Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
Jep, EM har ikke højeste prioritet.
Spanien har eksempelvis valgt at boykotte herrernes elite.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Andfred
Ved du hvad begrundelsen er for boykottet, Repos ? Det er det første jeg hører om det.
Skrevet af repos , moderator
Mig bekendt er det datoen for arrangementet. Jeg kan dog ikke helt greje hvorfor.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Jeg tror virkeligheden skal findes i at ruten er en pandekage og de ikke har en sprinter, dermed har forbundet ikke rigtigt noget at overbevise hverken hold eller ryttere med. Alternativet kunne være at skrabe noget sammen fra pro-conti og nedefter, men Spanierne kan vel heller ikke være tilfredse med en top 20. Det er ren gætværk fra min side, men jeg kan godt se logikken i det, men synes det udvander et i forvejen halvtyndt koncept (med en grim trøje) når nationerne også begynder at melde fra. Dermed ikke sagt at jeg vil være ked af dansk succes.
Skrevet af Mr_bum
De siger, at rytternes program er for presset af andre løb (Portugal og Polen Rundt, Binck Bank Tour og forberedelse til Vueltaen). Men til linjeløbet ville de jo heller ikke have store chancer i en massespurt.

Edit: Hvad jomic skrev.

Næste år flyttes EM til midten af september, og ruten i Trento ser mere spændende ud:
https://youtu.be/hCdT8UCIXEk?t=137

Dog er afslutningen stadig flad, og jeg ved ikke, hvor svær bakken på rundstrækningen er.
Skrevet af SotD
Jeg tror godt du kan strege Portugal fra listen over problematiske løb. Der er da ikke en eneste spansk rytter med niveau til noget som helst der stiller op der.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Guld og sølv hos U23 gutterne. Lad de "voksne" gøre kunsten efter
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Personligt glæder jeg mig til at se om Michal Schlegel kan byde sig til i top 10, måske top 5 og så har jeg en fidus til Eddie Dunbar og Jan Barta af de ikke nævnte.


Schlegel, som aldrig tidligere har leveret et nævneværdigt resultat på enkeltstarter på professionelt niveau?
Skrevet af Mr_bum
Mon det bliver et rent Quick Step/Specialized-podium?
Skrevet af Forlan21
Vi kan lige så godt vænne os til at hvis Evenepoel er til start og det ikke er en sprinteretape så vinder han...

Det er et 100-års talent vi er vidne til her... Han begyndte at cykle i 2017.. Det er fuldstændigt vanvittigt...
Skrevet af SotD
Ja, den Schlegel. Jeg sagde ikke noget om forventninger. Men jeg håber han kan overraske positivt. Jeg har et par bekendte i Tjekkiet der kender ham. Så det er udelukkende ad den vej :-)
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Jeg synes nu godt man kan smide ryttere som Sagan og Roglic i den 100-års hat også. De har også leveret ganske glimrende allerede efter kort tid på cyklen.
Silkeborg IF
Skrevet af haraltidret
Enormt flot af Asgreen at tage EM sølv i enkeltstart. Evenepoel er i en kategori for sig selv. Utroligt hvad den knægt kan præstere i en alder af kun 19 år.
Skrevet af jomic...
Så mangler vi bare lige se ham på et bjerg mod Bernal.
Skrevet af Forlan21
Uden at fornærme nogen som nærmer det sig blasfemi at nævne Roglic i samme båd som Evenepoel... Drengen, ja dreng, han er 19 år gammel og han sætter helt nye standarder for hvad man kan gøre på en cykel i den alder...

Roglic er selvfølgelig en fremragende cykelrytter og kommer måske også til at vinde et par GT og en hel del ugelange etapeløb... Og han er måske hæmmet af først at begynde at cykle som ca. 25 årig..

Men når vi kigger tilbage om 15-20 år så tænker jeg ikke Roglic får en særlig stor side i cykel-historiebogen, hvor Evenepoel bliver smidt på forsiden...

Det specielle ved ham er at han kan vinde alle de cykelløb han har lyst til. En rytter som Bernal ser jeg ikke som vinder af Liege og Lombardiet og sådan nogle løb, men han kommer givet vis til at vinde en hel del GT..

Evenepoel kommer til at vinde begge dele.. Han kommer til at vinde VM-enkeltstart og VM-landevej og måske/sandsynligvis også OL i begge discipliner...

Måske er jeg en smule for optimistisk på Remcos vegne, men han er eddersmaske et talent som man ikke ser hvert år.. Hvilket min gode ven Brian Holm giver mig ret i..
Skrevet af Mr_bum
Vingegaard er godt nok fyldt 22, men sikke en imponerende præstation af ham i Polen!
Skrevet af SotD
Men er Roglic et mindre talent fordi han er ældre? Du er med på, at han ikke har cyklet særlig længe ikke?

Han har en Giro 3. plads, en Tour 4. plads og har vundet praktisk talt alle ugelange etapeløb. Derudover har han 5 GT etapesejre.

Evenepoel er er ekstraordinært talent, men et 100-års talent er jo lige så blasfemisk. Mon ikke Merckx er jævnt ærgerlig i så fald?
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
@Jomic

Ja, eller en af de andre store stjerner.
Silkeborg IF
Skrevet af Forlan21
SotD læser du overhovedet hvad jeg skriver... Ellers prøv igen...

At du er uenig kan jeg jo ikke gøre så meget ved...
Skrevet af SotD
Nu har jeg læst det igen, og jeg står ved det jeg har skrevet. Du skriver at han er et 100-års talent der ikke cyklede ret længe inden sit gennembrud. Dertil nævnte jeg så Sagan og Roglic. Du blev fornærmet over Roglic, trods det at han allerede har leveret top resultater på stribe. Noget som Evenepoel dog ikke helt har endnu, med en enkelt undtagelse. Du slår så verdens største brød op omkring ham, hvortil jeg nævner Merckx som nok ikke er enig i at Evenepoel er et potentielt større navn.

Eftersom du ignorerede Sagan antager jeg, at du også kan acceptere ham. Så medmindre du ikke selv ved hvad et 100-års talent er, så overreagerer du i ret uhørt grad.
Silkeborg IF
annonce
0