Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Nu debatterer du selvfølgelig med flere forskellige brugere, så jeg forstår forvirringen, SotD (det var vist i øvrigt ikke mig, der kaldte dig trættende eller hvad det nu var).

Min anke på dit oprindelige modsvar til forlan21 går ikke på, at jeg bestemt tror, at Evenepoel kommer til at vinde flere GT´s end Bernal, et hav af klassikere osv. Jeg synes ikke, at man bare kan opstille et fremtidigt palnares på baggrund af lovende resultater (derfor synes jeg heller ikke dit modargument er specielt stærkt), fordi der jo er så mange forhold, der spiller ind på en cykelrytters karriere.

Det, jeg grundlæggende har det lidt stramt med, er at du efter min mening underspiller Evenepoels bedrifter hidtil. Prøv lige at tage et grundigt kig på Kwiatkowskis juniorresultater og sammenlign med Evenepoels 2018 sæson igen. Ja, Kwiatkowski vandt et hav af løb men på en måde, som man har set andre ryttere gøre det før på junior- og u23-niveau. Evenepoel var så langt foran sine jævnaldrende i sidste sæson, at han kørte dem i stykker efter behag. Vi snakker sejre med flere minutter ned til at jagtende felt efter at have kørt solo er helt løb, hvilket han gjorde jævnligt. Dét har jeg aldrig set før, selvom Kwiat, Thomas Dekker og Van der Poel også vandt på stribe som juniorer. Her et år senere kører han fra ryttere som Wellens, GVA, Campenaerts, hvem end der deltog ved Clasica San Sebastian osv. som teenager.

Det, jeg egentlig bare vil frem til er, at Remco Evenepoel er et fænomen, og mange af de ting, han har leveret over det seneste halvandet år er helt og aldeles uden fortilfælde. Bliver han en bedre grand Tour rytter end Bernal og Pogacar? Måske ikke (Bernal er jo i øvrigt også et kolossalt talent, måske det største etapeløbstalent, der har været de sidste 10-15 år). Kommer han til at vinde monumenter på stribe? Muligvis heller ikke. Er han den vildeste 19-årige cykelrytter jeg har set i min levetid? Helt sikkert.
Skrevet af Forlan21
Hahaha...

Jeg skriver Evenepoel vinder alt hvad der ikke er sprinteretaper...

Det fik du da vist nok forstået helt bogstaveligt...

_______________________________________________________________Men selvom han nok er det største talent cykelsporten har set så kommer han jo selvfølgelig ikke til at vinde lige så meget som AM... Det var jo en helt anden tid dengang... Men jeg tror han kommer til at vise nye standarder for de moderne cykelryttere...

Men alt er subjektivt og vi er nogen der syns han er det vildeste talent og der er nogen der syns at andre ryttere har vist mindst lige så meget på samme tid... Fair nok..

Når det er sagt så slutter min diskussion her.. Jeg har ikke tid og lyst til at hele og halve dage på bold.dk.

Jeg vender stærkt tilbage til vueltaen og brokker mig over hvor ringe mine managerhold er...
Skrevet af SotD
Øv, Vingegaard totalt fraværende i dag. Han kunne måske ikke have vundet, men et kollaps i dag var ikke ønskværdigt.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Viviani tog tyrene ved hornene i dag. Fortjent mesterskab!
Silkeborg IF
Skrevet af Barbuti
Feltet.dk skrivet at vi har overhalet GB på nationsranglisten med sølle 7 points og dermed får 8 mand med til VM. Det skal dog lige bekræftes af UCI, der forventes at offentliggøre den endelige liste i aften eller imorgen.
De 8? Valgren, Cort, Asgreen, Kragh, Juul-Jensen, Kamp, Honoré og Mørkøv - som vejkaptajn.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af SotD
Ruten ser lidt knoldet ud (måske bare på organisatørernes egen profil), men tænker du ikke at Jakob Fuglsang skal med?
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Mads Pedersen kunne, trods en kummerlig sæson, måske også være i spil?

Personligt kunne jeg godt tænke mig at se Stokbro udtaget.
Silkeborg IF
Skrevet af Eskapisten
Jeg tænker, at Fuglsang vil være inde i billedet, hvis han kommer godt igennem Vueltaen.

Til gengæld er jeg ikke så sikker på, jeg ville udtage Valgren. Han ligner fortsat ikke en rytter, der kan udrette ret meget.
Skrevet af Barbuti
Tænker at Fuglens sæson slutter med Vueltaen. Men han er selvfølgelig i spil. Mads P, Wurtz og Stokbro ligeså.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Mr_bum
Fuglsang har i hvert fald udtalt, at han tror, at løbet kan blive hårdt nok til, at han kan køre med om sejren.

