Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
I øvrigt undrer Mørkøv sig også over UCI´s nølen med ranglisten:

http://kortlink.dk/ypwk

Det viser også, hvorfor man med rette kan være skeptisk overfor UCI. Det er amatøragtigt ikke at have styr på den slags.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Desværre er det drønærgerligt, at de danske ryttere, som ruten passer allerbedst, af forskellige årsager ikke har ramt topformen på noget tidspunkt i år. Havde det været sidste efterårs Valgren og Søren Kragh bakket op af Kasper Asgreen, Fuglsang og Cort havde Danmark muligvis stået som det stærkeste hold i hele løbet, men sådan kommer det selvfølgelig ikke til at gå i år. Forhåbentlig kan Kragh stadig ramme noget, der minder om topform, han plejer jo at være fremragende kørende i efteråret. Nå, det bliver vi nok klogere på i eftermiddag.

Man kan også godt have sine bekymringer ift. Asgreen, som ellers pt ligner DK´s bedste bud på et topresultat. Han har kørt hårdt på nærmest uafbrudt siden Californien i maj måned og har kørt sit første Tour de France. Han må ramme muren før eller siden.
Skrevet af Opus
I topform bør Mads P heller ikke være helt dårligt stillet.

Det bliver rart, når længere beskrivelser af ruten begynder at komme. Det er svært at vurdere hårdheden ud fra profilerne, hvor der dog er nogle semiskrappe stigninger inden selve rundstrækningen. På rundstrækningen ligner det, at man kører op/ned med stinget på ca. 100hm. Er vejene små, så er man vel ude i noget Amstel Gold Race-terræn på rundstrækningen, mens første del har lidt knolde, men det er svært at se nogle tabe det hele allerede her. TdF-etapen fra 2014 skulle minde om første del, og her sad sprinterne med til Harrogate, trods bakkerne.
Skrevet af SotD
Etapen til Harrogate var også næsten 100km kortere. Ikke at det nødvendigvis dræber sprinterne, men det er nok ikke dem alle der har lige gode ben efter så langt et løb, hvor man må formode at der også bliver spillet ud af stærke ryttere relativt tidligt.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
I topform bør Mads P heller ikke være helt dårligt stillet.


Bestemt ikke. Han har dog trådt lidt tungt i det nærmest siden det flotte udbrud i Tirreno, så jeg er langt fra overbevist om hans form.
Skrevet af Opus
SotD, jeg kan nu heller ikke se regulære sprintere gøre sig gældende for alvor til VM (- medmindre Sagan og Trentin betragtes). Sam Bennett er kørende, men han får nok sin sag for.

Ift. Mads P har den sidste tid været nogenlunde opløftende - men sæsonen som helhed frygtelig.
Skrevet af repos
Spørgsmålet er, om der bliver plads til både Valgren, Mads. P og Søren Kragh. De har alle haft en temmelig sløj sæson, men i topform ville de være selvskrevne.
Mads P. er nok den, der nemmest ville kunne agere hjælper af de tre.

Jeg så gerne Fuglsang, Asgreen og Cort som beskyttede ryttere. Så er der vel maksimalt plads til to yderligere i en fri rolle.
Er det Mørkøv, der med sin gode form og sin hurtige afslutning, der skal spares så længe som muligt.

Der skal som minimum fire rene hjælperyttere med, hvis vi samtidig skal have ryttere til at dække tidligere udbrud. Det kunne være ryttere som Chris Juul, Vinjebo, Würtz, Gregaard og Honoré.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(011013190210)
VM ruten siger Fuglsang for os. Ikke at han vinder, men kommer ret sikkert i top 10. Alt. Mørkøv.

Som hjælpere:

Asgreen, Cort, SKA, Juul, Valgren og Mads P.

Honore, AKA, Vingegaard, Kamp, Byriel, Wurtz, Casper P. og Vinjebo er selvfølgelig også i spil til en plads.

Lugter af en fjerde titel til Sagan.

Skrevet af Slettet(011013190210)
He he.. /&&%¤¤# som i Gregaard og ikke Vinge... my bad......
Skrevet af UdAfBusken
Nå, det kunne godt tyde på, at Kragh endnu engang er ved at ramme en god efterårsform. Han sidder i en lille frontgruppe med godt 50 km tilbage.
Skrevet af PAME
Mads P giver den også gas!
Skrevet af SotD
Der er nogen der lugter en VM plads :-)
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Marc Hirschi er altså en fed cykelrytter. Han minder mig lidt om Alaphillippe, selvom han selvfølgelig ikke har helt samme eksplosive antrit. Han kører som en belgisk klassikerrytter fanget i en lille schweizisk klatrers krop. Han er så småt ved at være en af mine favoritter.

Edit: Og så har jeg spillet ham til at vinde etapen til odds 26, så jeg holder lidt ekstra meget med ham i dag.
Skrevet af tobi
Det er satme også en vanvittig sæson, han som 20-årig er ved at brænde af. Hvis ikke vi havde haft Remco og Pogacar at falde i svime over, havde han jo trukket uanede mængder af overskrifter.
Skrevet af tobi
Valgren og Kragh virker også til at ramme deres bedste periode hidtil i sæsonen. Jeg var ikke lige med, da frontgruppen kørte væk, men det ser ud til, at de to var de sidste, der blev sat af.
Skrevet af UdAfBusken
Fuck
Skrevet af SotD
Norsgaard med sejr i Avenir. Ikke nogen dum dag. Fuck Wellens dog. Hirschi FTW.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
@tobi

Ja, De Plus forcering splittede gruppen, og Valgren og Kragh sad sammen som de nærmeste forfølgere. Kragh forsøgte så at køre alene op til de forreste, og slog også hullet, men blev kørt ind af Van Avermaet (med en lille gruppe på slæb) umiddelbart efter toppen.

I Spanien tog Sosa en sejr, og Carapaz, som ellers så god ud undervejs, gik ned med flaget til sidst. Mon ikke han nok skal være der i Vueltaen alligevel.
Skrevet af Mr_bum
Sikker sejr til van Der Poel i Norge. Astana fik ikke meget ud af overtallet.
Skrevet af Il_Preferito
Han bliver også verdensmester, ham Van der Poel.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0