Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
Har han ikke kørt Vuelta 4 gange? Hvoraf han har gennemført 2. Det er i hvert fald hvad pcs skriver.

EM ruteprofilen er ubehjælpelig på den europæiske unions side. Der er en højdeprofil, men man kan ikke læse tallene - men i og med det er i Alkmaar er det nok en pandekage selvom profilen kunne ligne noget ardenner. Men det er jo med det som andet databehandling, man kan få det til at ligne hvad som helst. Jeg læser i hvert fald udsvingende som værende med et enkelt ciffer hvorfor det må være +/÷ 10m. Medmindre der er dårligt vejr, skarpe sving eller smalle veje, er det et oplagt sprinteropgør.
Skrevet af Slettet(011013190210)
@ SotD

Som jomic... ganske rigtigt er inde på. Så er ruten svær helt at tyde. Men da en fin række topsprintere stiller til start. Så kunne vinderen måske findes blandt:

Ackermann, Groenewegen, Sagan, Kristoff, Demare, Philipsen, Debusschere, Trentin, Pasqualon, Jakobsen og Teunissen. Så kan du jo selv selektere efter lyst.

Bud på ryttere der kunne `snyde`dem. Cort & Stybar. Byder som gerne ind med en vinder - Demare.
Skrevet af Forlan21
Tænd venligst for Eurosport 1 lige nu hvis man skal se verdens vildeste talent vinde den første af måske 60.000 store cykelløb...

Fy for helvede et talent han er Evenepoel...
Skrevet af Il_Preferito
Hvor er det bare fuldstændig vildt med den knægt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Ja det er rimeligt vanvittigt, han blev sat på tredjesidste stigning, kom tilbage, hentede vand til holdet og nu henter de ham gudhjælpemig ikke.
Skrevet af Landa
Meget spændende med ham!
Gad vide hvilken type han udvikler sig til.
En GT-type (altså bjergrytter) eller Sagan.
Skrevet af Forlan21
Når man kun er 19 år har man stadig muligheden for at gå i alle retninger... Når det er sagt, så bliver han trods alt aldrig nogen sprinter.. Og det skulle undre mig meget hvis han om 15 år ikke har vundet mindst et par GT og en håndfuld monumenter ala Liege, Flandern og Lombardiet...

Men der er nok andre herinde der ved mere om ham eller er bedre til at forudse fremtiden end mig

Skrevet af repos , moderator
Evenepoel bestemmer selv hvilke løb, han kommer til at vinde fremover. Han er et talent i sin egen liga.
Vi bliver forkælet de næste mange år med Evenpoel, Bernal, Van der Poel, Van Aert, Sosa, Pogacar osv. osv. Det bliver godt nok vildt.

Mikkel Bjerg er på vej til INEOS, der er ved at forme fremtidens hold med Bernal, Sosa, Geoghean Hart, Sivakov og Halvorsen.

Jeg håber, de øvrige talenter bliver fordelt udover flere hold, som det er tilfældet lige nu.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af AHUJ
Hvordan vil i rangere Sagan ift. Gilbert, Cancellara og Boonen?
YNWA
Skrevet af repos , moderator
Vanskelig øvelse, men jeg har Sagan øverst af de fire. Tre VM-titler i træk er uhørt.

Uden at tjekke efter, så vil jeg tro, han er den af de fire med flest sejre overall.

Jeg vil liste dem således:
1. Sagan
2. Cancellara
3. Boonen
4. Gilbert

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
100% enig repos, men sammenligningen er lidt søgt og jeg kan ikke rigtigt se meningen med udvalget. Det er vel egentligt kun Boonen og Cancellara der har haft rigtige tvekampe og stadig var meget forskellige ryttertyper, når de ikke kørte på brosten.

Omkring talenter håber jeg godt nok at danskerne får lidt gang i den igen og laver resultater igen. Sammenlignet med sidste år, er der lidt langt mellem snapsene og modstanden lader ikke til at blive mindre. Det er godt nok en perlerække af unge mennesker der bryder igennem med uhørt store resultater i øjeblikket.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg er vild med Sagan, men jeg har lidt vanskeligt ved at rangere ham over netop de tre. 3 VM titler i træk er enestående, og han har været meget succesfuld i Touren, men han har altså til dato kun to monumenter. Cancellara har syv (og har leveret nogle af de vildeste præstationer, der har fundet sted i den tid jeg har fulgt sporten), Boonen har ligeledes syv + et verdensmesterskab, og Gilbert har 5 (herunder fire forskellige, hvilket er bemærkelsesværdigt) + et verdensmesterskab. Jeg kan måske gå med til at rangere Sagan på niveau med Gilbert, men de andre synes jeg ikke han har nået endnu.
Skrevet af Zenin
En 22 årige vinder touren, 6 dage senere tager en 19 årige San Sebastian. Det er virkelig uhørt i en sport hvor man stadig omtale rytter på 24 år som talenter og hvor ungdomstrøjen som regel er u26.