Valgren er jeg også usikker på, og Stokbro skal vel køre U23.
Skrevet af UdAfBusken
Stokbro har ikke meget at gøre ved elite VM. Han er ret hurtig og er også blevet mere holdbar, men som ren slider og hjælperytter (han kommer selvfølgelig ikke til at køre sin egen chance overhovedet) bør der være en del navne foran ham i køen. Bl.a. Vinjebo, hvis vi bliver ved Riwal.

Ruten er mig bekendt ikke helt nem, selvom der er ikke er nogle specielt voldsomme stigninger. Den minder eftersigende om sidste års EM-rute i Glasgow. Det bør være en rute for Sagan, Van der Poel, Van Avermaet osv. mere end det er for Ewan, Viviani, Bennett, Ackermann eller Gaviria.
Skrevet af repos
Asgreen, Fuglsang (hvis han vil) og Mørkøv bør sikre kort.
Søren Kragh, Valgren og Cort vil jeg også gerne have med, men især de to førstnævnte har godt nok slidt med formen.
De to sidste pladser skal nok besættes af ryttere, der udelukkende skal fungere som hjælpere, og her er må Chris Juul være oplagt, og så skal den sidste nok findes blandt ryttere som Honoré, Mads P.,Casper P, Würtz og Vinjebo.

Det betyder således, at Kamp ikke rammer min trup. Bortset fra Yorkshire, så synes jeg ikke, han har leveret på højeste niveau i denne sæson. Og det er selvfølgelig en af ulemperne ved at køre pro-konti.

Anders Lund skal godt nok holde tungen lige i munden, når der skal udtages hold. På papiret har vi, modsat sidste år, mange oplagte kort til ruten. Til gengæld har langt de fleste også ramt en sæson langt fra det forventede.
Med tanke på sæsonens forløb, så er det derfor Asgreen, Fuglsang og Mørkøv bør være sikre.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Stokbro er selvfølgelig stadig U23. Det havde jeg svedt ud!

Würtz gjorde ikke meget godt for sin VM udtagelse med hans EM-præstation. Og det blev nok heller ikke bedre med hans udtalelse efterfølgende. For som Rolf Sørensen rigtigt nok var inde på, så er begreber som "der var ikke noget at gøre" ikke noget der bør finde sted. For hvis der er nogle foran der kører stærkt, så må man jo også bare selv køre stærkt. Så må man i stedet melde klar røv, og sige, at benene ikke var til mere.

Asgreen, Fuglsang og Mørkøv, enig. Dem kan man ikke komme udenom. Det tror jeg nu heller ikke man kan/vil med Valgren selvom jeg fint æder præmissen om, at han er dødvægt i den nuværende forfatning.
Silkeborg IF
Skrevet af repos
UCI har endnu ikke opdateret deres rangliste. Man kan jo frygte, at de er ved at finkæmme efter smuthuller, så værtsnationen kan få otte pladser.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Barbuti
Den tanke har også slået mig, Repos.

Iøvrigt sjovt at man ikke lader værtsnationen have 8 deltagende ryttere per default, lidt ligesom FIFA lader værtsnationen spille VM uden at skulle kvalificere sig.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af repos
Jo, men det kommer vel an på, hvor VM afholdes. I Doha ville Qatar nok have have haft problemer med at finde otte ryttere.

Men også underligt, at Storbrittanien ikke er højere på listen, når man ser deres udvalg af ryttere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Barbuti
Qatar er vel også den eneste værtsnation jeg overhovedet kan komme i tanker om, der ikke ville kunne mønstre 8 ryttere på et nogenlunde forsvarligt niveau til at deltage i et VM.

De få gange man har bevæget sig udenfor Europas grænser har det jo som regel været i cykelnationer som Colombia, Australien, USA (og Canada i lidt mindre grad). Selv Japan (1990) kan vel et eller andet sted forsvares.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af repos
Enig.
Det var også skrevet med et glimt i øjet.

Ranglisten skulle have været opdateret i går aftes eller i morges, men af en eller anden årsag er det ikke sket endnu.
Når man har med UCI at gøre, så kan der sagtens være ugler i mosen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Barbuti
Eller også er man bevidst om at denne uges rangliste er sætligt under lup og derfor reviderer man internt en ekstra gang eller to, inden den ryger ud.

Men ja, man frygter det værste, når det omhandler UCI og skjulte agendaer.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af repos
Jeg tænker, man er i gang med at finkæmme, og se hvordan man kan holde GB i top 10. Der pumpes mange penge i sporten derovre, så jeg kan sagtens forestille mig UCI vride og dreje sig for at tilgodese værtsnationen.
I følge feltet.dk skulle der dog ikke være nogen tvivl.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0