid og liv generelt. Lige som internettet giver en gode muligheder for X og Z.


Men det gælder ikke for Il_Pref eller hvad?

Vi har i så fald ret sikkert mødt hinanden ved en række begivenheder. Trods alt en lille verden så at sige.


Helt sikkert. Jeg har da også været så heldig at cykle rundt med en del af de gutter der oprinder fra Silkeborg og omegn. Ikke super seriøst eller noget, men det er lidt sjovt at have kørt med (mod kan jeg vel ikke sige) Fuglsang, Bak, Chris Anker, Reihs og et par andre mindre kendte ryttere.
Silkeborg IF
Skrevet af Slettet(011013190210)
@ SotD

Det er fint at du igen vil pointere at jeg gik over stregen mod Il Pref. Og nu tænker jeg så også at vi må videre. Ellers ender det jo med at du bliver en lige så emsig - og til tider desværre indebrændt - tastaturkriger som undertegnede. Noget jeg ikke kan anbefale.

Silkeborg er rigtig fint cykelterræn. Ud over at det er et vældig smukt område. Deres fodboldhold synes dog udfordret pt. Men en anden snak.
Skrevet af UdAfBusken
SotD, hvorfor insisterer du på at genoptage diskussionen vedr. H.Fryd og Prefs lille uoverensstemmelse? Alle i tråden er blevet enige om at begrave den og komme videre, så det virker lidt åndssvagt at fortsætte i samme spor.
Skrevet af SotD
Jeg beklager meget. Jeg var ikke nået så langt i debatten, og greb så bare fat i noget jeg synes var skørt. Især fordi jeg faktisk synes debatten omkring Ullrich/Bernal er ret interessant.
Silkeborg IF
Skrevet af Algero
Interessante observationer, Sotds. Jeg er selv for ung til at kunne huske meget mere end fra 2010 i lidt flere detaljer. Jeg har bare kunnet konkludere, ved at kigge på top 10 de sidste 3 års tid holdt op mod klassementet fra 10 års tid siden, at der generelt er flere lidt mindre navne i top ti dengang kontra nu. En del af årsagen kan jo (som en bruger på meget venlig vis påpegede.....) være, at toppen er blevet bredere, og at der så har været plads til flere af de her engangsryttere i top ti.

UdAfBuksen skriver: "Det er misvisende at nævne en række af ryttere, som over en årrække alle er sluttet i top 10 i løbet, og sammenligne dem med top 10 i et enkelt år."

Men måske er det lidt en pointe i sig selv, at man ikke rigtig (der er undtagelser, selvfølgelig) i disse år kan hive bare en enkelt rytter ud fra f.eks. dette års klassement, som er et engangstilfælde. Jeg ved det ikke, jeg ved ikke, hvordan løbet var for 14 år siden.

Men det er sjovt at læse din konklusion, Sotds, jeg synes, det har gjort mig klogere - at vi skal hen på Martin/Gaudu-hylden. Det giver et godt pejlemærke.
Skrevet af SotD
Dejligt at kunne være behjælpelig, omend eet bare er mit take. Og når jeg nævner Gaudu skal det lige med, at jeg tror han bliver væsentligt bedre end de nævnte. Generelt er der sket noget positivt omkring franske talenter.
Silkeborg IF
annonce
0