Evenepoel bliver virkelig spændende at følge. Jeg er sikker på hans mål er at vinde GT og han har jo allerede en fantastisk enkeltestart. Hvor godt han så kører i bjergene må tiden vise.
Vildt at tænke på at han stadig vil være en del af ungdomskonkurrencen om 5 år!
Skrevet af Mr_bum
@repos

Ifølge denne liste har Boonen flere sejre end Sagan, men det varer selvfølgelig ikke ved:
https://www.procyclingstats.com/statistics/start/all-time-wins-ranking

Halvorsen er i øvrigt meldt på vej til EF, men INEOS er nok heller ikke det bedste hold for en sprinter (det er EF så heller ikke). De har dog stadig Chris Lawless, som også ser lovende ud. Og hvis Tom Pidcock kommer til, er de også dækket ind til brostensløbene.


Det er jo altid svært at bedømme talenter. Nogle slår igennem tidligere end andre, men brænder tilsvarende før ud. Og andre ender med at stoppe, før de for alvor kom i gang. Men der er ingen tvivl om, at Evenepoel er gjort af noget særligt og indtil videre rider på en bølge af succes. Om han så kan klare presset og evt. modgang, bliver spændende at følge. Det umiddelbare svar må dog være, at intet kan slå ham ud.
Skrevet af repos , moderator
Hold nu kæft, hvor er Mørkøv vild. Det lead-out, han laver for Viviani i London er af en anden verden. Og så snupper han selv tredjepladsen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Det er svært at rangere 4 så forskellige ryttere. Som nævnt er det reelt set kun brostenene de har til fælles. Boonen og Sagan kan nok godt sammenlignes da Boonen jo var en fænomenal sprinter også - i starten af karrieren.

De andre er helt anderledes skruet sammen - Den ene udpræget ardennerkonge og den anden enkeltstartsspeciallist.

Så på hver sit felt er de jo enestående.

Personligt har jeg Sagan øverst, men det er fordi han jo også leverer så absurd mange topplaceringer rundt omkring udover alle sejrene. Og så er han (efter min mening) den rytter der har leveret på absolut topniveau i den længste periode. De andre har haft udfald i karrieren og måske gået ned i kadance lidt før, eller slået igennem lidt senere.

Sagan har jo været et monster fra første da han trådte ind på scenen, og har været det lige siden.
Silkeborg IF
Skrevet af jomic...
Super flot af Mørkøv igår, samtidigt et resultat der også skæpper godt i kassen med UCI-point. Tredjepladsen er eksempelvis 4 gange så meget værd som Mezgecs etapesejr i Polen.

Omkring sammenligningen af de 4, kan jeg godt forstå nogle er uenige i repos rækkefølge, for det er tæt på en umulig sammenligning. Hvis jeg skulle vælge uden omtanke for et højere mål, er jeg som skrevet helt enig med repos. Men hvis jeg stod med et hold der skulle vinde grand tours, ville Cancellara være et nemt valgt eller ardennerklassikere, Gilbert anno 2011 osv.

På mere rå data, slår Sagan dog dem alle, 53%-47% mod Belgierne og 55%-45% mod Spartacus, men igen, det er på rene stats på PCS head-to-head beregner. Statistisk må det også være forventningen at Sagan ikke er færdig med at lave resultater, mens Gilbert kun har sejren i MSR i 2020 (i læste det her først) tilbage før han parkerer cyklen.
Skrevet af Zola
Nibali og Valverde bør vel også inddrages i snakken?

Og hvis vi går tilbage til ´90´erne var Bartoli og Museeuw heller ikke helt uefne.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af jomic...
Det er jo det, hvilken som helst klassikerrytter kan nævnes.

Bjerg til UAE, man kan jo håbe på det bedste og det gør jeg også for ham. Jeg er bare ikke fan af araberholdene, men det var da det mest tålelige af dem han valgte.
Skrevet af repos , moderator
Ja, de har en del unge talenter, så det virker som et fint valg.
Frygteligt med Lambrecht i Polen. Håber, han er på højkant igen snart.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0